Find billige flybilletter til Santander

Returrejse
Economy
Zürich (ZRH)
Santander (SDR)
fre.. 23.7.
fre.. 30.7.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Santander. De nuværende restriktioner til Santander er baseret på Spanien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Spanien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Santander

Find de billigste fly til disse Santander-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Santander

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Santander

København (CPH) til Bilbao (BIO)

Fly til Santander ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bilbao, hvor den gennemsnitlige pris er 1.422 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Santander?

Hvilket er det absolut billigste fly til Santander?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Santander for 177 kr./person, hvilket er 88% billigere end gennemsnitsflyprisen til Santander. Hvis du vil finde den billigste pris til Santander fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Santander?

Hvis du ikke kan flyve til Santander i august, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Santander i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 1.080 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Santander på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Santander er på en fredag hvor priserne kan findes helt ned til 1.404 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Den dyreste dag at flyve til Santander er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.871 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Santander?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Santander på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Santander om formiddagen helt ned til 1.397 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Santander koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.662 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Santander?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Santander. Hvis du har planer om at flyve til Santander, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Bilbao (75 km fra Santander centrum) eller Lufthavn: Vitoria-Gasteiz (109 km fra Santander centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Santander på?

Lufthavn: Santander har en gennemsnitspris på 1.204 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Santander. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Santander?

På nuværende tidspunkt inkluderer Spanien rejserestriktioner rejser til Santander. Indrejserestriktioner

Spanien har genåbnet sine grænser for rejsende fra de fleste EU- og Schengenområder, men indrejsen er fortsat begrænset for rejsende, der ankommer fra andre områder, undtagen spanske statsborgere og indbyggere, ledsagere og deres nærmeste familiemedlemmer. Spanien tillader ikke indrejse for rejsende, der har været i Storbritannien, Brasilien og Sydafrika indtil tidligst den 16. marts, med undtagelse af spanske statsborgere og personer, der lovligt opholder sig i Spanien. Fra den 22. juli har rejsende fra Serbien ikke længere adgang til Spanien. Rejsende, der ankommer uden for EU, kan kun få adgang til følgende kategorier af rejsende: •Personer med bopæl i EU, Schengen-associerede stater, Andorra, Monaco, Vatikanet eller San Marino. •Indehavere af et visum til længerevarende ophold udstedt af et Schengen-medlem af en associeret stat, som rejser til dette land. •Sundhedspersonale, der kommer til Spanien for at arbejde. •Varer og transportpersonale i udøvelsen af deres hverv. •Diplomater, konsulater, internationale tjenestemænd, militært personel, civilbeskyttelse og medlemmer af humanitære organisationer i udøvelsen af deres hverv. •Studerende, der studerer i et af EU/Schengen-medlemsstaterne og har et passende visum eller en tilsvarende tilladelse og sygeforsikring. De kan rejse ind i landet 15 dage før deres studier påbegyndes. •Højt kvalificerede arbejdstagere, herunder deltagere i sportsbegivenheder på højt niveau, der finder sted i Spanien. •Rejser med familie af behørigt godkendte årsager. •Personer, der rejser af behørigt godkendte humanitære årsager og af alvorlige årsager. •Indbyggere i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien eller Uruguay, forudsat at de kommer direkte fra disse lande eller kun foretager internationale transit i lufthavne uden for disse lande.

