Find billige fly til Colombia fra 3.053 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 9.12
lør. 16.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Colombia

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Colombia

Bedste pris på enkeltbillet

3.053 kr.

Bedste pris på returbillet

5.791 kr.

Hurtigste flyvetid

17t. 00min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Colombia fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.053 kr. (København Kastrup til Bogotá El Dorado).
Den bedste pris på en returbillet til Colombia fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.791 kr. (København Kastrup til Bogotá El Dorado).
Det hurtigste fly til Colombia fra Danmark tager 17t. 00min. (København Kastrup til Bogotá El Dorado).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Colombia, herunder American Airlines, Air France og Delta.

Indsigter og trends for flyrejser til Colombia

Få indsigter om din flyrejse til Colombia, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Colombia?

For momondo-brugere er Bogotá den mest populære by i Colombia, som besøges ca. 48% oftere end nogen anden by i Colombia. Andre byer, som vores brugere oftest rejser til, er Medellín og Cartagena.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Colombia?

Rejsetiden fra Danmark til Colombia afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Bogotá El Dorado tager det i gennemsnit 22t. 50min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Bogotá El Dorado. Bogotá El Dorado er den mest populære lufthavn i Colombia.

Hvilke flyselskaber flyver til Colombia?

Ud af 12 flyselskaber der flyver til Colombia, er KLM, Air France og Iberia de foretrukne i henhold til vores brugerdata. KLM er det mest populære af de tre flyselskaber, idet 52% af vores brugere vælger dem, når de rejser til Colombia.

De billigste fly til byer i Colombia

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Colombia fra Danmark
Bogotá
Bogotá

Brugbar information om dit fly til Colombia

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Colombia

Hvad er det billigste fly til Colombia?

Hvis du leder efter flybilletter til Colombia billigere, så søg efter flyselsskaber som Avianca, Wingo og LATAM Airlines med priser der starter på henholdsvis 175 kr., 274 kr. og 274 kr..

Hvad er den mest populære lufthavn i Colombia at flyve til?

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Colombia?

Hvis dine rejseplaner er fleksible, og du ønsker at spare penge på fly til Colombia, skal du sørge for at bestille din afrejse på en onsdag. Din bedste mulighed er at flyve på en onsdag, såvel som en tirsdag. Afrejse på en lørdag plejer at være den dyreste dag i ugen at flyve til Colombia.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Colombia?

Priser for fly til Colombia opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Colombia?

Fra december 2023 er der 17 udbydere at vælge mellem for fly til Colombia.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Colombia?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Colombia hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Colombia?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Colombia kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Colombia. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Colombia

Find fly til disse populære byer i Colombia fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Colombia

Se de billigste flyrejser til Colombia fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnBogotá22t. 50min.6.045 kr.
KøbenhavnCartagena30t. 05min.6.182 kr.
KøbenhavnMedellín21t. 10min.7.455 kr.
KøbenhavnCali39t. 19min.8.317 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Colombia

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Colombia?

På nuværende tidspunkt er der ingen flyselskaber, der tilbyder en direkte rejse med fly til Colombia fra Danmark. I stedet findes der mange selskaber, som flyver ruten med mellemlandinger undervejs. Det er lige fra selskaber som Air France og Iberia til KLM, Lufthansa, SAS, Norwegian og mange andre.

Hvor lang tid tager det at flyve til Colombia?

Den hurtigste rejse fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Bogota tager ca. 14 timer med ét stop undervejs. En rejse fra Billund Lufthavn til eksempelvis Medellin tager omkring 16 timer med to mellemlandinger. Der kan være penge at spare, hvis du vælger de billige rejser, hvor rejsetiden er længere end de hurtigste ture.

Hvilken årstid skal man rejse til Colombia?

Højsæsonen fra december til marts er attraktiv, da vejret er tørt og solrigt i Colombia. Det betyder ofte prisstigninger på flybilletter og hoteller, da det også rammer jul og nytår. Det er også oplagt at rejse imellem regnsæsonerne, der rammer i april og maj samt igen i oktober og november.

Kan man rejse til Colombia uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan rejse visumfrit i Colombia i maksimalt 90 dage. Derudover skal dit pas være gyldigt i minimum tre måneder efter rejsens slutdato. Det er en god idé at tjekke de nyeste regler hos det colombianske konsulat.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Colombia

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Colombia?

    Bekræft dine rejsedetaljer og søg efter de nyeste tilbud. Når du gennemser søgeresultaterne, får du mulighed for at oprette Prisagenter. Du modtager herefter opdateringer, når flyrutens priser stiger eller falder.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Colombia med momondo?

    Planlæg dine rejser med funktionen "Prisprognose", som bruger flydata til at vise dig de bedste og billigste dage at købe flybillet på. Vores "Priskalender" hjælper dig til at få mest muligt ud af dine penge, når du ved hvilke dage, det er mest fordelagtige at flyve på. Skræddersy dine egne rejseoplevelser og spar penge med “Explore”. Er du på jagt efter ekspert-rejsetips til din næste store rejse, er momondos blog “Discover” kun ét klik væk. Opret "Prisagenter" for at spore prisændringer og booke, når priserne er lavest.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Colombia?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Colombia. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Colombia med fleksibel booking på momondo?

Fly til Colombia med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Colombia?

Når alle potentielle fly til Colombia vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Colombia lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Colombia. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Colombia på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.