Indsigter
FAQ
De seneste tilbud
Flights to Santander

Find billige fly til Santander fra 731 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
월 26.2
월 4.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Om fly til Santander

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Santander

Bedste pris på enkeltbillet

731 kr.

Bedste pris på returbillet

1.427 kr.

Hurtigste flyvetid

9t. 30min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Santander fra Danmark i de seneste 72 timer er 731 kr. (København Kastrup til Santander).
Den bedste pris på en returbillet til Santander fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.427 kr. (København Kastrup til Santander).
Det hurtigste fly til Santander fra Danmark tager 9t. 30min. (København Kastrup til Santander).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Santander, herunder Iberia og Vueling.

Indsigter og trends for flyrejser til Santander

Få indsigter om din flyrejse til Santander, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Santander?

Hvis du ikke kan flyve til Santander i oktober, så er september den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Santander i september har en gennemsnitlig pris på omkring 1.627 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Santander på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Santander er på en fredag hvor priserne kan findes helt ned til 1.218 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Den dyreste dag at flyve til Santander er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 3.334 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Santander?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Santander på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Santander om aftenen helt ned til 1.259 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Santander koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 2.807 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Santander?

Det tager i gennemsnit 2t. 50min. at flyve fra Danmark til Santander, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Bilbao (den mest populære lufthavn i Santander). Hvis du flyver fra Billund til Bilbao, tager det omkring 7t.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Santander

Find de billigste fly til disse Santander-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Santander

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Santander

København (CPH) til Bilbao (BIO)

Fly til Santander ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bilbao, hvor den gennemsnitlige pris er 1.332 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTANDER FRA KØBENHAVNoktober29% billigereAt flyve fra København til Santander ​​koster i gennemsnit blot 1.482 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTANDER FRA KØBENHAVNjuli44% dyrereDet koster cirka 2.985 kr. at flyve til Santander ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SANTANDER FRA KØBENHAVNjuli366% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Santander fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Santander

Hvor lang tid tager det at flyve til Santander?

Flyvningen fra Københavns Lufthavn Kastrup til Seve Ballesteros-Santander Airport tager fra lige omkring fem timer og til knapt otte timer. Fra Billund tager flyrejsen typisk fra fire timer og op til syv timer. Fra Aalborg tager flyrejsen typisk lige knapt 13 timer, så her kunne det måske svare sig simpelthen at køre ned til Billund Lufthavn i stedet, som faktisk også byder på landets hurtigste forbindelse til Santander. Men rejsetiden afhænger i høj grad også af, hvilken dag, eller tid på året du vælger at rejse. Spanien har typisk flere flyforbindelser fra Danmark i sommerhalvåret.

Hvor kan du flyve direkte til Santander fra?

Ingen af de danske lufthavne, eller vores nærmeste nabolufthavne, har direkte flyvninger til Santander. Her skal du ud i mindst en mellemlanding for at komme frem. Fra Københavns Lufthavn Kastrup vil du typisk kunne komme med Iberia, via Madrid eller SAS til Malaga og Ryanair til Santander, eller endda med KLM via Amsterdam til Paris og skifte lufthavn for at flyve det sidste stykke med Ryanair. Fra Billund kan du flyve med Ryanair via Bruxelles eller Rom. Fra Aalborg vil du kunne komme ud i at skulle flyve SAS til København, KLM videre til Amsterdam og videre til Paris, hvor du skal skifte lufthavn for at flyve det sidste stykke med Ryanair, eller Norwegian til København, derfra med Ryanair til Rom og videre til Santander. For Nordjyderne kunne det eventuelt være en fordel at køre mod syd og flyve fra Billund Lufthavn i stedet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Santander?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Santander. Hvis du har planer om at flyve til Santander, kan du overveje at booke flyrejse til Bilbao Lufthavn (75 km fra Santander centrum), Vitoria-Gasteiz Lufthavn (109 km fra Santander centrum) eller Burgos Lufthavn (124 km fra Santander centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Santander på?

Santander Lufthavn har en gennemsnitspris på 268 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Santander. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Santander Lufthavn?

Priser for fly til Santander Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Santander Lufthavn?

