Find billige flybilletter til Cali

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Cali

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Cali

Bedste pris på returbillet

6.911 kr.

Hurtigste flyvetid

19t. 26min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Cali fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.911 kr. (København Kastrup til Cali Alfonso B Aragon).
Det hurtigste fly til Cali fra Danmark tager 19t. 26min. (København Kastrup til Cali Alfonso B Aragon).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Cali, herunder American Airlines og British Airways.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Cali

Find de billigste fly til disse Cali-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Cali

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Cali

København (CPH) til Cali (CLO)

Fly til Cali ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Cali Alfonso B Aragon, hvor den gennemsnitlige pris er 7.175 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CALI FRA KØBENHAVNapril11% billigereAt flyve fra København til Cali ​​koster i gennemsnit blot 6.356 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CALI FRA KØBENHAVNdecember37% dyrereDet koster cirka 9.829 kr. at flyve til Cali ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CALI FRA KØBENHAVNapril978% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Cali fra København i april end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Cali?

Det tager omkring 20 timer at rejse fra Danmark til Cali Lufthavn (CLO), men det varierer meget, afhængig af hvor lang tid rutens mellemlandinger varer. Typisk er det dog kun en forskel på nogle enkelte timer, men turen kan også godt tage helt op til 30 timer. Den gennemsnitlige rejsetid er ens, hvad end du flyver fra København (CPH) eller fra lufthavnene i Billund (BLL) eller Aalborg (AAL). På grund af denne forskel kan det godt være en fordel at være i god tid, når du bestiller dine flybilletter til Colombia, hvis du vil være sikker på at finde en rute med korte mellemlandinger. Du kan let besøge momondo, hvor vi har samlet en række gode flytilbud til Cali fra forskellige flyselskaber.

En rejse til Cali Lufthavn i Colombia tager sig forholdsvist ens ud, uanset hvilken dansk lufthavn du planlægger at flyve fra. Du kan nemlig altid regne med at skulle mellemlande mindst to gange, hvad end du begynder flyvningen i København, Billund eller Aalborg. Disse stop undervejs på turen vil typisk foregå i en europæisk storby og derefter i Colombias hovedstad Bogotá. Du kan forvente, at de forskellige lufthavne er store og passagervenlige, hvilket betyder, at du har gode muligheder for at få ventetiden til at gå.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Cali, lå på 188 kr./pr. person fra Bogotá, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Cali. Hvis du vil finde de billigste priser til Cali fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

april måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Cali fra Danmark, med flest priser fundet omkring 6.356 kr.. september måned er endnu en god mulighed for at rejse til Cali med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 6.584 kr..

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Cali på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 7.175 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 6.911 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Cali er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 6.431 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 9.693 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Cali.

Det billigste tidspunkt at flyve til Cali på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 6.848 kr.. Fly til Cali koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 8.511 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Lufthavn: Buenaventura, Lufthavn: Popayán Guillermo León Valencia, Lufthavn: Armenia El Eden eller Lufthavn: Neiva La Marguita kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Cali.

Lufthavn: Neiva La Marguita har en gennemsnitspris på 4.574 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Cali. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Cali

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Cali fundet af momondos brugere for nylig
American Airlines
3. dec.
CPH05:30København Kastrup
33t. 48min.
2 stop
CLO15:18Cali Alfonso B Aragon
15. jan.
CLO09:01Cali Alfonso B Aragon
21t. 14min.
2 stop
CPH06:15København Kastrup
6.911 kr.
Find lignende
British Airways
6. dec.
CPH01:45København Kastrup
22t. 38min.
2 stop
CLO00:23Cali Alfonso B Aragon
12. jan.
CLO09:01Cali Alfonso B Aragon
22t. 24min.
2 stop
CPH07:25København Kastrup
7.103 kr.
Find lignende
American Airlines
16. aug.
CPH12:30København Kastrup
61t. 20min.
2 stop
CLO01:50Cali Alfonso B Aragon
7. sep.
CLO19:50Cali Alfonso B Aragon
28t. 55min.
2 stop
CPH00:45København Kastrup
7.167 kr.
Find lignende
American Airlines
16. aug.
CPH12:30København Kastrup
61t. 20min.
2 stop
CLO01:50Cali Alfonso B Aragon
7. sep.
CLO19:50Cali Alfonso B Aragon
28t. 55min.
2 stop
CPH00:45København Kastrup
7.181 kr.
Find lignende
American Airlines
3. dec.
CPH05:30København Kastrup
33t. 48min.
2 stop
CLO15:18Cali Alfonso B Aragon
12. jan.
CLO09:01Cali Alfonso B Aragon
22t. 24min.
2 stop
CPH07:25København Kastrup
7.189 kr.
Find lignende
American Airlines
3. dec.
CPH05:30København Kastrup
33t. 48min.
2 stop
CLO15:18Cali Alfonso B Aragon
9. jan.
CLO09:01Cali Alfonso B Aragon
22t. 59min.
2 stop
CPH08:00København Kastrup
7.231 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Cali

