Find billige flybilletter til Toronto

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Toronto. De nuværende restriktioner til Toronto er baseret på Canada rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Canada

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Toronto

Find de billigste fly til disse Toronto-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Rochester, New York

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Toronto

København (CPH) til Toronto (YTO)

Fly til Toronto ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Toronto, hvor den gennemsnitlige pris er 3.420 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TORONTO FRA KØBENHAVNnovember11% billigereAt flyve fra København til Toronto ​​koster i gennemsnit blot 3.049 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TORONTO FRA KØBENHAVNjuli45% dyrereDet koster cirka 4.962 kr. at flyve til Toronto ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TORONTO FRA KØBENHAVNseptember216% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Toronto fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Toronto?

Fly til Toronto er populære året rundt takket være byens fire unikke årstider. Sommeren er dog favoritårstiden blandt mange rejsende, da det betyder cocktails på byens tagterrasser og lange strandture ved Lake Ontario. Foråret er også en populær sæson, hvor kirsebærtræerne blomstrer, og der spilles rugby i det fri. Efteråret er smukt med de skiftende farver, og det er perioden med filmfestival og masser af teater- og operaforestillinger. Vinteren byder på smukke julemarkeder samt en årlig Icefest – dog kan priserne på fly til Toronto være opadgående omkring jul og nytår.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Toronto?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Toronto for 691 kr./person, hvilket er 79% billigere end gennemsnitsflyprisen til Toronto. Hvis du vil finde den billigste pris til Toronto fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Toronto?

  november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Toronto fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.049 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Toronto i november, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 3.074 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Toronto?

  Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Toronto er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 3.420 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Toronto fra Danmark helt ned til 2.582 kr. på momondo.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Toronto på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Toronto er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Toronto på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 3.300 kr.. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 3.860 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Toronto?

  Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Toronto på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Toronto på dette tidspunkt kan findes helt ned til 3.042 kr.. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 3.754 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Toronto?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Toronto. Hvis du har planer om at flyve til Toronto, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Toronto Pearson Intl (19 km fra Toronto centrum), Lufthavn: Toronto Jc Munro Hamilton Intl (69 km fra Toronto centrum) eller Lufthavn: Toronto Kitchener-Waterloo (84 km fra Toronto centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Toronto på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Toronto Jc Munro Hamilton Intl for 3.160 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Toronto?

På nuværende tidspunkt inkluderer Canada rejserestriktioner rejser til Toronto. Indrejserestriktioner

Canada har begrænset alle udenlandske statsborgeres indrejse. Rejsende, der ikke er canadiske statsborgere, fastboende eller personer, der er registreret i henhold til den indiske lov, må kun rejse ind i Canada til væsentlige formål. Personer, der rejser med turisme, sightseeing, fritidsaktiviteter, underholdning, sociale besøg eller religiøse arrangementer for øje, vil ikke få adgang. Canada har suspenderet alle flyvninger til og fra Storbritannien indtil den 6. januar. Udenlandske statsborgere, der er berettiget til at rejse til Canada, er umiddelbare/udvidede familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fast bosiddende, personer, der af Canadas sundhedsmyndighed har tilladelse til at rejse til Canada af medfølelse, midlertidigt udenlandske arbejdstagere, internationale studerende, personer, der er godkendt til at blive fastboende, transitpassagerer, medlemmer af de canadiske styrker, akkrediterede diplomater og deres nærmeste familiemedlemmer til at rejse til Canada, til deres nærmeste familie, til at rejse til Canada, til flyvende fra Canada, personer, der er godkendt af viceministeren for canadisk arv til at rejse til Canada med henblik på en international sportsbegivenhed, nære familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fastboende i Canada skal rejse sammen med den canadiske statsborger eller fastboende udlænding og have til hensigt at opholde sig i Canada i 15 dage eller mere. Udvidede familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fast bosiddende i Canada skal rejse sammen med den canadiske statsborger eller fastboende udlænding og have til hensigt at opholde sig i Canada i 15 dage eller mere og have en skriftlig tilladelse fra immigration, flygtninge og statsborgerskab i Canada (IRCC).

