Find billige flybilletter til Toronto

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Toronto (YTO)
fre.. 5.3.
fre.. 12.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Toronto. De nuværende restriktioner til Toronto er baseret på Canada rejserestriktioner.

Se nuværende Canada rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Toronto

Find de billigste fly til disse Toronto-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Rochester, New York

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Toronto

København (CPH) til Toronto (YTO)

Fly til Toronto ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Toronto, hvor den gennemsnitlige pris er 3.336 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TORONTO FRA KØBENHAVNnovember11% billigereAt flyve fra København til Toronto ​​koster i gennemsnit blot 2.974 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TORONTO FRA KØBENHAVNjuli45% dyrereDet koster cirka 4.840 kr. at flyve til Toronto ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TORONTO FRA KØBENHAVNseptember216% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Toronto fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Toronto?

Fly til Toronto er populære året rundt takket være byens fire unikke årstider. Sommeren er dog favoritårstiden blandt mange rejsende, da det betyder cocktails på byens tagterrasser og lange strandture ved Lake Ontario. Foråret er også en populær sæson, hvor kirsebærtræerne blomstrer, og der spilles rugby i det fri. Efteråret er smukt med de skiftende farver, og det er perioden med filmfestival og masser af teater- og operaforestillinger. Vinteren byder på smukke julemarkeder samt en årlig Icefest – dog kan priserne på fly til Toronto være opadgående omkring jul og nytår.

Hvilket er det absolut billigste fly til Toronto?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Toronto for 698 kr./person, hvilket er 81% billigere end gennemsnitsflyprisen til Toronto. Hvis du vil finde den billigste pris til Toronto fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Toronto?

Den billigste måned at flyve til Toronto fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 2.974 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. marts måned er endnu en god mulighed for at rejse til Toronto med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 2.999 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Toronto?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Toronto er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 3.336 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 2.740 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Toronto på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Toronto fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 3.221 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Toronto for omkring 3.752 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Toronto?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Toronto på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Toronto om formiddagen helt ned til 2.995 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Toronto på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 3.566 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Toronto?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Toronto. Hvis du har planer om at flyve til Toronto, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Toronto Pearson Intl (19 km fra Toronto centrum), Lufthavn: Toronto Jc Munro Hamilton Intl (69 km fra Toronto centrum) eller Lufthavn: Toronto Kitchener-Waterloo (84 km fra Toronto centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Toronto på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Toronto Island for 3.295 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Toronto?

På nuværende tidspunkt inkluderer Canada rejserestriktioner rejser til Toronto. Indrejserestriktioner

Canada har begrænset alle udenlandske statsborgeres indrejse. Rejsende, der ikke er canadiske statsborgere, fastboende eller personer, der er registreret i henhold til den indiske lov, må kun rejse ind i Canada til væsentlige formål. Personer, der rejser med turisme, sightseeing, fritidsaktiviteter, underholdning, sociale besøg eller religiøse arrangementer for øje, vil ikke få adgang. Canada har suspenderet alle flyvninger til og fra Storbritannien indtil den 6. januar. Udenlandske statsborgere, der er berettiget til at rejse til Canada, er umiddelbare/udvidede familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fast bosiddende, personer, der af Canadas sundhedsmyndighed har tilladelse til at rejse til Canada af medfølelse, midlertidigt udenlandske arbejdstagere, internationale studerende, personer, der er godkendt til at blive fastboende, transitpassagerer, medlemmer af de canadiske styrker, akkrediterede diplomater og deres nærmeste familiemedlemmer til at rejse til Canada, til deres nærmeste familie, til at rejse til Canada, til flyvende fra Canada, personer, der er godkendt af viceministeren for canadisk arv til at rejse til Canada med henblik på en international sportsbegivenhed, nære familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fastboende i Canada skal rejse sammen med den canadiske statsborger eller fastboende udlænding og have til hensigt at opholde sig i Canada i 15 dage eller mere. Udvidede familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fast bosiddende i Canada skal rejse sammen med den canadiske statsborger eller fastboende udlænding og have til hensigt at opholde sig i Canada i 15 dage eller mere og have en skriftlig tilladelse fra immigration, flygtninge og statsborgerskab i Canada (IRCC).

