Hoteller i Tyskland

Find tilbud på 30.997 hoteller i Tyskland

Tyskland
27. sep. — 28. sep.2
tor. 28.9
man. 2.10

Populære hoteller til en overnatning i Tyskland

Find det perfekte hotel til dit ophold i Tyskland
Pris
kr.105
kr.1559
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Tysklands bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Tyskland

Pris

614 kr. – 816 kr.

BILLIGSTE BY I TYSKLANDHannover11% billigereHoteller i Hannover er de billigste i Tyskland med kun 614 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I TYSKLANDHamborg15% dyrereHamborg har de højeste hotelpriser i Tyskland med værelser til 816 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I TYSKLANDBerlin75% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Berlin end i andre byer i Tyskland

Oplevelser i Tyskland


Hoteller i populære byer i Tyskland

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Tyskland og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Tyskland?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Tyskland
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonfebruardet dyreste tidspunkt
23%forventet prisfald
11%forventet prisstigning

Rejsepriser

782 kr. - 1.141 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
900 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.012 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Tyskland

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Tyskland

Laveste hotelpris

105 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Grand Elysee Hamburg

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1948

Gennemsnitslængde på ophold

10 dage
Den billigste pris for et værelse i Tyskland, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 105 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos A&O Berlin Kolumbus, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Grand Elysee Hamburg, det mest populære 5-stjernede hotel i Tyskland(bedømmelse på 8,8/10 ud fra 2.340 anmeldelser).
Der er 1.948 hoteller i Tyskland tæt på Frankfurt Intl. My Cloud Transit Hotel er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 10 dage, når de overnatter på hoteller i Tyskland. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 10 dage i Tyskland lå i sidste uge på 10.052 kr..

Information om overnatning i Tyskland

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Tyskland

Hvilke byer i Tyskland skal jeg bo i?

Tyskland huser utallige spændende byer. Eksempelvis kan du vælge at søge efter hoteller i Tyskland i byer som Berlin eller Hamborg. Således kan du nyde en storbyferie i en af de to mest attraktive byer i Tyskland. Det tre-stjernede Meininger Hotel Berlin Hauptbanhof placerer dig nær mange af Berlins interessante attraktioner, mens du samtidig kommer til bo ved siden af byens hovedbanegård. Fra denne banegård er det let at tage toget til andre dele af byen eller landet. For eksempel kan du køre med S-bahn til blandt andet Berlin Zoolgarten eller benytte dig af U-bahn, som udgør byens metro. En billet til U-bahn koster normalt kun et par euro, og du kan rejse med denne metro det meste af døgnet. Som regel opererer U-bahn fra tidlig morgen til sen aften.

Hvilke populære attraktioner findes der i Tyskland?

Du har mange muligheder, når du vil finde billige hoteller i Tyskland nær store attraktioner. For eksempel kan du indlogere dig på Hotel Arena, hvis du vil bo nær Kölner Dom, som er den store, flotte katedral i Köln. Alternativt kan du booke hoteller i Tyskland i byen Füssen, hvis du vil opleve Neuschwanstein-slottet. Tyskland har mange eventyrlige slotte, og det omtalte slot er et af landets mest eftertragtede. I Hamborg kan du med fordel søge efter hoteller nær HafenCity, som er byens arkitektoniske og moderne havnefront, mens du i Berlin er godt stillet med et hotel i nærheden af Brandenburger Tor, der er en flot byport, som i høj grad er blevet symbolet på Berlin. Vil du opleve landlig charme, kan du eventuelt finde billige hoteller i Tyskland i Bingen. Et hotel i dette område placerer dig nær Rhine-floden og dalen.

Hvilke byer i Tyskland har det bedste natteliv?

Søger du hoteller i Tyskland nær et livligt aften- og natteliv, er Berlin et godt udgangspunkt for din søgning. I Tysklands hovedstad finder du altid en fest. Blandt andet er byen hjemsted for verdens bedste og mest omtalte diskotek: Berghain. Vælger du et hotel i Berlin, kan du desuden lægge vejen forbi attraktive natklubber som Anomalie Art Club og Club der Visionaere. Vil du bo side om side med sidstnævnte natklub, kan du indlogere dig hos Apartmenthouse Berlin - Am Görlitzer Park. Berlin er desuden en attraktiv by, hvis du ønsker at smage på landets kulinariske specialiteter. Under et besøg i den tyske hovedstad bør du for eksempel smage på kassler, der er røget, grillet svinekød, mens currywurst ligeledes er en af byens specialiteter.

Hvilke byer i Tyskland har mest historie og kunst?

Besøger du Tyskland med ønske om at opleve landets historiske seværdigheder og mange kunstmuseer, vil du være godt stillet med et hotel i Berlin. Eksempelvis kan du booke et ophold hos Leonardo Hotel Berlin Mitte. Dette placerer dig nær mindesmærket for Berlinmuren, som er en attraktion, der er gratis at besøge. Dog kan du købe dig til en guidet tur, hvis du vil lære mere om historien bag. Fra det nævnte hotel er der heller ikke langt til historiske seværdigheder som Checkpoint Charlie og Deutsches Historisches Museum. Du skal forvente at betale for din indgang hos disse attraktioner. I Berlin finder du også en lang række attraktive kunstmuseer. Blandt andet kan du besøge Akademie der Künste, Alte Nationalgalerie og Bode-Museum.   

Hvornår er det billigst at overnatte i Tyskland?

november er den billigste måned at overnatte på hotel i Tyskland og priserne ligger på kun 934 kr. i gennemsnit pr. nat. Denne pris er betydeligt billigere end i februar, som er den dyreste måned.

Hvor i Tyskland vælger de fleste at overnatte?

Selvom landet tilbyder mange attraktive steder, man som rejsende kan besøge, er Berlin den mest populære by at rejse til i Tyskland.

Hvilken by i Tyskland har de dyreste hotelværelser?

Da det er en af de populære turistattraktioner i Tyskland, er det ikke overraskende at Harreslev har de dyreste hotelværelser, men en pris på 931 kr. i gennemsnit pr. nat, hvilket er 34% mere end landets gennemsnitlige hotelværelsespris.

Hvilken by i Tyskland har de billigste hotelværelser?

Hvis du rejser til Tyskland på budget, så overvej at overnatte i Hamborg, som i gennemsnit har landets billigste hotelværelser. Hotelpriserne i Hamborg ligger ca. 68% under landets gennemsnitspriser, og koster typisk ca. 213 kr. pr. nat.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Tyskland?

Antallet af udbydere for hoteller i Tyskland er 251.164 fra september 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Tyskland?

Priser for hoteller i Tyskland opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Tyskland

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Tyskland

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Tyskland gennem momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Tyskland kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Tyskland?

momondo finder et godt sted at overnatte i Tyskland for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Tyskland på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.