Find billige flybilletter til Honolulu

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Honolulu (HNL)
man.. 19.4.
man.. 26.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Honolulu. De nuværende restriktioner til Honolulu er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Honolulu

Find de billigste fly til disse Honolulu-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Honolulu

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Honolulu

København (CPH) til Honolulu (HNL)

Fly til Honolulu ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Honolulu, hvor den gennemsnitlige pris er 6.175 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HONOLULU FRA KØBENHAVNfebruar12% billigereAt flyve fra København til Honolulu ​​koster i gennemsnit blot 5.460 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HONOLULU FRA KØBENHAVNjuli49% dyrereDet koster cirka 9.232 kr. at flyve til Honolulu ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HONOLULU FRA KØBENHAVNdecember348% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Honolulu fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Honolulu?

Drømmer du om en eksotisk ø-ferie, er der nok af skønne øer at vælge imellem. Du kan eksempelvis rejse med fly til Honolulu, hvorefter du lander langt ude i Stillehavet. Hawaii er forbundet med sol, summer og svajende palmer, hvilket du kan opleve i øernes hovedstad Honolulu, der ligger på øgruppens tredjestørste ø Oahu. Vejret er varmt og stabilt året rundt. Dermed kan du rejse med fly til Honolulu alle årets 12 måneder. Generelt varer sommersæsonen fra maj til oktober, mens vinterperioden varer fra november til april. Temperaturforskellene mellem de to sæsoner er små. Det samme er mængden af regn. Du kan derfor være heldig at finde billige flybilletter til Honolulu hele året.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Honolulu?

Den billigste måned at flyve til Honolulu fra Danmark er i februar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 5.460 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. januar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Honolulu med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 5.540 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Honolulu?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Honolulu fra Danmark, når du bestiller 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Honolulu for omkring 6.175 kr., når du søger 60 dage forud.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Honolulu på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Honolulu fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 5.720 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 6.974 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Honolulu.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Honolulu?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Honolulu normalt er dem med afrejse om morgenen. Vores brugere har fundet fly til Honolulu om morgenen helt ned til 5.854 kr.. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 8.486 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Honolulu?

Lufthavn: Kapolei Kalaeloa kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Honolulu.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Honolulu?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Honolulu. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Honolulu nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Honolulu

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Honolulu fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
29. sep.
08:05København Kastrup
18t. 49min.
1 stop
02:54Honolulu
4. okt.
17:45Honolulu
21t. 25min.
1 stop
15:10København Kastrup
7.792 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
29. sep.
08:05København Kastrup
21t. 10min.
2 stop
05:15Honolulu
4. okt.
17:45Honolulu
21t. 25min.
1 stop
15:10København Kastrup
8.351 kr.
Find lignende
Air Canada
8. jul.
02:40København Kastrup
26t. 05min.
3 stop
04:45Honolulu
23. jul.
17:00Honolulu
25t. 35min.
3 stop
18:35København Kastrup
8.735 kr.
Find lignende
KLM
8. jul.
02:00København Kastrup
26t. 48min.
2 stop
04:48Honolulu
23. jul.
17:35Honolulu
25t. 10min.
2 stop
18:45København Kastrup
6.638 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
29. sep.
03:00København Kastrup
27t. 18min.
3 stop
06:18Honolulu
3. okt.
19:05Honolulu
25t. 55min.
3 stop
21:00København Kastrup
7.197 kr.
Find lignende
United Airlines
3. maj
02:40København Kastrup
26t. 16min.
2 stop
04:56Honolulu
7. maj
18:45Honolulu
27t. 30min.
2 stop
22:15København Kastrup
9.176 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Honolulu?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Honolulu

Du kan vælge blandt en bred vifte af flyselskaber, der primært består af de store, klassiske navne. Du kan eksempelvis rejse med fly til Honolulu med udbydere som Lufthansa, SWISS eller Air Canada fra Københavns Lufthavn. Fra Billund Lufthavn kan du eksempelvis finde flybilletter til Honolulu med navne som British Airways eller United Airlines. De store velkendte navne har som regel check-in bagage, forplejning og sædevalg inkluderet i billetprisen.

Hvem flyver direkte til Honolulu?

På nuværende tidspunkt er der ingen flyselskaber, der tilbyder direkte fly til Honolulu. Du kan i stedet vælge en flyafgang med et eller flere stop på rejsen.

Hvor lang tid tager det at flyve til Honolulu?

Det er muligt at flyve fra Københavns Lufthavn til Honolulu på ca. 18 t og 20 min med en mellemlanding undervejs. Til sammenligning kan du eksempelvis flyve fra Billund Lufthavn med to stop undervejs og en rejsetid på ca. 22 t og 30 min som det hurtigste.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Honolulu samt afstand til centrum

Fra Honolulu Lufthavn kan du tage lufthavnsbussen TheBus. Du kan vælge imellem nummer 19 og 20. Rejsetiden er ca. 25 min, og billetprisen er ca. 2.50 USD (ca. 17 DKK). Det er også muligt at køre med taxi til en pris af ca. 40 USD (ca. 267 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Honolulu?

Du kommer nemmest rundt i Honolulu centrum til fods kombineret med bybusser. Især rute A CityExpress er populær blandt turister, da den kører i centrum. En 24 timers billet til ubegrænset buskørsel koster ca. 5.50 USD (ca. 37 DKK). Mange turister vælger at leje en bil i lufthavnen, da det gør det let at besøge de bjergrige områder.


Kan man rejse til Honolulu uden pas eller visum?

Du har ret til visumfrit ophold på Hawaii i op til 90 dage. Du skal dog huske at ansøge om en ESTA-tilladelse inden afrejse, hvilket kan gøres online. Derudover skal du forevise en gyldig returbillet ved ankomst i lufthavnen. Husk pas, der er dit internationale ID på ferien.


Tips og gode råd til Honolulu

Hvad skal man se i Honolulu?

Seværdigheder af forskellig art venter dig på en rejse til Honolulu. Pearl Harbor er en af byens store, historiske attraktioner med USS Arizona Memorial som omdrejningspunkt i form af et sunket krigsskib. En tur til Diamond Hill er også på listen over topseværdigheder. Det er et gammelt vulkankrater med byens bedste udsigt.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser med børn er en fornøjelse i Honolulu. Waikiki Beach er byens store attraktion for hele familien. Det er en bounty-strand med plads til vandsport, afslapning og spisning på de mange restauranter. Det er også oplagt at tage på hvalsafari med en af bådene fra havnen.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring er din tryghed og sikkerhed, hvis du får akut behov for sygebehandling på din ferie i Honolulu. Du kan tilmed tilpasse forsikringen dine individuelle behov, hvilket indebærer valg af tillægsdækninger som eksempelvis bagagedækning eller tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

I Honolulu kan vand fra hanen sagtens drikkes.

Giver man drikkepenge i Honolulu?

I Honolulu giver du typisk ca. 15-20 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Ala Moana Center, Aloha Tower Marketplace og Victoria Ward Centers er oplagte steder at handle. (Priser checket: 05/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class