Find billige flybilletter til Lille

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 23.5
man. 30.5

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lille

Find de billigste fly til disse Lille-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lille

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lille

København (CPH) til Lufthavn: Paris Beauvais Tille (BVA)

Fly til Lille ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Paris Beauvais Tille, hvor den gennemsnitlige pris er 1.947 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LILLE FRA KØBENHAVNjanuar42% billigereAt flyve fra København til Lille ​​koster i gennemsnit blot 1.225 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LILLE FRA KØBENHAVNaugust82% dyrereDet koster cirka 3.817 kr. at flyve til Lille ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LILLE FRA KØBENHAVNdecember354% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Lille fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Lille?

Du skal ikke bruge meget mere end et par timer, før du har erstattet det skiftende danske sommervejr ud med franske sommernætter med vin og god mad i Lille. Flyver du fra Københavns Lufthavn (CPH), tager det et sted mellem otte og fjorten timer, afhængigt af hvornår på dagen man rejser. Er flybilletten i stedet købt ved Billund Lufthavn (BLL), kan man regne med mellem ni til elleve timers rejsetid. Rejser du fra Aalborg Lufthavn (AAL), vil det være med nogenlunde samme rejsetid.

Der er desværre ikke for nuværende nogen direkte flyrejser til Lille. Ved afgange fra de største danske lufthavne kan man regne med at skulle lave to mellemlandinger ved forskellige lufthavne i det franske og hollandske. Bruger man et flytilbud til Lille fra eksempelvis Billund Lufthavn, kan man mellemlande i lufthavne såsom Amsterdam Schiphol (AMS), Nice Côte d'Azur Lufthavn (NCE) og Paris Charles de Gaulle Lufthavn (CDG). Rejser man fra Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH) kan man blandt andet mellemlande i Paris-Orly (ORY).

Brugere, der booker rejser til Lille fra København, har fundet fly, der er 9% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Lille. Hvis du vil finde den billigste pris til Lille fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Lille fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.225 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Lille i januar, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.515 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Lille fra Danmark på en lørdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en lørdag helt ned til 1.571 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Den dyreste dag at flyve til Lille er torsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 3.611 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Lille. Hvis du har planer om at flyve til Lille, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Albert – Picardie (78 km fra Lille centrum) eller Lufthavn: Paris Beauvais Tille (147 km fra Lille centrum).

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Lille Lufthavn: Paris Beauvais Tille, hvor gennemsnitsprisen er 669 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Lille?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Lille

Hvilke flyselskaber flyver til Lille?

Air France er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Lille. Ryanair er også et populært valg på flyrejser til Lille fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Lille, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Air France-fly til Lille

14 Air France-fly flyver til Lille i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Lyon Saint Exupery til Lille, der er den mest populære rute, som Air France har til Lille. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Air France-fly til Lille, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.680 kr. og afgik fra Billund. Air France er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,8/10 af 138 af vores brugere.


Lufthavne i nærheden af Lille

Neden for finder du alle lufthavne i Lille samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra Lille centrum og lufthavnen?

Ved Lille Lesquin Lufthavn er der flere måder at komme sikkert ind til byen på. Selve Lufthavnen ligger kun ganske få kilometer fra Lille. Lufthavnen har sin egen shuttlebus, der kører direkte til Lille-Flandres Station. Busstoppestedet finder man ved indgang A. Bussen kører første gang meget tideligt om morgenen og så cirka hver time indtil sent på aftenen i hverdagene. Om lørdagen kører første bus først tidligt om formiddagen, og om søndagen er det lige over middag i stedet. Det er også muligt at benytte sig af en af de mange taxier, der venter ved lufthavnen, eller leje en bil fra en af de mange udlejere i lufthavnen. Der afgår desværre ikke et tog direkte fra lufthavnen, men man kan komme ind til Lilles største togstation, Gare de Lille Europe, via shuttlebussen.


Visumkrav for Lille

Danmark er ligesom Frankrig en del af Schengen-aftalen, hvilket betyder, at det ikke er nødvendigt at have et visum, når man rejser til et andet Schengen-land. Det er stadig nødvendigt at have et gyldigt pas. Så sørg for, at passet er opdateret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lille


De bedste oplevelser og seværdigheder i Lille

Lille i Frankrig er en af de mest undervurderede destinationer i Europa. Byen ligger i den nordlige del af landet, tæt på Belgien og Holland. Frankrig er et land for madelskere, og Lille er bestemt ikke nogen undtagelse fra denne regel. Et absolut must, når man besøger byen, er at nyde maden ved et Estaminet, et lokalt udtryk for en lille restaurant med mulighed for lokal cuisine og med salg af alkohol. Lille er især kendt for skønne oste og den lokale øl. Så vær sikker på at tage et smut forbi et Estaminet. Husk også desserten! Lille er nemlig også ret så berømt for deres lækre vafler. Med et bredt udvalg af museer, udstillinger og koncerter at tage til vil Lille også dække alle dine kulturelle behov. Bare det at bevæge sig gennem bybilledet er en oplevelse i sig selv med de mange historiske bygninger. Hvis du er til shopping, er der masser af butikker med mærkevarer. Vil du hellere handle lokalt, er der også kræmmermarkeder, hvor der er rig mulighed for at få kigget en lang række spændende varer igennem. Braderie de Lille er et årligt gigantisk kræmmermarked, men der er masser af markeder og muligheder for shopping resten af året også. Med andre ord er Lille en fantastisk by uanset hvilken årstid, du vælger at tage et smut forbi på.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Lille. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Lille, som overholder denne regel.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Lille.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Lille og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.