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Cali, så se nogle af vores tilbud herunder fra American Airlines
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
22t. 38min.
CLOCali Alfonso B Aragon

Hvilke flyselskaber flyver til Cali?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Cali

Hvilke flyselskaber flyver til Cali?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Cali fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er American Airlines og Lufthansa. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Cali, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

American Airlines-fly til Cali

14 American Airlines-fly flyver til Cali i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Miami til Cali, der er den mest populære rute, som American Airlines har til Cali. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste American Airlines-fly til Cali, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 6.882 kr. og afgik fra København Kastrup. American Airlines er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,1/10 af 779 af vores brugere.


Lufthavne i nærheden af Cali

Neden for finder du alle lufthavne i Cali samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Cali fra lufthavnen?

Alfonso Bonilla Aragón i Cali er en international lufthavn, og derfor kan du også være sikker på at finde en række gode transportmuligheder. Den hurtigste måde at komme fra lufthavnen til centrum af byen er typisk i bil. I ankomsthallen kan du vælge imellem forskellige anerkendte taxaselskaber, som kan køre dig til midten af Cali på omkring en halv time. Det er naturligvis den samme rejsetid, som du kan forvente, hvis du vælger at leje din egen bil. Det kan du let gøre fra en af de forskellige biludlejningsfirmaer, som har kontorer i lufthavnens ankomsthal. Uden for lufthavnen finder du en række busstoppesteder til både offentlige og private busser. De første forbinder jævnligt lufthavnen med byens centrale busterminal, hvorimod de private busser kører både til centrum af Cali samt til andre byer i Colombia, for eksempel Medellín.


Populære fly til Cali

Find dine flybilletter til Cali blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Cali
Hurtigste flyvetid22t. 38min.
Laveste pris7.103 kr.
Fly fra New York til Cali
Hurtigste flyvetid5t. 20min.
Laveste pris2.043 kr.

Visumkrav for Cali

Det er ikke nødvendigt at søge om et visum for at rejse til Cali. Colombia tilbyder nemlig et visumfrit ophold, der kan vare i helt op til 90 dage. Det er værd at notere dig, at dit pas skal være gyldigt så længe, du befinder dig i landet, samt at din indrejse kan blive afvist, hvis ikke du kan fremvise en returbillet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Cali


De bedste oplevelser og seværdigheder i Cali

Cali er den tredjestørste by i Colombia og byder på en livlig stemning, der er lidt ud over det sædvanlige. Den festlige atmosfære skyldes især byens kærlighed til dansen salsa, som kulminerer i den årlige vinterfestival La Feria de Cali, der byder på alt lige fra salsaparader til farverigt fyrværkeri. Resten af året kan du besøge salsaklubber eller modtage undervisning på en af de utallige danseskoler, som ligger over alt i byen. Du kan dog også blot nyde en rolig stund i en af de grønne områder langs med floden Cali, der løber gennem hele byen. Det er også værd at vandre op til den høje Kristusstatue El Cristo Rey, der er mindst lige så imponerende som den panoramiske udsigt over Cali, der venter dig på toppen. Den flotte natur omkring byen er uden tvivl værd at udforske, og det samme er den til tider kaotiske stemning, der præger Calis mange markeder. Et af dem er Galería Alameda, hvor du kan smage autentiske colombianske retter samt nyde byens pulserende liv.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Cali, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Cali, så du sparer tid og penge.

Ja. Alle fly til Cali på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Cali.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Cali. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.