Hoteller i Berlin, Tyskland

Find tilbud på 932 hoteller i Berlin, Tyskland

Berlin, Tyskland
4. dec. — 5. dec.2
tir. 5.12
lør. 9.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Berlin

Find det perfekte hotel til dit ophold i Berlin
Pris
kr.102
kr.1233
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Berlins bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Berlin

Pris

533 kr. – 1.482 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I BERLINLichtenberg32% billigereHoteller i Lichtenberg er de billigste i Berlin med kun 533 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I BERLINMitte47% dyrereMitte har de højeste hotelpriser i Berlin med værelser til 1.482 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I BERLINMitte73% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Mitte end i andre områder i Berlin

Oplevelser i Berlin


Hoteller i populære bydele i Berlin

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Berlin og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Berlin?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Berlin
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonmartsdet dyreste tidspunkt
49%forventet prisfald
62%forventet prisstigning

Rejsepriser

611 kr. - 3.140 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
908 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.046 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Berlin er: 1-2 stjerne, 84 dage før. 3 stjerne, 71 dage før. 4-5 stjerne, 87 dage før.

1-2 stjerne

397 kr. - 534 kr.

3 stjerne

541 kr. - 787 kr.

4-5 stjerne

650 kr. - 1.499 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Berlin

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Berlin

Laveste hotelpris

103 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Pullman Berlin Schweizerhof

Hoteller i nærheden af lufthavnen

3939

Gennemsnitslængde på ophold

10 dage
Den billigste pris for et værelse i Berlin, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 103 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos A&O Berlin Kolumbus, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Pullman Berlin Schweizerhof, det mest populære 5-stjernede hotel i Berlin(bedømmelse på 8,5/10 ud fra 4.852 anmeldelser).
Der er 3.939 hoteller i Berlin tæt på Berlin Brandenburg. Steigenberger Airport Hotel Berlin er det nærmeste og ligger 0,7 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 10 dage, når de overnatter på hoteller i Berlin. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 10 dage i Berlin lå i sidste uge på 10.421 kr..

Rejsetips til Berlin

Hvordan finder man et billigt hotel i Berlin?

Landets mange industrielle områder har måske haft et lidt støvet ry, hvor mange danskere har tænkt: “Hvad kan man opleve der?” Men det er der lavet om på med Berlins opblomstring, som Europas historiske og kulturelle hovedstad. Derfor kører eller flyver danskere i massevis til byen, som har billige overnatningsmuligheder på trods af populariteten. Alle 12 distrikter byder på hostels, som altid er en billig løsning. Selv i Mitte samt de andre populære områder kan du booke et værelse til en overkommelig pris. Trykket og dermed efterspørgslen på de centrale hostels er størst, men rykker du lidt ud i yderområderne, så kan du stort set altid finde et billigt sted at overnatte. En anden mulighed er at bo billigt på en af byens kroer – for jo, de findes også med deres hyggelige stemning og klassiske set-up i forhold til værelsesindretning og servering. En tredje billig løsning er Bed & Breakfast, som byder på en mere privat atmosfære, som gør det muligt at komme helt tæt på den tyske kultur. Priserne for en overnatning ligger generelt fra lige omkring 200 DKK og op til flere tusinde kroner for den mest overdådige luksus.

Kan man rejse på budget?

Du behøver ikke at bruge en formue på et ophold i Berlin. Den tyske metropol er billig sammenlignet med andre europæiske hovedstæder. Det er gunstigt at benytte byens velanlagte infrastruktur, der fungerer som nerven for transport, både under og over jorden. Busserne M100 og M200 er især meget benyttede blandt budgetrejsende, da de stopper ved mange af de store seværdigheder. Du behøver ikke engang at hoppe af ved alle stederne, da du blot kan slappe af og nyde udsigten gennem busvinduerne. Du får rigtig meget ud af Berlin ved blot at begive dig rundt til fods og suge de kulturelle indtryk til sig. De store attraktioner i form af bygninger kan opleves gratis udendørs, så vær klar med mobilen og posér løs foran de historiske monumenter!

