Find billige fly til Lille

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 25.9
man. 2.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Lille

Få indsigter om din flyrejse til Lille, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Lille?

august måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Lille fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.339 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Lille i august, så rejs fra Danmark i maj, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.779 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Lille?


De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lille

Find de billigste fly til disse Lille-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lille

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lille

København (CPH) til Paris Beauvais Tille Lufthavn (BVA)

Fly til Lille ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Paris Beauvais Tille, hvor den gennemsnitlige pris er 1.246 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LILLE FRA KØBENHAVNaugust46% billigereAt flyve fra København til Lille ​​koster i gennemsnit blot 1.339 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LILLE FRA KØBENHAVNapril107% dyrereDet koster cirka 5.112 kr. at flyve til Lille ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LILLE FRA KØBENHAVNjuni728% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Lille fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Lille

Hvor lang tid tager det at flyve til Lille?

Du skal ikke bruge meget mere end et par timer, før du har erstattet det skiftende danske sommervejr ud med franske sommernætter med vin og god mad i Lille. Flyver du fra Københavns Lufthavn (CPH), tager det et sted mellem otte og fjorten timer, afhængigt af hvornår på dagen man rejser. Er flybilletten i stedet købt ved Billund Lufthavn (BLL), kan man regne med mellem ni til elleve timers rejsetid. Rejser du fra Aalborg Lufthavn (AAL), vil det være med nogenlunde samme rejsetid.

Hvorfra flyver man direkte til Lille?

Der er desværre ikke for nuværende nogen direkte flyrejser til Lille. Ved afgange fra de største danske lufthavne kan man regne med at skulle lave to mellemlandinger ved forskellige lufthavne i det franske og hollandske. Bruger man et flytilbud til Lille fra eksempelvis Billund Lufthavn, kan man mellemlande i lufthavne såsom Amsterdam Schiphol (AMS), Nice Côte d'Azur Lufthavn (NCE) og Paris Charles de Gaulle Lufthavn (CDG). Rejser man fra Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH) kan man blandt andet mellemlande i Paris-Orly (ORY).

Hvilket er det absolut billigste fly til Lille?

Brugere, der booker rejser til Lille fra København, har fundet fly, der er 47% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Lille. Hvis du vil finde den billigste pris til Lille fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Lille?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Lille. Hvis du har planer om at flyve til Lille, kan du overveje at booke flyrejse til Albert – Picardie Lufthavn (78 km fra Lille centrum) eller Paris Beauvais Tille Lufthavn (147 km fra Lille centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Lille på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Lille Paris Beauvais Tille Lufthavn, hvor gennemsnitsprisen er 745 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Lille Lesquin Lufthavn?

Priser for fly til Lille Lesquin Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Lille Lesquin Lufthavn?

Fraseptember 2023 er der 1 udbyder at vælge mellem for fly til Lille Lesquin Lufthavn..

Hvor gammel skal du være for at flyve til Lille Lesquin Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Lille Lesquin Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Lille Lesquin Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Lille Lesquin Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Lille Lesquin Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Hvilke flyselskaber flyver til Lille?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Lille

Hvilke flyselskaber flyver til Lille?

Air France-fly til Lille

13 Air France-fly flyver til Lille i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Lyon Saint Exupery til Lille, der er den mest populære rute, som Air France har til Lille. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Air France-fly til Lille, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.566 kr. og afgik fra København Kastrup. Air France er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,3/10 af 476 af vores brugere.


Visumkrav for Lille

Hvilke krav er der til pas og visum, når man besøger Lille?

Danmark er ligesom Frankrig en del af Schengen-aftalen, hvilket betyder, at det ikke er nødvendigt at have et visum, når man rejser til et andet Schengen-land. Det er stadig nødvendigt at have et gyldigt pas. Så sørg for, at passet er opdateret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lille


De bedste oplevelser og seværdigheder i Lille

Hvad kan man opleve i Lille?

Lille i Frankrig er en af de mest undervurderede destinationer i Europa. Byen ligger i den nordlige del af landet, tæt på Belgien og Holland. Frankrig er et land for madelskere, og Lille er bestemt ikke nogen undtagelse fra denne regel. Et absolut must, når man besøger byen, er at nyde maden ved et Estaminet, et lokalt udtryk for en lille restaurant med mulighed for lokal cuisine og med salg af alkohol. Lille er især kendt for skønne oste og den lokale øl. Så vær sikker på at tage et smut forbi et Estaminet. Husk også desserten! Lille er nemlig også ret så berømt for deres lækre vafler. Med et bredt udvalg af museer, udstillinger og koncerter at tage til vil Lille også dække alle dine kulturelle behov. Bare det at bevæge sig gennem bybilledet er en oplevelse i sig selv med de mange historiske bygninger. Hvis du er til shopping, er der masser af butikker med mærkevarer. Vil du hellere handle lokalt, er der også kræmmermarkeder, hvor der er rig mulighed for at få kigget en lang række spændende varer igennem. Braderie de Lille er et årligt gigantisk kræmmermarked, men der er masser af markeder og muligheder for shopping resten af året også. Med andre ord er Lille en fantastisk by uanset hvilken årstid, du vælger at tage et smut forbi på.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Lille?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Lille. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Lille med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Lille, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Lille?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Lille.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Lille lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Lille og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.