Find billige flybilletter til Rom

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Rom (FCO)
ons.. 28.7.
ons.. 4.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Rom. De nuværende restriktioner til Rom er baseret på Italien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Italien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Rom

Find de billigste fly til disse Rom-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Billund
Lufthavn: Rom Rom-Ciampino

BILLIGSTE ROUTE FRA Billund TIL Rom

Billund (BLL) til Lufthavn: Rom Rom-Ciampino (CIA)

Fly til Rom ​​fra Billund er typisk billigere, når du flyver fra Billund til Rom Rom-Ciampino, hvor den gennemsnitlige pris er 912 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ROM FRA BILLUNDaugust41% billigereAt flyve fra Billund til Rom ​​koster i gennemsnit blot 668 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ROM FRA BILLUNDdecember38% dyrereDet koster cirka 1.558 kr. at flyve til Rom ​​fra Billund i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ROM FRA BILLUNDoktober365% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Rom fra Billund i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Rom?

Den smukke storby Rom er et besøg værd året rundt. Sommeren kan, med sine høje temperaturer, være udmattende for mange rejsende, og derfor vælger mange at rejse i foråret og efteråret. Sommermånederne fra juni-september anses dog stadig for at være højsæson.

At møde italienerne kan være temmelig overvældende. I Rom bliver fornuft og orden til enhver tid udfordret af passion og ’gioia di vivere’ – livsglæde. Sænk paraderne og overgiv dig for en tid.

Hvilket er det absolut billigste fly til Rom?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Rom for 161 kr./person, hvilket er 84% billigere end gennemsnitsflyprisen til Rom. Hvis du vil finde den billigste pris til Rom fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Rom?

Hvis du ikke kan flyve til Rom i januar, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Rom i november har en gennemsnitlig pris på omkring 763 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Rom?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Rom fra Danmark er 44 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.023 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 95 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Rom på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Rom er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Rom på en onsdag kan finde billetter helt ned til 976 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.167 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Rom.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Rom?

Når du flyver til Rom fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 963 kr. for fly med afgang om formiddagen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Rom på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 1.337 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Rom?

Lufthavn: Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Rom.

Findes der en billigere måde at flyve til Rom på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Rom Lufthavn: Rom Rom-Ciampino, hvor gennemsnitsprisen er 1.028 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Rom?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Rom. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Rom nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Rom

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Rom fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
27. aug.
CPH09:50København Kastrup
2t. 30min.
CIA12:20Rom Rom-Ciampino
31. aug.
CIA06:55Rom Rom-Ciampino
2t. 30min.
CPH09:25København Kastrup
Ryanair
25. aug.
CPH09:55København Kastrup
2t. 30min.
CIA12:25Rom Rom-Ciampino
31. aug.
CIA06:55Rom Rom-Ciampino
2t. 30min.
CPH09:25København Kastrup
Ryanair
18. aug.
CPH09:55København Kastrup
2t. 30min.
CIA12:25Rom Rom-Ciampino
28. aug.
CIA07:00Rom Rom-Ciampino
2t. 30min.
CPH09:30København Kastrup
Ryanair
21. sep.
CPH09:50København Kastrup
2t. 30min.
CIA12:20Rom Rom-Ciampino
22. sep.
CIA07:00Rom Rom-Ciampino
2t. 30min.
CPH09:30København Kastrup
Ryanair
12. aug.
CPH10:00København Kastrup
2t. 30min.
CIA12:30Rom Rom-Ciampino
19. aug.
CIA07:05Rom Rom-Ciampino
2t. 30min.
CPH09:35København Kastrup
Ryanair
13. sep.
CPH09:40København Kastrup
2t. 30min.
CIA12:10Rom Rom-Ciampino
20. sep.
CIA06:45Rom Rom-Ciampino
2t. 30min.
CPH09:15København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Rom

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Rom, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
10. aug.
BLL08:15Billund
2t. 25min.
CIA10:40Rom Rom-Ciampino
Ryanair
10. aug.
BLL08:15Billund
2t. 25min.
CIA10:40Rom Rom-Ciampino
Ryanair
17. aug.
BLL08:15Billund
2t. 25min.
CIA10:40Rom Rom-Ciampino

Hvilke flyselskaber flyver til Rom?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Rom

Lavprisselskaber som Ryanair og easyJet har stort set dagligt ture til Rom, men de er langt fra de eneste udbydere, også SWISS, Brussels Airlines og Lufthansa har fly til Rom. Fra København kan du rejse med direkte fly og turen vil tage omtrent to en halv time. Fra Billund skal du regne med en rejse på omkring fire timer med et enkelt stop undervejs.


Lufthavne tæt på Rom

Herunder finder du alle lufthavne i Rom samt afstand til centrum

Alle veje fører til Rom – i hvert fald via de to største lufthavne Leonardo da Vinci–Fiumicino Lufthavn med over 42 millioner passagerer om året, samt Rom-Ciampino Lufthavn tættest på byen med over 6 millioner rejsende om året. Begge lufthavne byder på en forbindelse med express-tog, som de hurtigste løsninger.

