Hoteller i Essen

Find de bedste tilbud på 351 hoteller i Essen, Tyskland

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Essen

Der er mange skønne hoteller i Essen. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Essen

Villa Hügel
Aalto-Theater
Philharmonie Essen

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Villa Hügel?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Villa Hügel ligger på 530 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 11 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Villa Hügel er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Villa Hügel er normalt 8% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Essen, som ligger på 486 kr..

Hoteller i nærheden af Villa Hügel

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Aalto-Theater?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Essen tæt på Aalto-Theater, bør du forvente at skulle betale omkring 386 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 386 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Aalto-Theater. Hoteller i nærheden af Aalto-Theater er normalt 20% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Essen, som ligger på 486 kr..

Hoteller i nærheden af Aalto-Theater

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Philharmonie Essen?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Philharmonie Essen. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 386 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Philharmonie Essen er normalt 20% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Essen, som ligger på 486 kr..

Hoteller i nærheden af Philharmonie Essen

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Essen

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Essen
Lavsæson
juli
Højsæson
juni

Det billigste tidspunkt

49%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

50%

forventet prisstigning

Pris
379 kr. - 1.469 kr.
Dyreste dag på ugen
tirsdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

532 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

492 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Essen er: 1-2 stjerne, 57 dage før. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
355 kr. - 460 kr.
3 stjerne
440 kr. - 585 kr.
4-5 stjerne
506 kr. - 663 kr.

Rejsetips til Essen

Vores bedste tips til Essen

Hvordan finder man et billigt hotel i Essen?

Essen har et klassisk bycentrum, hvor hovedattraktionerne ligger. Det lidt dyrere kvarter kaldet Stadtkern, skal du umiddelbart undgå, hvis du vil bo billigt. Den centrale lokation koster, så tag med fordel mod nord i eksempelvis Nordviertel eller Westviertel, hvor du finder en række vandrehjem samt budgethoteller til priser fra ca. 32 EUR (ca. 240 DKK) pr. nat.

Det kan være en fordel at undgå sommersæsonen, hvor der er flest turister i byen, og hotelpriserne dermed bliver dyrere. Julemåneden med hyggelige markeder og boder er også velbesøgt, hvilket oftest har betydning for priserne.

Kan man rejse på budget?

Priserne i Tyskland er generelt lavere end i Danmark, og dermed er banen lagt til en budgetferie. Byens arkitektoniske blanding af nyt og gammelt skal opleves i centrum, hvor du kan gå rundt mellem høje glasfacader i bankkvarteret eller passere smukke Essener Dom og Essener Synagoge, hvor der er gratis adgang.

Det er ikke kun Stadtkern, der byder på oplevelser, for Kettwig og Werden i syd danner rammen om dine mest idylliske feriebilleder. Der finder du små eventyrbyer med velbevarede bindingsværkshuse og historisk charme. Når depoterne skal fyldes op undervejs, så nyd en Sauerbraten samt en æbledessert – på klassisk Essens’sk vis.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Det er nemmest at gå rundt i Essen centrum, da de store attraktioner ligger tæt på hinanden. Der kan også blive brug for busser og S-tog, og her bør du investere i et ESSEN Welcome Card til ca. 22 EUR (ca. 165 DKK) for en 3 dages-billet.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Essen?

Du skal være fyldt 18 år for at kunne checke ind på hotel i Essen. Det er standardreglen på tyske hoteller, så husk et gyldigt foto-ID.

Skal man lægge depositum?

Langt de fleste hoteller i Essen forlanger et depositum, når du ankommer. Denne form for garanti kan stilles med kontanter eller via kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Selvom der i Tyskland er pålagt skatter og tillæg på regningen, når du modtager den, er det stadig udbredt at give ca. 1-2 EUR (ca. 7.5-15 DKK) i drikkepenge.

Hvor sikkert er der i Essen?

Essen er en sikker by at opholde sig i, men det er en storby med mange mennesker, hvilket øger risikoen for tyveri og lignende. Så tag de normale forbehold, når du bor i byen.

Skal man medbringe adapter?

