Hoteller i Berlin

Find de bedste tilbud på 2.967 hoteller i Berlin, Tyskland

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Berlin

Der er mange skønne hoteller i Berlin. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Berlin

Alexanderplatz
Schloss Charlottenburg
Brandenburger Tor

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Alexanderplatz?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Berlin, der er tættest på Alexanderplatz. Gennemsnitsprisen i nærheden af Alexanderplatz ligger på 378 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Alexanderplatz er normalt 29% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Berlin, som ligger på 535 kr..

Hoteller i nærheden af Alexanderplatz

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Schloss Charlottenburg?

Hoteller i nærheden af Schloss Charlottenburg er normalt 21% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Berlin, som ligger på 535 kr..

Hoteller i nærheden af Schloss Charlottenburg

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Brandenburger Tor?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Berlin tæt på Brandenburger Tor, bør du forvente at skulle betale omkring 607 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 607 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Brandenburger Tor. Hoteller i nærheden af Brandenburger Tor er normalt 11% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Berlin, som ligger på 535 kr..

Hoteller i nærheden af Brandenburger Tor

Find billig overnatning i Berlins populære bydele

Søg hoteller i Berlins nabolag, og find det område der passer dig bedst

Hoteller i Reinickendorf
Søg efter hoteller i Reinickendorf
Hoteller i Charlottenburg
Søg efter hoteller i Charlottenburg

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Berlin

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Berlin
Lavsæson
januar
Højsæson
september

Det billigste tidspunkt

20%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

23%

forventet prisstigning

Pris
526 kr. - 854 kr.
Dyreste dag på ugen
onsdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

667 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

617 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Berlin er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
340 kr. - 391 kr.
3 stjerne
523 kr. - 561 kr.
4-5 stjerne
749 kr. - 819 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Berlin

Hvordan finder man et billigt hotel i Berlin?

Landets mange industrielle områder har måske haft et lidt støvet ry, hvor mange danskere har tænkt: “Hvad kan man opleve der?” Men det er der lavet om på med Berlins opblomstring, som Europas historiske og kulturelle hovedstad. Derfor kører eller flyver danskere i massevis til byen, som har billige overnatningsmuligheder på trods af populariteten.

Alle 12 distrikter byder på hostels, som altid er en billig løsning. Selv i Mitte samt de andre populære områder kan du booke et værelse til en overkommelig pris. Trykket og dermed efterspørgslen på de centrale hostels er størst, men rykker du lidt ud i yderområderne, så kan du stort set altid finde et billigt sted at overnatte.

En anden mulighed er at bo billigt på en af byens kroer – for jo, de findes også med deres hyggelige stemning og klassiske set-up i forhold til værelsesindretning og servering. En tredje billig løsning er Bed & Breakfast, som byder på en mere privat atmosfære, som gør det muligt at komme helt tæt på den tyske kultur. Priserne for en overnatning ligger generelt fra lige omkring 200 DKK og op til flere tusinde kroner for den mest overdådige luksus.

Kan man rejse på budget?

Du behøver ikke at bruge en formue på et ophold i Berlin. Den tyske metropol er billig sammenlignet med andre europæiske hovedstæder. Det er gunstigt at benytte byens velanlagte infrastruktur, der fungerer som nerven for transport, både under og over jorden.

Busserne M100 og M200 er især meget benyttede blandt budgetrejsende, da de stopper ved mange af de store seværdigheder. Du behøver ikke engang at hoppe af ved alle stederne, da du blot kan slappe af og nyde udsigten gennem busvinduerne. Du får rigtig meget ud af Berlin ved blot at begive dig rundt til fods og suge de kulturelle indtryk til sig. De store attraktioner i form af bygninger kan opleves gratis udendørs, så vær klar med mobilen og posér løs foran de historiske monumenter!

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Tysklands største by er elsket for sit veludviklede transportsystem, der bringer dig hurtigt og komfortabelt fra A til B. Det er nemmest at benytte byens U-Bahn og S-Bahn samt busserne. En enkeltbillet koster omkring 1.70 Euro (13 DKK), men det er mest oplagt at købe en turistbillet, hvis du opholder dig i byen i flere dage. Det såkaldte Berlin Welcome Card er et oplagt valg til en pris på ca. 19.90 Euro (148 DKK) for 48 timers fri kørsel med offentlig transport samt store rabatter ved mange af byens museer og attraktioner.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Berlin?

Minimumsalderen for at tjekke ind på et hotel i Berlin er 18 år, da du skal være myndig for at kunne booke et værelse på egen hånd.

Skal man lægge depositum?

