Find billige fly til Honolulu

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Honolulu

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Honolulu

Bedste pris på enkeltbillet

3.522 kr.

Bedste pris på returbillet

6.077 kr.

Hurtigste flyvetid

19t. 30min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Honolulu fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.522 kr. (København Kastrup til Honolulu Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Honolulu fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.077 kr. (Billund til Honolulu Intl).
Det hurtigste fly til Honolulu fra Danmark tager 19t. 30min. (København Kastrup til Honolulu Intl).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Honolulu, herunder American Airlines, British Airways og Air Canada.

Indsigter og trends for flyrejser til Honolulu

Få indsigter om din flyrejse til Honolulu, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Honolulu?

Den billigste måned at flyve til Honolulu fra Danmark er i februar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 7.057 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Honolulu i februar, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 7.286 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Honolulu på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Honolulu er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 7.581 kr.. Den dyreste dag at flyve til Honolulu er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 8.443 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Honolulu?

Når du flyver til Honolulu fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 7.367 kr. for fly med afgang om formiddagen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Honolulu på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 8.089 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Honolulu?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Honolulu (Honolulu Intl), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 23t. 25min. og 37t. 36min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Honolulu?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 21 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Honolulu. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 8.277 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Honolulu

Find de billigste fly til disse Honolulu-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Honolulu

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Honolulu

København (CPH) til Honolulu (HNL)

Fly til Honolulu ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Honolulu Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 8.277 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HONOLULU FRA KØBENHAVNfebruar15% billigereAt flyve fra København til Honolulu ​​koster i gennemsnit blot 7.057 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HONOLULU FRA KØBENHAVNjuli33% dyrereDet koster cirka 11.044 kr. at flyve til Honolulu ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HONOLULU FRA KØBENHAVNjuli376% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Honolulu fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Honolulu

Drømmer du om en eksotisk ø-ferie, er der nok af skønne øer at vælge imellem. Du kan eksempelvis rejse med fly til Honolulu, hvorefter du lander langt ude i Stillehavet. Hawaii er forbundet med sol, summer og svajende palmer, hvilket du kan opleve i øernes hovedstad Honolulu, der ligger på øgruppens tredjestørste ø Oahu. Vejret er varmt og stabilt året rundt. Dermed kan du rejse med fly til Honolulu alle årets 12 måneder. Generelt varer sommersæsonen fra maj til oktober, mens vinterperioden varer fra november til april. Temperaturforskellene mellem de to sæsoner er små. Det samme er mængden af regn. Du kan derfor være heldig at finde billige flybilletter til Honolulu hele året.

Lufthavn: Kapolei Kalaeloa kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Honolulu.


Gode tilbud på fly til Honolulu

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Honolulu fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Honolulu?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Honolulu

Hvilke flyselskaber flyver til Honolulu?

British Airways, Lufthansa, KLM og Air Canada er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Honolulu regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Honolulu med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

ANA-fly til Honolulu

7 ANA-fly flyver til Honolulu i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Tokyo Haneda til Honolulu, der er den mest populære rute, som ANA har til Honolulu. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste ANA-fly til Honolulu, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 6.529 kr. og afgik fra Billund. ANA er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,4/10 af 57 af vores brugere.

SWISS-fly til Honolulu

6.531 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med SWISS til Honolulu, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra København Kastrup. SWISS har 2 fly til Honolulu de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 142 momondo-brugere har anmeldt SWISS, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 8,4/10.


Lufthavne i nærheden af Honolulu

Neden for finder du alle lufthavne i Honolulu samt deres afstand til centrum

Fra Honolulu Lufthavn kan du tage lufthavnsbussen TheBus. Du kan vælge imellem nummer 19 og 20. Rejsetiden er ca. 25 min, og billetprisen er ca. 2.50 USD (ca. 17 DKK). Det er også muligt at køre med taxi til en pris af ca. 40 USD (ca. 267 DKK).


Populære fly til Honolulu

Find dine flybilletter til Honolulu blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Honolulu
Hurtigste flyvetid23t. 25min.
Laveste pris6.256 kr.
Fly fra Billund til Honolulu
Hurtigste flyvetid37t. 36min.
Laveste pris6.692 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Honolulu

Du kommer nemmest rundt i Honolulu centrum til fods kombineret med bybusser. Især rute A CityExpress er populær blandt turister, da den kører i centrum. En 24 timers billet til ubegrænset buskørsel koster ca. 5.50 USD (ca. 37 DKK). Mange turister vælger at leje en bil i lufthavnen, da det gør det let at besøge de bjergrige områder.


Visumkrav for Honolulu

Du har ret til visumfrit ophold på Hawaii i op til 90 dage. Du skal dog huske at ansøge om en ESTA-tilladelse inden afrejse, hvilket kan gøres online. Derudover skal du forevise en gyldig returbillet ved ankomst i lufthavnen. Husk pas, der er dit internationale ID på ferien.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Honolulu


De bedste oplevelser og seværdigheder i Honolulu

Seværdigheder af forskellig art venter dig på en rejse til Honolulu. Pearl Harbor er en af byens store, historiske attraktioner med USS Arizona Memorial som omdrejningspunkt i form af et sunket krigsskib. En tur til Diamond Hill er også på listen over topseværdigheder. Det er et gammelt vulkankrater med byens bedste udsigt.

En rejseforsikring er din tryghed og sikkerhed, hvis du får akut behov for sygebehandling på din ferie i Honolulu. Du kan tilmed tilpasse forsikringen dine individuelle behov, hvilket indebærer valg af tillægsdækninger som eksempelvis bagagedækning eller tyveriforsikring.

I Honolulu kan vand fra hanen sagtens drikkes.

I Honolulu giver du typisk ca. 15-20 % i drikkepenge.

Ala Moana Center, Aloha Tower Marketplace og Victoria Ward Centers er oplagte steder at handle.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Honolulu.

Ja. Alle fly til Honolulu på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Honolulu, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Honolulu lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Honolulu og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.