Find billige fly til Lampedusa

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 11.12
man. 18.12

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Lampedusa

Hvor lang tid tager det at flyve til Lampedusa?

Der kan være en betydelig forskel på, hvor lang tid flyrejsen fra Danmark til den italienske ø Lampedusa tager, alt efter hvilken lufthavn du benytter. Fra Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH) kan du finde flybilletter, der kun kræver en enkelt mellemlanding og lader dig være i Lampedusa inden for fem til syv timer. Med to eller tre mellemlandinger er turen som regel nogle timer længere. Det er tilfældet, hvis du flyver fra Billund Lufthavn (BLL) eller Aalborg Lufthavn (AAL). På nogle tidspunkter er det dog muligt at finde flytilbud fra disse lufthavne med en rejsetid på ned til syv timer. Det er derfor ikke altid, der er den store forskel i rejsetiden.

Hvorfra kan du flyve direkte til Lampedusa?

Lampedusa Lufthavn (LMP) er en lille én af slagsen, så der er ingen direkte flyrejser fra Danmark. Du vil typisk skulle mellemlande én til tre gange i italienske og andre europæiske lufthavne, inden du når din destination. Flyver du fra Københavns Lufthavn, har du de bedste muligheder for at finde flytilbud med kun et enkelt stop. Det kan betyde en del for den samlede rejsetid, alt efter hvor lang ventetiden er i forbindelse med de forskellige mellemlandinger. Fra Billund Lufthavn vil du i stort set samtlige tilfælde skulle mellemlande to eller tre gange. Det samme gælder, hvis du flyver fra Aalborg Lufthavn. Her vil det første stop ofte være i København.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Lampedusa?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Lampedusa. Hvis du har planer om at flyve til Lampedusa, kan du overveje at booke flyrejse til Pantelleria Lufthavn (157 km fra Lampedusa centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Lampedusa Lufthavn?

Priser for fly til Lampedusa Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Lampedusa Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Lampedusa Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Lampedusa Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Lampedusa Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Lampedusa Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Visumkrav for Lampedusa

Hvilke pas- eller visumregler er gældende, når man besøger Lampedusa?

Lampedusa hører geografisk til det afrikanske kontinent, men det er en italiensk ø, og den er derfor omfattet af Schengen-aftalen. Det betyder, at du som dansk statsborger ikke skal bruge visum, men kun skal være i besiddelse af et gyldigt pas, så du har dokumentation for dit statsborgerskab.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Lampedusa

Hvad kan du se og lave i Lampedusa?

Lampedusa mangler ikke strande, og de er værd at besøge. Specielt Spiaggia dei Conigli, der på engelsk hedder Rabbit Beach, er et dejligt sted at svømme og bruge sin tid. Om stranden og den nærliggende Rabbit Island hedder sådan, fordi der rent faktisk har levet kaniner på dem, er tvivlsomt, men sikkert er det, at de udgør en både indbydende og populær del af Lampedusa. Hvis du oplever, at Rabbit Beach på nogle tidspunkter er lige lovlig velbesøgt, kan du bevæge dig mod nogle af de andre strande på øens kystlinje, hvor du også finder en række flotte klipper og udsigtspunkter. Én gang i timen kan du køre med bus fra hovedbyen til Rabbit Beach, men mange vælger i stedet at leje en scooter eller knallert, der giver bedre mulighed for at udforske øen i sin helhed. Ellers er nogle timer i båd også en glimrende måde at se Lampedusas strande, bugte og små havne på, ligesom en tur i havet med dykkerudstyr lader dig stifte bekendtskab med øens marineliv. Ikke overraskende er fiskeri er et af Lampedusas største erhverv, og det betyder naturligvis også, at du altid kan finde et sted, hvor du kan nyde friskfanget fisk og skalddyr.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Lampedusa?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Lampedusa med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Lampedusa på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Lampedusa?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Lampedusa.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Lampedusa lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Lampedusa. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Lampedusa på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.