Indrejsekrav

Alle passagerer på fem år eller derover skal fremvise en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, der er udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende uden negativ test vil ikke få lov til at gå ombord på deres fly. Rejsende fra et land, hvor PCR-test ikke er tilgængelige, skal rapportere til et udpeget folkesundhedsagentur i Canadas karantænefacilitet i den periode, hvor de har obligatorisk 14-dages karantæne. Forsinkelser i opnåelsen af prøvningsresultater finder ikke anvendelse. De, der er fritaget fra dette krav, omfatter børn, der ikke er fem år eller ældre, andre undtagelser omfatter et besætningsmedlem eller en person, der kun ønsker at rejse ind i Canada for at blive et sådant besætningsmedlem, udbydere af beredskabstjenester, tekniske stop — påfyldning af flybrændstof. Fra den 1. februar skal alle internationale passagerer, der flyver til Toronto Pearson lufthavn, udover den obligatoriske test før rejsende for rejsende, der ankommer til Canada med fly, tage en yderligere COVID-19-test ved ankomsten. Rejsende skal gennemgå en helbredsundersøgelse. Rejsende med symptomer på COVID-19 kan ikke komme om bord på deres fly. Der kræves ikke-medicinske ansigtsmasker eller ansigtsbeklædning ved alle flyvninger til og fra canadiske lufthavne og i lufthavnsterminaler. Enhver, der af helbredsmæssige årsager ikke kan bære ansigtsmaske, skal være i besiddelse af en lægeattest. Rejsende skal indsende deres oplysninger digitalt via Canadas CAN app før de går om bord på deres fly. Dette omfatter rejse- og kontaktoplysninger, karantæneplan og selvvurdering af COVID-19-symptomer. De skal have dokumentation for, at de har indsendt deres oplysninger digitalt. Rejsende skal have en karantæneplan i 14 dage, når de ankommer til Canada (herunder et passende karantænested, hvordan de kommer til deres bestemmelsessted, få dagligvarer og få adgang til de nødvendige ydelser og lægehjælp). Se Den canadiske regerings website for yderligere information. Udenlandske statsborgere, der rejser til Canada af en medfølende grund, skal have tilladelse fra det canadiske sundhedsagentur. Udenlandske statsborgere der rejser uden forudgående skriftlig godkendelse for en undtagelse fra en grænsebegrænsning, kan nægtes adgang til Canada.

Karantænekrav

Rejsende er underlagt en 14-dages obligatorisk karantæne, dette inkluderer en obligatorisk forudbetalt 3 nat-reservation på et autoriseret hotel på egen regning (ca. 2.000 CAD) og tager en COVID-19-molekylær test ved ankomsten på egen regning. Mod slutningen af karantæneperioden skal rejsende tage en ny COVID-19 test. De bliver bedt om at blive i deres karantæne, indtil de får et negativt testresultat. Visse personer er fritaget for det obligatoriske karantænekrav, når de rejser ind i Canada med henblik på at udføre et væsentligt job eller en væsentlig funktion som fastsat i bekendtgørelsen i henhold til karantæneloven. Fritagelsen vil blive godkendt for hver indgang til Canada.

Transitregler

Før passagerer rejser, skal de i god tid i forvejen foretage deres rejsearrangementer til transit gennem Canada, foretage flyvninger og forbindelser så direkte som muligt for at begrænse deres kontakt i Canada. Flere indenrigsforbindelser kan ikke anses for hensigtsmæssige, de skal foretage forbindelser, der er så korte som muligt. Hvis deres forbindelsesflyvning er mere end 24 timer fra hinanden, skal de i karantæne (selvisolation) indtil deres næste flyvning. Passagerer i transit skal forblive i et sikkert transitområde i en canadisk lufthavn for at fuldføre deres forbindelse. Hvis de har brug for at forlade lufthavnen eller det sikre transitområde på grund af aflysning eller forsinkelse, bliver de underlagt obligatorisk karantæne indtil deres fly afgår, de skal overholde eventuelle retningslinjer fra lufthavnsmyndigheden og følge alle disse rejserestriktioner, og følge provinsielle og territoriale begrænsninger, afhængigt af hvor de passerer igennem.

Alle andre oplysninger

Kun Toronto Pearson (YYYZ), Montreal Pierre Elliott Trudeau (YUL), Calgary Internationale Lufthavn (YYC) og Vancouver Internationale Lufthavn (YVR) flyver med internationale fly. Indenrigsflyvninger samt flyvninger fra Saint-Pierre-et-Miquelon og kun fragtflyvninger forbliver fritaget.

Hvis du planlægger rejser til Toronto nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Toronto

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Toronto fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
30. jul.
08:10København Kastrup
8t. 05min.
16:15Toronto Pearson Intl
26. aug.
16:30Toronto Pearson Intl
7t. 25min.
23:55København Kastrup
3.122 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
26. jul.
08:10København Kastrup
8t. 05min.
16:15Toronto Pearson Intl
22. aug.
10:00Toronto Pearson Intl
12t. 45min.
2 stop
22:45København Kastrup
2.796 kr.
Find lignende
Lufthansa
30. jul.
07:20København Kastrup
14t. 02min.
2 stop
21:22Toronto Pearson Intl
24. aug.
16:30Toronto Pearson Intl
7t. 25min.
23:55København Kastrup
3.042 kr.
Find lignende
Lufthansa
30. jul.
07:20København Kastrup
14t. 10min.
1 stop
21:30Toronto Pearson Intl
26. aug.
16:30Toronto Pearson Intl
7t. 25min.
23:55København Kastrup
3.067 kr.
Find lignende
Lufthansa
31. jul.
02:40København Kastrup
11t. 00min.
1 stop
13:40Toronto Pearson Intl
25. aug.
17:35Toronto Pearson Intl
10t. 40min.
1 stop
04:15København Kastrup
3.091 kr.
Find lignende
Lufthansa
29. jul.
02:40København Kastrup
15t. 40min.
1 stop
18:20Toronto Pearson Intl
26. aug.
16:30Toronto Pearson Intl
7t. 25min.
23:55København Kastrup
3.171 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Toronto

