Find billige flybilletter til Rom

Returrejse
Economy
Umeå (UME)
Rom (ROM)
lør.. 17.4.
lør.. 24.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Rom. De nuværende restriktioner til Rom er baseret på Italien rejserestriktioner.

Se nuværende Italien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Rom

Find de billigste fly til disse Rom-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Pescara

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Rom

København (CPH) til Lufthavn: Rom Rom-Ciampino (CIA)

Fly til Rom ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rom Rom-Ciampino, hvor den gennemsnitlige pris er 761 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ROM FRA KØBENHAVNjanuar43% billigereAt flyve fra København til Rom ​​koster i gennemsnit blot 578 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ROM FRA KØBENHAVNjuli41% dyrereDet koster cirka 1.416 kr. at flyve til Rom ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ROM FRA KØBENHAVNoktober320% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Rom fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Rom?

Den smukke storby Rom er et besøg værd året rundt. Sommeren kan, med sine høje temperaturer, være udmattende for mange rejsende, og derfor vælger mange at rejse i foråret og efteråret. Sommermånederne fra juni-september anses dog stadig for at være højsæson.

At møde italienerne kan være temmelig overvældende. I Rom bliver fornuft og orden til enhver tid udfordret af passion og ’gioia di vivere’ – livsglæde. Sænk paraderne og overgiv dig for en tid.

Hvilket er det absolut billigste fly til Rom?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Rom for 159 kr./person, hvilket er 84% billigere end gennemsnitsflyprisen til Rom. Hvis du vil finde den billigste pris til Rom fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Rom?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Rom fra Danmark, med flest priser fundet omkring 578 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Rom med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 752 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Rom?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Rom fra Danmark er 44 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.007 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Rom helt ned til 180 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Rom på?

Ifølge vores data er onsdag den billigste dag at flyve til Rom fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en onsdag var 962 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en lørdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Rom på en lørdag på 1.149 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Rom?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Rom, hvor du kan finde priser helt ned til 948 kr.. Hvis du flyver fra Rom om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Rom, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.316 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Rom?

Lufthavn: Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Rom.

Findes der en billigere måde at flyve til Rom på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Rom Lufthavn: Rom Rom-Ciampino, hvor gennemsnitsprisen er 1.012 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Rom?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Rom. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Rom nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Rom

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Rom fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
10. jul.
16:00Billund
2t. 25min.
18:25Rom Rom-Ciampino
17. jul.
13:05Rom Rom-Ciampino
2t. 30min.
15:35Billund
Ryanair
18. maj
09:50København Kastrup
2t. 30min.
12:20Rom Rom-Ciampino
25. maj
06:55Rom Rom-Ciampino
2t. 30min.
09:25København Kastrup
Ryanair
22. maj
09:55København Kastrup
2t. 30min.
12:25Rom Rom-Ciampino
29. maj
07:00Rom Rom-Ciampino
2t. 30min.
09:30København Kastrup
Ryanair
29. maj
09:55København Kastrup
2t. 30min.
12:25Rom Rom-Ciampino
5. jun.
07:00Rom Rom-Ciampino
2t. 30min.
09:30København Kastrup
Ryanair
29. maj
09:55København Kastrup
2t. 30min.
12:25Rom Rom-Ciampino
5. jun.
07:00Rom Rom-Ciampino
2t. 30min.
09:30København Kastrup
Ryanair
17. aug.
09:50København Kastrup
2t. 30min.
12:20Rom Rom-Ciampino
31. aug.
06:55Rom Rom-Ciampino
2t. 30min.
09:25København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Rom

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Rom, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
10. jun.
10:00København Kastrup
2t. 30min.
12:30Rom Rom-Ciampino
Ryanair
18. jun.
09:55København Kastrup
2t. 30min.
12:25Rom Rom-Ciampino
Ryanair
11. jul.
10:45København Kastrup
2t. 30min.
13:15Rom Rom-Ciampino

Hvilke flyselskaber flyver til Rom?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Rom

Lavprisselskaber som Ryanair og easyJet har stort set dagligt ture til Rom, men de er langt fra de eneste udbydere, også SWISS, Brussels Airlines og Lufthansa har fly til Rom. Fra København kan du rejse med direkte fly og turen vil tage omtrent to en halv time. Fra Billund skal du regne med en rejse på omkring fire timer med et enkelt stop undervejs.


Lufthavne tæt på Rom

Herunder finder du alle lufthavne i Rom samt afstand til centrum

Alle veje fører til Rom – i hvert fald via de to største lufthavne Leonardo da Vinci–Fiumicino Lufthavn med over 42 millioner passagerer om året, samt Rom-Ciampino Lufthavn tættest på byen med over 6 millioner rejsende om året. Begge lufthavne byder på en forbindelse med express-tog, som de hurtigste løsninger.