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Tysklands største by er elsket for sit veludviklede transportsystem, der bringer dig hurtigt og komfortabelt fra A til B. Det er nemmest at benytte byens U-Bahn og S-Bahn samt busserne. En enkeltbillet koster omkring 1.70 Euro (13 DKK), men det er mest oplagt at købe en turistbillet, hvis du opholder dig i byen i flere dage. Det såkaldte Berlin Welcome Card er et oplagt valg til en pris på ca. 19.90 Euro (148 DKK) for 48 timers fri kørsel med offentlig transport samt store rabatter ved mange af byens museer og attraktioner.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Berlin?

Minimumsalderen for at tjekke ind på et hotel i Berlin er 18 år, da du skal være myndig for at kunne booke et værelse på egen hånd.

Skal man lægge depositum?

Som udgangspunkt vil alle hoteller bede om et depositum. Det er nemlig en garanti, hvis noget på hotelværelset skulle gå i stykker eller hvis der bliver problemer med den sidste del af betalingen, som nogle hoteller først opkræver ved afrejse.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Et servicetillæg er allerede inkluderet på regningen på restauranter og barer, så der forventes som sådan ikke drikkepenge. De fleste vælger dog at runde op til nærmeste hele beløb eller lægge 50 cents eller 1 Euro (4-7 DKK), hvad enten det er til stuepigen, taxichaufføren eller andre i servicebranchen.

Hvor sikkert er der i Berlin?

Det er generelt sikkert at færdes i Berlin, men du skal altid tage nogle forholdsregler. Opbevar pung og værdier i en inderlomme eller i bukselommerne foran. Det også en god idé at have et godt tag i sin taske i tætbefolkede områder. Derudover skal du undgå at falde i søvn i de offentlige transportmidler – specielt om natten.

Skal man medbringe adapter?

Det er ikke nødvendigt at medbringe en adapter til Tyskland, da de også bruger stiktype C og F.


Hvad koster et hotel i Berlin pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Berlin

4-stjernede hoteller

Billigst 474 kr.

Gennemsnitlig 840 kr.

Dyrest 3.383 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Berlin

Disse billige hoteller og vandrehjem i Berlin har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Berlin

Hoteller med mest værdi for pengene i Berlin

Disse Berlin hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Berlin

Berlin er blevet hot, hipt, kult og cool at besøge, da den tyske hovedstad rummer det hele. Det er en kæmpe storby, som er bygget op omkring en klassisk bykerne med 11 distrikter rundt omkring. Turistmagnet nummer et finder du i Mitte området, der huser alle de mest besøgte attraktioner, som Reichstag og Brandenburger Tor, hvilket påvirker hotelpriserne en del. Du vil dog ikke fortryde at give lidt ekstra.

Du vil hurtigt bemærke, at pengene er givet godt ud, når du går tur i området om aftenen og måske snupper en klassisk tysk øl samt en smagfuld wienerschnitzel. Potsdamer Platz – en stor by-plads, der også markerer, hvor det gamle øst og vest mødes, er også oplagt i nærheden – specielt hvis man er afsted som forretningsrejsende, da mange af de store firmaer holder til der.

Tysklands største by har været opdelt i to, hvilket stadig kan ses. Selvom det meste af Berlinmuren er revet ned, så fornemmer du stadig øst og vest med hver deres signatur. Hotellerne i vest er generelt mere moderne nybyggeri, mens øst har en mere kreativ stemning med retro-hoteller og masser af natteliv. Området Pankow med Prenzlauer Berg er det helt store hit, når du skal bo på hotel i Berlin, for her har du hyggelige, brostensbelagte gader blandet med streetart uden for hoteldøren. Treptow-Köpenick ved Spree floden i sydøst et oplagt valg, hvis du ønsker at bo i grønne omgivelser med søer og parker på børnevenlige hoteller.

