Find billige flybilletter til Guadalajara

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Guadalajara

Find de billigste fly til disse Guadalajara-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Guadalajara

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Guadalajara

København (CPH) til Guadalajara (GDL)

Fly til Guadalajara ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Guadalajara Miguel Hidalgo, hvor den gennemsnitlige pris er 6.832 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GUADALAJARA FRA KØBENHAVNoktober10% billigereAt flyve fra København til Guadalajara ​​koster i gennemsnit blot 6.134 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GUADALAJARA FRA KØBENHAVNdecember16% dyrereDet koster cirka 7.956 kr. at flyve til Guadalajara ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GUADALAJARA FRA KØBENHAVNapril603% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Guadalajara fra København i april end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Guadalajara?

Har du netop søgt på flyrejser, Guadalajara, Mexico, fordi du gerne vil på tur til Guadalajara Lufthavn, Guadalajara, kan du vælge mellem mange forskellige måder at komme frem på. Antallet af mellemlandinger og skift, og eventuel ventetid undervejs, påvirker den samlede rejsetid, men uanset om du rejser fra København Lufthavn (CPH), Billund Lufthavn (BLL) eller Aalborg Lufthavn (AAL) skal du regne med et sted mellem 17 og 63 timer til rejsen. Du vil typisk have en mellemlanding i Europa i enten Frankfurt, London eller Amsterdam, og i Mexico kan du også have en mellemlanding i enten Cancun eller Mexico City, før du er helt fremme ved dit rejsemål.

Der er aktuelt ingen direkte flyrejser mellem Danmark og Guadalajara, Mexico, så du må acceptere et par mellemlandinger på flyvningen mellem de to destinationer. Et muligt Guadalajara flytilbud fra Billund kan være med KLM, som tager dig via Amsterdam i Holland og videre til Benito Juarez i Mexico City og videre til Guadalajara Miguel Hidalgo Lufthavn (GDL). Rejser du fra København, kan du begynde med Lufthansa, som tager dig til Frankfurt. Her skifter du til Condor, der flyver dig frem til Cancun, og så flyver du med Volaris det sidste stykke til destinationen i Guadalajara. Fra Aalborg Lufthavn kan du sætte turen sammen, så du flyver med KLM fra Nordjylland til Mexico City via Amsterdam, og i Mexico skifter du til Aeromexico og flyver videre til Guadalajara.

424 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Guadalajara. Dette fly er fra Cancún og er 91% billigere end de fleste andre flyrejser til Guadalajara. Hvis du vil finde den billigste pris til Guadalajara fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Guadalajara fra Danmark er i oktober. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 6.134 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Guadalajara i oktober, så er det også billigt at flyve i juli. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 6.240 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Guadalajara 53 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Guadalajara for 6.832 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Guadalajara fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 6.425 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Guadalajara for omkring 7.557 kr..

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Guadalajara på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Guadalajara på dette tidspunkt kan findes helt ned til 6.629 kr.. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 7.534 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Guadalajara. Hvis du har planer om at flyve til Guadalajara, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Colima (155 km fra Guadalajara centrum) eller Lufthavn: Aguascalients (158 km fra Guadalajara centrum).

Den billigste lufthavn i nærheden af Guadalajara er normalt Lufthavn: Colima med en gennemsnitspris på 1.139 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Guadalajara

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Guadalajara fundet af momondos brugere for nylig
Air France
BLLBillund
32t. 54min.
GDLGuadalajara Miguel Hidalgo

Find de billigste enkeltbilletter til Guadalajara

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Guadalajara, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France
Air France
BLLBillund
32t. 54min.
GDLGuadalajara Miguel Hidalgo

Hvilke flyselskaber flyver til Guadalajara?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Guadalajara

Hvilke flyselskaber flyver til Guadalajara?

På rejser til Guadalajara fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: British Airways, KLM, Iberia eller Aeromexico. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

KLM-fly til Guadalajara

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Guadalajara på momondo er KLM, som flyver 8 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Mexico City Benito Juárez Intl, hvor det bedste tilbud på KLM-fly til Guadalajara kostede 5.972 kr. (returrejse fra Billund til Guadalajara fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 133 anmeldelser af KLM giver momondo-brugere bedømmelsen 7,7.

Air France-fly til Guadalajara

Et andet populært valg for fly til Guadalajara er Air France (7,7/10, 166 anmeldelser). De fleste Air France-fly, der lander i Guadalajara, kommer fra Mexico City Benito Juárez Intl, men der er 7 Air France-fly til Guadalajara fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Air France, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 5.986 kr. (København Kastrup til Guadalajara, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Guadalajara

Neden for finder du alle lufthavne i Guadalajara samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Guadalajara Lufthavn?

Når du er ankommet til Guadalajara Lufthavn, har du forskellige måder at komme ind til byen på, nu når dine flybilletter ikke kan få dig tættere på bymidten. Der kører busser fra lufthavnen, og det er to forskellige selskaber. Du skal enten finde Autotransportes Guadalajara Chapala eller Shuttle GDL, som begge kører dig ind til centrum af byen. Du kan også forsøge at aftale en shuttletransport i forvejen, hvis du har booket overnatning på et hotel. Der er også taxaer i lufthavnen, og de holder lige uden for ankomsthallen, så du kan praje en forholdsvis ubesværet. Har du reserveret en lejebil i forvejen, vil de ofte holde klar foran udgangen og vente på dig, når du ankommer, og så kan du køre ind mod Guadalajara by af Avenida Mariano Otero.


Populære fly til Guadalajara

Find dine flybilletter til Guadalajara blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Guadalajara
Hurtigste flyvetid32t. 54min.
Laveste pris6.566 kr.

Visumkrav for Guadalajara

Som dansker kan du opholde dig visumfrit i Mexico som turist i op til 180 dage. Du skal have udfyldt en indrejseformular, før du ankommer til Mexico, og det gør du typisk på flyet, men du kan også gøre det hjemmefra. Du må ikke miste din del af formularen under opholdet i Mexico, for så kan du ikke forlade landet igen uden at kontakte immigrationsmyndighederne. Dit pas skal være gyldigt hele dit opholds varighed. Når du rejser ind i Mexico, skal du samtidig kunne dokumentere, at du har billet til returrejsen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Guadalajara


De bedste oplevelser og seværdigheder i Guadalajara

Guadalajara ligger i staten Jalisco, som gav verden både mariachis, tequila og tortas ahogadas, som er en sandwich sovset ind i sovs. Byen rummer blandt andet Bosque Los Colomos, hvor der er en japansk have, små broer, damme og ruter for både cyklister, løbere og fodgængere. Vil du have en ægte mexicansk markedsoplevelse, skal du finde Mercado San Juan de Dios, som er spækket med friske og anderledes lokale råvarer og med en masse oplagte souvenirs til turister. Fra byens downtown kan du kigge op på den mægtige Catedral de Guadalajara, som med sine to tårne er et genkendeligt vartegn for byen. Bygningen er i spansk renæssancestil, men de to tårne er neo-gotiske. Hospicio Cabanas er et andet arkitektonisk højdepunkt i Guadalajara, der i tidens løb har været børnehjem for forældreløse, et asyl og militærbarakker. Det siges at spøge i bygningen. Teatro Degollado er også et besøg værd, og selv om du ikke fanger alt i det spanske sprog, vil du nyde den imposante bygning i neoklassicistisk stil. Der er også både danseforestillinger og koncerter.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Guadalajara.

Alle flysøgninger til Guadalajara på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Guadalajara, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Prisagenter på fly til Guadalajara er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.