Transport fra Leonardo da Vinci–Fiumicino til centrum:
Turen fra Fiumicino til Rom er billigst i bus, hvor det koster ca. 35 DKK for en enkeltbillet. Rejsetiden tager omkring en times tid. Det er dog hurtigst at tage Leonardo Express-toget, som klarer turen ind til byen på blot en halv time. Prisen for en enkeltbillet ligger på ca. 105 DKK.

Transport fra Rom-Ciampino Lufthavn til centrum:
Toget tæt ved Ciampino Lufthavn, som er drevet af selskabet Trenitalia, er den billigste måde at komme til centrum på. Prisen ligger på ca. 10 DKK. Med en rejsetid på ca. 12 minutter er toget tilmed også den hurtigste løsning (informationer tjekket 02/06/2017).


Populære fly til Rom

Find dine flybilletter til Rom blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Rom
Korteste rejsetid
2t. 35min.
Laveste pris
609 kr.
Fly fra Billund til Rom
Korteste rejsetid
10t. 00min.
Laveste pris
1.323 kr.
Fly fra Aarhus til Rom
Korteste rejsetid
8t. 05min.
Laveste pris
2.851 kr.
Fly fra Aalborg til Rom
Korteste rejsetid
7t. 00min.
Laveste pris
2.920 kr.
Vis flere

Efter dit fly til Rom er landet, kan du godt pakke kufferten ud og finde de praktiske sneakers frem. Byen er nemlig walkable på alle måder, da de fleste seværdigheder ligger tætpakket i city. Dermed skal man ikke bekymre sig alt for meget om transporten, men man kan samtidig få masser af motion.

Hvis man bliver træt i fødderne, så byder byen heldigvis på en veludviklet infrastruktur, hvor det er nemt at springe på metroen, bussen eller toget. Der findes masser af forskellige billettyper, men en 24-timers billet med ubegrænset kørsel i city koster ca. 50 DKK.


Kan man rejse til Rom uden pas eller visum?

Ved indrejse til London kan du opholde dig i op til 90 dage visumfrit, takket være Schengen-aftalen. Husk at medbringe pas, da det fungerer som ID under rejsen, og det skal være gyldigt under hele opholdet. Det anbefales altid, at du tjekker op på de nyeste visum-regler inden afrejse.


Tips og gode råd til Rom

Hvordan får man den billigste flybillet til Rom?

Skal der spares penge på ferien, kan et sted være på selve flybilletterne. Årets billigste billetter til Rom finder du typisk i vintermånederne januar og marts, hvor byen har langt færre turister.

Hvad skal man se i Rom?

Rom er overvældende smuk. Det gælder både, når du besøger de mange piazza’er eller lægger vejen forbi nogle af byens mere obskure hjørner. Rom er én stor skattekiste af kæmpe modsætninger: Antik og moderne. Afslappet og passioneret. Verdslig og religiøs. Roms skønhed ligger i den paradoksale blanding af ekstremer, som flyder sammen og skaber noget uimodståeligt fascinerende.

Rom emmer ganske enkelt af historie samt flotte bygninger og monumenter, hvor du ikke kommer udenom en håndfuld af de helt store attraktioner. Det er naturligvis den selvstændige stat – Vatikanet samt den tilhørende Peterskirke i en arkitektur, du kun kan blive benovet over. En anden uundgåelig seværdighed er Trevi-fontænen, hvor der stort set er turister døgnet rundt. Kast en mønt i vandet, og se om du kommer tilbage til Rom en dag.

Få derudover en fornemmelse for datidens dramatiske kampe i Colosseum, der stadig er en signatur for byen. Smag en af byens bedste is i Old Bridge Gelateria. Husk også at gå ind i alle kirkerne, du møder på din vej – de er gudesmukke indefra! Så når først du er ankommet med fly til Rom, så vær klar med kameraet!

Aktiviteter for børn

Rom er meget børnevenlig, hvilket ses på de mange aktiviteter. Prøv Teatro Verde, hvor I kan vælge mellem mange shows, møde skuespillerne og andre underholdende ting. Technotown er en anden oplagt mulighed med masser af teknologiske spil og stimulerende effekter. Få flere tips til hvad I kan lave med børn i Rom her.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring der dækker, skulle du være uheldig eller komme til skade under rejsen.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen. De mange fontæner i byen kan ligeledes bruges til opfyldning.

Giver man drikkepenge i Rom?

Det er standard at give omkring 10% af regningens pris, hvis du er tilfreds med servicen.

Hvor er der god shopping?

De mere luksuriøse butikker finder du ved Piazza di Spagna, hvorimod man i forretningerne omkring Camp de’ Fiori finder de lidt billigere varer.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class