Fra februar 2024 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Santander Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Santander Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Santander Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Santander Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Santander Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Santander Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til Santander

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Santander fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
16. mar.
CPH19:50København Kastrup
13t. 45min.
1 stop
SDR09:35Santander
20. mar.
SDR18:35Santander
16t. 20min.
1 stop
CPH10:55København Kastrup
1.427 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. mar.
CPH19:50København Kastrup
13t. 45min.
1 stop
SDR09:35Santander
20. mar.
SDR18:35Santander
14t. 40min.
2 stop
CPH09:15København Kastrup
1.469 kr.
Find lignende
Vueling
10. maj
CPH21:30København Kastrup
10t. 15min.
1 stop
SDR07:45Santander
14. maj
SDR17:20Santander
15t. 50min.
1 stop
CPH09:10København Kastrup
1.862 kr.
Find lignende
Vueling
10. maj
CPH21:30København Kastrup
10t. 15min.
1 stop
SDR07:45Santander
15. maj
SDR09:20Santander
7t. 55min.
1 stop
CPH17:15København Kastrup
2.137 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. mar.
CPH17:45København Kastrup
19t. 45min.
2 stop
SDR13:30Santander
20. mar.
SDR18:35Santander
27t. 45min.
2 stop
CPH22:20København Kastrup
2.648 kr.
Find lignende
Iberia
13. apr.
CPH11:25København Kastrup
5t. 40min.
1 stop
SDR17:05Santander
17. apr.
SDR10:05Santander
9t. 00min.
1 stop
CPH19:05København Kastrup
2.834 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Santander

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Santander, så se nogle af vores tilbud herunder fra Iberia og Vueling
Vueling
2. apr.
CPH21:55København Kastrup
10t. 50min.
1 stop
SDR08:45Santander
Vueling
1. mar.
CPH20:50København Kastrup
11t. 55min.
1 stop
SDR08:45Santander
Iberia
2. mar.
CPH19:50København Kastrup
13t. 45min.
1 stop
SDR09:35Santander

Andre kabineklasser på fly til Santander

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Santander

Visumkrav for Santander

Hvilke pas og visumkrav er der, når du besøger Santander?

Som EU-lande plejer indrejse i Spanien ikke være noget større problem for danskere. Formelt set så accepteres også både forlængede og provisoriske pas, både til ind- og udrejse. Dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold, og skal opholdet være visumfrit, må det max vare op til 90 dage.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Santander

Hvad kan du se og opleve i Santander?

Trods en omfattende, ødelæggende brand i 1941, har byen bevaret meget af sin charme og historie. Byens imponerende, gotiske katedral, som bør besøges, indeholder faktisk to kirker, i det den ældste kirke er i krypten på den nye. Sørg for du ser begge. Palacio de la Magdalena er også værd lægge vejen forbi og se det let stilforvirrede, eklektiske, tidligere kongelige palads, der faktisk kun er lige over hundrede år gammelt. Opført på stedet hvor der tidligere lå et stort fort, som forsvarede indsejlingen til byen. Embarcadero paladset, på promenaden var tidligere en barak for det væbnede politi. I dag er bygning hjemsted for skiftende udstillinger og et besøg værd, kombineret med en spadseretur på den flotte promenade. I sommersæsonen er stranden Playa del Sardinero et populært udflugtsmål, med sit gyldne sand og klare, turkisblå vand. Med sin beliggenhed har søfart altid været vigtigt for Santander. Derfor er det også logisk at besøge regionens søfartsmuseum og akvarium, Museo Marítimo del Cantábrico, hvor du også kan nyde en bid mad med skøn udsigt over vandet. Har du mod og mulighed, så kan en dagsudflugt til Guggenheim museet i Bilbao også varmt anbefales.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Santander?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Santander på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Santander, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Santander med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Santander med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Santander?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Santander ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Santander lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Santander. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Santander på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Santander

Fly med dit yndlingsflyselskab til Santander
Flyselskaber bliver sorteret og vist efter antal klik inden for de seneste 7 dage på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Santander
1 voksen
월 26.2
월 4.3
Send mig favorittilbud fra momondo