Find billige flybilletter til Kailua-Kona

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Kailua-Kona (KOA)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Kailua-Kona. De nuværende restriktioner til Kailua-Kona er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kailua-Kona

Find de billigste fly til disse Kailua-Kona-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kailua-Kona

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kailua-Kona

København (CPH) til Kailua-Kona (KOA)

Fly til Kailua-Kona ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kona Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 6.285 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KAILUA-KONA FRA KØBENHAVNfebruar13% billigereAt flyve fra København til Kailua-Kona ​​koster i gennemsnit blot 5.466 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KAILUA-KONA FRA KØBENHAVNjuli52% dyrereDet koster cirka 9.578 kr. at flyve til Kailua-Kona ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KAILUA-KONA FRA KØBENHAVNoktober696% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kailua-Kona fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kona?

Der er højsæson i Kona fra slutningen af juni til starten af august, hvor priserne på fly til Kona er på sit højeste. I februar, marts og september kan du finde billige flybilletter til Kona. Prisen for flybilletter til Kona er fra ca. 5.000-11.000 DKK. Temperaturen i Kona er i gennemsnit 22-24 °C året rundt.

Hvilket er det absolut billigste fly til Kailua-Kona?

Brugere, der bestiller rejser til Kailua-Kona fra Honolulu, har fundet fly, der er 92% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Kailua-Kona. Hvis du vil finde den billigste pris til Kailua-Kona fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kailua-Kona?

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Kailua-Kona fra Danmark, med flest priser fundet omkring 5.466 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i februar, kan du bestille flyrejser til Kailua-Kona fra Danmark i november i stedet. Fly til Kailua-Kona i november, selvom de ikke er helt så billige som dem i februar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 5.528 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Kailua-Kona?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Kailua-Kona fra Danmark, når du bestiller 56 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Kailua-Kona for omkring 6.285 kr., når du søger 56 dage forud.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kailua-Kona på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Kailua-Kona fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 5.759 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Kailua-Kona for omkring 6.890 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kailua-Kona?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Kailua-Kona på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Kailua-Kona om formiddagen helt ned til 5.957 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 7.832 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kailua-Kona?

Rejsende, som flyver til Kailua-Kona, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Waimea (Kamuela) Waimea Kohala (52 km fra Kailua-Kona centrum) eller Lufthavn: Hilo Intl (100 km fra Kailua-Kona centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Kailua-Kona på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Hilo Intl for 8.057 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Kailua-Kona?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Kailua-Kona. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Kailua-Kona nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Kona Intl

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Kona Intl fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
29. sep.
10:55Billund
40t. 04min.
2 stop
02:59Kona Intl
3. okt.
18:18Kona Intl
27t. 57min.
2 stop
22:15Billund
10.408 kr.
Find lignende
Lufthansa
29. sep.
10:55Billund
40t. 04min.
2 stop
02:59Kona Intl
3. okt.
18:18Kona Intl
27t. 57min.
2 stop
22:15Billund
10.420 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Kona?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Kailua-Kona

Skal du med fly til Kona, kan du flyve med traditionelle selskaber som United Airlines, KLM, Delta og Alaska Airlines. Flyver du med lavprisselskaber, skal du være opmærksom på, at ydelser såsom forplejning og sædevalg, kan være ekskluderet prisen på din flybillet.

Hvem flyver direkte til Kona?

Det er ikke muligt at finde direkte fly til Kona fra Danmark. I stedet kan du mellemlande i byer som San Fransisco, Seattle eller Los Angeles. Herfra er der direkte fly til Kona.

Hvor lang tid tager det at flyve til Kona?

Flyafgange til Kona tager ca. 19-26 t inklusiv mellemlandinger.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Kailua-Kona samt afstand til centrum

Kona Aiport ligger ca. 11 km fra centrum. Fra lufthavnen kan du tage en billig shuttlebus til bymidten eller et af de mange hoteller i byen.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Kona?

Efter ankomst til Kona kan du benytte den primære buslinje Intra-Kona linjen. Linjen forbinder lufthavnen med stranden, Keauhou Shopping Center og andre vigtige lokaliteter i byen. En almindelig voksenbillet koster ca. 2 USD (ca. 13 DKK), mens studerende og pensionister betaler ca. 1 USD (ca. 6.5 DKK).


Kan man rejse til Kona uden pas eller visum?

I USA er der visumfri indrejse i op til 90 dage, men du skal søge ESTA inden afrejse. Det kan du gøre online minimum 72 timer før afrejse. Dit pas skal være gældende under hele din rejse til Kona. Forlængede og provisoriske pas anerkendes ikke i USA.


Tips og gode råd til Kona

Hvad skal man se i Kona?

Kealakekua Bay er et af de bedste steder at snorkle på Hawaii. Hvis du rejser i hvalsæsonen fra november til april, kan du være heldig at opleve hvaler i området. På den 4 km høje vulkan Mauna Kea opnår du en imponerende udsigt over byen. Her kan du opleve en flot solopgang eller betragte en af de mange seværdigheder på bjerget. Kona byder på flere historiske attraktioner, herunder det tidligere royale hjem Hulihe’e Palace eller den ældste kristne kirke på Hawaii, Mokuaikaua Kirken. Du kan også gå i Kong Kamehamehas fodspor i Pu’ukohala Heiau National Historic Park. Templet blev bygget i 1790 lige før kongen tog ud for at erobre naboøerne. Er du til golf, kan du prøve banen på Mauna Kea, der rangerer som en af de bedste.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn, kan I blandt andet opleve Ocean Rider Seahorse Farm, hvor det er muligt at komme tæt på de små søheste. Du kan endda få lov til at holde en. Kanaluoa Octopus Farm inviterer indenfor hos verdens første blækspruttefarm. Dolphin Quest på Hilton Waikoloa Village giver dig muligheden for at komme tæt på delfiner og tage en svømmetur med dem. Vil I nyde en tur ved stranden, er Hapuna Beach det perfekte sted. Stranden er blandt de mest populære på Hawaii på grund af sin størrelse og flotte badevand. Her kan du blandt andet lære at surfe eller prøve et paddleboard.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er altid en god idé at have en privat rejseforsikring, så du er sikret, hvis du bliver syg eller kommer til skade under din ferie i Kona.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det betragtes ikke som sikkert at drikke vand fra hanen på Hawaii, og du bør derfor kun drikke vand på flaske.

Giver man drikkepenge i Kona?

Normalt gives der 15 % i drikkepenge på hoteller, restauranter og i taxier. På nogle restauranter tilføjes regningen et servicegebyr. Her behøver du ikke give drikkepenge. (Priser checket: 30/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class