0
Indsigter
FAQ
Flights to Khon Kaen

Find billige fly til Khon Kaen

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 28.2
ons. 6.3
“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Indsigter og trends for flyrejser til Khon Kaen

Få indsigter om din flyrejse til Khon Kaen, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Khon Kaen?

maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Khon Kaen fra Danmark, med flest priser fundet omkring 5.925 kr.. juni måned er endnu en god mulighed for at rejse til Khon Kaen med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 6.489 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Khon Kaen på?

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Khon Kaen på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 6.926 kr.. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Khon Kaen for omkring 7.970 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Khon Kaen?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Khon Kaen på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Khon Kaen om formiddagen helt ned til 7.688 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Khon Kaen på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 11.302 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Khon Kaen?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Khon Kaen er 48 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 7.852 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Khon Kaen

Find de billigste fly til disse Khon Kaen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Khon Kaen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Khon Kaen

København (CPH) til Khon Kaen (KKC)

Fly til Khon Kaen ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Khon Kaen, hvor den gennemsnitlige pris er 7.852 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KHON KAEN FRA KØBENHAVNmaj25% billigereAt flyve fra København til Khon Kaen ​​koster i gennemsnit blot 5.925 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KHON KAEN FRA KØBENHAVNdecember21% dyrereDet koster cirka 9.510 kr. at flyve til Khon Kaen ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KHON KAEN FRA KØBENHAVNoktober317% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Khon Kaen fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Khon Kaen

Hvor lang tid tager det at flyve til Khon Kaen?

At komme til Khon Kaen (KKC) Lufthavn i Khon Kaen-provinsen i Thailand er desværre en lidt længere og en smule omstændigt tur med rutefly. Den typiske tur har mellem en til to mellemlandinger, og de hurtigste forbindelser fra Københavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup ligger på gennemsnitligt 16 timer. Dog kan du finde flyrejser til Khon Kaen, der tager op til 20 timer. Fra Billund Lufthavn (BLL) skal du medregne omkring tre timer mere oveni rejsetiden, da den første mellemlanding typisk vil finde sted i København, hvorefter du fortsætter flyvningen til Khon Kaen over Bangkok. Da turen er lang og ofte har flere spændende mellemlandinger i byer som Doha, Helsinki og Bangkok, er det en oplagt mulighed med et kortere visit til en af disse destinationer. En søgning på momondo gør det enkelt og overskueligt at snuse sig på det rette flytilbud til Khon Kaen samt at planlægge længere stop undervejs.

Hvor kan du flyve direkte til Khon Kaen fra?

Desværre finder du ingen direkte flyvninger til Khon Kaen fra danske lufthavne. Det samme gør sig gældende for nærliggende lufthavne som Malmö Lufthavn i det sydlige Sverige. De fleste ruter går enten via europæiske lufthavne videre til Doha og Bangkok, hvorefter turen går direkte til Khon Kaen. De eneste direkte flyruter til Khon Kaen er fra Bangkok Suvarnabhumi (BKK), hvor du med et indenrigsfly på ca. en time kan komme til Khon Kaen-provinsen.

Hvilket er det absolut billigste fly til Khon Kaen?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Khon Kaen, lå på 175 kr./pr. person fra Bangkok, hvilket er 49% billigere end gennemsnitsflyprisen til Khon Kaen. Hvis du vil finde de billigste priser til Khon Kaen fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Khon Kaen?

Udon Thani Lufthavn, Roi Et Lufthavn, Buri Ram Lufthavn eller Sakon Nakhon Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Khon Kaen.

Findes der en billigere måde at flyve til Khon Kaen på?

Med en gennemsnitspris på 231 kr. pr. person er Roi Et Lufthavn den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Khon Kaen. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Khon Kaen Lufthavn?

Priser for fly til Khon Kaen Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Khon Kaen Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Khon Kaen Lufthavn er 3 fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Khon Kaen Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Khon Kaen Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Khon Kaen Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Khon Kaen Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Khon Kaen Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Andre kabineklasser på fly til Khon Kaen

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Khon Kaen

Visumkrav for Khon Kaen

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Khon Kaen?

Når du rejser til Thailand, har du op til 30 dages visumfrit ophold. Skal du være afsted i mere end en måned, kræver dette et turistvisum. Dette kan give dig adgang til alt mellem 60 og 90 dages ophold i Thailand. Det er muligt at benytte et nødpas ved både ind- og udrejse. Har du fået udstedt et EU-nødpas, anderkendes dette kun ved transit i Thailand, ikke ved indrejse i landet. Husk, at dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder efter endt ophold.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Khon Kaen

Hvad kan man se og lave i Khon Kaen?

Khon Kaen er det nordøstlige Thailands politiske og kulturelle centrum, hvilket gør byen rig på spændende oplevelser. En af de mest populære attraktioner i Khon Kaen er Nong Waeng-templet. Udover at templets storslåede arkitektur tiltrækker mange besøgende årligt, så vil du også opleve, at dette aktive tempel bruges dagligt til bøn af de lokale og munkene. Det er et must at besøge et eller flere af byens mange markeder. Khon Kaen Night Marked tilbyder autentisk madlavning, lokalt håndværk samt flere lokale kaffebarer og dansegulve. Til familiens mindste kan de varme dage nemt spenderes i Dino Water Park, der byder på vandland, rutsjebaner og svimmingpools. Til dig som ønsker at lære mere om Khon Kaens spændende historie, bør du ikke snyde dig selv for et besøg på Khon Kaen National Museum.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Khon Kaen?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Khon Kaen med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Khon Kaen med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Khon Kaen?

Når du har udført en søgning efter fly til Khon Kaen, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Khon Kaen lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Khon Kaen og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Khon Kaen på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Khon Kaen

Fly med dit yndlingsflyselskab til Khon Kaen
Flyselskaber bliver sorteret og vist efter antal klik inden for de seneste 7 dage på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Khon Kaen
1 voksen
ons. 28.2
ons. 6.3
Send mig favorittilbud fra momondo