Find billige flybilletter til Basra

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 2.7
lør. 9.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Basra

Find de billigste fly til disse Basra-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Basra

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Basra

København (CPH) til Basra (BSR)

Fly til Basra ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Basra Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.642 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BASRA FRA KØBENHAVNmaj19% billigereAt flyve fra København til Basra ​​koster i gennemsnit blot 3.791 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BASRA FRA KØBENHAVNaugust17% dyrereDet koster cirka 5.455 kr. at flyve til Basra ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BASRA FRA KØBENHAVNfebruar801% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Basra fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Basra?

Din rejses samlede varighed vil være forskelligartet i sit omfang. Ved flyrejser til Basra i Irak har du flere muligheder for udformningen af rejsen, og derfor vil den endelige tid ikke altid være lige let at spå om. Den første ombordstigning kan finde sted ved både BLL Billund Lufthavn og CPH Københavns Lufthavn. Bor du i en by som Aalborg, så kan du med fordel kigge efter flybilletter mod hovedstaden, hvorfra rejseplanen kan fortsætte med efterfølgende, nødvendige flyruter. Afgangene fra Billund har typisk ophold i mere centrale byer i Europa, og du vil opleve, at der ofte er flere mellemlandinger end fra København. Du bør altså vurdere, om det giver mening at tage turen mod hovedstaden og starte flyvningen her, eller om du kan spare tid ved at flyve fra Jylland.

Som det også gælder ved flyrejser til Iraks andre større lufthavne, vil det være nødvendigt for dig at have minimum ét stop på turen. Mellemlandinger fra Københavns Lufthavn ligger typisk i Qatar ved DOH Hamad Internationale Lufthavn i Doha. Stoppet kan også finde sted hen over lufthavnen i Istanbul, hvor også Tyrkiet giver plads til stop på de lange flyrejser til Basra. Når opholdet nærmer sin ende, og hjemrejsen skal undervejs, så vil der denne vej åbne sig muligheder for et kort stop i andre lufthavne. Du vil typisk opleve, at det sker i De Forenede Arabiske Emirater hen over Dubai, men også Beirut i Libanon giver plads til mellemlandinger.

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Basra på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 3.791 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Basra i maj, så er januar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Basra i januar har en gennemsnitlig pris på omkring 4.165 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Basra er 23 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 4.679 kr..

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Basra på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 4.174 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 4.763 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Basra.

Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Basra på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Basra om eftermiddagen helt ned til 4.363 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 4.897 kr..Hvilke flyselskaber flyver til Basra?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Basra

Hvilke flyselskaber flyver til Basra?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Basra fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Turkish Airlines, Qatar Airways, Emirates og Pegasus Airlines. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Basra, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Emirates-fly til Basra

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Basra på momondo er Emirates, som flyver 8 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Dubai Intl, hvor det bedste tilbud på Emirates-fly til Basra kostede 3.816 kr. (returrejse fra København Kastrup til Basra fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 122 anmeldelser af Emirates giver momondo-brugere bedømmelsen 8,6.

Turkish Airlines-fly til Basra

Turkish Airlines (8,3/10, 128 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Basra med tilbud fra helt ned til 3.798 kr. retur fra Billund. Med 3 Turkish Airlines-fly til Basra om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Basra

Neden for finder du alle lufthavne i Basra samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til midtbyen fra Basra Internationale Lufthavn?

Det er fornuftigt at booke en professionel taxa, før du lander i Basra Lufthavn i Irak. Køreturen er ikke lang, og det er ikke altid, at du har mulighed for at nyde overkommelig transport mod bymidten. Udvalgte hoteller tilbyder dog ofte shuttlebusser fra lufthavnen. Så hav det i mente, når du booker dit ophold i led med din flyrejse.


Visumkrav for Basra

Når du som dansk statsborger rejser til Irak, så bør du ansøge om visum i fornuftig tid. Det kan være en god idé at få afklaret adskillige måneder forud for afrejsen, såfremt det er muligt. Sørg for, at dit pas ikke er nær sin udløbsdato. Rejser du ikke ofte, så er det fornuftigt, hvis du følger op på dette ved første lejlighed. På denne måde kommer du ikke ud i en situation, hvor du stiger ombord uden gyldig rejselegitimation.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Basra

Basra er Iraks primære havneby, og det er selvom, den ikke er beliggende med direkte adgang til det åbne hav, da byen ligger op til Shatt al-Arab, som er en stor lang flod, der løber ind i landet. Det er en af Iraks mest livlige placeringer, for her bliver du jævnligt mødt af basarer og markeder, hvor du kan handle lokale varer, håndværk og kunst. Du finder flere museer, som alle giver plads til massevis af sjældne og unikke artefakter. Mange af dem har tusindvis af år bag sig, og med dem kommer der en vis mængde historie. Har du en forkærlighed til landets kultur, så er der mange gode timer foran dig på de lokale museer. Også i gadebilledet vil du støde på historiske monumenter og vartegn. Byen huser mange moskeer, der skiller sig ud med deres helt særlige arkitektur og udtryk. Er du glad for at shoppe, så skal du søge mod indkøbscentret Basra Times Square Mall og kigge lidt i de forskellige butikker. Hvis du går på vandreture rundt i nogle af de gamle gader i Basra, så kan du støde på flere forfaldne bygninger, hvor lokale kunstnere forsøger at opretholde kulturskattene ved at transformere dem til kunstgallerier.


Find billige flybilletter til andre byer i Irak

Irak er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Basra på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Basra, der passer dig bedst.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Basra, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Basra, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Basra. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.