I Tyskland anvender man ligesom i Danmark stiktype C og F, og dermed får du ikke brug for en adapter.


Hvad koster et hotel i Essen pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Essen
3 stjerner
Hotel Böll Essen
#1 Mest populær

Hotel Böll Essen

7,2

374 kr.

Se hoteltilbud
Novum Hotel Ambassador
Mest for pengene

Novum Hotel Ambassador

7,1

302 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
Holiday Inn Essen - City Centre
#1 Mest populær

Holiday Inn Essen - City Centre

8,1

486 kr.

Se hoteltilbud
Select Hotel Handelshof Essen
Mest for pengene

Select Hotel Handelshof Essen

8,4

400 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Essen

Disse billige hoteller og vandrehjem i Essen har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Essen

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Essen?

Essen har gjort sig bemærket som turistby på flere måder – både som Europæisk kulturhovedstad og grøn hovedstad. Byen er vært for mange konferencer, så hvis du tager afsted som forretningsrejsende, så vælg et af hotellerne omkring Hauptbahnhof Essen.

Dette område byder på alle de nødvendige faciliteter samtidig med, at du er tæt på banegården. Efter lange møder trænger du måske til en drink eller en dans i byens natteliv. Så vælg et hotel i Essen omkring Rüttenscheider Straße eller ved Isenbergplatz.

Essen er en grøn by på trods af sin historie som kul- og stålby. Derfor er der mulighed for at bo på hotel i skønne omgivelser tæt på eksempelvis Stadtgarten eller Grugapark, der begge ligger i den sydlige ende af byen.

Essen har mange ansigter, for den er også kendt som en populær handelsby, der trækker internationale turister til, samt folk fra andre byer i Nordrhein-Westfalen. Et hotel i området ved Kettwiger Straße eller omkring Limbecker Platz placerer dig lige midt i det varierede butiksliv, hvad enten du søger klassiske souvenirs eller mærkevarer.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Essen

Der har stået stål og kul på programmet i Essen i mange år, og derfor er den kendt som en industriby. De grå betonklodser er dog mange steder skiftet ud med nybyggeri, der viser fremtidens vej. Samtidig holder man fast i byens rødder, hvor det UNESCO-stemplede Zeche Zollverein, der går under navnet den smukkeste mine i verden, giver et historisk indblik. Minen er bygget i Bauhausstil med spændende konstruktioner, som du kan opleve på det gigantiske anlæg.

På trods af byens industrielle status er Essen på kontrastfuld vis også kendt som en grøn by. Det vidner de mange parkanlæg om, hvor du kan dase i enten Krupp-Park eller Helenenpark og komme tæt på de lokale.

Der venter mange oplevelser, når du bor på hotel i Essen. Det er en moderne storby med indkøbsmuligheder, seværdigheder og et stort universitet, der skaber en dynamisk atmosfære. Når du skal på en dagstur lidt uden for byen, så skal området ved Baldeneysee opleves. Du kan kommer dertil med S6 eller S9 fra hovedbanegården. Du kan tage på en 2 timers sejltur til en pris på ca. 13 EUR (ca. 98 DKK).

I samme ombæring skal mondæne Villa Hügel også indtages. Det blev bygget af Krupp-familien, som har en stor andel i byens industrielle succes. I villaen kan du føle dig som en millionær for en dag.


Rejseinformation: Essen

Hvis vi tager højde for vejret i Essen, hvilke seværdigheder er så populære i januar?

Med en gennemsnitstemperatur på 2 °C og en forventet mængde nedbør på 70 mm er januar en god måned til at udforske omegnen omkring Essen.

Hvor længe bor vores brugere i Essen?

I gennemsnit overnatter vores brugere 3 nætter i Essen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Essen?

juli er den billigste måned at booke et hotel i Essen. Priserne kan være 50% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvad koster et hotel i Essen?

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Essen, er 507 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hvor skal man bo i Essen?

Rüttenscheid, Westviertel, Stadtkern er Nordviertel er nogle af de mest populære områder at bo i i Essen.

Hvilken dag er den billigste at bo i Essen?

lørdag er den billigste dag at bo på hotel i Essen, og mandag er den dyreste.