Indrejsekrav

Alle passagerer på fem år eller derover skal fremvise en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, der er udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende uden negativ test vil ikke få lov til at gå ombord på deres fly. Rejsende fra et land, hvor PCR-test ikke er tilgængelige, skal rapportere til et udpeget folkesundhedsagentur i Canadas karantænefacilitet i den periode, hvor de har obligatorisk 14-dages karantæne. Forsinkelser i opnåelsen af prøvningsresultater finder ikke anvendelse. De, der er fritaget fra dette krav, omfatter børn, der ikke er fem år eller ældre, andre undtagelser omfatter et besætningsmedlem eller en person, der kun ønsker at rejse ind i Canada for at blive et sådant besætningsmedlem, udbydere af beredskabstjenester, tekniske stop — påfyldning af flybrændstof. Fra den 1. februar skal alle internationale passagerer, der flyver til Toronto Pearson lufthavn, udover den obligatoriske test før rejsende for rejsende, der ankommer til Canada med fly, tage en yderligere COVID-19-test ved ankomsten. Rejsende skal gennemgå en helbredsundersøgelse. Rejsende med symptomer på COVID-19 kan ikke komme om bord på deres fly. Der kræves ikke-medicinske ansigtsmasker eller ansigtsbeklædning ved alle flyvninger til og fra canadiske lufthavne og i lufthavnsterminaler. Enhver, der af helbredsmæssige årsager ikke kan bære ansigtsmaske, skal være i besiddelse af en lægeattest. Rejsende skal indsende deres oplysninger digitalt via Canadas CAN app før de går om bord på deres fly. Dette omfatter rejse- og kontaktoplysninger, karantæneplan og selvvurdering af COVID-19-symptomer. De skal have dokumentation for, at de har indsendt deres oplysninger digitalt. Rejsende skal have en karantæneplan i 14 dage, når de ankommer til Canada (herunder et passende karantænested, hvordan de kommer til deres bestemmelsessted, få dagligvarer og få adgang til de nødvendige ydelser og lægehjælp). Se Den canadiske regerings website for yderligere information. Udenlandske statsborgere, der rejser til Canada af en medfølende grund, skal have tilladelse fra det canadiske sundhedsagentur. Udenlandske statsborgere der rejser uden forudgående skriftlig godkendelse for en undtagelse fra en grænsebegrænsning, kan nægtes adgang til Canada.

Karantænekrav

Rejsende er underlagt en 14-dages obligatorisk karantæne, dette inkluderer en obligatorisk forudbetalt 3 nat-reservation på et autoriseret hotel på egen regning (ca. 2.000 CAD) og tager en COVID-19-molekylær test ved ankomsten på egen regning. Mod slutningen af karantæneperioden skal rejsende tage en ny COVID-19 test. De bliver bedt om at blive i deres karantæne, indtil de får et negativt testresultat. Visse personer er fritaget for det obligatoriske karantænekrav, når de rejser ind i Canada med henblik på at udføre et væsentligt job eller en væsentlig funktion som fastsat i bekendtgørelsen i henhold til karantæneloven. Fritagelsen vil blive godkendt for hver indgang til Canada.

Transitregler

Før passagerer rejser, skal de i god tid i forvejen foretage deres rejsearrangementer til transit gennem Canada, foretage flyvninger og forbindelser så direkte som muligt for at begrænse deres kontakt i Canada. Flere indenrigsforbindelser kan ikke anses for hensigtsmæssige, de skal foretage forbindelser, der er så korte som muligt. Hvis deres forbindelsesflyvning er mere end 24 timer fra hinanden, skal de i karantæne (selvisolation) indtil deres næste flyvning. Passagerer i transit skal forblive i et sikkert transitområde i en canadisk lufthavn for at fuldføre deres forbindelse. Hvis de har brug for at forlade lufthavnen eller det sikre transitområde på grund af aflysning eller forsinkelse, bliver de underlagt obligatorisk karantæne indtil deres fly afgår, de skal overholde eventuelle retningslinjer fra lufthavnsmyndigheden og følge alle disse rejserestriktioner, og følge provinsielle og territoriale begrænsninger, afhængigt af hvor de passerer igennem.

Alle andre oplysninger

Kun Toronto Pearson (YYYZ), Montreal Pierre Elliott Trudeau (YUL), Calgary Internationale Lufthavn (YYC) og Vancouver Internationale Lufthavn (YVR) flyver med internationale fly. Indenrigsflyvninger samt flyvninger fra Saint-Pierre-et-Miquelon og kun fragtflyvninger forbliver fritaget.

Hvis du planlægger rejser til Toronto nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Toronto

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Toronto fundet af momondos brugere for nylig
Icelandair
11. sep.
CPH10:25København Kastrup
10t. 45min.
1 stop
YYZ21:10Toronto Pearson Intl
1. okt.
YYZ17:00Toronto Pearson Intl
10t. 00min.
1 stop
CPH03:00København Kastrup
2.816 kr.
Find lignende
Icelandair
19. okt.
CPH10:10København Kastrup
11t. 00min.
1 stop
YYZ21:10Toronto Pearson Intl
2. nov.
YYZ17:00Toronto Pearson Intl
10t. 00min.
1 stop
CPH03:00København Kastrup
2.841 kr.
Find lignende
Icelandair
8. sep.
CPH10:10København Kastrup
11t. 00min.
1 stop
YYZ21:10Toronto Pearson Intl
25. sep.
YYZ17:00Toronto Pearson Intl
10t. 00min.
1 stop
CPH03:00København Kastrup
2.860 kr.
Find lignende
KLM
1. dec.
CPH04:55København Kastrup
11t. 40min.
1 stop
YYZ16:35Toronto Pearson Intl
25. jan.
YYZ13:05Toronto Pearson Intl
13t. 35min.
1 stop
CPH02:40København Kastrup
2.891 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
18. sep.
CPH02:00København Kastrup
13t. 55min.
1 stop
YYZ15:55Toronto Pearson Intl
8. okt.
YYZ18:35Toronto Pearson Intl
12t. 15min.
1 stop
CPH06:50København Kastrup
2.746 kr.
Find lignende
Icelandair
1. dec.
CPH08:10København Kastrup
11t. 00min.
1 stop
YYZ19:10Toronto Pearson Intl
23. jan.
YYZ15:00Toronto Pearson Intl
16t. 15min.
1 stop
CPH07:15København Kastrup
2.904 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Toronto

