Find billige fly til Colombia

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Colombia

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Colombia

Bedste pris på enkeltbillet

2.524 kr.

Bedste pris på returbillet

5.744 kr.

Hurtigste flyvetid

13t. 54min.

Betjenes af

8 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Colombia fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.524 kr. (København Kastrup til Bogotá El Dorado).
Den bedste pris på en returbillet til Colombia fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.744 kr. (København Kastrup til Bogotá El Dorado).
Det hurtigste fly til Colombia fra Danmark tager 13t. 54min. (København Kastrup til Bogotá El Dorado).
Der er 8 flyselskaber, som flyver til Colombia, herunder American Airlines, Air Canada og Air France.

De billigste fly til byer i Colombia

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Colombia fra Danmark
Bogotá
Bogotá

Brugbar information om dit fly til Colombia

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Colombia

Hvis du leder efter flybilletter til Colombia billigere, så søg efter flyselsskaber som Avianca, Viva Air Colombia og Wingo med priser der starter på henholdsvis 137 kr., 202 kr. og 295 kr..

Rejsetiden fra Danmark til Colombia afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Bogotá El Dorado tager det i gennemsnit 17t. 04min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Bogotá El Dorado. Bogotá El Dorado er den mest populære lufthavn i Colombia.

I gennemsnit koster et fly til Colombia 10.896 kr. pr. billet. Vi har dog haft brugere, der har fundet fly til Colombia for så lidt som 3.043 kr.. Hvis du ikke kan finde en flybillet til 3.043 kr., men formår at finde en til 10.373 kr. eller mindre, så er det stadig et godt tilbud. Vær opmærksom på, at flypriserne varierer afhængigt af, hvor du flyver fra, hvilken tid på året du rejser, og hvilket flyselskab du flyver med.

Hvis dine rejseplaner er fleksible, og du ønsker at spare penge på fly til Colombia, skal du sørge for at bestille din afrejse på en torsdag. Din bedste mulighed er at flyve på en torsdag, såvel som en mandag. Afrejse på en lørdag plejer at være den dyreste dag i ugen at flyve til Colombia.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Colombia

Find fly til disse populære byer i Colombia fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Colombia

Se de billigste flyrejser til Colombia fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnBogotá17t. 04min.5.744 kr.
KøbenhavnMedellín20t. 31min.6.247 kr.
KøbenhavnCartagena34t. 22min.6.900 kr.
KøbenhavnCali22t. 38min.7.077 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Colombia

På nuværende tidspunkt er der ingen flyselskaber, der tilbyder en direkte rejse med fly til Colombia fra Danmark. I stedet findes der mange selskaber, som flyver ruten med mellemlandinger undervejs. Det er lige fra selskaber som Air France og Iberia til KLM, Lufthansa, SAS, Norwegian og mange andre.

Den hurtigste rejse fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Bogota tager ca. 14 timer med ét stop undervejs. En rejse fra Billund Lufthavn til eksempelvis Medellin tager omkring 16 timer med to mellemlandinger. Der kan være penge at spare, hvis du vælger de billige rejser, hvor rejsetiden er længere end de hurtigste ture.

Højsæsonen fra december til marts er attraktiv, da vejret er tørt og solrigt i Colombia. Det betyder ofte prisstigninger på flybilletter og hoteller, da det også rammer jul og nytår. Det er også oplagt at rejse imellem regnsæsonerne, der rammer i april og maj samt igen i oktober og november.

Danske statsborgere kan rejse visumfrit i Colombia i maksimalt 90 dage. Derudover skal dit pas være gyldigt i minimum tre måneder efter rejsens slutdato. Det er en god idé at tjekke de nyeste regler hos det colombianske konsulat.


Populære ruter til Colombia

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Bogotá
Hurtigste flyvetid17t. 04min.
Laveste pris5.744 kr.
Fly fra København til Cali
Hurtigste flyvetid22t. 38min.
Laveste pris7.077 kr.
Fly fra København til Cartagena
Hurtigste flyvetid34t. 22min.
Laveste pris6.900 kr.
Fly fra New York til Cali
Hurtigste flyvetid5t. 20min.
Laveste pris2.035 kr.
Fly fra København til Medellín
Hurtigste flyvetid20t. 31min.
Laveste pris6.247 kr.
Fly fra New York til Cartagena
Hurtigste flyvetid5t. 10min.
Laveste pris6.694 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Colombia


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Colombia. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Fly til Colombia med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Colombia vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Colombia. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.