Find billige flybilletter til Cancún

Returrejse
Economy
San Francisco (SFO)
Cancún (CUN)
ons.. 25.11.
ons.. 2.12.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Cancún

Find de billigste fly til disse Cancún-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Cancún?

Cancún byder på smukke strande med koralrev og mulighed for at svømme blandt delfiner. Byen er også kendt for sit vibrerende og betagende natteliv, men bare rolig, I kan både feste og slappe helt af i den mexicanske kystby.

Rejser til Cancún er frem for alt populært i sommermånederne, hvor vejret er perfekt til solferie og hvor du kan nyde aktiviteter som snorkling. Selv til jul og nytår ligger temperaturen stadigvæk mellem 20-30 grader, og derfor er der også mange der vælger at rejse til Cancún her.

Priserne stiger på hotellerne i byen fra midten af december og en måned frem, som anses som værende højsæson. Marts og april er de måneder på året med mest sol, og der er især mange unge i byen i marts måned, da mange amerikanere rejser til den mexicanske by, når de har Spring Break. Lavsæsonen starter i juni, og den ender i september/oktober. De to sidstnævnte måneder er orkansæsonen, hvor det også kan regne en del.

Hvilket er det absolut billigste fly til Cancún?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Cancún for 281 kr./person, hvilket er 93% billigere end gennemsnitsflyprisen til Cancún. Hvis du vil finde den billigste pris til Cancún fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Cancún?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Cancún fra Danmark, med flest priser fundet omkring 4.468 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Cancún i januar, så rejs fra Danmark i september, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 4.575 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Cancún?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Cancún fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 5.032 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 3.590 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Cancún på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Cancún er på en onsdag hvor priserne kan findes helt ned til 4.821 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Fly fra Danmark til Cancún på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 5.160 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Cancún?

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Cancún på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Cancún om morgenen helt ned til 5.001 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Cancún, så priserne er ofte dyrere på omkring 5.483 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Cancún?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Cancún. Hvis du har planer om at flyve til Cancún, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Cozumel (72 km fra Cancún centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Cancún på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Cancún Lufthavn: Cozumel, hvor gennemsnitsprisen er 3.885 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Cancún

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Cancún fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
Flere flyselskaber
30. dec.
CPH
København Kastrup
30t. 36min.
2 stop
CUN
Cancún
7. jan.
CUN
Cancún
42t. 03min.
3 stop
CPH
København Kastrup
3.590 kr.
Find lignende
Aeromexico
6. dec.
CPH
København Kastrup
22t. 55min.
2 stop
CUN
Cancún
30. jan.
CUN
Cancún
19t. 20min.
2 stop
CPH
København Kastrup
3.803 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
6. dec.
CPH
København Kastrup
27t. 00min.
1 stop
CUN
Cancún
30. jan.
CUN
Cancún
30t. 35min.
1 stop
CPH
København Kastrup
4.117 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
6. dec.
CPH
København Kastrup
46t. 37min.
3 stop
CUN
Cancún
30. jan.
CUN
Cancún
25t. 40min.
2 stop
CPH
København Kastrup
3.602 kr.
Find lignende
Aeromexico
14. jan.
CPH
København Kastrup
20t. 35min.
2 stop
CUN
Cancún
28. jan.
CUN
Cancún
19t. 20min.
2 stop
CPH
København Kastrup
3.897 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
23. dec.
CPH
København Kastrup
30t. 36min.
2 stop
CUN
Cancún
8. jan.
CUN
Cancún
24t. 50min.
3 stop
CPH
København Kastrup
3.665 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Cancún

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Cancún, så se nogle af vores tilbud herunder.
Billigst
Bedst
Hurtigst
Flere flyselskaber
21. dec.
CPH
København Kastrup
51t. 03min.
3 stop
CUN
Cancún
1.763 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. dec.
CPH
København Kastrup
29t. 56min.
3 stop
CUN
Cancún
1.776 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
17. dec.
CPH
København Kastrup
26t. 40min.
3 stop
CUN
Cancún
1.801 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Cancún?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Cancún

Når rejsen går til Cancún er det flyselskaber som Finnair, Major US Carrier og Southwest Airlines, Swiss International Air Lines, Air Canada og Deutsche Lufthansa der står for transporten. En af de hurtigste ruter mellem København og Cancun tager omkring 15 timer, men den normale rejsetid ligger mellem 20 og 25 timer.


