Find billige fly til Saskatoon

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Saskatoon

Få indsigter om din flyrejse til Saskatoon, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Saskatoon?

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Saskatoon på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.984 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Saskatoon i maj, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 6.055 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Saskatoon på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Saskatoon er på en fredag hvor priserne kan findes helt ned til 6.023 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en mandag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Saskatoon på en mandag på 8.686 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Saskatoon?

Rejsetiden fra Danmark til Saskatoon varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Saskatoon (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 18t. 34min.. En anden populær rute fra Danmark til Saskatoon er at flyve fra Billund til Saskatoon, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Saskatoon?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Saskatoon. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 7.291 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Saskatoon

Find de billigste fly til disse Saskatoon-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Saskatoon

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Saskatoon

København (CPH) til Saskatoon (YXE)

Fly til Saskatoon ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Saskatoon, hvor den gennemsnitlige pris er 7.291 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SASKATOON FRA KØBENHAVNmaj18% billigereAt flyve fra København til Saskatoon ​​koster i gennemsnit blot 5.984 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SASKATOON FRA KØBENHAVNaugust72% dyrereDet koster cirka 12.562 kr. at flyve til Saskatoon ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SASKATOON FRA KØBENHAVNjuni786% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Saskatoon fra København i juni end i andre måneder

Gode tilbud på fly til Saskatoon

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Saskatoon fundet af momondos brugere for nylig
Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
18t. 34min.
YXESaskatoon

Find de billigste enkeltbilletter til Saskatoon

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Saskatoon, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Canada
Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
18t. 34min.
YXESaskatoon

Andre kabineklasser på fly til Saskatoon

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Saskatoon

Hvilke flyselskaber flyver til Saskatoon?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Saskatoon

Hvilke flyselskaber flyver til Saskatoon?

Air Canada er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Saskatoon. Lufthansa og KLM er også populære valg på flyrejser til Saskatoon fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Saskatoon, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

KLM-fly til Saskatoon

KLM flyver til Saskatoon ca. 4 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos KLM, men der er fundet priser på helt ned til 6.295 kr. fra København Kastrup til Saskatoon. KLM er blevet bedømt med 7,5/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Air Canada-fly til Saskatoon

5.230 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med Air Canada til Saskatoon, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Billund. Air Canada har 19 fly til Saskatoon de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 242 momondo-brugere har anmeldt Air Canada, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,2/10.


Populære fly til Saskatoon

Find dine flybilletter til Saskatoon blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Saskatoon
Hurtigste flyvetid18t. 34min.
Laveste pris6.420 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Saskatoon


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. Alle fly til Saskatoon på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Saskatoon vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Saskatoon. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.