Friedrichshain-Kreuzberg bydelen et af de mest hippe områder i hele byen for unge par og grupperejser, da den byder på clubs, spisesteder, kunst og kreativitet så det syder. Du kan finde lignende miljø i Schöneberg og Neukölln. Ønsker du derimod at bo i roligere og smukke, arkitektoniske rammer, så bør du booke et hotel i vest tæt på shopping-boulevarden Kurfürstendamm samt Charlottenburg Palace med slot og imponerende barokhave.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Berlin

Berlin anses med god grund for at være Europas historiske center. Verdenshistoriske begivenheder har udspillet sig i årtier og præget byen på arkitektonisk og kulturel vis. Der er stadig masser af følelser på spil, hvilket du vil mærke som turist i byen. Museer om fortidens grusomheder troner side om side med forlystelser og nybyggeri, så der i den grad tale om en kontrastfyldt by.

Kæmpe glasfacader, skyskrabere og områder med digital udvikling er en del af Berlin, som imponerer på alle måder. En anden del er den mere retro-prægede og alternative side med punk, graffiti, kebab, currywurst og neonskilte. Derimellem finder du byens smukkeste arkitektur med masser af symbolik og autenticitet. Brandenburger Tor, Berliner Dom, fragmenter af Berlinmuren – ja, der er nok at lære og opleve i denne multikulturelle by.

I Berlin er der plads til alle, og netop denne mangfoldighed er et trækplaster for turister. Homoseksuelle og folk med forskellige religioner lever side om side, men du vil også opleve de forskellige bydeles særheder og karakteristika. Byen har ganske enkelt noget for alt og alle, hvad enten du rejser som single, par eller familie. Hotelpriserne er overkommelige for et gennemsnitligt budget, så glæd dig til en by, hvor fortid, nutid og fremtid er synlig på deres helt egen måde.


Information om overnatning i Berlin

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Berlin

Hvor længe bor vores brugere i Berlin?

Voes brugere er typisk i Berlin i 10 nætter.

Hvad koster et hotel i Berlin?

Et hotelværelse i Berlin vil normalvis koste ca. 1.233 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Berlin?

Værelsespriser for hoteller i Berlin kan være helt op til 49% lavere i februar, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Berlin?

lørdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Berlin. Den dyreste er typisk onsdag.

Hvad koster et luksushotel i Berlin?

Den gennemsnitlige pris for et luksushotel i Berlin er 1.501 kr. pr. person pr. nat. Til sammenligning koster et hotel i Berlin 1.233 kr. pr. person pr. nat, hvilket svarer til en prisforskel på ca. 21%% for at bo på et luksushotel.

Hvor skal man bo i Berlin?

Områder som Kreuzberg, Neukolln, Friedrichshain og Prenzlauer Berg er populære, når folk booker hotel i Berlin.

Hvis vi tager højde for vejret i Berlin, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Hvis du gerne vil bo på hotel i Berlin i december, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på 1 °C, og chancen for sne er lav med kun 51 mm forventet nedbør.

Har Berlin ferieboliger?

Ja, Berlin har 3.413 ledige ferieboliger. Hvis du er interesseret i en feriebolig i Berlin, er Easy Lodges Berlin den mest populære i byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Berlin.

Har Berlin hostels?

Ja, 102 hostels er ledige i Berlin, hvis du leder efter denne type ophold til din rejse. Baseret på vores brugerdata, er Space Night Capsule Hostel tilfældigvis det mest populære hostel i byen. Find hostels i Berlin.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Berlin?

Antallet af udbydere for hoteller i Berlin er 3.636 fra december 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Berlin?

Priser for hoteller i Berlin opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Berlin

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Berlin

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Berlin gennem momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Berlin fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Berlin?

Du kan finde et godt sted at overnatte i Berlin ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Berlin på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.