Find billige flybilletter til Erbil

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Erbil

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Erbil

Bedste pris på enkeltbillet

1.369 kr.

Bedste pris på returbillet

3.028 kr.

Hurtigste flyvetid

4t. 45min.

Betjenes af

7 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Erbil fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.369 kr. (København Kastrup til Erbil Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Erbil fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.028 kr. (København Kastrup til Erbil Intl).
Det hurtigste fly til Erbil fra Danmark tager 4t. 45min. (København Kastrup til Erbil Intl).
Der er 7 flyselskaber, som flyver til Erbil, herunder Lufthansa, Austrian Airlines og Qatar Airways.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Erbil

Find de billigste fly til disse Erbil-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Erbil

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Erbil

København (CPH) til Erbil (EBL)

Fly til Erbil ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Erbil Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.674 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ERBIL FRA KØBENHAVNfebruar20% billigereAt flyve fra København til Erbil ​​koster i gennemsnit blot 2.957 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ERBIL FRA KØBENHAVNjuli33% dyrereDet koster cirka 4.886 kr. at flyve til Erbil ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ERBIL FRA KØBENHAVNjuni306% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Erbil fra København i juni end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Erbil?

Fly til Erbil er som regel dyre i sommermånederne, specielt fra slutningen af juni til starten af august. I disse måneder kan temperaturene nå hele 40 °C. Er du på udkig efter billige flybilletter til Erbil, er det ofte muligt at finde i november samt i dele af januar og februar, hvor vejret er mildere. Priser på flybilletter til Erbil varierer i pris og ligger på ca. 2000-5000 DKK.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Erbil for 1.256 kr./person, hvilket er 77% billigere end gennemsnitsflyprisen til Erbil. Hvis du vil finde den billigste pris til Erbil fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Erbil fra Danmark er i februar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 2.957 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. januar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Erbil med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 3.014 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Erbil 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Erbil for 3.674 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Erbil udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Erbil for 3.028 kr..

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Erbil fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 3.684 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Erbil er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 4.187 kr..

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Erbil normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Erbil om formiddagen helt ned til 3.549 kr.. Fly til Erbil koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 4.610 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Lufthavn: Sulaymaniyah Sulaimaniyah Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Erbil.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Erbil Lufthavn: Sulaymaniyah Sulaimaniyah Intl, hvor gennemsnitsprisen er 5.456 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Erbil

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Erbil fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Erbil?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Erbil

Hvilke flyselskaber flyver til Erbil?

Pegasus Airlines, Austrian Airlines, Turkish Airlines og Qatar Airways er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Erbil regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Erbil med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Emirates-fly til Erbil

Emirates flyver til Erbil ca. 7 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Emirates, men der er fundet priser på helt ned til 3.667 kr. fra København Kastrup til Erbil. Emirates er blevet bedømt med 8,6/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Turkish Airlines-fly til Erbil

Flytilbud med Turkish Airlines til Erbil begynder fra 3.397 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra Aalborg. I en normal uge er flypriserne med Turkish Airlines oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Istanbul er det mest populære afgangssted med Turkish Airlines til Erbil, så generelt er der større tilgængelighed. Turkish Airlines har fået en bedømmelse på 8,3/10 i 128 anmeldelser.


Bedste fly på første klasse til Erbil

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber med premium klasse, der flyver til Erbil
FlyselskabVurderingFørste klassePris
FlexFlightPrisFra 3.779 kr.Første klasseVurdering
0,0
Søg efter fly fra FlexFlight

   Lufthavne i nærheden af Erbil

   Neden for finder du alle lufthavne i Erbil samt deres afstand til centrum

   Erbil International Airport er placeret ca. seks km fra centrum, så det er nemt og hurtigt at komme til centrum af byen fra lufthavnen. Det eneste offentlige transportmiddel fra lufthavnen til centrum er de såkaldte lufthavnstaxaer. En standardrejse koster ca. 15 USD (ca. 100 DKK).


   Populære fly til Erbil

   Find dine flybilletter til Erbil blandt disse populære flyafgange
   Fly fra København til Erbil
   Hurtigste flyvetid4t. 45min.
   Laveste pris3.028 kr.
   Fly fra Billund til Erbil
   Hurtigste flyvetid7t. 30min.
   Laveste pris3.085 kr.

   Hvordan rejser jeg rundt i Erbil

   I Erbil findes der kun enkelte buslinjer. Det begrænsede udvalg af offentlig transport gør det nemmest at tage rundt med taxa. HawlerTaxi er blandt de selskaber, du trygt og sikkert kan benytte, når du vil rundt i byen.


   Visumkrav for Erbil

   Der er visumpligt, når du rejser fra Danmark til Irak. Det vil sige, at du inden afrejse til Erbil skal ansøge om visum. Herudover skal du medbringe dit pas, som skal være gyldigt i minimum seks måneder efter dit visums udstedelse.


   Kom i gang med at planlægge din rejse til Erbil


   De bedste oplevelser og seværdigheder i Erbil

   Skal du på ferie i Erbil, kan du besøge Erbil Citadel, der ligger i byens centrum. Det mere end 7000 år gamle bosted er blandt de ældste i verden, og frem til i dag har stedet stadig beboer. Erbil Citadel blev i 2014 optaget på listen over verdens kulturarve og er bestemt et besøg værd. Det lille område med godt 600 huse opleves bedst til fods. Her finder du også det kurdiske tekstilmuseum, der viser gemte artefakter fra Erbils rige historie. Har du mod på flere museer, kan du besøge Syriac Heritage Museum eller Erbil Civilization Museum. Disse museer har alle gratis entré. Lidt uden for Erbil ligger The Korek Mountain Resort & Spa. Resortet er placeret på toppen af det 1690 m høje Korek-bjerg og er forbundet via en kabinelift. Her kan du både stå på ski, spise på de lækre restauranter eller nyde det populære spa og wellness-område. Er du til sport, kan du opleve det lokale fodboldhold Erbil SC, der spiller på Franso Hariri Stadium. Erbil SC var det første kurdiske hold, der kvalificerede sig til AFC Champions League og har derfor opnået enorm popularitet i Erbil.

   Rejser du til Erbil, skal du være opmærksom på, at hverken dit gule eller blå sygesikringskort er gældende. Derfor anbefales det, at du investerer i en rejseforsikring inden afrejse til Erbil. Så er du sikret, hvis uheldet skulle være ude.

   Det anbefales, at du ikke drikker vand fra hanen i Erbil. Køb i stedet vand på flaske i supermarkeder eller kiosker.

   De to største shoppingcentre i Erbil er Majidi Mall og Family Mall. Her kan du finde flere europæiske og amerikanske mode- og livsstilsbrands. Du kan også besøge Royal Mall, der består af mere end 70 tyrkiske og internationale brands.


   Find billige flybilletter til andre byer i Irak

   Irak er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

   Hvorfor vælge momondo?

   Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Erbil, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Erbil, så du sparer tid og penge.

   Alle flysøgninger til Erbil på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

   Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Erbil.

   Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Erbil. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


   Derfor vælger rejsende at bruge momondo
   Fleksibel rejse
   momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
   Ekspertindsigt
   Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
   Prisagent
   Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.