Find billige flybilletter til Biarritz

Returrejse
Economy
Toronto (YTO)
Biarritz (BIQ)
søn.. 18.4.
søn.. 25.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Biarritz. De nuværende restriktioner til Biarritz er baseret på Frankrig rejserestriktioner.

Se nuværende Frankrig rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Biarritz

Find de billigste fly til disse Biarritz-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Biarritz

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Biarritz

København (CPH) til Biarritz (BIQ)

Fly til Biarritz ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Biarritz Parme, hvor den gennemsnitlige pris er 1.491 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BIARRITZ FRA KØBENHAVNjanuar25% billigereAt flyve fra København til Biarritz ​​koster i gennemsnit blot 1.123 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BIARRITZ FRA KØBENHAVNnovember33% dyrereDet koster cirka 1.985 kr. at flyve til Biarritz ​​fra København i november
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BIARRITZ FRA KØBENHAVNjuli606% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Biarritz fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Biarritz?

Frankrig er et stort land med mange feriemuligheder. Er du på udkig efter noget andet end klassiske Paris, bør du rejse med fly til Biarritz. Det er en lille by med ca. 25.000 indbyggere, der ligger ud til Biscayabugten nær den spanske del af Baskerlandet. Det betyder lange sandstrande og lækkert havvand, som du bedst kan nyde ved at rejse med fly til Biarritz i højsæsonen fra juni til august. Vejr og vand er varmest om sommeren, der samtidig er den tørreste periode, men du kan også nyde en hyggelig sydvestfransk by-ferie om foråret eller efteråret. Om vinteren regner det en del. Til gengæld er der gode chancer for at finde billige flybilletter til Biarritz.

Hvilket er det absolut billigste fly til Biarritz?

324 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Biarritz. Dette fly er fra Paris og er 85% billigere end de fleste andre flyrejser til Biarritz. Hvis du vil finde den billigste pris til Biarritz fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Biarritz?

Hvis du ikke kan flyve til Biarritz i januar, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Biarritz i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 1.191 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Biarritz?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Biarritz. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.491 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Biarritz på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 1.483 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Biarritz på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Biarritz fra Danmark på en onsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en onsdag helt ned til 1.381 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.006 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Biarritz.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Biarritz?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Biarritz normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Biarritz om eftermiddagen helt ned til 1.574 kr.. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Biarritz, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.732 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Biarritz?

Lufthavn: Pau Pyrénées eller Lufthavn: Tarbes Ossun Lourdes kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Biarritz.

Findes der en billigere måde at flyve til Biarritz på?

Lufthavn: Tarbes Ossun Lourdes har en gennemsnitspris på 1.535 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Biarritz. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Biarritz?

På nuværende tidspunkt inkluderer Frankrig rejserestriktioner rejser til Biarritz. Indrejserestriktioner

Frankrig har begrænset alle internationale rejser fra lande uden for EU, Andorra, Vatikanstaten, Island, Liechtenstein, Monaco, Norge, San Marino og Schweiz. Rejsende fra Storbritannien/ikke-EU- og EØS-statsborgere, der er bosiddende i Storbritannien, får ikke adgang til Frankrig til ikke-væsentlige formål. Væsentlige rejser er stadig tilladt. Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Frankrig. De får lov til at komme ind i landet igen, men det kan være nødvendigt at vise bevis for opholdstilladelse. Der er undtagelser for ægtefæller og børn til franske statsborgere, fastboende udlændinge med fransk opholdstilladelse og deres ægtefæller og børn, fastboende udlændinge i EU, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz, Norge, Lichtenstein, Island eller Vatikanstaten og deres ægtefæller og børn på vej hjem samt sundhedspersonale. Flybesætninger, personale fra diplomatiske og konsulære missioner og internationale organisationer med kontorer i Frankrig samt deres ægtefæller og børn samt handelssøfolk kan også stadig komme ind. Masker er obligatorisk for alle rejsende over 11 år.

Indrejsekrav

Rejsende skal udfylde en erklæring (déclaration sur lhonneur) i form af selvcertificering, at de ikke lider af symptomer forbundet med COVID-19 og ikke har været i kontakt med bekræftede tilfælde i de foregående fjorten dage. Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Børn under 11 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ankommer uden for de ovennævnte lande, skal have en International Rejsecertifikat til indrejse og transit Frankrig, der viser, at deres rejse er af "væsentlig" karakter.

