Find billige flybilletter til Limoges

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Limoges

Find de billigste fly til disse Limoges-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Clermont-Ferrand

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Limoges

København (CPH) til Clermont-Ferrand (CFE)

Fly til Limoges ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Clermont-Ferrand Aulnat, hvor den gennemsnitlige pris er 2.701 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Limoges?

Når du søger efter flytilbud til Limoges Bellegarde (LIG), vil du hurtigt opdage, at der er stor forskel for rejsernes varighed. Flyver du fra Københavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup kan flyrejsen til Limoges tage alt fra fem 12 timer. Flyver du fra Aarhus Lufthavn (AAR) eller Aalborg Lufthavn (AAL), tager turen typisk tre til fire timer mere end fra hovedstaden, da der oftest er en ekstra mellemlanding medregnet i turen. Den store variation skyldes mellemlandingernes skiftende varighed, samt deres geografiske placering.

Du finder desværre ingen direkte flyvninger til Limoges fra danske lufthavne. Flyver du har Københavns Lufthavn har rejsen normalt en enkelt mellemlanding i lufthavne som London Heathrow (LHR), London-Stansted (STN) eller Manchester (MAN). Herfra flyver du videre til Limoges. Hvis du flyver fra jyske lufthavne, kan du fra Aarhus Lufthavn finde enkelte rejser med en enkelt mellemlanding i London-Stansted. Fra Aalborg vil du altid have omkring to mellemlandinger på din rejse. Fordi turen har flere mellemlandinger, er det en oplagt mulighed for at tage længere stop i Storbritannien. Her hos momondo kan du nemt planlægge hele rejsen, og finde spændende oplevelser på vej til Limoges.

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Limoges fra Billund for 679 kr.. Det er 68% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Limoges. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Limoges fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Limoges. Hvis du har planer om at flyve til Limoges, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Perigueux (79 km fra Limoges centrum), Lufthavn: Brive-la-Gaillarde Brive-Dordogne Valley (90 km fra Limoges centrum), Lufthavn: Poitiers Biard (111 km fra Limoges centrum), Lufthavn: Chateauroux (120 km fra Limoges centrum) eller Lufthavn: Bergerac Roumanieres (126 km fra Limoges centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Poitiers Biard for 1.640 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Limoges?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Limoges

Hvilke flyselskaber flyver til Limoges?

Ryanair er det mest populære flyselskab der flyver fra Danmark til Limoges regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Limoges med dette flyselskab og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Ryanair-fly til Limoges

2 Ryanair-fly flyver til Limoges i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra London Alle lufthavne til Limoges, der er den mest populære rute, som Ryanair har til Limoges. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Ryanair-fly til Limoges, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 412 kr. og afgik fra Billund. Ryanair er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,1/10 af 734 af vores brugere.


Lufthavne i nærheden af Limoges

Neden for finder du alle lufthavne i Limoges samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Limoges fra lufthavnen?

Det er hurtigt og nemt at komme fra Limoges Bellegarde Lufthavn til centrum. Hvis du vil rejse med den offentlige transport, kan du tre gange om dagen tage bus 26 fra lufthavnen til centrum. Udenfor ankomsthallen skal du hoppe på bussen i retning af PL Churchill, og vil du stå af i centrum skal du hoppe af på Clos Rocher. Har du lejet en bil, afhenter du denne ved biludlejningscenteret i ankomsthallen. Efter du har fået nøglen, finder du lejebilen på de markerede parkeringspladser. I hele lufthavnens åbningstid er det selvfølgeligt også muligt at praje en taxa ved ankomsthallens udgange. Enkelte hoteller tilbyder transport til- og fra lufthavnen. Dette skal du dog aftale direkte med hotellet inden ankomst.


Visumkrav for Limoges

Det er muligt at rejse visumfrit til Frankrig. Så når du har bestilt det perfekte flytilbud til Limoges, er det bare at glæde dig. Med dig, skal du have et gyldigt pas. Det er muligt at rejse ind og ud af Frankrig med forlængede danske pas, samt provisoriske pas og EU-nødpas.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Limoges

Kunstnerne i Limoges har altid været gode med hænderne: Først med de smukke malede emaljer i middelalderen, og senere, da byen blev et af verdens mest anerkendte centrum for porcelæn. På Museum of Fine Arts og Adrien Dubouché museet kan du selv få lov til at opleve denne ekstraordinære kunstarv. Limoges' Quartier du Château er et slot med en fortryllende historie, såsom Rue de la Boucherie, hvor det gamle slagterlaug plejede at være, og Cour du Temple, en smuk renæssancegård i særklasse. Selvom byen er lille, er det nemt at spendere flere dage med opdagelse til fods. Når du har brug for natur, kan du nyde en pause i den botaniske have, nyde udsigten over Vienne floden, eller nyde stilheden i byens velholdte katedraler. Limoges' flamboyante gotiske katedral er af den slags, man normalt kan opleve nord for Loire-floden. Efter du har nydt den storslåede katedral, er du lige rundt om hjørnet fra den fem hektar store park, fordelt på terrasser over den stejle bred langs Vienne floden. Det lyder måske lidt skørt, men en af de mest populære attraktioner i Limoges er byens centrale togstation, Gare de Limoges. Dette smukke bygningsværk tiltrækker besøgende, der blot står af toget, for at kunne gå en tur rundt på stationen.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Limoges. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Limoges, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Limoges, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Limoges lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Limoges og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.