Find billige flybilletter til Nantes

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 23.10
lør. 30.10

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Nantes.
Se nuværende rejserestriktioner for Frankrig

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Nantes

Find de billigste fly til disse Nantes-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Nantes

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Nantes

København (CPH) til Nantes (NTE)

Fly til Nantes ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nantes Atlantique, hvor den gennemsnitlige pris er 798 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NANTES FRA KØBENHAVNjanuar52% billigereAt flyve fra København til Nantes ​​koster i gennemsnit blot 385 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NANTES FRA KØBENHAVNaugust79% dyrereDet koster cirka 1.430 kr. at flyve til Nantes ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NANTES FRA KØBENHAVNseptember372% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Nantes fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Nantes?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Nantes?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Nantes for 135 kr./person, hvilket er 95% billigere end gennemsnitsflyprisen til Nantes. Hvis du vil finde den billigste pris til Nantes fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Nantes?

  Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Nantes på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 385 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Nantes i januar, så rejs fra Danmark i september, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 404 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Nantes?

  Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Nantes fra Danmark er 17 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 798 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Nantes på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Nantes er på en torsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Nantes på en torsdag kan finde billetter helt ned til 539 kr.. Hvis du rejser ud på en mandag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Nantes for omkring 1.326 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Nantes?

  Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Nantes på er om eftermiddagen. Fly fra Danmark til Nantes på dette tidspunkt kan findes helt ned til 536 kr.. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 972 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Nantes?

  Rejsende, som flyver til Nantes, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Saint-Nazaire Montoir (46 km fra Nantes centrum), Lufthavn: Rennes Saint Jacques (96 km fra Nantes centrum), Lufthavn: Angers Marce (101 km fra Nantes centrum), Lufthavn: La Rochelle Laleu (119 km fra Nantes centrum) eller Lufthavn: Lorient Lann Bihoue (154 km fra Nantes centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Nantes på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Nantes Lufthavn: Saint-Nazaire Montoir, hvor gennemsnitsprisen er 1.674 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Nantes Atlantique fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Nantes Atlantique

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Nantes Atlantique.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført less than 72 timer inden afrejse til Nantes Atlantique.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Nantes Atlantique.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Nantes Atlantique?

Hjemrejse til Danmark fra Nantes Atlantique

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Nantes Atlantique skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Nantes Atlantique er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Nantes nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Nantes?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Nantes
 • Hvilke flyselskaber flyver til Nantes?

  Der kan være andre flyselskaber der flyver til Nantes fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er easyJet, Transavia France, Brussels Airlines og Air France. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Nantes, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Nantes