Karantænekrav

Rejsende uden negativt testresultat, der ankommer fra kategori 2-lande og fra lande der ikke er nævnt ovenfor, er underlagt karantæne hvis de nægter at tage en test ved ankomsten.

Transitregler

Der er særlige regler for rejsende, der rejser gennem Frankrig for at vende tilbage til deres bopælsland. Kun direkte transit til Deres bopælsland er tilladt. Rejsende må ikke forlade den internationale zone og har ikke adgang til Frankrig. Bagagen skal tjekkes helt frem til det endelige rejsemål, og rejsende vil ikke kunne forlade den internationale zone for at hente og tjekke bagage igen. Transitperioden skal være under 24 timer.

Alle andre oplysninger

Hvis du ønsker at rejse til de oversøiske franske territorier, bedes du tjekke de specifikke restriktioner for det område du er interesseret i at besøge.

Hvis du planlægger rejser til Biarritz nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Biarritz Parme

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Biarritz Parme fundet af momondos brugere for nylig
KLM
29. aug.
02:00København Kastrup
16t. 00min.
2 stop
18:00Biarritz Parme
1. sep.
07:15Biarritz Parme
11t. 15min.
2 stop
18:30København Kastrup
1.483 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Biarritz?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Biarritz

Det er en blanding af klassiske flyselskaber og lavprisselskaber, der tilbyder fly til Biarritz. Fra Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med SAS og Air France, men også med udbydere som Ryanair, Norwegian og easyJet. Hos lavprisselskaberne er der som regel ikke check-in bagage og frit sædevalg inkluderet i billetprisen.

Hvem flyver direkte til Biarritz?

SAS tilbyder flybilletter til Biarritz med direkte fly fra Københavns Lufthavn. Flyver du med et andet flyselskab eller fra en anden dansk lufthavn, tilføjes rejsen en eller flere mellemlandinger.

Hvor lang tid tager det at flyve til Biarritz?

Den hurtigste flyafgang direkte fra København tager ca. 2 t og 40 min. Vælger du en flyafgang med eksempelvis et stop undervejs, er rejsetiden ca. 4 t og 35 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Biarritz samt afstand til centrum

Du kan tage en såkaldt Chronoplus C bus fra Biarritz Lufthavn direkte til centrum. Turen varer ca. et kvarter og koster ca. 1 EUR (ca. 7.5 DKK). Det er også muligt at tage en taxi for ca. 12 EUR (ca. 90 DKK).


Populære fly til Biarritz

Find dine flybilletter til Biarritz blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Biarritz
Korteste rejsetid
16t. 00min.
Laveste pris
1.483 kr.
Fly fra Billund til Biarritz
Korteste rejsetid
15t. 40min.
Laveste pris
1.645 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Biarritz?

Du kommer nemmest rundt til fods kombineret med byens busser. Især linje A1 og linje A2 er nyttige for turister, da de passerer flere seværdigheder. En 24-timers billet til ubegrænset kørsel koster ca. 2 EUR (ca. 15 DKK). Det er også muligt at låne en gratis bycykel for en dag hos turistkontoret i Biarritz.


Kan man rejse til Biarritz uden pas eller visum?

Frankrig er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Dermed skal du ikke ansøge om visum for at holde ferie i Biarritz. Medbring alligevel dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Tips og gode råd til Biarritz

Hvad skal man se i Biarritz?

Du kan se frem til ferieminder og seværdigheder på din ferie i Biarritz. Havet er den store turistmagnet i den sydvestfranske by, som også er elsket blandt surfere. Grand Plage og Cote de Basque er to af byens populære strande. Den russisk-ortodokse kirke Sainte-Eugénie er også blandt byens store attraktioner.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Der er rigeligt at opleve med børn på en ferie i Biarritz. De 248 trin op i byens fyrtårn belønner dig med en storslået udsigt over Biscayabugten. Aquarium de Biarritz er ligeledes et sikkert hit, da det er et af de største akvarier i Europa.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger er du dækket på lige fod med de lokale i forhold til sygesikring. I Frankrig betyder det ofte delvis egenbetaling, som du kan undgå ved at tegne en rejseforsikring. Du kan udvide med tillægsdækninger, som eksempelvis bagagedækning og tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan drikke vand fra hanen i Biarritz.

Giver man drikkepenge i Biarritz?

I Frankrig er regningen ofte tillagt et servicetillæg. Ellers er det kutyme at give ca. 5-10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Der er gode indkøbsmuligheder omkring Clémenceau, Port Vieux og les Halles. (Priser checket: 24/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class