Find billige flybilletter til Santander

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Santander

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Santander

Bedste pris på enkeltbillet

539 kr.

Bedste pris på returbillet

1.099 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 20min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Santander fra Danmark i de seneste 72 timer er 539 kr. (København Kastrup til Santander).
Den bedste pris på en returbillet til Santander fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.099 kr. (København Kastrup til Santander).
Det hurtigste fly til Santander fra Danmark tager 5t. 20min. (København Kastrup til Santander).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Santander, herunder Iberia, Vueling og Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Santander

Find de billigste fly til disse Santander-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Santander

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Santander

København (CPH) til Santander (SDR)

Fly til Santander ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Santander, hvor den gennemsnitlige pris er 1.528 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTANDER FRA KØBENHAVNjanuar49% billigereAt flyve fra København til Santander ​​koster i gennemsnit blot 773 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTANDER FRA KØBENHAVNapril72% dyrereDet koster cirka 2.631 kr. at flyve til Santander ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SANTANDER FRA KØBENHAVNjuli459% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Santander fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Santander?

Flyvningen fra Københavns Lufthavn Kastrup til Seve Ballesteros-Santander Airport tager fra lige omkring fem timer og til knapt otte timer. Fra Billund tager flyrejsen typisk fra fire timer og op til syv timer. Fra Aalborg tager flyrejsen typisk lige knapt 13 timer, så her kunne det måske svare sig simpelthen at køre ned til Billund Lufthavn i stedet, som faktisk også byder på landets hurtigste forbindelse til Santander. Men rejsetiden afhænger i høj grad også af, hvilken dag, eller tid på året du vælger at rejse. Spanien har typisk flere flyforbindelser fra Danmark i sommerhalvåret.

Ingen af de danske lufthavne, eller vores nærmeste nabolufthavne, har direkte flyvninger til Santander. Her skal du ud i mindst en mellemlanding for at komme frem. Fra Københavns Lufthavn Kastrup vil du typisk kunne komme med Iberia, via Madrid eller SAS til Malaga og Ryanair til Santander, eller endda med KLM via Amsterdam til Paris og skifte lufthavn for at flyve det sidste stykke med Ryanair. Fra Billund kan du flyve med Ryanair via Bruxelles eller Rom. Fra Aalborg vil du kunne komme ud i at skulle flyve SAS til København, KLM videre til Amsterdam og videre til Paris, hvor du skal skifte lufthavn for at flyve det sidste stykke med Ryanair, eller Norwegian til København, derfra med Ryanair til Rom og videre til Santander. For Nordjyderne kunne det eventuelt være en fordel at køre mod syd og flyve fra Billund Lufthavn i stedet.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Santander for 96 kr./person, hvilket er 90% billigere end gennemsnitsflyprisen til Santander. Hvis du vil finde den billigste pris til Santander fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke kan flyve til Santander i januar, så er februar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Santander i februar har en gennemsnitlig pris på omkring 858 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Santander er 30 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.528 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Santander udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Santander for 1.099 kr..

Den billigste afrejsedag for dit fly til Santander er på en søndag hvor priserne kan findes helt ned til 1.368 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Den dyreste dag at flyve til Santander er tirsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.981 kr..

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Santander på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Santander om aftenen helt ned til 1.156 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Santander koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 3.420 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Santander. Hvis du har planer om at flyve til Santander, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Bilbao (75 km fra Santander centrum), Lufthavn: Vitoria-Gasteiz (109 km fra Santander centrum) eller Lufthavn: Burgos (124 km fra Santander centrum).

Lufthavn: Burgos har en gennemsnitspris på 622 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Santander. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Santander

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Santander fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
22. jul.
CPH17:05København Kastrup
10t. 55min.
1 stop
SDR04:00Santander
10. aug.
SDR08:40Santander
26t. 00min.
2 stop
CPH10:40København Kastrup
1.099 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
22. jul.
CPH17:05København Kastrup
18t. 50min.
2 stop
SDR11:55Santander
10. aug.
SDR08:40Santander
30t. 55min.
2 stop
CPH15:35København Kastrup
1.312 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
22. jul.
CPH17:05København Kastrup
10t. 55min.
1 stop
SDR04:00Santander
8. aug.
SDR09:20Santander
32t. 05min.
2 stop
CPH17:25København Kastrup
1.489 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
25. jul.
CPH08:20København Kastrup
31t. 50min.
2 stop
SDR16:10Santander
10. aug.
SDR08:40Santander
30t. 55min.
2 stop
CPH15:35København Kastrup
1.581 kr.
Find lignende
Ryanair
29. jul.
CPH17:05København Kastrup
10t. 55min.
1 stop
SDR04:00Santander
7. aug.
SDR14:00Santander
17t. 20min.
1 stop
CPH07:20København Kastrup
1.688 kr.
Find lignende
Ryanair
22. jul.
CPH17:05København Kastrup
10t. 55min.
1 stop
SDR04:00Santander
8. aug.
SDR18:00Santander
13t. 20min.
1 stop
CPH07:20København Kastrup
1.695 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Santander

