Find billige fly til Regina

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Regina

Få indsigter om din flyrejse til Regina, så du kan lave den bedste rejseplan

Se priser fra:


De billigste fly til lufthavne i nærheden af Regina

Find de billigste fly til disse Regina-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Regina

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Regina

København (CPH) til Regina (YQR)

Fly til Regina ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Regina, hvor den gennemsnitlige pris er 7.268 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL REGINA FRA KØBENHAVNapril13% billigereAt flyve fra København til Regina ​​koster i gennemsnit blot 5.819 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL REGINA FRA KØBENHAVNaugust39% dyrereDet koster cirka 9.255 kr. at flyve til Regina ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL REGINA FRA KØBENHAVNjuli709% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Regina fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Regina

Regina er en destination, hvor der mange flyafgange til fra de danske lufthavne. Dog kan det godt være lidt mindre overskueligt at finde noget, hvor flytiden er kort. De fleste flyrejser fra f.eks. København-Kastrup (CPH) til Regina har typisk en rejsetid på 17 timer og 22 minutter. Det bunder tit i de mange mellemlandinger, som der kan være på flyvningen undervejs. Flyver du f.eks. fra Billund Lufthavn (BLL) vil du opleve nogenlunde den samme længde i rejsetid. Dog kan du her være heldig at finde flytilbud på 16 timer og 25 minutter, hvilket altså er lidt kortere rejsetid. Det kan anbefales at vælge disse to lufthavne frem for Aalborg Lufthavn (AAL), hvor der vil være en endnu længere rejsetid på op til 47 timer og 40 minutter.

Det er desværre ikke en mulighed at finde en flyafgang, som flyver direkte til Regina fra Danmark. Alle de flyrejser du vil foretage dig til Regina vil være med op til tre mellemlandinger undervejs uanset om du rejser fra København-Kastrup, Billund Lufthavn eller Aalborg Lufthavn til Regina. Det er derfor nemmere f.eks. at tage turen til Calgary Intl. først, som blot har et stop på vejen for derefter at tage turen videre til Regina med offentlig transport eller tog. Der afgår jævnligt fly til Calgary, og du sparer altså de tre stop på ruten. De gode afgange finder du fra Aalborg Lufthavn (AAL) til Calgary, hvor du fra Calgary har flytilbud direkte til Regina.

Generelt er april den billigste måned at flyve fra Danmark til Regina på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.819 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i april, kan du booke flyrejser til Regina fra Danmark i oktober i stedet. Fly til Regina i oktober, selvom de ikke er helt så billige som dem i april, har stadig kun et gennemsnit på omkring 6.027 kr..


Andre kabineklasser på fly til Regina

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Regina

Hvilke flyselskaber flyver til Regina?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Regina

Hvilke flyselskaber flyver til Regina?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Regina fra Danmark, Air Canada, Lufthansa, KLM og Air France. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Air Canada-fly til Regina

Der er 20 fly med Air Canada til Regina på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Vancouver Intl, og den bedste pris på en Air Canada-billet, der er set på momondo, er 5.329 kr. (seneste 72 timer, fra Billund til Regina). Air Canada har en bedømmelse på 7,2 fra 242 brugeranmeldelser på momondo.


Lufthavne i nærheden af Regina

Neden for finder du alle lufthavne i Regina samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du fra lufthavnen og ind til Regina centrum?

Der er en del muligheder, som står til rådighed for dig, når du skal fra lufthavnen til Regina centrum. Blandt andet finder du bus nr. 8, som både er en bybus, men den kører dig fra lufthavnen til Regina centrum på omkring en times tid. Denne bus går direkte udenfor ankomsthallen i lufthavnen. Derudover er det også muligt at tage en taxa, hvor du finder holdepladserne for taxaerne samme sted. Du vil oftest kunne finde omkring tre til fire taxaselskaber i lufthavnen, som kører dig ind til midtbyen. Du finder selvfølgelig også nogle kendte biludlejninger i lufthavnen, hvor du også har mulighed for at leje en bil. I alt fem selskaber tilbyder biludlejning, hvor du også vil opleve, at der kun er få kilometer ind til byen.


Visumkrav for Regina

Som dansker skal du søge om indrejsetilladelse, når du rejser til Canada med fly. Dette gælder også ved transit. Derudover skal du have et gyldigt pas under hele opholdet. Du kan opholde dig visumfrit i landet i op til 6 måneder, før du skal søge visum. En immigrations officer kan dog forkorte opholdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Regina


De bedste oplevelser og seværdigheder i Regina

Regina er en by, som oser af både historiske, æstetiske og kulturelle bygninger. Den helt utrolige bygning, som du bare må opleve, er Stone Hall Castle. Forestil dig lange gange med smukke og antikke udsmykninger og følelsen af nostalgi, når du betræder de fascinerende stengulve og trapper. Det er et slot med kreationer, der får dig til at stå med opspilede øjne, og det har fået gode anmeldelser. Er du interesseret i naturvidenskab og forskningens udvikling, så kan du besøge Saskatchewan Science Centre, hvilket også har ret utrolige udstillinger og underholdende aktiviteter. Du f.eks. møde dinosaurerne og deres historie, når du træder ind. En anden attraktion, som også er værd at opleve er Wascana Lake til dig, som bare gerne vil tilbringe tid i fred og ro. Dette er et meget smukt naturområde at gå en tur i.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Regina på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Regina, der passer dig bedst.

Fly til Regina med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Regina. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Regina og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.