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Toronto, så se nogle af vores tilbud herunder.
KLM
7. apr.
02:00København Kastrup
12t. 45min.
1 stop
14:45Toronto Pearson Intl
2.321 kr.
Find lignende
Air France
4. apr.
08:15København Kastrup
14t. 08min.
2 stop
22:23Toronto Pearson Intl
2.383 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. apr.
02:40København Kastrup
20t. 00min.
2 stop
22:40Toronto Island
2.531 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Toronto?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Toronto

Det er især de store klassiske flyselskaber, der tager den lange tur over Atlanten. Du kan eksempelvis tage fly til Toronto med udbydere som Air Canada, SAS og Lufthansa fra Københavns Lufthavn. Det samme gør sig gældende fra Billund Lufthavn, hvor selskaber som Brussels Airlines og United Airlines eksempelvis byder på billige flybilletter til Toronto.

Hvem flyver direkte til Toronto?

Det er muligt at rejse med direkte fly til Toronto fra Københavns Lufthavn. Air Canada, SAS og Lufthansa er tre af de selskaber, der tilbyder turen uden stop undervejs. Rejser du fra Billund, vil der tilføjes en mellemlanding.

Hvor lang tid tager det at flyve til Toronto?

En direkte rejse med fly til Toronto fra København tager ca. 8 timer. Vælger du en tur fra Billund med mellemlanding i eksempelvis København, kommer rejsetiden op på ca. 11 timer i alt.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Toronto samt afstand til centrum

Hvis du lander i Toronto Pearson Lufthavn, kan du benytte Union Pearson Express, der er et hurtigtog med en rejsetid på ca. 25 min. Billetprisen er ca. 25 CAD (ca. 124 DKK) for en returbillet. Du kan også tage GO Transit bus nummer 34 med en rejsetid på ca. 45 min samt en returbilletpris på ca. 15 CAD (ca. 74 DKK). Lander du med fly til Toronto i Billy Bishop Lufthavn, kan du gå over til fastlandet via Billy Bishop Airport Tunnel eller tage en gratis færge med en overfart på blot 1.5 m.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Toronto?

Det er nemmest at benytte offentlig transport i Toronto. Byen har et veludviklet netværk af metro, busser og sporvogne, som dækker hele centrum. Det er fordelagtigt at investere i et Day Pass, der koster ca. 13 CAD (ca. 65 DKK).


Kan man rejse til Toronto uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan nyde et visumfrit ophold i op til seks måneder i Canada. Det er dog et krav, at du på forhånd ansøger om en indrejsetilladelse via https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/eta/apply.html. Dit pas skal desuden være gyldigt under hele opholdet.


Tips og gode råd til Toronto

Hvad skal man se i Toronto?

Det bugner af seværdigheder i Canadas største by. CN Tower er byens vartegn, som troner 500 m op i luften. Derfra får du byens bedste udsigt med det berømte glasgulv under fødderne. Royal Ontario Museum og Art Gallery of Ontario er også to oplagte seværdigheder, hvor arkitekturen i sig selv er hæsblæsende. Et besøg på en af øerne i Lake Ontario hører også med til en ferie i Toronto.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Toronto Zoo og Ripley’s Aquarium of Canada er to attraktioner, som børn vil elske at opleve. En tur på børnevenlige Marie Curtis Park Beach eller Woodbine Beach er også noget, der bringer stor glæde hos børn i alle aldre.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er oplagt at tilkøbe sig en rejseforsikring i forbindelse med en rejse til Toronto. Dermed slipper du for unødige udgifter, hvis du kommer til skade, får stjålet din bagage eller andre ubehageligheder. Det er altid en god idé at være på forkant med tingene.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Toronto.

Giver man drikkepenge i Toronto?

I Canada giver du som regel ca. 15-20 % i drikkepenge. Læg mærke til, om beløbet allerede er tilføjet regningen.

Hvor er der gode shoppingområder?

Yonge Street er en af verdens længste gader, og den er proppet med butikker. Toronto Eaton Centre og Pacific Mall er to attraktive indkøbscentre i byen. (Priser checket: 09/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class