Find billige flybilletter til Khon Kaen

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 1.11
man. 8.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Khon Kaen.
Se nuværende rejserestriktioner for Thailand

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Khon Kaen

Find de billigste fly til disse Khon Kaen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Khon Kaen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Khon Kaen

København (CPH) til Khon Kaen (KKC)

Fly til Khon Kaen ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Khon Kaen, hvor den gennemsnitlige pris er 4.706 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KHON KAEN FRA KØBENHAVNaugust23% billigereAt flyve fra København til Khon Kaen ​​koster i gennemsnit blot 3.635 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KHON KAEN FRA KØBENHAVNdecember31% dyrereDet koster cirka 6.180 kr. at flyve til Khon Kaen ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KHON KAEN FRA KØBENHAVNoktober542% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Khon Kaen fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Khon Kaen?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Khon Kaen?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Khon Kaen, lå på 157 kr./pr. person fra Bangkok, hvilket er 87% billigere end gennemsnitsflyprisen til Khon Kaen. Hvis du vil finde de billigste priser til Khon Kaen fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Khon Kaen?

  august måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Khon Kaen fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.635 kr.. september måned er endnu en god mulighed for at rejse til Khon Kaen med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 3.962 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Khon Kaen?

  Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Khon Kaen er 44 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 4.706 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Khon Kaen på?

  Vores data viser at lørdag er den billigste dag at flyve til Khon Kaen på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 5.134 kr.. Hvis du rejser ud på en torsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Khon Kaen for omkring 5.903 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Khon Kaen?

  Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Khon Kaen på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Khon Kaen om eftermiddagen helt ned til 4.697 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Khon Kaen på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 5.551 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Khon Kaen?

  Lufthavn: Udon Thani, Lufthavn: Roi Et, Lufthavn: Buri Ram eller Lufthavn: Sakon Nakhon kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Khon Kaen.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Khon Kaen på?

  Med en gennemsnitspris på 432 kr. pr. person er Lufthavn: Roi Et den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Khon Kaen. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Kan jeg flyve til Khon Kaen fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Khon Kaen

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Khon Kaen.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 72 timer inden afrejse til Khon Kaen.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Khon Kaen.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Khon Kaen?

Hjemrejse til Danmark fra Khon Kaen

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Khon Kaen skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Khon Kaen er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Khon Kaen nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Khon Kaen?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Khon Kaen
 • Hvilke flyselskaber flyver til Khon Kaen?

  Thai Airways er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Khon Kaen. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Khon Kaen, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Khon Kaen