Transport fra Leonardo da Vinci–Fiumicino til centrum:
Turen fra Fiumicino til Rom er billigst i bus, hvor det koster ca. 35 DKK for en enkeltbillet. Rejsetiden tager omkring en times tid. Det er dog hurtigst at tage Leonardo Express-toget, som klarer turen ind til byen på blot en halv time. Prisen for en enkeltbillet ligger på ca. 105 DKK.

Transport fra Rom-Ciampino Lufthavn til centrum:
Toget tæt ved Ciampino Lufthavn, som er drevet af selskabet Trenitalia, er den billigste måde at komme til centrum på. Prisen ligger på ca. 10 DKK. Med en rejsetid på ca. 12 minutter er toget tilmed også den hurtigste løsning (informationer tjekket 02/06/2017).


Populære fly til Rom

Find dine flybilletter til Rom blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Rom
Korteste rejsetid
5t. 35min.
Laveste pris
461 kr.
Fly fra København til Rom
Korteste rejsetid
2t. 20min.
Laveste pris
555 kr.
Fly fra Aalborg til Rom
Korteste rejsetid
4t. 35min.
Laveste pris
883 kr.
Fly fra Aarhus til Rom
Korteste rejsetid
12t. 25min.
Laveste pris
2.454 kr.
Vis flere

Efter dit fly til Rom er landet, kan du godt pakke kufferten ud og finde de praktiske sneakers frem. Byen er nemlig walkable på alle måder, da de fleste seværdigheder ligger tætpakket i city. Dermed skal man ikke bekymre sig alt for meget om transporten, men man kan samtidig få masser af motion.

Hvis man bliver træt i fødderne, så byder byen heldigvis på en veludviklet infrastruktur, hvor det er nemt at springe på metroen, bussen eller toget. Der findes masser af forskellige billettyper, men en 24-timers billet med ubegrænset kørsel i city koster ca. 50 DKK.


Kan man rejse til Rom uden pas eller visum?

Ved indrejse til London kan du opholde dig i op til 90 dage visumfrit, takket være Schengen-aftalen. Husk at medbringe pas, da det fungerer som ID under rejsen, og det skal være gyldigt under hele opholdet. Det anbefales altid, at du tjekker op på de nyeste visum-regler inden afrejse.


Tips og gode råd til Rom

Hvordan får man den billigste flybillet til Rom?

Skal der spares penge på ferien, kan et sted være på selve flybilletterne. Årets billigste billetter til Rom finder du typisk i vintermånederne januar og marts, hvor byen har langt færre turister.

Hvad skal man se i Rom?

Rom er overvældende smuk. Det gælder både, når du besøger de mange piazza’er eller lægger vejen forbi nogle af byens mere obskure hjørner. Rom er én stor skattekiste af kæmpe modsætninger: Antik og moderne. Afslappet og passioneret. Verdslig og religiøs. Roms skønhed ligger i den paradoksale blanding af ekstremer, som flyder sammen og skaber noget uimodståeligt fascinerende.

Rom emmer ganske enkelt af historie samt flotte bygninger og monumenter, hvor du ikke kommer udenom en håndfuld af de helt store attraktioner. Det er naturligvis den selvstændige stat – Vatikanet samt den tilhørende Peterskirke i en arkitektur, du kun kan blive benovet over. En anden uundgåelig seværdighed er Trevi-fontænen, hvor der stort set er turister døgnet rundt. Kast en mønt i vandet, og se om du kommer tilbage til Rom en dag.

Få derudover en fornemmelse for datidens dramatiske kampe i Colosseum, der stadig er en signatur for byen. Smag en af byens bedste is i Old Bridge Gelateria. Husk også at gå ind i alle kirkerne, du møder på din vej – de er gudesmukke indefra! Så når først du er ankommet med fly til Rom, så vær klar med kameraet!

Aktiviteter for børn

Rom er meget børnevenlig, hvilket ses på de mange aktiviteter. Prøv Teatro Verde, hvor I kan vælge mellem mange shows, møde skuespillerne og andre underholdende ting. Technotown er en anden oplagt mulighed med masser af teknologiske spil og stimulerende effekter. Få flere tips til hvad I kan lave med børn i Rom her.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring der dækker, skulle du være uheldig eller komme til skade under rejsen.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen. De mange fontæner i byen kan ligeledes bruges til opfyldning.

Giver man drikkepenge i Rom?

Det er standard at give omkring 10% af regningens pris, hvis du er tilfreds med servicen.

Hvor er der god shopping?

De mere luksuriøse butikker finder du ved Piazza di Spagna, hvorimod man i forretningerne omkring Camp de’ Fiori finder de lidt billigere varer.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class