Søg og find billige fly til Ecuador

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Ecuador

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Ecuador

Bedste pris på enkeltbillet

3.847 kr.

Bedste pris på returbillet

7.614 kr.

Hurtigste flyvetid

21t. 45min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Ecuador fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.847 kr. (København Kastrup til Guayaquil Jose Joaquin de Olmedo).
Den bedste pris på en returbillet til Ecuador fra Danmark i de seneste 72 timer er 7.614 kr. (København Kastrup til Quito Mariscal Sucre).
Det hurtigste fly til Ecuador fra Danmark tager 21t. 45min. (København Kastrup til Guayaquil Jose Joaquin de Olmedo).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Ecuador, herunder Iberia.

Indsigter og trends for flyrejser til Ecuador

Få indsigter om din flyrejse til Ecuador, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor meget koster fly til Ecuador?

Prisen for at flyve til Ecuador varierer på grund af forskellige faktorer, men du kan forvente at finde priser så lave som 2.880 kr. eller så høje som 50.996 kr.. Baseret på de seneste data om flypriser har vi fundet ud af, at en billet til Ecuador for 11.991 kr. eller mindre er et godt tilbud, mens 12.260 kr. er den gennemsnitlige pris.
Se priser fra:

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Ecuador?

Nogle af verdens mest besøgte byer ligger i Ecuador. Den mest populære by at rejse til i Ecuador er Quito, som momondo-brugere vælger som deres rejsedestination 618% oftere end andre byer. De næstmest populære byer i Ecuador er Guayaquil og Baltra.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Ecuador?

Det tager i gennemsnit 29t. 30min. at flyve fra Danmark til Ecuador, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Quito Mariscal Sucre (den mest populære lufthavn i Ecuador). Hvis du flyver fra Billund til Quito Mariscal Sucre, tager det omkring .

Hvilke flyselskaber flyver til Ecuador?

Du kan finde fly til Ecuador med 10 flyselskaber. Hvis du er usikker på, hvilket selskab du skal flyve med, kan du overveje at booke dit fly med KLM, Air France eller Delta, eftersom disse er de mest populære blandt vores brugere. KLM er det mest foretrukne, idet 77% af momondos rejsende booker fly med dette flyselskab.

De billigste fly til byer i Ecuador

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Ecuador fra Danmark
Quito
Quito

Brugbar information om dit fly til Ecuador

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Ecuador

Den bedste pris fundet på momondo for fly til Ecuador er:
686 kr. pr. person med Avianca
960 kr. pr. person med LATAM Airlines
996 kr. pr. person med TAME

Hvis dine rejseplaner er fleksible, og du ønsker at spare penge på fly til Ecuador, skal du sørge for at bestille din afrejse på en tirsdag. Din bedste mulighed er at flyve på en tirsdag, såvel som en torsdag. Afrejse på en fredag plejer at være den dyreste dag i ugen at flyve til Ecuador.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Ecuador

Find fly til disse populære byer i Ecuador fra din nærmeste lufthavn.

Andre kabineklasser på fly til Ecuador

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Ecuador

Billige flybilletter til Ecuador

Se de billigste flyrejser til Ecuador fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnQuito27t. 20min.6.667 kr.
KøbenhavnGuayaquil23t. 21min.7.277 kr.
KøbenhavnSan Cristobal50t. 45min.20.840 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Ecuador

Der er for tiden ingen flyselskaber, der tilbyder rejser med direkte fly til Ecuador fra Danmark. Til gengæld er det muligt at foretage rejsen med selskaber som KLM, Air France, Lufthansa, SAS og flere andre, der flyver med mellemlandinger undervejs. Det gælder eksempelvis på ture fra Københavns Lufthavn til Quito.

Den hurtigste rejse med fly fra eksempelvis Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn til Quito tager omkring 16 timer. Booker du flybilletter til Ecuador med afrejse fra nogle af de mindre lufthavne, som eksempelvis Aarhus Lufthavn i Tirstrup, så kommer rejsetiden op på omkring 21 timer.

Generelt set er den tørre sæson fra juni til december højsæson for rejser med fly til Ecuador, hvilket især gælder for kystområderne samt Galapagos-øerne. Grundet landets varierede landskaber falder der dog regn hele året i Amazonas, mens der i højlandet er tørt fra juni til september.

Du kan foretage Ecuador rejser visumfrit i op til 90 dage. Samtidig skal dit pas være gyldigt i mindst seks måneder fra rejsens startdato.


Populære ruter til Ecuador

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Quito
Hurtigste flyvetid27t. 20min.
Laveste pris6.667 kr.
Fly fra København til Guayaquil
Hurtigste flyvetid23t. 21min.
Laveste pris7.277 kr.
Fly fra København til San Cristobal, Islas Galápagos
Hurtigste flyvetid50t. 45min.
Laveste pris20.840 kr.

Fly til regioner i Ecuador

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ecuador


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Ecuador.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Ecuador, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Ecuador, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Prisagenter på fly til Ecuador er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.