Hoteller i Berlin, Tyskland

Find tilbud på 952 hoteller i Berlin, Tyskland

Berlin, Tyskland
12. aug. — 13. aug.2
lør. 13.8
ons. 17.8

Populære hoteller til en overnatning i Berlin

Find det perfekte hotel til dit ophold i Berlin
Pris
kr.123
kr.1044
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Berlins bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Berlin

Pris

475 kr. – 830 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I BERLINLichtenberg31% billigereHoteller i Lichtenberg er de billigste i Berlin med kun 475 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I BERLINMitte17% dyrereMitte har de højeste hotelpriser i Berlin med værelser til 830 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I BERLINMitte81% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Mitte end i andre områder i Berlin

Oplevelser i Berlin


Hoteller i populære bydele i Berlin

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Berlin og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Berlin?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Berlin
LavsæsonaprilDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
57%forventet prisfald
27%forventet prisstigning

Rejsepriser

296 kr. - 947 kr.

Dyreste dag på ugensøndagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenfredagis the cheapest day of the week to book
6.357 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
5.544 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Berlin er: 1-2 stjerne, 90 dage før. 3 stjerne, 53 dage før.

1-2 stjerne

384 kr. - 420 kr.

3 stjerne

565 kr. - 645 kr.

4-5 stjerne

797 kr. - 1.007 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Berlin

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Berlin

Laveste hotelpris

123 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

The Westin Grand, Berlin

Hoteller i nærheden af lufthavnen

117

Gennemsnitslængde på ophold

7 dage
Den billigste pris for et værelse i Berlin, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 123 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Generator Berlin Prenzlauer Berg, et 1-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på The Westin Grand, Berlin, det mest populære 5-stjernede hotel i Berlin(bedømmelse på 8,5/10 ud fra 3.163 anmeldelser).
Der er 117 hoteller i Berlin tæt på Berlin Brandenburg. Steigenberger Airport Hotel Berlin er det nærmeste og ligger 0,7 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 7 dage, når de overnatter på hoteller i Berlin. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 7 dage i Berlin lå i sidste uge på 5.544 kr..

Rejsetips til Berlin

Landets mange industrielle områder har måske haft et lidt støvet ry, hvor mange danskere har tænkt: “Hvad kan man opleve der?” Men det er der lavet om på med Berlins opblomstring, som Europas historiske og kulturelle hovedstad. Derfor kører eller flyver danskere i massevis til byen, som har billige overnatningsmuligheder på trods af populariteten.Alle 12 distrikter byder på hostels, som altid er en billig løsning. Selv i Mitte samt de andre populære områder kan du booke et værelse til en overkommelig pris. Trykket og dermed efterspørgslen på de centrale hostels er størst, men rykker du lidt ud i yderområderne, så kan du stort set altid finde et billigt sted at overnatte.En anden mulighed er at bo billigt på en af byens kroer – for jo, de findes også med deres hyggelige stemning og klassiske set-up i forhold til værelsesindretning og servering. En tredje billig løsning er Bed & Breakfast, som byder på en mere privat atmosfære, som gør det muligt at komme helt tæt på den tyske kultur. Priserne for en overnatning ligger generelt fra lige omkring 200 DKK og op til flere tusinde kroner for den mest overdådige luksus.

Du behøver ikke at bruge en formue på et ophold i Berlin. Den tyske metropol er billig sammenlignet med andre europæiske hovedstæder. Det er gunstigt at benytte byens velanlagte infrastruktur, der fungerer som nerven for transport, både under og over jorden.Busserne M100 og M200 er især meget benyttede blandt budgetrejsende, da de stopper ved mange af de store seværdigheder. Du behøver ikke engang at hoppe af ved alle stederne, da du blot kan slappe af og nyde udsigten gennem busvinduerne. Du får rigtig meget ud af Berlin ved blot at begive dig rundt til fods og suge de kulturelle indtryk til sig. De store attraktioner i form af bygninger kan opleves gratis udendørs, så vær klar med mobilen og posér løs foran de historiske monumenter!

Tysklands største by er elsket for sit veludviklede transportsystem, der bringer dig hurtigt og komfortabelt fra A til B. Det er nemmest at benytte byens U-Bahn og S-Bahn samt busserne. En enkeltbillet koster omkring 1.70 Euro (13 DKK), men det er mest oplagt at købe en turistbillet, hvis du opholder dig i byen i flere dage. Det såkaldte Berlin Welcome Card er et oplagt valg til en pris på ca. 19.90 Euro (148 DKK) for 48 timers fri kørsel med offentlig transport samt store rabatter ved mange af byens museer og attraktioner.

Minimumsalderen for at tjekke ind på et hotel i Berlin er 18 år, da du skal være myndig for at kunne booke et værelse på egen hånd.

Som udgangspunkt vil alle hoteller bede om et depositum. Det er nemlig en garanti, hvis noget på hotelværelset skulle gå i stykker eller hvis der bliver problemer med den sidste del af betalingen, som nogle hoteller først opkræver ved afrejse.

Et servicetillæg er allerede inkluderet på regningen på restauranter og barer, så der forventes som sådan ikke drikkepenge. De fleste vælger dog at runde op til nærmeste hele beløb eller lægge 50 cents eller 1 Euro (4-7 DKK), hvad enten det er til stuepigen, taxichaufføren eller andre i servicebranchen.

Det er generelt sikkert at færdes i Berlin, men du skal altid tage nogle forholdsregler. Opbevar pung og værdier i en inderlomme eller i bukselommerne foran. Det også en god idé at have et godt tag i sin taske i tætbefolkede områder. Derudover skal du undgå at falde i søvn i de offentlige transportmidler – specielt om natten.

