Find billige fly til Khon Kaen

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Indsigter og trends for flyrejser til Khon Kaen

Få indsigter om din flyrejse til Khon Kaen, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Khon Kaen?

maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Khon Kaen fra Danmark, med flest priser fundet omkring 4.896 kr.. august måned er endnu en god mulighed for at rejse til Khon Kaen med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 5.762 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Khon Kaen?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Khon Kaen, lå på 130 kr./pr. person fra Bangkok, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Khon Kaen. Hvis du vil finde de billigste priser til Khon Kaen fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Khon Kaen på?

Vores data viser at mandag er den billigste dag at flyve til Khon Kaen på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 5.644 kr.. Hvis du rejser ud på en tirsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Khon Kaen for omkring 7.143 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Khon Kaen?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Khon Kaen på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Khon Kaen om formiddagen helt ned til 6.135 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Khon Kaen på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 7.359 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Khon Kaen?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Khon Kaen er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 6.823 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Khon Kaen

Find de billigste fly til disse Khon Kaen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Khon Kaen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Khon Kaen

København (CPH) til Udon Thani (UTH)

Fly til Khon Kaen ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Udon Thani, hvor den gennemsnitlige pris er 6.325 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KHON KAEN FRA KØBENHAVNmaj28% billigereAt flyve fra København til Khon Kaen ​​koster i gennemsnit blot 4.896 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KHON KAEN FRA KØBENHAVNjuli79% dyrereDet koster cirka 12.218 kr. at flyve til Khon Kaen ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KHON KAEN FRA KØBENHAVNaugust536% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Khon Kaen fra København i august end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Khon Kaen

At komme til Khon Kaen (KKC) Lufthavn i Khon Kaen-provinsen i Thailand er desværre en lidt længere og en smule omstændigt tur med rutefly. Den typiske tur har mellem en til to mellemlandinger, og de hurtigste forbindelser fra Københavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup ligger på gennemsnitligt 16 timer. Dog kan du finde flyrejser til Khon Kaen, der tager op til 20 timer. Fra Billund Lufthavn (BLL) skal du medregne omkring tre timer mere oveni rejsetiden, da den første mellemlanding typisk vil finde sted i København, hvorefter du fortsætter flyvningen til Khon Kaen over Bangkok. Da turen er lang og ofte har flere spændende mellemlandinger i byer som Doha, Helsinki og Bangkok, er det en oplagt mulighed med et kortere visit til en af disse destinationer. En søgning på momondo gør det enkelt og overskueligt at snuse sig på det rette flytilbud til Khon Kaen samt at planlægge længere stop undervejs.

Desværre finder du ingen direkte flyvninger til Khon Kaen fra danske lufthavne. Det samme gør sig gældende for nærliggende lufthavne som Malmö Lufthavn i det sydlige Sverige. De fleste ruter går enten via europæiske lufthavne videre til Doha og Bangkok, hvorefter turen går direkte til Khon Kaen. De eneste direkte flyruter til Khon Kaen er fra Bangkok Suvarnabhumi (BKK), hvor du med et indenrigsfly på ca. en time kan komme til Khon Kaen-provinsen.

Lufthavn: Udon Thani, Lufthavn: Roi Et, Lufthavn: Buri Ram eller Lufthavn: Sakon Nakhon kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Khon Kaen.

Med en gennemsnitspris på 1.814 kr. pr. person er Lufthavn: Buri Ram den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Khon Kaen. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Andre kabineklasser på fly til Khon Kaen

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Khon Kaen

Hvilke flyselskaber flyver til Khon Kaen?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Khon Kaen

Hvilke flyselskaber flyver til Khon Kaen?

Thai Airways er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Khon Kaen. THAI Smile er også et populært valg på flyrejser til Khon Kaen fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Khon Kaen, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

THAI Smile-fly til Khon Kaen

THAI Smile flyver omkring 16 fly til Khon Kaen om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Bangkok Suvarnabhumi, hvor det bedste tilbud på en returrejse med THAI Smile var på 4.827 kr. (København Kastrup til Khon Kaen). Brugerne har bedømt THAI Smile med 8,0/10 i over 3 anmeldelser på momondo.

Thai Airways-fly til Khon Kaen

Thai Airways flyver normalt til Khon Kaen 20 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Khon Kaen fra Bangkok Suvarnabhumi. Thai Airways (bedømmelse: 7,6, 24 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Khon Kaen, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Thai Airways-billet, der er fundet på momondo til Khon Kaen, var fra Aalborg (4.748 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Khon Kaen

Neden for finder du alle lufthavne i Khon Kaen samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Khon Kaen fra lufthavnen?

Det tager ikke lang tid at komme fra Khon Kaen Lufthavn til centrum, da den er placeret i kort afstand til byen. Det er muligt at tage den offentlige transport fra lufthavnen. Her kan du ved ankomsthallen hoppe på en af de officielle lufthavnsbusser. Du kan købe et transitkort til busserne i lufthavnens ankomsthal eller en billet direkte hos chaufføren. Du kan selvfølgelig også vælge at praje en taxa, men det anbefales, at du booker hyrevogne på forhånd. På denne måde er du sikker på, at du har transporten klar ved ankomst. Flere store hoteller tilbyder også shuttlebusser til og fra lufthavnen, dette skal dog bookes direkte med dem – gerne et par dage inden du ankommer.


Visumkrav for Khon Kaen

Når du rejser til Thailand, har du op til 30 dages visumfrit ophold. Skal du være afsted i mere end en måned, kræver dette et turistvisum. Dette kan give dig adgang til alt mellem 60 og 90 dages ophold i Thailand. Det er muligt at benytte et nødpas ved både ind- og udrejse. Har du fået udstedt et EU-nødpas, anderkendes dette kun ved transit i Thailand, ikke ved indrejse i landet. Husk, at dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder efter endt ophold.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Khon Kaen


De bedste oplevelser og seværdigheder i Khon Kaen

Khon Kaen er det nordøstlige Thailands politiske og kulturelle centrum, hvilket gør byen rig på spændende oplevelser. En af de mest populære attraktioner i Khon Kaen er Nong Waeng-templet. Udover at templets storslåede arkitektur tiltrækker mange besøgende årligt, så vil du også opleve, at dette aktive tempel bruges dagligt til bøn af de lokale og munkene. Det er et must at besøge et eller flere af byens mange markeder. Khon Kaen Night Marked tilbyder autentisk madlavning, lokalt håndværk samt flere lokale kaffebarer og dansegulve. Til familiens mindste kan de varme dage nemt spenderes i Dino Water Park, der byder på vandland, rutsjebaner og svimmingpools. Til dig som ønsker at lære mere om Khon Kaens spændende historie, bør du ikke snyde dig selv for et besøg på Khon Kaen National Museum.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Khon Kaen med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning efter fly til Khon Kaen, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Khon Kaen og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.