Find billige flybilletter til Cancún

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Cancún. De nuværende restriktioner til Cancún er baseret på Mexico rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Mexico

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Cancún

Find de billigste fly til disse Cancún-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Cancún

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Cancún

København (CPH) til Cancún (CUN)

Fly til Cancún ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Cancún, hvor den gennemsnitlige pris er 5.046 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CANCÚN FRA KØBENHAVNjanuar11% billigereAt flyve fra København til Cancún ​​koster i gennemsnit blot 4.480 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CANCÚN FRA KØBENHAVNdecember14% dyrereDet koster cirka 5.751 kr. at flyve til Cancún ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CANCÚN FRA KØBENHAVNdecember608% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Cancún fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Cancún?

Cancún byder på smukke strande med koralrev og mulighed for at svømme blandt delfiner. Byen er også kendt for sit vibrerende og betagende natteliv, men bare rolig, I kan både feste og slappe helt af i den mexicanske kystby.

Rejser til Cancún er frem for alt populært i sommermånederne, hvor vejret er perfekt til solferie og hvor du kan nyde aktiviteter som snorkling. Selv til jul og nytår ligger temperaturen stadigvæk mellem 20-30 grader, og derfor er der også mange der vælger at rejse til Cancún her.

Priserne stiger på hotellerne i byen fra midten af december og en måned frem, som anses som værende højsæson. Marts og april er de måneder på året med mest sol, og der er især mange unge i byen i marts måned, da mange amerikanere rejser til den mexicanske by, når de har Spring Break. Lavsæsonen starter i juni, og den ender i september/oktober. De to sidstnævnte måneder er orkansæsonen, hvor det også kan regne en del.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Cancún?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Cancún for 281 kr./person, hvilket er 93% billigere end gennemsnitsflyprisen til Cancún. Hvis du vil finde den billigste pris til Cancún fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Cancún?

  Den billigste måned at flyve til Cancún fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.480 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Cancún i januar, så rejs fra Danmark i september, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 4.587 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Cancún?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Cancún fra Danmark, når du bestiller 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Cancún for omkring 5.046 kr., når du søger 60 dage forud. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Cancún fra Danmark helt ned til 3.039 kr. på momondo.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Cancún på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Cancún er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Cancún på en onsdag kan finde billetter helt ned til 4.834 kr.. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Cancún for omkring 5.191 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Cancún?

  Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Cancún normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Cancún om formiddagen helt ned til 4.810 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 5.746 kr. i gennemsnit. Fly til Cancún fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Cancún?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Cancún. Hvis du har planer om at flyve til Cancún, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Cozumel (72 km fra Cancún centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Cancún på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Cancún Lufthavn: Cozumel, hvor gennemsnitsprisen er 3.815 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Cancún?

På nuværende tidspunkt inkluderer Mexico rejserestriktioner rejser til Cancún. Indrejserestriktioner

Mexico har ikke indført adgangsbegrænsninger for flyrejser, men rejsende, der ankommer fra lande der er påvirket af COVID-19, bliver screenet.

Indrejsekrav

Et udfyldt "Cuestionario de identificación de factores de riesgo en viajeros" skal fremvises til immigration ved ankomsten.

Karantænekrav

Der er ikke i øjeblikket nogen obligatoriske karantænekrav i Mexico. Rejsende der viser symptomer på COVID-19, vil dog blive sat i karantæne.

All andre oplysninger

Landgrænsen mellem USA og Mexico er lukket for al ikke-væsentlig trafik som led i COVID-19-foranstaltningerne. Dette revideres hver måned. Denne lukning gælder primært turisme og fritidsrejser. Last-, handel- og sundhedspersonale vil stadig kunne krydse grænsen. Kontakt din nærmeste ambassade/konsulat, før du forsøger at krydse landegrænsen.

Hvis du planlægger rejser til Cancún nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Cancún

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Cancún fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
18. sep.
CPH07:20København Kastrup
17t. 30min.
2 stop
CUN00:50Cancún
2. okt.
CUN13:15Cancún
14t. 00min.
1 stop
CPH03:15København Kastrup
4.260 kr.
Find lignende
Lufthansa
19. nov.
BLL02:00Billund
15t. 20min.
1 stop
CUN17:20Cancún
2. dec.
CUN13:05Cancún
18t. 10min.
1 stop
BLL07:15Billund
4.417 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. nov.
CPH01:40København Kastrup
15t. 40min.
1 stop
CUN17:20Cancún
2. dec.
CUN14:05Cancún
18t. 15min.
1 stop
CPH08:20København Kastrup
3.945 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. nov.
CPH01:40København Kastrup
15t. 40min.
1 stop
CUN17:20Cancún
2. dec.
CUN14:05Cancún
18t. 15min.
1 stop
CPH08:20København Kastrup
3.952 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
18. sep.
CPH02:00København Kastrup
22t. 45min.
1 stop
CUN00:45Cancún
2. okt.
CUN10:55Cancún
14t. 10min.
1 stop
CPH01:05København Kastrup
3.266 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
9. sep.
CPH02:00København Kastrup
22t. 45min.
1 stop
CUN00:45Cancún
18. sep.
CUN10:55Cancún
14t. 10min.
1 stop
CPH01:05København Kastrup
4.128 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Cancún