Det er ikke nødvendigt at medbringe en adapter til Tyskland, da de også bruger stiktype C og F.


Hvad koster et hotel i Berlin pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Berlin

4-stjernede hoteller

Billigst 388 kr.

Gennemsnitlig 846 kr.

Dyrest 2.173 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Berlin

Disse billige hoteller og vandrehjem i Berlin har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Berlin

Hoteller med mest værdi for pengene i Berlin

Disse Berlin hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Berlin

Berlin er blevet hot, hipt, kult og cool at besøge, da den tyske hovedstad rummer det hele. Det er en kæmpe storby, som er bygget op omkring en klassisk bykerne med 11 distrikter rundt omkring. Turistmagnet nummer et finder du i Mitte området, der huser alle de mest besøgte attraktioner, som Reichstag og Brandenburger Tor, hvilket påvirker hotelpriserne en del. Du vil dog ikke fortryde at give lidt ekstra.

Du vil hurtigt bemærke, at pengene er givet godt ud, når du går tur i området om aftenen og måske snupper en klassisk tysk øl samt en smagfuld wienerschnitzel. Potsdamer Platz – en stor by-plads, der også markerer, hvor det gamle øst og vest mødes, er også oplagt i nærheden – specielt hvis man er afsted som forretningsrejsende, da mange af de store firmaer holder til der.

Tysklands største by har været opdelt i to, hvilket stadig kan ses. Selvom det meste af Berlinmuren er revet ned, så fornemmer du stadig øst og vest med hver deres signatur. Hotellerne i vest er generelt mere moderne nybyggeri, mens øst har en mere kreativ stemning med retro-hoteller og masser af natteliv. Området Pankow med Prenzlauer Berg er det helt store hit, når du skal bo på hotel i Berlin, for her har du hyggelige, brostensbelagte gader blandet med streetart uden for hoteldøren. Treptow-Köpenick ved Spree floden i sydøst et oplagt valg, hvis du ønsker at bo i grønne omgivelser med søer og parker på børnevenlige hoteller.

Friedrichshain-Kreuzberg bydelen et af de mest hippe områder i hele byen for unge par og grupperejser, da den byder på clubs, spisesteder, kunst og kreativitet så det syder. Du kan finde lignende miljø i Schöneberg og Neukölln. Ønsker du derimod at bo i roligere og smukke, arkitektoniske rammer, så bør du booke et hotel i vest tæt på shopping-boulevarden Kurfürstendamm samt Charlottenburg Palace med slot og imponerende barokhave.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Berlin

Berlin anses med god grund for at være Europas historiske center. Verdenshistoriske begivenheder har udspillet sig i årtier og præget byen på arkitektonisk og kulturel vis. Der er stadig masser af følelser på spil, hvilket du vil mærke som turist i byen. Museer om fortidens grusomheder troner side om side med forlystelser og nybyggeri, så der i den grad tale om en kontrastfyldt by.

Kæmpe glasfacader, skyskrabere og områder med digital udvikling er en del af Berlin, som imponerer på alle måder. En anden del er den mere retro-prægede og alternative side med punk, graffiti, kebab, currywurst og neonskilte. Derimellem finder du byens smukkeste arkitektur med masser af symbolik og autenticitet. Brandenburger Tor, Berliner Dom, fragmenter af Berlinmuren – ja, der er nok at lære og opleve i denne multikulturelle by.

I Berlin er der plads til alle, og netop denne mangfoldighed er et trækplaster for turister. Homoseksuelle og folk med forskellige religioner lever side om side, men du vil også opleve de forskellige bydeles særheder og karakteristika. Byen har ganske enkelt noget for alt og alle, hvad enten du rejser som single, par eller familie. Hotelpriserne er overkommelige for et gennemsnitligt budget, så glæd dig til en by, hvor fortid, nutid og fremtid er synlig på deres helt egen måde.


Information about staying in Berlin

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Berlin

Voes brugere er typisk i Berlin i 7 nætter.

Et hotelværelse i Berlin vil normalvis koste ca. 796 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Værelsespriser for hoteller i Berlin kan være helt op til 58% lavere i april, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

torsdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Berlin. Den dyreste er typisk lørdag.

Hoteller i Berlin (inklusive hoteller med 2 stjerner og derunder) koster i gennemsnit 535 kr. pr. person pr. nat. Det er 261 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Berlin pr. nat.

Områder som Kreuzberg, Neukolln, Friedrichshain og Prenzlauer Berg er populære, når folk booker hotel i Berlin.

Der forventes generelt kun lidt regn (62 mm) og en gennemsnitstemperatur på 17 °C, så rejsende, der bor på et hotel i Berlin kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området.

Ja, Berlin har 200 ledige ferieboliger. Hvis du er interesseret i en feriebolig i Berlin, er Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie den mest populære i byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Berlin.

Ja, 200 hostels er ledige i Berlin, hvis du leder efter denne type ophold til din rejse. Baseret på vores brugerdata, er All In Hostel / Hotel Berlin tilfældigvis det mest populære hostel i byen. Find hostels i Berlin.


momondos yndlingshoteller i Berlin

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Berlin
H10 Berlin Ku'damm

H10 Berlin Ku'damm

Joachimsthaler Strasse 31-32, Berlin, Germany

8,3
783 kr.
Living Hotel Großer Kurfürst

Living Hotel Großer Kurfürst

Neue Roßstraße 11-12, Berlin, Germany

8,5
747 kr.
Hotel Europa City

Hotel Europa City

Konstanzer Str. 60, Berlin, Germany

6,9
435 kr.

Hoteller i andre byer i Tyskland

Se hotelpriserne i disse andre byer, som også ligger i Tyskland