Find billige flybilletter til Lufthavn: Vancouver Intl

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Vancouver (YVR)
fre.. 26.2.
fre.. 5.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Lufthavn: Vancouver Intl. De nuværende restriktioner til Lufthavn: Vancouver Intl er baseret på Canada rejserestriktioner.

Se nuværende Canada rejserestriktioner

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Lufthavn: Vancouver Intl?

6.510 kr.
5.480 kr.
4.450 kr.
3.426 kr.
Pris
3.427 kr. - 5.935 kr.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Lufthavn: Vancouver Intl?

Næsten uanset hvor du flyver fra, finder du de billigste flybilletter til Lufthavn: Vancouver Intl ​​i løbet af november måned; du kan dog også finde gode tilbud på andre tidspunkter.

Hvornår er det bedste tidspunkt at bestille et fly til Lufthavn: Vancouver Intl?

Fra de fleste lokationer til Lufthavn: Vancouver Intl finder du de bedste tilbud ved at booke dine fly ​​omkring 57 dage før din afrejsedato.

På hvilken ugedag er det billigst at flyve til Lufthavn: Vancouver Intl?

De fleste af vores brugere har fundet ud af, at det er den billigste at bestille din flyrejse til Lufthavn: Vancouver Intl på en tirsdag. Omvendt ser lørdag ud til at være den dyreste dag at rejse på.

Hvilket tidspunkt på dagen er det billigste for at flyve til Lufthavn: Vancouver Intl?

Vores data viser, at billetter til Lufthavn: Vancouver Intl kan findes billigere, hvis du flyver om aftenen. At bestille en flyrejse om eftermiddagen vil sandsynligvis betyde højere priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Lufthavn: Vancouver Intl?

På nuværende tidspunkt inkluderer Canada rejserestriktioner rejser til Lufthavn: Vancouver Intl. Indrejserestriktioner

Canada har begrænset alle udenlandske statsborgeres indrejse. Rejsende, der ikke er canadiske statsborgere, fastboende eller personer, der er registreret i henhold til den indiske lov, må kun rejse ind i Canada til væsentlige formål. Personer, der rejser med turisme, sightseeing, fritidsaktiviteter, underholdning, sociale besøg eller religiøse arrangementer for øje, vil ikke få adgang. Canada har suspenderet alle flyvninger til og fra Storbritannien indtil den 6. januar. Udenlandske statsborgere, der er berettiget til at rejse til Canada, er umiddelbare/udvidede familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fast bosiddende, personer, der af Canadas sundhedsmyndighed har tilladelse til at rejse til Canada af medfølelse, midlertidigt udenlandske arbejdstagere, internationale studerende, personer, der er godkendt til at blive fastboende, transitpassagerer, medlemmer af de canadiske styrker, akkrediterede diplomater og deres nærmeste familiemedlemmer til at rejse til Canada, til deres nærmeste familie, til at rejse til Canada, til flyvende fra Canada, personer, der er godkendt af viceministeren for canadisk arv til at rejse til Canada med henblik på en international sportsbegivenhed, nære familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fastboende i Canada skal rejse sammen med den canadiske statsborger eller fastboende udlænding og have til hensigt at opholde sig i Canada i 15 dage eller mere. Udvidede familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fast bosiddende i Canada skal rejse sammen med den canadiske statsborger eller fastboende udlænding og have til hensigt at opholde sig i Canada i 15 dage eller mere og have en skriftlig tilladelse fra immigration, flygtninge og statsborgerskab i Canada (IRCC).

Indrejsekrav

Alle passagerer på fem år eller derover skal fremvise en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, der er udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende uden negativ test vil ikke få lov til at gå ombord på deres fly. Rejsende fra et land, hvor PCR-test ikke er tilgængelige, skal rapportere til et udpeget folkesundhedsagentur i Canadas karantænefacilitet i den periode, hvor de har obligatorisk 14-dages karantæne. Forsinkelser i opnåelsen af prøvningsresultater finder ikke anvendelse. De, der er fritaget fra dette krav, omfatter børn, der ikke er fem år eller ældre, andre undtagelser omfatter et besætningsmedlem eller en person, der kun ønsker at rejse ind i Canada for at blive et sådant besætningsmedlem, udbydere af beredskabstjenester, tekniske stop — påfyldning af flybrændstof. Fra den 1. februar skal alle internationale passagerer, der flyver til Toronto Pearson lufthavn, udover den obligatoriske test før rejsende for rejsende, der ankommer til Canada med fly, tage en yderligere COVID-19-test ved ankomsten. Rejsende skal gennemgå en helbredsundersøgelse. Rejsende med symptomer på COVID-19 kan ikke komme om bord på deres fly. Der kræves ikke-medicinske ansigtsmasker eller ansigtsbeklædning ved alle flyvninger til og fra canadiske lufthavne og i lufthavnsterminaler. Enhver, der af helbredsmæssige årsager ikke kan bære ansigtsmaske, skal være i besiddelse af en lægeattest. Rejsende skal indsende deres oplysninger digitalt via Canadas CAN app før de går om bord på deres fly. Dette omfatter rejse- og kontaktoplysninger, karantæneplan og selvvurdering af COVID-19-symptomer. De skal have dokumentation for, at de har indsendt deres oplysninger digitalt. Rejsende skal have en karantæneplan i 14 dage, når de ankommer til Canada (herunder et passende karantænested, hvordan de kommer til deres bestemmelsessted, få dagligvarer og få adgang til de nødvendige ydelser og lægehjælp). Se Den canadiske regerings website for yderligere information. Udenlandske statsborgere, der rejser til Canada af en medfølende grund, skal have tilladelse fra det canadiske sundhedsagentur. Udenlandske statsborgere der rejser uden forudgående skriftlig godkendelse for en undtagelse fra en grænsebegrænsning, kan nægtes adgang til Canada.