Lufthavne tæt på Cancún

Herunder finder du alle lufthavne i Cancún samt afstand til centrum

Cancún International Airport er den største og eneste lufthavn i byen. Over 20 millioner mennesker går igennem denne lufthavn hvert eneste år. Busselskabet ADO er den mest økonomiske måde at komme til centrum fra lufthavnen. Bussen kører fra lufthavnen til downtown Cancún og stranden Playa del Carmen én eller to gange i timen. Der kan være 35 personer med i hver bus, og den fyldes op efter først til mølle-princippet. Derfor kan det være en god ide at bestille busbilletter online.


Populære fly til Cancún

Find dine flybilletter til Cancún blandt disse populære flyafgange
Fly fra New York til Cancun
Korteste rejsetid
4t. 14min.
Laveste pris
4.745 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Cancún?

Cancún har noget nær det bedste bussystem i hele Mexico, og det er nemt og billigt at komme rundt. Stoppestederne har enten blå eller sorte skilte med et billede af en bus, og når du ser bussen nærme sig, er det bedst at vinke til chaufføren, så han ved, at du vil med. Billetten købes i bussen, hvor du kun kan betale med mønter. Busbilletter koster ca. 3 kr. (8,50 MXN). Busserne stopper ikke ved alle stop, så det er vigtigt at markere i god tid, hvornår du gerne vil af.

Du kan også køre med minibusser fra Cancún til Playa del Carmen og videre til Tulum fra Playa del Carmen. Sådan en billet koster 12 kr. (35 MXN) fra Cancun til Playa del Carmen og 13 kr (50 MXN) fra Playa del Carmen til Tulum, og busserne kører hele dagen, hele året rundt.

Alternativt kan du også tage med taxa. Startgebyret er på ca. 10 kr. (30 MXN), og kilometerprisen er ca. 6 kr. (17 MXN). En taxatur på 5 km koster derfor ca. 40 kr.


Kan man rejse til Cancún uden pas eller visum?

Som udgangspunkt behøver du som dansk statsborger ikke søge visum når rejsen går til Cancún. Hvis du opholder dig i byen mindre end 180 dage som turist, rejser med et gyldigt pas og får et “Tourist Blue Card” eller et “Migration Card”, som du kan skaffe ombord på flyet, eller når du ankommer i Cancún, burde det være tilstrækkeligt – men sørg altid for at tjekke med ambassaden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Cancún


Tips og gode råd til Cancun

Hvordan får man den billigste flybillet til Cancún?

De billigste fly til Cancún finder du typisk i november og april hvis du rejser fra København. På denne rute er det bedst at købe flybilletterne 15 dage før afgang, hvor priserne statistisk set er lavest (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Cancún, marts 2018).

Hvad skal man se i Cancún?

De fleste, som vælger at rejse til Cancún, besøger mayaruinbyen Chichén Itzá i byen Yucatán, som ligger 200 km fra selve Cancún. Andre populære attraktioner er et besøg på Isla Mujeres (på dansk “kvindeøen”) – det tager ca. en time i båd at komme ud til øen, hvor du kan besøge den smukke strand Playa del Norte. Strandene Playa Delfines (Delfinstranden) og Playa Tortugas (Skildpaddestranden) kan også anbefales.

Derudover er der undervandsinstallationerne ved Museo Subacuatico de Arte – et kunstmuseum du skal dykke ned til, for at opleve. Du bør heller ikke gå glip af et besøg i nationalparken Isla Contoy og Crocun Zoo.

Aktiviteter for børn

Tag børnene med en tur til den arkæologiske park Xcaret. Her kan I tage på opdagelse i floden eller jorden, og f.eks. svømme med delfiner!

Skal man købe rejseforsikring?

Ja, det anbefales at købe rejseforsikring for at være dækket ind ved akut sygdom eller tilskadekomst.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det er som udgangspunkt ikke en god ide at drikke vand fra hanen i Cancún. Spørg hotellet ved ankomst, om de filtrerer vandet i hanerne – hvis de ikke gør det, bør du kun drikke vand fra flaske.

Giver man drikkepenge i Cancún?

Det er normalt at give drikkepenge i Mexico. Typisk giver man 10-20% i drikkepenge på restauranter, mens en god tommelfingerregel er at give stuepigen 8 kr. (20 MXN) pr. nat, du bor på hotellet.

Hvor er der gode shoppingområder?

La Isla Shopping Village er et af de bedste shoppingområder i byen. Her ligger der gode butikker i et hyggeligt område, hvor der også er mange gode restauranter.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class