Find billige flybilletter til Pereira

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Pereira

Find de billigste fly til disse Pereira-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Pereira

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Pereira

København (CPH) til Lufthavn: Medellín J M Cordova (MDE)

Fly til Pereira ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Medellín J M Cordova, hvor den gennemsnitlige pris er 7.012 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PEREIRA FRA KØBENHAVNnovember24% billigereAt flyve fra København til Pereira ​​koster i gennemsnit blot 5.616 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PEREIRA FRA KØBENHAVNdecember50% dyrereDet koster cirka 11.032 kr. at flyve til Pereira ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PEREIRA FRA KØBENHAVNdecember428% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Pereira fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Pereira?

188 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Pereira. Dette fly er fra Bogotá og er 96% billigere end de fleste andre flyrejser til Pereira. Hvis du vil finde den billigste pris til Pereira fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Pereira fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 5.616 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du booke flyrejser til Pereira fra Danmark i april i stedet. Fly til Pereira i april, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 6.157 kr..

Den billigste afrejsedag for dit fly til Pereira er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 6.894 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Den dyreste dag at flyve til Pereira er torsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 9.059 kr..

Lufthavn: Manizales La Nubia, Lufthavn: Armenia El Eden, Lufthavn: Ibague, Lufthavn: Medellín J M Cordova eller Lufthavn: Cali Alfonso B Aragon kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Pereira.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Pereira Matecana for 3.329 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Pereira

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Pereira fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Pereira?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Pereira

Hvilke flyselskaber flyver til Pereira?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Pereira fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Lufthansa. Dette flyselskab bør have regelmæssige fly til Pereira, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Pereira


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Pereira.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Pereira med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning efter fly til Pereira, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Pereira og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.