Hoteller i Heidelberg, Tyskland

Find tilbud på 114 hoteller i Heidelberg, Tyskland

Heidelberg, Tyskland
30. mar. — 31. mar.2
fre. 31.3
tir. 4.4

Populære hoteller til en overnatning i Heidelberg

Find det perfekte hotel til dit ophold i Heidelberg
Pris
kr.213
kr.1748
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Heidelberg


Hvornår skal man booke et hotel i Heidelberg?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Heidelberg
LavsæsonaprilDet billigste tidspunkt
Højsæsondecemberdet dyreste tidspunkt
64%forventet prisfald
55%forventet prisstigning

Rejsepriser

240 kr. - 1.471 kr.

Billigeste dag på ugenonsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenlørdagis the most expensive day of the week to book
897 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
240 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Heidelberg er: 4-5 stjerne, 3 dage før.

1-2 stjerne

399 kr. - 495 kr.

3 stjerne

578 kr. - 681 kr.

4-5 stjerne

695 kr. - 777 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Heidelberg

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Heidelberg

Laveste hotelpris

213 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hotel Europäischer Hof Heidelberg

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1793
Den billigste pris for et værelse i Heidelberg, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 213 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Lotte Hostel, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hotel Europäischer Hof Heidelberg, det mest populære 5-stjernede hotel i Heidelberg(bedømmelse på 9,2/10 ud fra 930 anmeldelser).
Der er 1.793 hoteller i Heidelberg tæt på Frankfurt Intl. My Cloud Transit Hotel er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Heidelberg

Du behøver ikke at bo på de fine og dyre hoteller langs Neckar-floden, for at bo med udsigt. Byen huser nemlig andre billigere muligheder – også med udsigt, men hvor der er skåret ned på de luksuriøse elementer. Du kan godt finde et ganske udmærket vandrehjem eller Gasthaus med en central placering til ca. 58 EUR (430 DKK) pr. nat. Rykker du længere op mod nordvest omkring Friedrichsfeld, så kan du slippe med omkring 36 EUR (270 DKK) for en overnatning. Det er værd at overveje, hvis du vil spare penge på hoteludgifterne, for der kører S-tog ind til byen på ca. et kvarter. Heidelberg går for at være en af de varmeste byer i Tyskland, og især juli er godt fyldt op med turister, da det er den varmeste måned. Derfor gør du klogt i at lægge din ferie uden for højsæsonen, for byen er besøgsværdig hele året takket være det milde klima samt omgivelsernes flotte farveskift, der skal opleves hver for sig i de respektive årstider.

Det er en stor tilfredsstillelse at se sig omkring i denne historiske by. En stor del af ferien vil foregå udendørs, for der er meget at se på – og det meste er ganske gratis. Du kan med fordel starte med at gå rundt i Hauptstrasse og se dig omkring. Husk også at gå ned af de små alléer og sidegader. Er vejret til det, er det værd at gøre et stop ved en af de mange gelato-butikker, hvorefter du kan nyde din yndlings-is med udsigt over vandet. Udover Heiliggeistkirche er det også værd af aflægge nogle af byens andre kirker et besøg, hvad enten det er St. Anna-Kirche eller Peterskirche. Det er gratis, og du får et dejligt afbræk fra hovedstrøgets menneskemylder. Heidelberg er en universitetsby, og der er penge at spare ved at gøre som de lokale – at købe en kebab eller currywurst, der i hvert fald ikke sprænger madbudgettet. Tag maden med til Philosophenweg, der er en kort vandresti på den nordlige side af Neckar. Herfra har du en skøn udsigt.


Hvad koster et hotel i Heidelberg pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Heidelberg
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Heidelberg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Heidelberg har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Heidelberg

Hoteller med mest værdi for pengene i Heidelberg

Disse Heidelberg hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Heidelberg

Den tyske by Heidelberg er et spændende samsurium af forskellige tidsperioder og stilarter, og det kan du opleve med egne øjne, når du holder ferie i Heidelberg. Men først skal du have en base i form af et hotel i Heidelberg, som er en betagende barok-by beliggende ved floden Neckar, der deler byen i to. Det er helt oplagt at vælge et hotel med udsigt, hvilket der er gode muligheder for, da floden løber langs byen. Den gamle bydel Altstadt er stedet, du skal bo, hvis du vil være tæt på den store, gotiske Heiliggeistkirche samt hovedstrøget Hauptstrasse med alle butikkerne, der byder på fristelser af enhver art. Denne gamle del af byen ligger syd for Neckar med udsigt til nordsiden og det bakkede landskab i Odenwald med Heiligenberg.

Hvis du begiver dig mod vest langs Neckar og kommer over på den anden side af trafikknudepunktet Bismarckplatz, vil du opleve en lidt nyere del af byen, der stadig er tæt på Altstadt, som den grænser op til. Det er området Bergheim samt det sydligere distrikt Weststadt, hvor du også finder nogle af universitetsafdelingerne.

I disse områder bor der mange lokale, hvilket er optimalt, hvis du vil tættere på den tyske kultur og hverdag. Begiver du dig over smukke Alte Brücke, får du udsigt til Altstadt samt landskabet bagved i form af bakkede Pfälzerwald. Området hedder Neuenheim og huser blandt andet hoveduniversitetet samt byens zoo. Du er ligeledes tættere på det buede stykke af Neckar, som løber fra Mannheim i nordvest.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Heidelberg

Mellem Frankfurt og Stuttgart finder du smukke Heidelberg, der byder på romantiske omgivelser hele året rundt. Det gælder uanset, hvilken sæson du besøger byen, for den er magisk både i gule, grønne, røde eller hvide farver.

Byens Altstadt i barok-stilarter kombineret med en meget ungdommelig befolkning gør byen attraktiv for mange typer af rejsende. Det er lige fra unge mennesker i grupper, der bor på vandrehjem, til kærestepar eller seniorer på tur med alene-tid og ægte råhygge i de helt rette kulisser. Sceneriet med byens centrum beliggende i en dal, floden Neckar samt bjerge på begge sider findes ikke lignende i Tyskland. Her er der mulighed for at dykke ned i lokalkulturen med en gang wienerschnitzel og en fadøl på en Kneipe, en tur i byens vinplantager eller en sejltur på Neckar (mødested ved Alte Brücke) til en pris på ca. 9 EUR (67 DKK).

Heidelberg er omgivet af historiske bygningsværker på begge sider af Neckar. Alte Brücke spejler sig med sin buede facon i floden. I Altstadt finder du Heidelberger Schloss, hvorfra du både kan nyde udsigten samt få en guidet rundtur.

Der kører en bjergsporvogn fra Altstadt og op til slottet, hvorefter du kan fortsætte yderligere op til byens populære udsigtspunkt Königstuhl i omkring 400 meters højde. En af de ældste uddannelsesinstitutioner i Europa bør også aflægges et visit – Universität Heidelberg fra 1386, hvorfra du får en fornemmelse af byens intellektuelle miljø.


Information about staying in Heidelberg

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Heidelberg

I gennemsnit koster værelser omkring 715 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Heidelberg; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Den billigste måned at booke et hotel i Heidelberg er april. Prisen på dit værelse kan være helt op til 64% billigere end i de dyreste måneder.


momondos yndlingshoteller i Heidelberg

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Heidelberg

Hvorfor vælge momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Heidelberg, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

momondo finder et godt sted at overnatte i Heidelberg for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Heidelberg