Indrejsekrav

Fra den 23. november har alle rejsende (herunder børn) fra Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Fransk Polynesien, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Irland, Italien, Jordan, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova , Monaco, Marokko, Holland, Nordmakedonien, Norges, palæstinensisk territorium, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, St.Martin, Sverige, Schweiz, Tunesien, UAE, Storbritannien, Ukraine og USA pligt til at fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 TMA, LAMP eller PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst, med undtagelse af rejsende, der ankommer fra Azorerne i Portugal Rogaland, More og Romsdal, Nordland, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder, Vestland, Trondelag eller Troms og Finnmarkin i Norge; Kitri, Ionia Nisia, Dytiki Ellada eller Sterea Ellada i Grækenland; Færøerne eller Grønland. Ved ankomsten kan der foretages stikprøvekontrol for at bekræfte, at rejsende har gennemgået en COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test og har reageret negativt. Der kan udstedes en minimumsbøde på 3.000 EUR til enhver, der ikke overholder reglerne. Rejsende skal også gennemgå en temperaturkontrol og en visuel helbredsundersøgelse. Fra den 14. november skal rejsende, der besøger De Kanariske Øer og er booket på et reguleret overnatningssted, fremvise en negativ COVID-19-test, som er taget senest 72 timer tidligere, når de tjekker ind på deres overnatningssted, downloade og aktivere Radar COVID-anmeldelses appen for ophold på alle dage på øerne. Børn under 7 år er fritaget for disse krav. De regionale myndigheder på Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har indført tre kontrolfaser for indenlandske ankommende til øerne med skib eller fly ud over dem, der gælder for internationale ankommende til Spanien. Alle turister, der ankommer fra eller via regioner i Spanien med en kumulativ forekomst af virusset på 150 tilfælde pr. 100.000 indbyggere eller derover, skal fremvise en negativ PCR eller TMA udført inden for 72 timer før ankomst. Der opkræves en bøde på op til 3.000 EUR for alle, der ankommer uden en gyldig test. Personer med begrundet rejseårsag skal udfylde en erklæring og foretage en antigentest ved ankomsten til lufthavnen eller havnen eller skal underkastes en 10-dages karantæne. Personer, der bor på Balearerne, skal have en PCR inden for 72 timer før deres ankomst, eller blive testet ved ankomsten eller gennemgå en 10-dages karantæne.

Karantænekrav

Rejsende er i øjeblikket ikke underlagt karantænekrav, medmindre de spanske myndigheder instruerer dem ved ankomsten til Spanien på grund af særlige omstændigheder.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Spanien via en spansk lufthavn på vej til deres endelige bestemmelsessted, gælder ikke ovennævnte krav til PCR, TMA eller LAMP-test og sundhedskontrolformular for at komme ind i landet. De bør dog være rede til at dokumentere deres videre rejse, f.eks. flybilletter til deres endelige bestemmelsessted. De restriktioner, som Spanien har indført for passagerrejser fra Storbritannien fra den 22. december til 19. januar, kan også gælde for dem der rejser gennem Spanien til andre internationale rejsemål.

Alle andre oplysninger

Opholdstilladelser og D-visa der udløb mellem d. 14. december 2019 og 21. juni 2020, accepteres som indrejse.

Hvis du planlægger rejser til Santander nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Santander

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Santander fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
27. jul.
CPH05:35København Kastrup
11t. 15min.
2 stop
SDR16:50Santander
12. aug.
SDR05:35Santander
11t. 30min.
2 stop
CPH17:05København Kastrup
1.370 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
27. jul.
CPH05:35København Kastrup
12t. 10min.
1 stop
SDR17:45Santander
12. aug.
SDR14:05Santander
17t. 05min.
1 stop
CPH07:10København Kastrup
1.054 kr.
Find lignende
Ryanair
27. jul.
CPH05:35København Kastrup
12t. 10min.
1 stop
SDR17:45Santander
12. aug.
SDR05:35Santander
22t. 30min.
2 stop
CPH04:05København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Santander

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Santander, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
4. aug.
CPH03:20København Kastrup
7t. 25min.
1 stop
SDR10:45Santander
Ryanair
8. aug.
CPH09:30København Kastrup
8t. 15min.
1 stop
SDR17:45Santander
Vueling
2. aug.
CPH06:55København Kastrup
10t. 45min.
1 stop
SDR17:40Santander

Populære fly til Santander

Find dine flybilletter til Santander blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Santander
Korteste rejsetid
12t. 10min.
Laveste pris
695 kr.
Fly fra Billund til Santander
Korteste rejsetid
20t. 40min.
Laveste pris
1.244 kr.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class