Find billige fly til Lampedusa

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lampedusa

Find de billigste fly til disse Lampedusa-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lampedusa

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lampedusa

København (CPH) til Lampedusa (LMP)

Fly til Lampedusa ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lampedusa, hvor den gennemsnitlige pris er 2.611 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LAMPEDUSA FRA KØBENHAVNmarts32% billigereAt flyve fra København til Lampedusa ​​koster i gennemsnit blot 1.622 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LAMPEDUSA FRA KØBENHAVNjuli89% dyrereDet koster cirka 4.521 kr. at flyve til Lampedusa ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LAMPEDUSA FRA KØBENHAVNjuli871% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Lampedusa fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Lampedusa?

Der kan være en betydelig forskel på, hvor lang tid flyrejsen fra Danmark til den italienske ø Lampedusa tager, alt efter hvilken lufthavn du benytter. Fra Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH) kan du finde flybilletter, der kun kræver en enkelt mellemlanding og lader dig være i Lampedusa inden for fem til syv timer. Med to eller tre mellemlandinger er turen som regel nogle timer længere. Det er tilfældet, hvis du flyver fra Billund Lufthavn (BLL) eller Aalborg Lufthavn (AAL). På nogle tidspunkter er det dog muligt at finde flytilbud fra disse lufthavne med en rejsetid på ned til syv timer. Det er derfor ikke altid, der er den store forskel i rejsetiden.

Lampedusa Lufthavn (LMP) er en lille én af slagsen, så der er ingen direkte flyrejser fra Danmark. Du vil typisk skulle mellemlande én til tre gange i italienske og andre europæiske lufthavne, inden du når din destination. Flyver du fra Københavns Lufthavn, har du de bedste muligheder for at finde flytilbud med kun et enkelt stop. Det kan betyde en del for den samlede rejsetid, alt efter hvor lang ventetiden er i forbindelse med de forskellige mellemlandinger. Fra Billund Lufthavn vil du i stort set samtlige tilfælde skulle mellemlande to eller tre gange. Det samme gælder, hvis du flyver fra Aalborg Lufthavn. Her vil det første stop ofte være i København.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Lampedusa for 877 kr./person, hvilket er 56% billigere end gennemsnitsflyprisen til Lampedusa. Hvis du vil finde den billigste pris til Lampedusa fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Lampedusa på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.622 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Lampedusa i marts, så rejs fra Danmark i januar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.940 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Lampedusa. Hvis du har planer om at flyve til Lampedusa, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Pantelleria (157 km fra Lampedusa centrum).

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Lampedusa Lufthavn: Pantelleria, hvor gennemsnitsprisen er 1.982 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Lufthavne i nærheden af Lampedusa

Neden for finder du alle lufthavne i Lampedusa samt deres afstand til centrum

Hvor lang tid tager det at komme til centrum fra Lampedusa Lufthavn?

Lampedusa er langt fra verdens største ø, så det er ikke de store afstande, du skal bekymre dig om, når du ankommer. Lufthavnen ligger lige ved siden af den lille hovedby, Lampedusa Town, og transporten ind til centrum er derfor hurtigt overstået, selv hvis du får lyst til at gå hele vejen. Turen på gåben tager ikke meget mere end et kvarters tid. Hvis den bagage, du har med dig, ikke lægger op til, at du bruger fødderne alt for meget, så kan du tage en taxi eller bestille privat transport. I mange tilfælde vil din vært selv tilbyde at hente dig i lufthavnen.


Visumkrav for Lampedusa

Lampedusa hører geografisk til det afrikanske kontinent, men det er en italiensk ø, og den er derfor omfattet af Schengen-aftalen. Det betyder, at du som dansk statsborger ikke skal bruge visum, men kun skal være i besiddelse af et gyldigt pas, så du har dokumentation for dit statsborgerskab.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lampedusa


De bedste oplevelser og seværdigheder i Lampedusa

Lampedusa mangler ikke strande, og de er værd at besøge. Specielt Spiaggia dei Conigli, der på engelsk hedder Rabbit Beach, er et dejligt sted at svømme og bruge sin tid. Om stranden og den nærliggende Rabbit Island hedder sådan, fordi der rent faktisk har levet kaniner på dem, er tvivlsomt, men sikkert er det, at de udgør en både indbydende og populær del af Lampedusa. Hvis du oplever, at Rabbit Beach på nogle tidspunkter er lige lovlig velbesøgt, kan du bevæge dig mod nogle af de andre strande på øens kystlinje, hvor du også finder en række flotte klipper og udsigtspunkter. Én gang i timen kan du køre med bus fra hovedbyen til Rabbit Beach, men mange vælger i stedet at leje en scooter eller knallert, der giver bedre mulighed for at udforske øen i sin helhed. Ellers er nogle timer i båd også en glimrende måde at se Lampedusas strande, bugte og små havne på, ligesom en tur i havet med dykkerudstyr lader dig stifte bekendtskab med øens marineliv. Ikke overraskende er fiskeri er et af Lampedusas største erhverv, og det betyder naturligvis også, at du altid kan finde et sted, hvor du kan nyde friskfanget fisk og skalddyr.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Alle flysøgninger til Lampedusa på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Lampedusa.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Lampedusa. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Andre kabineklasser på fly til Lampedusa

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Lampedusa

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.