Find billige fly til Saskatchewan

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Saskatchewan

Få indsigter om din flyrejse til Saskatchewan, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor meget koster fly til Saskatchewan?

Det billigste fly til Saskatchewan, fundet for nylig på momondo, var 4.426 kr.. Hvis du ikke kan finde et så billigt flytilbud, skal du huske på, at alt under 8.915 kr. anses for at være en god pris for fly til Saskatchewan. 9.117 kr. er den gennemsnitlige pris for at flyve til Saskatchewan, mens 19.015 kr. er den dyreste.
Se priser fra:

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Saskatchewan?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Saskatchewan du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 18t. 34min. at flyve fra København Kastrup til Saskatoon. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Saskatoon. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Saskatchewan?

Det er bedst at flyve til Saskatchewan på en fredag eller torsdag, da det er her, at flypriserne er lavest i ugen. Den dyreste dag i ugen at flyve til Saskatchewan er på en mandag.

Hvilke flyselskaber flyver til Saskatchewan?

Air Canada er det mest populære flyselskab, der flyver til Saskatchewan, idet 72% af vores brugere vælger at flyve med dem, når de rejser til Saskatchewan. Andre populære valg er Lufthansa og KLM. Der er i alt 4 forskellige flyselskaber, der flyver til Saskatchewan.

De billigste fly til byer i Saskatchewan

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Saskatchewan fra Danmark
Saskatoon
Saskatoon

Brugbar information om dit fly til Saskatchewan

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Saskatchewan

Den gennemsnitlige flybillet til Saskatchewan koster 4.784 kr./pr. person og den billigste flybillet til Saskatchewan koster 1.315 kr./pr. person. Prisen variere alt afhængig af mange forskellige faktorer, så som afrejselufthavn, flyselskab, bestillingstidspunkt og hvornår du planlægger at rejse. T

Temperature i Saskatchewan variere mellem -14 °C og 19 °C alt afhængig af årstiden. Typisk er januar den koldeste måned i Saskatchewan, og den varmeste måned er juli. Det er også værd at bemærke, at hvis man gerne vil undgå nedbør, bør man overveje at rejse til Saskatchewan i februar, november og december, hvor nedbør er mindst sandsynlig.


Populære byer og seværdigheder

Skal du til Saskatchewan? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Saskatchewan.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Saskatchewan

Find fly til disse populære byer i Saskatchewan fra din nærmeste lufthavn.

Andre kabineklasser på fly til Saskatchewan

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Saskatchewan

Billige flybilletter til Saskatchewan

Se de billigste flyrejser til Saskatchewan fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnSaskatoon18t. 34min.6.372 kr.

Populære fly til Saskatchewan

Find dine flybilletter til Saskatchewan blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Saskatoon
Hurtigste flyvetid18t. 34min.
Laveste pris6.372 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Saskatchewan


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Saskatchewan på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Saskatchewan, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Saskatchewan med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når alle potentielle fly til Saskatchewan vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Prisagenter på fly til Saskatchewan er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.