Find billige flybilletter til Biarritz

lør.. 7.12.
lør.. 14.12.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Biarritz?

3.050 DKK
2.400 DKK
1.740 DKK
1.089 DKK
Pris
1089 - 2.662 DKK

Frankrig er et stort land med mange feriemuligheder. Er du på udkig efter noget andet end klassiske Paris, bør du rejse med fly til Biarritz. Det er en lille by med ca. 25.000 indbyggere, der ligger ud til Biscayabugten nær den spanske del af Baskerlandet. Det betyder lange sandstrande og lækkert havvand, som du bedst kan nyde ved at rejse med fly til Biarritz i højsæsonen fra juni til august. Vejr og vand er varmest om sommeren, der samtidig er den tørreste periode, men du kan også nyde en hyggelig sydvestfransk by-ferie om foråret eller efteråret. Om vinteren regner det en del. Til gengæld er der gode chancer for at finde billige flybilletter til Biarritz.


Hvilke flyselskaber flyver til Biarritz?

Det er en blanding af klassiske flyselskaber og lavprisselskaber, der tilbyder fly til Biarritz. Fra Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med SAS og Air France, men også med udbydere som Ryanair, Norwegian og easyJet. Hos lavprisselskaberne er der som regel ikke check-in bagage og frit sædevalg inkluderet i billetprisen.

Hvem flyver direkte til Biarritz?

SAS tilbyder flybilletter til Biarritz med direkte fly fra Københavns Lufthavn. Flyver du med et andet flyselskab eller fra en anden dansk lufthavn, tilføjes rejsen en eller flere mellemlandinger.

Hvor lang tid tager det at flyve til Biarritz?

Den hurtigste flyafgang direkte fra København tager ca. 2 t og 40 min. Vælger du en flyafgang med eksempelvis et stop undervejs, er rejsetiden ca. 4 t og 35 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Biarritz samt afstand til centrum
Biarritz Parme
3 km fra centrum

Du kan tage en såkaldt Chronoplus C bus fra Biarritz Lufthavn direkte til centrum. Turen varer ca. et kvarter og koster ca. 1 EUR (ca. 7.5 DKK). Det er også muligt at tage en taxi for ca. 12 EUR (ca. 90 DKK).


Populære fly til Biarritz

Find dine flybilletter til Biarritz blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Biarritz
Korteste rejsetid
7t. 40min.
Laveste pris
1.104 DKK
Fly fra Billund til Biarritz
Korteste rejsetid
18t. 40min.
Laveste pris
1.960 DKK

Hvordan kommer man nemmest rundt i Biarritz?

Du kommer nemmest rundt til fods kombineret med byens busser. Især linje A1 og linje A2 er nyttige for turister, da de passerer flere seværdigheder. En 24-timers billet til ubegrænset kørsel koster ca. 2 EUR (ca. 15 DKK). Det er også muligt at låne en gratis bycykel for en dag hos turistkontoret i Biarritz.


Kan man rejse til Biarritz uden pas eller visum?

Frankrig er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Dermed skal du ikke ansøge om visum for at holde ferie i Biarritz. Medbring alligevel dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Biarritz


Tips og gode råd til Biarritz

Hvad skal man se i Biarritz?

Du kan se frem til ferieminder og seværdigheder på din ferie i Biarritz. Havet er den store turistmagnet i den sydvestfranske by, som også er elsket blandt surfere. Grand Plage og Cote de Basque er to af byens populære strande. Den russisk-ortodokse kirke Sainte-Eugénie er også blandt byens store attraktioner.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Der er rigeligt at opleve med børn på en ferie i Biarritz. De 248 trin op i byens fyrtårn belønner dig med en storslået udsigt over Biscayabugten. Aquarium de Biarritz er ligeledes et sikkert hit, da det er et af de største akvarier i Europa.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger er du dækket på lige fod med de lokale i forhold til sygesikring. I Frankrig betyder det ofte delvis egenbetaling, som du kan undgå ved at tegne en rejseforsikring. Du kan udvide med tillægsdækninger, som eksempelvis bagagedækning og tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan drikke vand fra hanen i Biarritz.

Giver man drikkepenge i Biarritz?

I Frankrig er regningen ofte tillagt et servicetillæg. Ellers er det kutyme at give ca. 5-10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Der er gode indkøbsmuligheder omkring Clémenceau, Port Vieux og les Halles. (Priser checket: 24/04/2019).

*Flypriser til Biarritz er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.