Find billige flybilletter til Lihue

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons 4.8
ons 11.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Lihue. De nuværende restriktioner til Lihue er baseret på USA rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for USA

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lihue

Find de billigste fly til disse Lihue-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lihue

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lihue

København (CPH) til Lihue (LIH)

Fly til Lihue ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lihue, hvor den gennemsnitlige pris er 6.405 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LIHUE FRA KØBENHAVNnovember20% billigereAt flyve fra København til Lihue ​​koster i gennemsnit blot 5.136 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LIHUE FRA KØBENHAVNjuli62% dyrereDet koster cirka 10.366 kr. at flyve til Lihue ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LIHUE FRA KØBENHAVNoktober535% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Lihue fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Lihue?

  • Hvilken måned er det billigst at flyve til Lihue?

    Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Lihue i november, så er det også billigt at flyve i juni. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 5.224 kr..

  • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Lihue på?

    Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Lihue fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 5.498 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en mandag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 10.035 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Lihue.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Lihue?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Lihue. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Lihue nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Lihue

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Lihue fundet af momondos brugere for nylig
Delta
9. dec.
CPH01:00København Kastrup
23t. 06min.
2 stop
LIH00:06Lihue
13. dec.
LIH16:35Lihue
29t. 45min.
2 stop
CPH22:20København Kastrup
7.967 kr.
Find lignende
KLM
9. dec.
CPH01:00København Kastrup
23t. 06min.
2 stop
LIH00:06Lihue
13. dec.
LIH16:35Lihue
32t. 00min.
2 stop
CPH00:35København Kastrup
7.986 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Lihue

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Lihue, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
15. aug.
CPH02:40København Kastrup
26t. 50min.
2 stop
LIH05:30Lihue
5.568 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. aug.
CPH07:20København Kastrup
22t. 10min.
2 stop
LIH05:30Lihue
5.575 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. aug.
CPH07:20København Kastrup
22t. 10min.
2 stop
LIH05:30Lihue
5.919 kr.
Find lignende

Populære fly til Lihue

Find dine flybilletter til Lihue blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Lihue
Hurtigste flyvetid23t. 06min.
Laveste pris7.986 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lihue