Hoteller i Ecuador

Find tilbud på 3.127 hoteller i Ecuador

Ecuador
6. dec. — 7. dec.2
tor. 7.12
man. 11.12

Populære hoteller til en overnatning i Ecuador

Find det perfekte hotel til dit ophold i Ecuador
Pris
kr.151
kr.1031
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Ecuadors bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Ecuador

Pris

184 kr. – 672 kr.

BILLIGSTE BY I ECUADORQuito40% billigereHoteller i Quito er de billigste i Ecuador med kun 184 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I ECUADORPuerto Ayora54% dyrerePuerto Ayora har de højeste hotelpriser i Ecuador med værelser til 672 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I ECUADORSalinas65% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Salinas end i andre byer i Ecuador

Oplevelser i Ecuador


Hoteller i populære byer i Ecuador

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Ecuador og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Ecuador?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Ecuador
LavsæsonjuniDet billigste tidspunkt
Højsæsonaprildet dyreste tidspunkt
55%forventet prisfald
43%forventet prisstigning

Rejsepriser

251 kr. - 975 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
454 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
975 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Ecuador

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Ecuador

Laveste hotelpris

41 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hotel Dann Carlton Quito

Hoteller i nærheden af lufthavnen

2084
Den billigste pris for et værelse i Ecuador, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 41 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hostal Yumbo Imperial, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hotel Dann Carlton Quito, det mest populære 5-stjernede hotel i Ecuador(bedømmelse på 8,8/10 ud fra 630 anmeldelser).
Der er 2.084 hoteller i Ecuador tæt på Quito Mariscal Sucre. Wyndham Quito Airport er det nærmeste og ligger 1,5 km fra denne lufthavn.

Information om overnatning i Ecuador

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Ecuador

Hvilke byer i Ecuador er bedst at bo i?

Ecuador er et spansktalende land i den nordvestlige del af Sydamerika, der grænser op til Stillehavet. Det er kendetegnet ved et varmt og vådt tropisk klima, hvilket gør det til et populært turistmål hele året. Populære byer i Ecuador omfatter Atacames, Guataquil og Salinas. Disse byer fungerer som fantastiske rejsemål takket være det store udvalg af Ecuador hoteller og sociale faciliteter. Billige hoteller i Ecuador byer, såsom Casa Humboldt Atasames, hjælpe med at spare på omkostninger, der opstår, når du rejser fra en by til en anden under dit ophold i Ecuador. Byerne i Ecuador er velplanlagte med organiserede offentlig bus- og jernbanetrafik, så det anbefales at bruge det. Men de udlændingevenlige trafikregler gør det også nemt at leje en bil og køre rundt og udforske forskellige byer.

Hvad er de bedste ting at gøre i Ecuador?

Ecuador er vært for forskellige attraktioner, både naturlige og menneskeskabte. Quito, hovedstaden i Ecuador, er i sig selv en populær attraktion præget af velbevarede strukturer, der afbilder kolonial arkitektur. De velplanlagte gader og farverige bygninger tilbyder fantastiske steder at fotografere og lære om landets historie. Selvom det er gratis for besøgende at komme ind i denne by, tiltrækker guidede ture udgifter. Quito er normalt tæt befolket hele året på grund af de gunstige klimatiske forhold i dette land. Cotopaxi National Parks er et andet populært sted, der er tilgængeligt fra byerne Cuenca og Quito. Nationalparken er vært for en bred vifte af dyre- og fuglearter. Den er normalt åben hele året og kun tilgængelig i løbet af dagen. Cotopaxi National Park er populær på helligdage, og mange turister og lokale streamer ind for at se dyreliv. Gæster, der kommer ind i parken, skal betale et mindre adgangsgebyr til de lokale myndigheder. Billige hoteller i Ecuador, ligesom Ramada Hotel, er godt beliggende for at lette adgangen til seværdigheder.

Hvilke byer i Ecuador har det bedste natteliv?

Ecuador har byer med fantastisk natteliv, der fungerer som en populær destination for festelskere. Guayaquil, Ecuadors største by, har et fantastisk natteliv med populære underholdningscentre hele natten. Natklubber som Las Penas tilbyder et fantastisk miljø til at interagere med mennesker og fester. Grand Hotel Guayaquil Ascend Hotel Collection er et af de mange hoteller i Ecuador med aktiviteter i nattelivet. Disse hoteller har restauranter, der tilbyder et udvalg af lokale retter, såsom stegte marsvin, lokalt kendt som cuy. En anden by i Ecuador med spændende natteliv er Manta, der tilskrives dens strandomgivelser og yachtfester, blandt andet. Lokale restauranter i Manta, såsom Martinica, tilbyder gæsterne en unik madoplevelse. Her kan du nyde godt af veltillavede lokale måltider ledsaget af levende musikalske forestillinger.

Hvilke byer i Ecuador har mest historie og kunst?

Ecuador har en rig historie og kunstnerisk kultur vist på forskellige seværdigheder i forskellige byer. Quito er vært for Basilica del Voto Nacional, også kendt som basilikaen National Vow. Dette er en romersk-katolsk kirke i hjertet af byen, der blev bygget mellem det 19. og 20. århundrede. Det er også den største neo-gotiske basilika i USA. Basilikaen National Vow er normalt åben hele året, og besøgende behøver ikke at betale for at få adgang til den. Guidede ture til denne basilika tiltrækker ekstra udgifter, da du skal betale turguider. En anden historisk bygning i Ecuador, beliggende i Quito, er kirken la Compania de Jesus. Den blev bygget mellem det 17. og 18. århundrede og tiltrækker turister fra hele verden på grund af dens arkitektur, herunder dens store centrale nuv, som er dekoreret med guldblade, forgyldt gips og træudskæringer. De fleste af de kendte kunststilarter fra Ecuador opbevares i disse kirker. Hvis du bor på Ecuador med en bekvem beliggenhed, såsom Galeria Man-Ging, er det nemt at besøge historiske steder og kunststeder.

Hvornår er det billigst at overnatte i Ecuador?

Overnatning på et hotel i Ecuador er billigst i februar måned. I februar koster det nemlig kun omkring 347 kr. pr. nat. Omvendt er april måned den dyreste måned at besøge Ecuador i.

Hvor i Ecuador vælger de fleste at overnatte?

Selvom landet tilbyder mange attraktive steder, man som rejsende kan besøge, er Quito den mest populære by at rejse til i Ecuador.

Hvor meget koster det at overnatte på et luksushotel i Ecuador?

Du kan forvente en gennemsnitspris på 334 kr. pr. nat for et luksushotelværelse i Ecuador. Dette er ca. 33% mere end landets gennemsnitspris på 251 kr. pr. nat for et hotel.

Hvilken by i Ecuador har de dyreste hotelværelser?

Da det er en af de populære turistattraktioner i Ecuador, er det ikke overraskende at Puerto Ayora har de dyreste hotelværelser, men en pris på 594 kr. i gennemsnit pr. nat, hvilket er 114% mere end landets gennemsnitlige hotelværelsespris.

Hvilken by i Ecuador har de billigste hotelværelser?

Vores brugere oplever oftest, at Cuenca har landets laveste rater til bare 44 kr.. Cuenca tilbyder hotelværelser til en gennemsnitlig rate der er 82% lavere end den gennemsnitlige by i Ecuador.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Ecuador?

Antallet af udbydere for hoteller i Ecuador er 10.088 fra december 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Ecuador?

Priser for hoteller i Ecuador opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Ecuador

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Ecuador

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Ecuador gennem momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Ecuador, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Ecuador?

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Ecuador. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ecuador på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.