Find billige fly til Pantelleria

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Pantelleria

Find de billigste fly til disse Pantelleria-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Trapani

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Pantelleria

København (CPH) til Trapani (TPS)

Fly til Pantelleria ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Trapani Birgi, hvor den gennemsnitlige pris er 1.351 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Pantelleria?

Flyrejser fra Kastrup Lufthavn (CPH) til Pantelleria Lufthavn, Sicilien (PNL) tager 13 timer og 55 minutter, og der vil være tre mellemlandinger. Den ene i Bergamo Bergamo (BGY) og den anden vil være i Milano Malpensa (MXP) inden du ankommer til Palermo Punta Raisi (PMO) for endnu en gang at skifte fly. Rejser du fra Billund (BIL) tager turen omkring 11 timer og 15 minutter, med mellemlandinger i Oslo (OSL), Berlin Brandenburg (BER) og Palermo Punta Raisi. Vælger du at rejse fra Aalborg (AAR) vil flyvningen tage 11 timer og 10 minutter, og du skal forvente at have tre mellemlandinger, i Kastrup, Milano og Palermo.

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte til Pantelleria fra en dansk lufthavn, og du skal forvente, at du som minimum har to mellemlandinger. En mellemlanding bør ikke ses som noget negativt, især ikke hvis du har en lang flyvetur foran dig. Det giver dig muligheden for at komme ud og strække benene, hvilke kan være rart efter at have siddet stille i timevis. Det vil være mindre hårdt for kroppen og ofte går du blot ud af et fly og op i det næste. Det kan godt betale sig at booke flybilletter online og samtidig booke hotel og bil. Der kan være mange penge at spare ved at booke det hele på en gang, frem for at gøre det på forskellige online sites.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Pantelleria for 161 kr./person, hvilket er 92% billigere end gennemsnitsflyprisen til Pantelleria. Hvis du vil finde den billigste pris til Pantelleria fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Rejsende, som flyver til Pantelleria, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Trapani Birgi (130 km fra Pantelleria centrum) eller Lufthavn: Lampedusa (160 km fra Pantelleria centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Pantelleria Lufthavn: Lampedusa, hvor gennemsnitsprisen er 1.831 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Lufthavne i nærheden af Pantelleria

Neden for finder du alle lufthavne i Pantelleria samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Pantelleria fra lufthavnen?

Der er flere muligheder for at komme til centrum af Pantelleria fra lufthavnen. Du har mulighed for at tage en taxa eller benytte dig af dit hotels shuttlebus, som tager dig ned til centrum og dit hotel. Du kan også vælge at leje en bil. Dette kan både gøres i lufthavnen eller med hjemmefra online. Der kan være mange fordele ved at booke bil samtidig med at du booker flybilletter. Du har flere muligheder, det er billigere og du sparer tid når du er i lufthavnen, da bilen står klar, når du ankommer.


Visumkrav for Pantelleria

Som dansker og en del af EU kan du rejse visumfrit i op til 90 dage til Pantelleria, Sicilien. Er du der mere end 90 dage skal du registrere dig i landet. Dit pas skal være gyldigt under hele opholdet. Det er muligt at benytte et provisorisk pas til ind og udrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Pantelleria


De bedste oplevelser og seværdigheder i Pantelleria

Det er mange aktiviteter og seværdigheder at se i Pantelleria. Mange af dem drejer sig at om vand eller vin. Sicilien er en ø med en lang og blodig historie, som man kan se i flere kendte film. Holder du af at snorkle er Balata dei Turchi et smukt og spændende rev af udforske. Der er et utal af vingårde at besøge og smage sig igennem. Der er også en del varme bade og gejsere hvis du ikke kan nøjes med en smuk strand. Den ene er Bagno Asciutto, men der er flere i området. Ingen besøger Italien uden at glæde sig til at spise en masse fantastisk mad. Har du også lyst til at lære selv at lære at lave italiensk mad, har du flere muligheder for at deltage i madkurser. Du vil på en formiddag eller eftermiddag lære at lave en ægte italiensk middag. Har du lyst til at udforske den lokale natur er Montagna Grande en oplagt tur. Det er en smuk national park. Har du interesse i arkæologi, så er du kommet til det rigtige sted, da området har været beboet siden oldtiden.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Pantelleria, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Pantelleria, så du sparer tid og penge.

Ja. Alle fly til Pantelleria på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Pantelleria, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Pantelleria. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Andre kabineklasser på fly til Pantelleria

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Pantelleria

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.