Find billige fly til Basra

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Sat 2.12
Sat 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Basra

Få indsigter om din flyrejse til Basra, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Basra?

Generelt er august den billigste måned at flyve fra Danmark til Basra på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 2.969 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Basra i august, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Basra i november har en gennemsnitlig pris på omkring 3.371 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Basra på?

Vores data viser at lørdag er den billigste dag at flyve til Basra på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 4.270 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 6.231 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Basra.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Basra?

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Basra på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Basra om morgenen helt ned til 3.448 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 5.256 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Basra?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Basra er 50 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 4.397 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Basra

Find de billigste fly til disse Basra-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Basra

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Basra

København (CPH) til Basra (BSR)

Fly til Basra ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Basra Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.397 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BASRA FRA KØBENHAVNaugust33% billigereAt flyve fra København til Basra ​​koster i gennemsnit blot 2.969 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BASRA FRA KØBENHAVNjuni23% dyrereDet koster cirka 5.442 kr. at flyve til Basra ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BASRA FRA KØBENHAVNdecember203% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Basra fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Basra

Hvor lang tid tager det at flyve til Basra?

Din rejses samlede varighed vil være forskelligartet i sit omfang. Ved flyrejser til Basra i Irak har du flere muligheder for udformningen af rejsen, og derfor vil den endelige tid ikke altid være lige let at spå om. Den første ombordstigning kan finde sted ved både BLL Billund Lufthavn og CPH Københavns Lufthavn. Bor du i en by som Aalborg, så kan du med fordel kigge efter flybilletter mod hovedstaden, hvorfra rejseplanen kan fortsætte med efterfølgende, nødvendige flyruter. Afgangene fra Billund har typisk ophold i mere centrale byer i Europa, og du vil opleve, at der ofte er flere mellemlandinger end fra København. Du bør altså vurdere, om det giver mening at tage turen mod hovedstaden og starte flyvningen her, eller om du kan spare tid ved at flyve fra Jylland.

Hvorfra kan du flyve direkte til Basra?

Som det også gælder ved flyrejser til Iraks andre større lufthavne, vil det være nødvendigt for dig at have minimum ét stop på turen. Mellemlandinger fra Københavns Lufthavn ligger typisk i Qatar ved DOH Hamad Internationale Lufthavn i Doha. Stoppet kan også finde sted hen over lufthavnen i Istanbul, hvor også Tyrkiet giver plads til stop på de lange flyrejser til Basra. Når opholdet nærmer sin ende, og hjemrejsen skal undervejs, så vil der denne vej åbne sig muligheder for et kort stop i andre lufthavne. Du vil typisk opleve, at det sker i De Forenede Arabiske Emirater hen over Dubai, men også Beirut i Libanon giver plads til mellemlandinger.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Basra Intl Lufthavn?

Priser for fly til Basra Intl Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Basra Intl Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Basra Intl Lufthavn er 5 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Basra Intl Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Basra Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Basra Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Basra Intl Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Visumkrav for Basra

Hvilke pas- og visumregler gælder ved rejser til Basra?

Når du som dansk statsborger rejser til Irak, så bør du ansøge om visum i fornuftig tid. Det kan være en god idé at få afklaret adskillige måneder forud for afrejsen, såfremt det er muligt. Sørg for, at dit pas ikke er nær sin udløbsdato. Rejser du ikke ofte, så er det fornuftigt, hvis du følger op på dette ved første lejlighed. På denne måde kommer du ikke ud i en situation, hvor du stiger ombord uden gyldig rejselegitimation.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Basra

Hvad kan du opleve og se i Basra?

Basra er Iraks primære havneby, og det er selvom, den ikke er beliggende med direkte adgang til det åbne hav, da byen ligger op til Shatt al-Arab, som er en stor lang flod, der løber ind i landet. Det er en af Iraks mest livlige placeringer, for her bliver du jævnligt mødt af basarer og markeder, hvor du kan handle lokale varer, håndværk og kunst. Du finder flere museer, som alle giver plads til massevis af sjældne og unikke artefakter. Mange af dem har tusindvis af år bag sig, og med dem kommer der en vis mængde historie. Har du en forkærlighed til landets kultur, så er der mange gode timer foran dig på de lokale museer. Også i gadebilledet vil du støde på historiske monumenter og vartegn. Byen huser mange moskeer, der skiller sig ud med deres helt særlige arkitektur og udtryk. Er du glad for at shoppe, så skal du søge mod indkøbscentret Basra Times Square Mall og kigge lidt i de forskellige butikker. Hvis du går på vandreture rundt i nogle af de gamle gader i Basra, så kan du støde på flere forfaldne bygninger, hvor lokale kunstnere forsøger at opretholde kulturskattene ved at transformere dem til kunstgallerier.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Basra?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Basra på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Basra, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Basra med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Basra, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Basra?

Når du har udført en søgning efter fly til Basra, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Basra lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Basra. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Basra på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.