Hoteller i Heidelberg

Find de bedste tilbud på 329 hoteller i Heidelberg, Tyskland

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Heidelberg

Der er mange skønne hoteller i Heidelberg. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Heidelberg

Heidelberg Slot
Heiliggeistkirche
Michaelskloster

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Heidelberg Slot?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Heidelberg Slot. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 798 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Heidelberg Slot er normalt 19% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Heidelberg, som ligger på 645 kr..

Hoteller i nærheden af Heidelberg Slot

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Heiliggeistkirche?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Heidelberg tæt på Heiliggeistkirche, bør du forvente at skulle betale omkring 675 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 675 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Heiliggeistkirche. Hoteller i nærheden af Heiliggeistkirche er normalt 4% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Heidelberg, som ligger på 645 kr..

Hoteller i nærheden af Heiliggeistkirche

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Michaelskloster?

Hoteller i nærheden af Michaelskloster er normalt 22% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Heidelberg, som ligger på 645 kr..

Hoteller i nærheden af Michaelskloster

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Heidelberg

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Heidelberg
Lavsæson
januar
Højsæson
juni

Det billigste tidspunkt

16%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

23%

forventet prisstigning

Pris
579 kr. - 885 kr.
Dyreste dag på ugen
lørdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

617 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

611 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Heidelberg er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, 23 dage før.
1-2 stjerne
460 kr. - 559 kr.
3 stjerne
578 kr. - 716 kr.
4-5 stjerne
710 kr. - 769 kr.

Rejsetips til Heidelberg

Vores bedste tips til Heidelberg

Hvordan finder man et billigt hotel i Heidelberg?

Du behøver ikke at bo på de fine og dyre hoteller langs Neckar-floden, for at bo med udsigt. Byen huser nemlig andre billigere muligheder – også med udsigt, men hvor der er skåret ned på de luksuriøse elementer. Du kan godt finde et ganske udmærket vandrehjem eller Gasthaus med en central placering til ca. 58 EUR (430 DKK) pr. nat. Rykker du længere op mod nordvest omkring Friedrichsfeld, så kan du slippe med omkring 36 EUR (270 DKK) for en overnatning. Det er værd at overveje, hvis du vil spare penge på hoteludgifterne, for der kører S-tog ind til byen på ca. et kvarter.

Heidelberg går for at være en af de varmeste byer i Tyskland, og især juli er godt fyldt op med turister, da det er den varmeste måned. Derfor gør du klogt i at lægge din ferie uden for højsæsonen, for byen er besøgsværdig hele året takket være det milde klima samt omgivelsernes flotte farveskift, der skal opleves hver for sig i de respektive årstider.

Kan man rejse på budget?

Det er en stor tilfredsstillelse at se sig omkring i denne historiske by. En stor del af ferien vil foregå udendørs, for der er meget at se på – og det meste er ganske gratis. Du kan med fordel starte med at gå rundt i Hauptstrasse og se dig omkring. Husk også at gå ned af de små alléer og sidegader. Er vejret til det, er det værd at gøre et stop ved en af de mange gelato-butikker, hvorefter du kan nyde din yndlings-is med udsigt over vandet.

Udover Heiliggeistkirche er det også værd af aflægge nogle af byens andre kirker et besøg, hvad enten det er St. Anna-Kirche eller Peterskirche. Det er gratis, og du får et dejligt afbræk fra hovedstrøgets menneskemylder. Heidelberg er en universitetsby, og der er penge at spare ved at gøre som de lokale – at købe en kebab eller currywurst, der i hvert fald ikke sprænger madbudgettet. Tag maden med til Philosophenweg, der er en kort vandresti på den nordlige side af Neckar. Herfra har du en skøn udsigt.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

En stor del af ferien vil med sikkerhed foregå omkring Altstadt, hvor det er lettest at begive sig rundt til fods. Det kan også anbefales at leje en cykel til ca. 2 EUR (15 DKK) pr. time – byens mange kiosker står for udlejningen. Byens busser og sporvogne kommer du heller ikke udenom, for ruten op til Heidelberger Schloss indebærer en tur med en svævebane-lignende vogn. I denne forbindelse er det værd at investere i et HeidelbergCARD, der inkluderer fri transport samt rabatter til museer og lignende. Prisen for et 4-dages kort er ca. 19 EUR (140 DKK).

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Heidelberg?

I Tyskland er minimumsalderen 18 år, hvis du ønsker at checke ind på et hotel. Der vil blive spurgt efter gyldigt ID med foto, så husk at medbringe de nødvendige dokumenter.

Skal man lægge depositum?

Det er helt obligatorisk i forbindelse med et hotelophold, at der bliver spurgt om et depositum, da det er hotelbranchens faste politik. Beløbet bliver normalt reserveret på kreditkort, men de fleste overnatningssteder tager også imod en kontant garanti.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Hvis du vil følge resten af lokalbefolkningen og andre turister, kan du forberede dig på at give omkring 5-10 % i drikkepenge, når du er på ferie i Heidelberg. Det gælder for besøg på restauranter, mens du til rengøringspersonale og taxichauffører kan give ca. 2 EUR (15 DKK).