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Santander, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og Vueling
Ryanair
27. jul.
CPH07:00København Kastrup
34t. 55min.
2 stop
SDR17:55Santander
Ryanair
28. jul.
CPH03:50København Kastrup
26t. 25min.
3 stop
SDR06:15Santander
Ryanair
28. jul.
CPH04:25København Kastrup
25t. 50min.
2 stop
SDR06:15Santander

Hvilke flyselskaber flyver til Santander?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Santander

Hvilke flyselskaber flyver til Santander?

Ryanair er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Santander. Iberia og Vueling er også populære valg på flyrejser til Santander fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Santander, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Vueling-fly til Santander

Der er 5 fly med Vueling til Santander på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Madrid-Barajas, og den bedste pris på en Vueling-billet, der er set på momondo, er 1.456 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Santander). Vueling har en bedømmelse på 8,0 fra 118 brugeranmeldelser på momondo.

Iberia-fly til Santander

Iberia flyver normalt til Santander 13 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Santander fra Madrid-Barajas. Iberia (bedømmelse: 7,1, 239 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Santander, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Iberia-billet, der er fundet på momondo til Santander, var fra København Kastrup (2.161 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Santander

Neden for finder du alle lufthavne i Santander samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Seve Ballesteros-Santander Airport?

Alsa kører en lufthavnsbus fra lufthavnen og til Santander centrum, med afgang hver halve time i lufthavnens åbningstid. Bybus 907 kører også mellem lufthavnen, omkring fem kilometer, til busterminalen i det centrale Santander. Rejsetiden er cirka 15 minutter og der køres fra tidlig morgen og til godt ud på aftenen. Det er naturligvis også muligt leje en bil fra et af biludlejningsfirmaerne i lufthavnen, der er nem og hurtig forbindelse til centrum. Alternativt kan du også tage en taxa til centrum.


Populære fly til Santander

Find dine flybilletter til Santander blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Santander
Hurtigste flyvetid5t. 20min.
Laveste pris1.099 kr.
Fly fra Billund til Santander
Hurtigste flyvetid13t. 05min.
Laveste pris816 kr.

Visumkrav for Santander

Som EU-lande plejer indrejse i Spanien ikke være noget større problem for danskere. Formelt set så accepteres også både forlængede og provisoriske pas, både til ind- og udrejse. Dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold, og skal opholdet være visumfrit, må det max vare op til 90 dage.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Santander


De bedste oplevelser og seværdigheder i Santander

Trods en omfattende, ødelæggende brand i 1941, har byen bevaret meget af sin charme og historie. Byens imponerende, gotiske katedral, som bør besøges, indeholder faktisk to kirker, i det den ældste kirke er i krypten på den nye. Sørg for du ser begge. Palacio de la Magdalena er også værd lægge vejen forbi og se det let stilforvirrede, eklektiske, tidligere kongelige palads, der faktisk kun er lige over hundrede år gammelt. Opført på stedet hvor der tidligere lå et stort fort, som forsvarede indsejlingen til byen. Embarcadero paladset, på promenaden var tidligere en barak for det væbnede politi. I dag er bygning hjemsted for skiftende udstillinger og et besøg værd, kombineret med en spadseretur på den flotte promenade. I sommersæsonen er stranden Playa del Sardinero et populært udflugtsmål, med sit gyldne sand og klare, turkisblå vand. Med sin beliggenhed har søfart altid været vigtigt for Santander. Derfor er det også logisk at besøge regionens søfartsmuseum og akvarium, Museo Marítimo del Cantábrico, hvor du også kan nyde en bid mad med skøn udsigt over vandet. Har du mod og mulighed, så kan en dagsudflugt til Guggenheim museet i Bilbao også varmt anbefales.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Santander på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Santander, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Santander med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Santander ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Santander. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.