Find billige fly til Nantes

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Nantes

Få indsigter om din flyrejse til Nantes, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Nantes?

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Nantes på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.691 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Nantes i februar, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.691 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Nantes?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Nantes for 108 kr./person, hvilket er 94% billigere end gennemsnitsflyprisen til Nantes. Hvis du vil finde den billigste pris til Nantes fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Nantes på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Nantes er på en fredag. Rejsende, som vælger at rejse til Nantes på en fredag kan finde billetter helt ned til 1.924 kr.. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Nantes for omkring 2.784 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Nantes?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Nantes på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Nantes på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.511 kr.. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.241 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Nantes?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Nantes fra Danmark er 50 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.113 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Nantes

Find de billigste fly til disse Nantes-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Nantes

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Nantes

København (CPH) til Nantes (NTE)

Fly til Nantes ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nantes Atlantique, hvor den gennemsnitlige pris er 2.113 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NANTES FRA KØBENHAVNfebruar20% billigereAt flyve fra København til Nantes ​​koster i gennemsnit blot 1.691 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NANTES FRA KØBENHAVNjuli51% dyrereDet koster cirka 3.189 kr. at flyve til Nantes ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NANTES FRA KØBENHAVNjuli404% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Nantes fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Nantes

Flyvningen mellem Københavns Lufthavn (CPH) og Nantes Atlantique Lufthavn (NTE) svinger fra omkring fire timer og op til tolv timer. Du vil her skulle mellemlande for at komme helt frem eller benytte et nyt tilbud fra Air France, hvor du faktisk tager højhastighedstoget TGV fra lufthavnsstationen og direkte til banegården i Nantes centrum. Selvom det står som et Air France-fly, så er det egentlig de franske statsbaner, SNCF, som driver det. Dette skulle blive mere og mere udbredt på franske indenrigsruter fremover, men det hele kan findes her på momondo og købes sammen med en normal flybillet.

Som omtalt ovenfor er der ikke nogen direkte flyvninger, men du kan flyve med et enkelt skift, typisk med samme flyselskab, på en flybillet. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om din bagage, før du når frem til Nantes. Det gør det lidt nemmere og giver dig mere afslapningstid mellem dine flyskift. Typisk vil du her flyve – og eventuelt køre – med Air France eller med Lufthansa, KLM eller Iberia. Du kan dog også få forslag, der kombinerer to selskaber hver vej, og her er det self-transfer, som gælder. Det betyder altså, at du skal hente bagagen og tjekke ind igen. Her flyver du med en kombination af selskaber som SAS, Vueling, Volotea og Ryanair.

Rejsende, som flyver til Nantes, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Saint-Nazaire Montoir (46 km fra Nantes centrum), Lufthavn: Rennes Saint Jacques (96 km fra Nantes centrum), Lufthavn: Angers Marce (101 km fra Nantes centrum), Lufthavn: La Rochelle Laleu (119 km fra Nantes centrum) eller Lufthavn: Bangor Belle-Île-en-Mer (125 km fra Nantes centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Nantes Lufthavn: La Rochelle Laleu, hvor gennemsnitsprisen er 1.596 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Nantes

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Nantes

Hvilke flyselskaber flyver til Nantes?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Nantes

Hvilke flyselskaber flyver til Nantes?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Nantes fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Transavia France, Air France, KLM og Ryanair. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Nantes, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Transavia France-fly til Nantes

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Nantes på momondo er Transavia France, som flyver 2 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Lissabon, hvor det bedste tilbud på Transavia France-fly til Nantes kostede 223 kr. (returrejse fra København Kastrup til Nantes fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 47 anmeldelser af Transavia France giver momondo-brugere bedømmelsen 8,6.

Air France-fly til Nantes

Air France (7,6/10, 277 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Nantes med tilbud fra helt ned til 1.377 kr. retur fra Billund. Med 11 Air France-fly til Nantes om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Nantes

Neden for finder du alle lufthavne i Nantes samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra lufthavnen i Nantes?

Hvis du vælger Air France-muligheden, hvor du kører med toget fra Paris Charles de Gaulle, så ankommer du naturligvis nærmest direkte til Nantes centrum. Men vælger du at flyve hele vejen, så finder du i lufthavnen en god håndfuld af de store biludlejningsfirmaer, hvor du ganske enkelt kan leje en bil til at komme rundt i. Der kører også en lufthavnsbus flere gange i timen mellem lufthavnen, Nantes centrum og banegården. Billetter kan købes online, fra automater i lufthavnen eller fra chaufføren med kort eller kontanter. Endelig har lufthavnen naturligvis også taxa holdepladser lige foran ankomstterminalen, og de er et hurtigt og effektivt alternativ.


Visumkrav for Nantes

Frankrig er en del af både EU og Schengen. Det betyder, at du bare skal huske dit pas samt det blå sundhedskort, og så er du dækket ind. Dit pas skal også blot være gyldigt under dit ophold i landet. Man accepterer også både forlængede danske pas samt danske og EU-nødpas til både ind- og udrejse. Der er intet krav om nogen form for visum eller grænse for, hvor længe du må rejse rundt i landet. Betalingskort er i øvrigt meget udbredt i Frankrig, men her bruges primært Carte Bancaire, der bedst kan beskrives som en fransk version af Dankortet. Sørg derfor altid for at have lidt kontanter med, også hvis du lige skal købe noget på et marked eller lignende.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Nantes


De bedste oplevelser og seværdigheder i Nantes

Når du er i Nantes, er det svært komme uden om det store slot Château des ducs de Bretagne, der bestemt også bør besøges. Det er også på dette slot, at du finder bymuseet, som naturligvis er et besøg værd i denne gamle og historisk betydningsfulde by. En gåtur i byen bør også inkluderes. Sørg her for at komme til Place Royale, der er byens gamle hovedtorv med sine charmerende bygninger og flotte springvand. Herfra er der heller ikke langt til det lille indkøbscenter fra 1840’erne, Passage Pommeraye. I byen finder du også Jules Verne-museet, hvor du også bør huske at nyde den fantastiske udsigt over Nantes fra museets lille park. I Nantes kan du med fordel købe et Nantes CityCard, som giver gratis adgang til byens kollektive trafik samt adgang til 30 slotte og museer. Kortet kan købes til et, to eller tre døgn. Der medfølger også en guide, som fortæller mere om de attraktioner, som kortet kan bruges til.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Nantes. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Nantes med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når alle potentielle fly til Nantes vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Nantes lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Nantes og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.