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Toronto, så se nogle af vores tilbud herunder fra British Airways, LOT og TAP AIR PORTUGAL
TAP AIR PORTUGAL
11. aug.
CPH08:50København Kastrup
13t. 25min.
1 stop
YYZ22:15Toronto Pearson Intl
2.525 kr.
Find lignende
British Airways
5. aug.
CPH03:00København Kastrup
18t. 55min.
1 stop
YYZ21:55Toronto Pearson Intl
2.260 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
12. sep.
CPH18:20København Kastrup
20t. 15min.
2 stop
YYZ14:35Toronto Pearson Intl
2.431 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Toronto?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Toronto

Det er især de store klassiske flyselskaber, der tager den lange tur over Atlanten. Du kan eksempelvis tage fly til Toronto med udbydere som Air Canada, SAS og Lufthansa fra Københavns Lufthavn. Det samme gør sig gældende fra Billund Lufthavn, hvor selskaber som Brussels Airlines og United Airlines eksempelvis byder på billige flybilletter til Toronto.

Hvem flyver direkte til Toronto?

Det er muligt at rejse med direkte fly til Toronto fra Københavns Lufthavn. Air Canada, SAS og Lufthansa er tre af de selskaber, der tilbyder turen uden stop undervejs. Rejser du fra Billund, vil der tilføjes en mellemlanding.

Hvor lang tid tager det at flyve til Toronto?

En direkte rejse med fly til Toronto fra København tager ca. 8 timer. Vælger du en tur fra Billund med mellemlanding i eksempelvis København, kommer rejsetiden op på ca. 11 timer i alt.


Lufthavne i nærheden af Toronto

Neden for finder du alle lufthavne i Toronto samt deres afstand til centrum

Hvis du lander i Toronto Pearson Lufthavn, kan du benytte Union Pearson Express, der er et hurtigtog med en rejsetid på ca. 25 min. Billetprisen er ca. 25 CAD (ca. 124 DKK) for en returbillet. Du kan også tage GO Transit bus nummer 34 med en rejsetid på ca. 45 min samt en returbilletpris på ca. 15 CAD (ca. 74 DKK). Lander du med fly til Toronto i Billy Bishop Lufthavn, kan du gå over til fastlandet via Billy Bishop Airport Tunnel eller tage en gratis færge med en overfart på blot 1.5 m.


Populære fly til Toronto

Find dine flybilletter til Toronto blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Toronto
Hurtigste flyvetid11t. 00min.
Laveste pris2.582 kr.
Fly fra Billund til Toronto
Hurtigste flyvetid24t. 10min.
Laveste pris3.138 kr.
Fly fra Aalborg til Toronto
Hurtigste flyvetid13t. 40min.
Laveste pris5.164 kr.
Fly fra Aarhus til Toronto
Hurtigste flyvetid17t. 02min.
Laveste pris5.461 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Toronto?

Det er nemmest at benytte offentlig transport i Toronto. Byen har et veludviklet netværk af metro, busser og sporvogne, som dækker hele centrum. Det er fordelagtigt at investere i et Day Pass, der koster ca. 13 CAD (ca. 65 DKK).


Kan man rejse til Toronto uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan nyde et visumfrit ophold i op til seks måneder i Canada. Det er dog et krav, at du på forhånd ansøger om en indrejsetilladelse via https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/eta/apply.html. Dit pas skal desuden være gyldigt under hele opholdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Toronto


Tips og gode råd til Toronto

Hvad skal man se i Toronto?

Det bugner af seværdigheder i Canadas største by. CN Tower er byens vartegn, som troner 500 m op i luften. Derfra får du byens bedste udsigt med det berømte glasgulv under fødderne. Royal Ontario Museum og Art Gallery of Ontario er også to oplagte seværdigheder, hvor arkitekturen i sig selv er hæsblæsende. Et besøg på en af øerne i Lake Ontario hører også med til en ferie i Toronto.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Toronto Zoo og Ripley’s Aquarium of Canada er to attraktioner, som børn vil elske at opleve. En tur på børnevenlige Marie Curtis Park Beach eller Woodbine Beach er også noget, der bringer stor glæde hos børn i alle aldre.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er oplagt at tilkøbe sig en rejseforsikring i forbindelse med en rejse til Toronto. Dermed slipper du for unødige udgifter, hvis du kommer til skade, får stjålet din bagage eller andre ubehageligheder. Det er altid en god idé at være på forkant med tingene.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Toronto.

Giver man drikkepenge i Toronto?

I Canada giver du som regel ca. 15-20 % i drikkepenge. Læg mærke til, om beløbet allerede er tilføjet regningen.

Hvor er der gode shoppingområder?

Yonge Street er en af verdens længste gader, og den er proppet med butikker. Toronto Eaton Centre og Pacific Mall er to attraktive indkøbscentre i byen. (Priser checket: 09/04/2019).