Find billige fly til Nantes

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 1.12
fre. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Nantes

Få indsigter om din flyrejse til Nantes, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Nantes?

Generelt er september den billigste måned at flyve fra Danmark til Nantes på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 545 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Nantes i september, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 545 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Nantes?

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Nantes på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Nantes er på en fredag. Rejsende, som vælger at rejse til Nantes på en fredag kan finde billetter helt ned til 902 kr.. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Nantes for omkring 2.930 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Nantes?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Nantes på er om eftermiddagen. Fly fra Danmark til Nantes på dette tidspunkt kan findes helt ned til 569 kr.. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.051 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Nantes?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Nantes fra Danmark er 44 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.418 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Nantes

Find de billigste fly til disse Nantes-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Nantes

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Nantes

København (CPH) til Nantes (NTE)

Fly til Nantes ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nantes Atlantique, hvor den gennemsnitlige pris er 1.418 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NANTES FRA KØBENHAVNseptember62% billigereAt flyve fra København til Nantes ​​koster i gennemsnit blot 545 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NANTES FRA KØBENHAVNjuli49% dyrereDet koster cirka 2.111 kr. at flyve til Nantes ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NANTES FRA KØBENHAVNjuli323% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Nantes fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Nantes

Hvor lang tid tager det at flyve til Nantes?

Flyvningen mellem Københavns Lufthavn (CPH) og Nantes Atlantique Lufthavn (NTE) svinger fra omkring fire timer og op til tolv timer. Du vil her skulle mellemlande for at komme helt frem eller benytte et nyt tilbud fra Air France, hvor du faktisk tager højhastighedstoget TGV fra lufthavnsstationen og direkte til banegården i Nantes centrum. Selvom det står som et Air France-fly, så er det egentlig de franske statsbaner, SNCF, som driver det. Dette skulle blive mere og mere udbredt på franske indenrigsruter fremover, men det hele kan findes her på momondo og købes sammen med en normal flybillet.

Hvorfra kan du flyve direkte til Nantes?

Som omtalt ovenfor er der ikke nogen direkte flyvninger, men du kan flyve med et enkelt skift, typisk med samme flyselskab, på en flybillet. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om din bagage, før du når frem til Nantes. Det gør det lidt nemmere og giver dig mere afslapningstid mellem dine flyskift. Typisk vil du her flyve – og eventuelt køre – med Air France eller med Lufthansa, KLM eller Iberia. Du kan dog også få forslag, der kombinerer to selskaber hver vej, og her er det self-transfer, som gælder. Det betyder altså, at du skal hente bagagen og tjekke ind igen. Her flyver du med en kombination af selskaber som SAS, Vueling, Volotea og Ryanair.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Nantes?

Rejsende, som flyver til Nantes, kan måske finde bedre priser til Saint-Nazaire Montoir Lufthavn (46 km fra Nantes centrum), Rennes Saint Jacques Lufthavn (96 km fra Nantes centrum), Angers Marce Lufthavn (101 km fra Nantes centrum), La Rochelle Laleu Lufthavn (119 km fra Nantes centrum) eller Bangor Belle-Île-en-Mer Lufthavn (125 km fra Nantes centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Nantes Atlantique Lufthavn?

Priser for fly til Nantes Atlantique Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Nantes Atlantique Lufthavn?

Fra november 2023 er der 6 udbydere at vælge mellem for fly til Nantes Atlantique Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Nantes Atlantique Lufthavn?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Nantes Atlantique Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Nantes Atlantique Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Nantes Atlantique Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Nantes Atlantique Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Visumkrav for Nantes

Hvilke pas- eller visumkrav er der for at besøge Nantes?

Frankrig er en del af både EU og Schengen. Det betyder, at du bare skal huske dit pas samt det blå sundhedskort, og så er du dækket ind. Dit pas skal også blot være gyldigt under dit ophold i landet. Man accepterer også både forlængede danske pas samt danske og EU-nødpas til både ind- og udrejse. Der er intet krav om nogen form for visum eller grænse for, hvor længe du må rejse rundt i landet. Betalingskort er i øvrigt meget udbredt i Frankrig, men her bruges primært Carte Bancaire, der bedst kan beskrives som en fransk version af Dankortet. Sørg derfor altid for at have lidt kontanter med, også hvis du lige skal købe noget på et marked eller lignende.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Nantes

Hvad kan du se og gøre i Nantes?

Når du er i Nantes, er det svært komme uden om det store slot Château des ducs de Bretagne, der bestemt også bør besøges. Det er også på dette slot, at du finder bymuseet, som naturligvis er et besøg værd i denne gamle og historisk betydningsfulde by. En gåtur i byen bør også inkluderes. Sørg her for at komme til Place Royale, der er byens gamle hovedtorv med sine charmerende bygninger og flotte springvand. Herfra er der heller ikke langt til det lille indkøbscenter fra 1840’erne, Passage Pommeraye. I byen finder du også Jules Verne-museet, hvor du også bør huske at nyde den fantastiske udsigt over Nantes fra museets lille park. I Nantes kan du med fordel købe et Nantes CityCard, som giver gratis adgang til byens kollektive trafik samt adgang til 30 slotte og museer. Kortet kan købes til et, to eller tre døgn. Der medfølger også en guide, som fortæller mere om de attraktioner, som kortet kan bruges til.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Nantes?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Nantes. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Nantes med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Nantes med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Nantes?

Når alle potentielle fly til Nantes vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Nantes lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Nantes lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Nantes og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Nantes på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.