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Cancún, så se nogle af vores tilbud herunder fra Aeromexico, Condor og TAP AIR PORTUGAL
Condor
19. okt.
CPH03:05København Kastrup
17t. 00min.
1 stop
CUN20:05Cancún
2.681 kr.
Find lignende
Condor
19. okt.
CPH03:05København Kastrup
17t. 00min.
1 stop
CUN20:05Cancún
2.781 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. okt.
CPH03:05København Kastrup
17t. 00min.
1 stop
CUN20:05Cancún
2.901 kr.
Find lignende

Lufthavne i nærheden af Cancún

Neden for finder du alle lufthavne i Cancún samt deres afstand til centrum

Cancún International Airport er den største og eneste lufthavn i byen. Over 20 millioner mennesker går igennem denne lufthavn hvert eneste år. Busselskabet ADO er den mest økonomiske måde at komme til centrum fra lufthavnen. Bussen kører fra lufthavnen til downtown Cancún og stranden Playa del Carmen én eller to gange i timen. Der kan være 35 personer med i hver bus, og den fyldes op efter først til mølle-princippet. Derfor kan det være en god ide at bestille busbilletter online.


Populære fly til Cancún

Find dine flybilletter til Cancún blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Cancún
Hurtigste flyvetid15t. 40min.
Laveste pris3.039 kr.
Fly fra Billund til Cancún
Hurtigste flyvetid15t. 20min.
Laveste pris4.782 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Cancún?

Cancún har noget nær det bedste bussystem i hele Mexico, og det er nemt og billigt at komme rundt. Stoppestederne har enten blå eller sorte skilte med et billede af en bus, og når du ser bussen nærme sig, er det bedst at vinke til chaufføren, så han ved, at du vil med. Billetten købes i bussen, hvor du kun kan betale med mønter. Busbilletter koster ca. 3 kr. (8,50 MXN). Busserne stopper ikke ved alle stop, så det er vigtigt at markere i god tid, hvornår du gerne vil af.

Du kan også køre med minibusser fra Cancún til Playa del Carmen og videre til Tulum fra Playa del Carmen. Sådan en billet koster 12 kr. (35 MXN) fra Cancun til Playa del Carmen og 13 kr (50 MXN) fra Playa del Carmen til Tulum, og busserne kører hele dagen, hele året rundt.

Alternativt kan du også tage med taxa. Startgebyret er på ca. 10 kr. (30 MXN), og kilometerprisen er ca. 6 kr. (17 MXN). En taxatur på 5 km koster derfor ca. 40 kr.


Kan man rejse til Cancún uden pas eller visum?

Som udgangspunkt behøver du som dansk statsborger ikke søge visum når rejsen går til Cancún. Hvis du opholder dig i byen mindre end 180 dage som turist, rejser med et gyldigt pas og får et “Tourist Blue Card” eller et “Migration Card”, som du kan skaffe ombord på flyet, eller når du ankommer i Cancún, burde det være tilstrækkeligt – men sørg altid for at tjekke med ambassaden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Cancún


Tips og gode råd til Cancun

Hvordan får man den billigste flybillet til Cancún?

De billigste fly til Cancún finder du typisk i november og april hvis du rejser fra København. På denne rute er det bedst at købe flybilletterne 15 dage før afgang, hvor priserne statistisk set er lavest (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Cancún, marts 2018).

Hvad skal man se i Cancún?

De fleste, som vælger at rejse til Cancún, besøger mayaruinbyen Chichén Itzá i byen Yucatán, som ligger 200 km fra selve Cancún. Andre populære attraktioner er et besøg på Isla Mujeres (på dansk “kvindeøen”) – det tager ca. en time i båd at komme ud til øen, hvor du kan besøge den smukke strand Playa del Norte. Strandene Playa Delfines (Delfinstranden) og Playa Tortugas (Skildpaddestranden) kan også anbefales.

Derudover er der undervandsinstallationerne ved Museo Subacuatico de Arte – et kunstmuseum du skal dykke ned til, for at opleve. Du bør heller ikke gå glip af et besøg i nationalparken Isla Contoy og Crocun Zoo.

Aktiviteter for børn

Tag børnene med en tur til den arkæologiske park Xcaret. Her kan I tage på opdagelse i floden eller jorden, og f.eks. svømme med delfiner!

Skal man købe rejseforsikring?

Ja, det anbefales at købe rejseforsikring for at være dækket ind ved akut sygdom eller tilskadekomst.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det er som udgangspunkt ikke en god ide at drikke vand fra hanen i Cancún. Spørg hotellet ved ankomst, om de filtrerer vandet i hanerne – hvis de ikke gør det, bør du kun drikke vand fra flaske.

Giver man drikkepenge i Cancún?

Det er normalt at give drikkepenge i Mexico. Typisk giver man 10-20% i drikkepenge på restauranter, mens en god tommelfingerregel er at give stuepigen 8 kr. (20 MXN) pr. nat, du bor på hotellet.

Hvor er der gode shoppingområder?

La Isla Shopping Village er et af de bedste shoppingområder i byen. Her ligger der gode butikker i et hyggeligt område, hvor der også er mange gode restauranter.