Hvor sikkert er der i Heidelberg?

Heidelberg er kendt for at være en meget sikker by at færdes i. Du skal dog være opmærksom på ikke at gå på cykelstierne, da de lokale kommer susende fra mange vinkler. Normalt er fortove og cykelstier dog adskilt og markeret med en hvid stribe.

Skal man medbringe adapter?

Vore venlige naboer mod syd anvender lignende stik, som vi er vant til i Danmark (C og F) samt 230 volt, så det er ikke nødvendigt at medbringe en adapter.


Hvad koster et hotel i Heidelberg pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Heidelberg

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Heidelberg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Heidelberg har gode priser til det lille rejsebudget
Find populære hostels i Heidelberg

Hoteller med mest værdi for pengene i Heidelberg

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Heidelberg?

Den tyske by Heidelberg er et spændende samsurium af forskellige tidsperioder og stilarter, og det kan du opleve med egne øjne, når du holder ferie i Heidelberg. Men først skal du have en base i form af et hotel i Heidelberg, som er en betagende barok-by beliggende ved floden Neckar, der deler byen i to. Det er helt oplagt at vælge et hotel med udsigt, hvilket der er gode muligheder for, da floden løber langs byen. Den gamle bydel Altstadt er stedet, du skal bo, hvis du vil være tæt på den store, gotiske Heiliggeistkirche samt hovedstrøget Hauptstrasse med alle butikkerne, der byder på fristelser af enhver art. Denne gamle del af byen ligger syd for Neckar med udsigt til nordsiden og det bakkede landskab i Odenwald med Heiligenberg.

Hvis du begiver dig mod vest langs Neckar og kommer over på den anden side af trafikknudepunktet Bismarckplatz, vil du opleve en lidt nyere del af byen, der stadig er tæt på Altstadt, som den grænser op til. Det er området Bergheim samt det sydligere distrikt Weststadt, hvor du også finder nogle af universitetsafdelingerne.

I disse områder bor der mange lokale, hvilket er optimalt, hvis du vil tættere på den tyske kultur og hverdag. Begiver du dig over smukke Alte Brücke, får du udsigt til Altstadt samt landskabet bagved i form af bakkede Pfälzerwald. Området hedder Neuenheim og huser blandt andet hoveduniversitetet samt byens zoo. Du er ligeledes tættere på det buede stykke af Neckar, som løber fra Mannheim i nordvest.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Heidelberg

Mellem Frankfurt og Stuttgart finder du smukke Heidelberg, der byder på romantiske omgivelser hele året rundt. Det gælder uanset, hvilken sæson du besøger byen, for den er magisk både i gule, grønne, røde eller hvide farver.

Byens Altstadt i barok-stilarter kombineret med en meget ungdommelig befolkning gør byen attraktiv for mange typer af rejsende. Det er lige fra unge mennesker i grupper, der bor på vandrehjem, til kærestepar eller seniorer på tur med alene-tid og ægte råhygge i de helt rette kulisser. Sceneriet med byens centrum beliggende i en dal, floden Neckar samt bjerge på begge sider findes ikke lignende i Tyskland. Her er der mulighed for at dykke ned i lokalkulturen med en gang wienerschnitzel og en fadøl på en Kneipe, en tur i byens vinplantager eller en sejltur på Neckar (mødested ved Alte Brücke) til en pris på ca. 9 EUR (67 DKK).

Heidelberg er omgivet af historiske bygningsværker på begge sider af Neckar. Alte Brücke spejler sig med sin buede facon i floden. I Altstadt finder du Heidelberger Schloss, hvorfra du både kan nyde udsigten samt få en guidet rundtur.

Der kører en bjergsporvogn fra Altstadt og op til slottet, hvorefter du kan fortsætte yderligere op til byens populære udsigtspunkt Königstuhl i omkring 400 meters højde. En af de ældste uddannelsesinstitutioner i Europa bør også aflægges et visit – Universität Heidelberg fra 1386, hvorfra du får en fornemmelse af byens intellektuelle miljø.


Rejseinformation: Heidelberg

Hvilken dag er den billigste at bo i Heidelberg?

lørdag er den billigste dag at bo på hotel i Heidelberg, og fredag er den dyreste.

Hvad koster et hotel i Heidelberg?

Hoteller i Heidelberg (inklusive hoteller med 2 stjerner og derunder) koster i gennemsnit 344 kr. pr. person pr. nat. Det er 366 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Heidelberg pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Heidelberg?

Den billigste måned at booke et hotel i Heidelberg er januar. Prisen på dit værelse kan være helt op til 16% billigere end i de dyreste måneder.

Hvad koster et hotel i Heidelberg?

I gennemsnit koster værelser omkring 710 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Heidelberg; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvis vi tager højde for vejret i Heidelberg, hvilke seværdigheder er så populære i januar?

Hvis du gerne vil bo på hotel i Heidelberg i januar, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på 0 °C, og chancen for sne er lav med kun 46 mm forventet nedbør.

Hvor længe bor vores brugere i Heidelberg?

Det gennemsnitlige ophold i Heidelberg varer 2 nights.