Karantænekrav

Rejsende er underlagt en 14-dages obligatorisk karantæne, dette inkluderer en obligatorisk forudbetalt 3 nat-reservation på et autoriseret hotel på egen regning (ca. 2.000 CAD) og tager en COVID-19-molekylær test ved ankomsten på egen regning. Mod slutningen af karantæneperioden skal rejsende tage en ny COVID-19 test. De bliver bedt om at blive i deres karantæne, indtil de får et negativt testresultat. Visse personer er fritaget for det obligatoriske karantænekrav, når de rejser ind i Canada med henblik på at udføre et væsentligt job eller en væsentlig funktion som fastsat i bekendtgørelsen i henhold til karantæneloven. Fritagelsen vil blive godkendt for hver indgang til Canada.

Transitregler

Før passagerer rejser, skal de i god tid i forvejen foretage deres rejsearrangementer til transit gennem Canada, foretage flyvninger og forbindelser så direkte som muligt for at begrænse deres kontakt i Canada. Flere indenrigsforbindelser kan ikke anses for hensigtsmæssige, de skal foretage forbindelser, der er så korte som muligt. Hvis deres forbindelsesflyvning er mere end 24 timer fra hinanden, skal de i karantæne (selvisolation) indtil deres næste flyvning. Passagerer i transit skal forblive i et sikkert transitområde i en canadisk lufthavn for at fuldføre deres forbindelse. Hvis de har brug for at forlade lufthavnen eller det sikre transitområde på grund af aflysning eller forsinkelse, bliver de underlagt obligatorisk karantæne indtil deres fly afgår, de skal overholde eventuelle retningslinjer fra lufthavnsmyndigheden og følge alle disse rejserestriktioner, og følge provinsielle og territoriale begrænsninger, afhængigt af hvor de passerer igennem.

Alle andre oplysninger

Kun Toronto Pearson (YYYZ), Montreal Pierre Elliott Trudeau (YUL), Calgary Internationale Lufthavn (YYC) og Vancouver Internationale Lufthavn (YVR) flyver med internationale fly. Indenrigsflyvninger samt flyvninger fra Saint-Pierre-et-Miquelon og kun fragtflyvninger forbliver fritaget.

Hvis du planlægger rejser til Lufthavn: Vancouver Intl nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Lufthavn: Vancouver Intl

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Lufthavn: Vancouver Intl fundet af momondos brugere for nylig
American Airlines
3. jun.
06:50
København Kastrup
16t. 45min.
1 stop
23:35
Vancouver Intl
7. jun.
16:35
Vancouver Intl
13t. 50min.
1 stop
06:25
København Kastrup
4.583 kr.
Find lignende
American Airlines
3. jun.
06:50
København Kastrup
16t. 45min.
1 stop
23:35
Vancouver Intl
7. jun.
16:35
Vancouver Intl
13t. 50min.
1 stop
06:25
København Kastrup
4.589 kr.
Find lignende
KLM
3. jun.
07:50
København Kastrup
14t. 58min.
2 stop
22:48
Vancouver Intl
7. jun.
05:00
Vancouver Intl
17t. 05min.
2 stop
22:05
København Kastrup
3.953 kr.
Find lignende
Icelandair
3. jun.
10:10
København Kastrup
12t. 50min.
1 stop
23:00
Vancouver Intl
7. jun.
11:35
Vancouver Intl
21t. 00min.
1 stop
08:35
København Kastrup
3.488 kr.
Find lignende
Delta
2. jun.
02:00
Billund
18t. 55min.
1 stop
20:55
Vancouver Intl
6. jun.
09:25
Vancouver Intl
15t. 10min.
2 stop
00:35
Billund
5.035 kr.
Find lignende
Delta
3. jun.
02:00
København Kastrup
18t. 50min.
1 stop
20:50
Vancouver Intl
7. jun.
09:25
Vancouver Intl
15t. 30min.
2 stop
00:55
København Kastrup
3.824 kr.
Find lignende

Lufthavne i nærheden af Lufthavn: Vancouver Intl

Neden for finder du alle lufthavne i Lufthavn: Vancouver Intl samt deres afstand til centrum

Lufthavn: Vancouver Intl er 11 km fra centrum


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class