Hoteller i Essen, Tyskland

Find tilbud på 114 hoteller i Essen, Tyskland

Essen, Tyskland
30. mar. — 31. mar.2
fre. 31.3
tir. 4.4

Populære hoteller til en overnatning i Essen

Find det perfekte hotel til dit ophold i Essen
Pris
kr.330
kr.709
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Essens bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Essen

Pris

480 kr. – 918 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I ESSENHolsterhausen23% billigereHoteller i Holsterhausen er de billigste i Essen med kun 480 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I ESSENKettwig32% dyrereKettwig har de højeste hotelpriser i Essen med værelser til 918 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I ESSENWestviertel65% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Westviertel end i andre områder i Essen

Oplevelser i Essen


Hoteller i populære bydele i Essen

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Essen og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Essen?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Essen
LavsæsonjuniDet billigste tidspunkt
Højsæsonmartsdet dyreste tidspunkt
49%forventet prisfald
41%forventet prisstigning

Rejsepriser

262 kr. - 872 kr.

Billigeste dag på ugenmandagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugentirsdagis the most expensive day of the week to book
1.525 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
295 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Essen

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Essen

Laveste hotelpris

248 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Schlosshotel Hugenpoet

Hoteller i nærheden af lufthavnen

2248
Den billigste pris for et værelse i Essen, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 248 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Stadt Hostel Nordstern, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Schlosshotel Hugenpoet, det mest populære 5-stjernede hotel i Essen(bedømmelse på 8,6/10 ud fra 243 anmeldelser).
Der er 2.248 hoteller i Essen tæt på Duesseldorf Intl. Sheraton Düsseldorf Airport Hotel er det nærmeste og ligger 0,3 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Essen

Essen har et klassisk bycentrum, hvor hovedattraktionerne ligger. Det lidt dyrere kvarter kaldet Stadtkern, skal du umiddelbart undgå, hvis du vil bo billigt. Den centrale lokation koster, så tag med fordel mod nord i eksempelvis Nordviertel eller Westviertel, hvor du finder en række vandrehjem samt budgethoteller til priser fra ca. 32 EUR (ca. 240 DKK) pr. nat. Det kan være en fordel at undgå sommersæsonen, hvor der er flest turister i byen, og hotelpriserne dermed bliver dyrere. Julemåneden med hyggelige markeder og boder er også velbesøgt, hvilket oftest har betydning for priserne.

Priserne i Tyskland er generelt lavere end i Danmark, og dermed er banen lagt til en budgetferie. Byens arkitektoniske blanding af nyt og gammelt skal opleves i centrum, hvor du kan gå rundt mellem høje glasfacader i bankkvarteret eller passere smukke Essener Dom og Essener Synagoge, hvor der er gratis adgang. Det er ikke kun Stadtkern, der byder på oplevelser, for Kettwig og Werden i syd danner rammen om dine mest idylliske feriebilleder. Der finder du små eventyrbyer med velbevarede bindingsværkshuse og historisk charme. Når depoterne skal fyldes op undervejs, så nyd en Sauerbraten samt en æbledessert – på klassisk Essens’sk vis.


Hvad koster et hotel i Essen pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Essen
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Essen

Disse billige hoteller og vandrehjem i Essen har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Essen

Disse Essen hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Essen

Essen har gjort sig bemærket som turistby på flere måder – både som Europæisk kulturhovedstad og grøn hovedstad. Byen er vært for mange konferencer, så hvis du tager afsted som forretningsrejsende, så vælg et af hotellerne omkring Hauptbahnhof Essen.

Dette område byder på alle de nødvendige faciliteter samtidig med, at du er tæt på banegården. Efter lange møder trænger du måske til en drink eller en dans i byens natteliv. Så vælg et hotel i Essen omkring Rüttenscheider Straße eller ved Isenbergplatz.

Essen er en grøn by på trods af sin historie som kul- og stålby. Derfor er der mulighed for at bo på hotel i skønne omgivelser tæt på eksempelvis Stadtgarten eller Grugapark, der begge ligger i den sydlige ende af byen.

Essen har mange ansigter, for den er også kendt som en populær handelsby, der trækker internationale turister til, samt folk fra andre byer i Nordrhein-Westfalen. Et hotel i området ved Kettwiger Straße eller omkring Limbecker Platz placerer dig lige midt i det varierede butiksliv, hvad enten du søger klassiske souvenirs eller mærkevarer.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Essen

Der har stået stål og kul på programmet i Essen i mange år, og derfor er den kendt som en industriby. De grå betonklodser er dog mange steder skiftet ud med nybyggeri, der viser fremtidens vej. Samtidig holder man fast i byens rødder, hvor det UNESCO-stemplede Zeche Zollverein, der går under navnet den smukkeste mine i verden, giver et historisk indblik. Minen er bygget i Bauhausstil med spændende konstruktioner, som du kan opleve på det gigantiske anlæg.

På trods af byens industrielle status er Essen på kontrastfuld vis også kendt som en grøn by. Det vidner de mange parkanlæg om, hvor du kan dase i enten Krupp-Park eller Helenenpark og komme tæt på de lokale.

Der venter mange oplevelser, når du bor på hotel i Essen. Det er en moderne storby med indkøbsmuligheder, seværdigheder og et stort universitet, der skaber en dynamisk atmosfære. Når du skal på en dagstur lidt uden for byen, så skal området ved Baldeneysee opleves. Du kan kommer dertil med S6 eller S9 fra hovedbanegården. Du kan tage på en 2 timers sejltur til en pris på ca. 13 EUR (ca. 98 DKK).

I samme ombæring skal mondæne Villa Hügel også indtages. Det blev bygget af Krupp-familien, som har en stor andel i byens industrielle succes. I villaen kan du føle dig som en millionær for en dag.


Information about staying in Essen

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Essen

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Essen, er 710 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

juni er den billigste måned at booke et hotel i Essen. Priserne kan være 49% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.


momondos yndlingshoteller i Essen

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Essen

Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Essen fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Når alle dine muligheder for overnatning i Essen er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Essen