Som udgangspunkt vil alle hoteller bede om et depositum. Det er nemlig en garanti, hvis noget på hotelværelset skulle gå i stykker eller hvis der bliver problemer med den sidste del af betalingen, som nogle hoteller først opkræver ved afrejse.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Et servicetillæg er allerede inkluderet på regningen på restauranter og barer, så der forventes som sådan ikke drikkepenge. De fleste vælger dog at runde op til nærmeste hele beløb eller lægge 50 cents eller 1 Euro (4-7 DKK), hvad enten det er til stuepigen, taxichaufføren eller andre i servicebranchen.

Hvor sikkert er der i Berlin?

Det er generelt sikkert at færdes i Berlin, men du skal altid tage nogle forholdsregler. Opbevar pung og værdier i en inderlomme eller i bukselommerne foran. Det også en god idé at have et godt tag i sin taske i tætbefolkede områder. Derudover skal du undgå at falde i søvn i de offentlige transportmidler – specielt om natten.

Skal man medbringe adapter?

Det er ikke nødvendigt at medbringe en adapter til Tyskland, da de også bruger stiktype C og F.


Hvad koster et hotel i Berlin pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Berlin

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Berlin

Disse billige hoteller og vandrehjem i Berlin har gode priser til det lille rejsebudget
Hotel Panorama Am Adenauerplatz

Hotel Panorama Am Adenauerplatz

6,0

52 kr.

Se hoteltilbud
Happy Go Lucky Hotel + Hostel

Happy Go Lucky Hotel + Hostel

7,6

89 kr.

Se hoteltilbud
2A Hostel

2A Hostel

7,0

83 kr.

Se hoteltilbud
Lette'm Sleep Berlin

Lette'm Sleep Berlin

7,2

95 kr.

Se hoteltilbud
Novum Hotel Ravenna Berlin Steglitz

Novum Hotel Ravenna Berlin Steglitz

6,7

89 kr.

Se hoteltilbud
A&O Berlin Kolumbus

A&O Berlin Kolumbus

7,2

101 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Berlin

Hoteller med mest værdi for pengene i Berlin

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Three Little Pigs Hostel Berlin

Three Little Pigs Hostel Berlin

8,3

107 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Panorama Am Adenauerplatz

Hotel Panorama Am Adenauerplatz

6,0

52 kr.

Se hoteltilbud
Happy Go Lucky Hotel + Hostel

Happy Go Lucky Hotel + Hostel

7,6

89 kr.

Se hoteltilbud
Novum Hotel Ravenna Berlin Steglitz

Novum Hotel Ravenna Berlin Steglitz

6,7

89 kr.

Se hoteltilbud
Grand Hostel Berlin Urban

Grand Hostel Berlin Urban

8,3

126 kr.

Se hoteltilbud
one80º Hostel Berlin

one80º Hostel Berlin

8,2

158 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Berlin?

Berlin er blevet hot, hipt, kult og cool at besøge, da den tyske hovedstad rummer det hele. Det er en kæmpe storby, som er bygget op omkring en klassisk bykerne med 11 distrikter rundt omkring. Turistmagnet nummer et finder du i Mitte området, der huser alle de mest besøgte attraktioner, som Reichstag og Brandenburger Tor, hvilket påvirker hotelpriserne en del. Du vil dog ikke fortryde at give lidt ekstra.

Du vil hurtigt bemærke, at pengene er givet godt ud, når du går tur i området om aftenen og måske snupper en klassisk tysk øl samt en smagfuld wienerschnitzel. Potsdamer Platz – en stor by-plads, der også markerer, hvor det gamle øst og vest mødes, er også oplagt i nærheden – specielt hvis man er afsted som forretningsrejsende, da mange af de store firmaer holder til der.

Tysklands største by har været opdelt i to, hvilket stadig kan ses. Selvom det meste af Berlinmuren er revet ned, så fornemmer du stadig øst og vest med hver deres signatur. Hotellerne i vest er generelt mere moderne nybyggeri, mens øst har en mere kreativ stemning med retro-hoteller og masser af natteliv. Området Pankow med Prenzlauer Berg er det helt store hit, når du skal bo på hotel i Berlin, for her har du hyggelige, brostensbelagte gader blandet med streetart uden for hoteldøren. Treptow-Köpenick ved Spree floden i sydøst et oplagt valg, hvis du ønsker at bo i grønne omgivelser med søer og parker på børnevenlige hoteller.

Friedrichshain-Kreuzberg bydelen et af de mest hippe områder i hele byen for unge par og grupperejser, da den byder på clubs, spisesteder, kunst og kreativitet så det syder. Du kan finde lignende miljø i Schöneberg og Neukölln. Ønsker du derimod at bo i roligere og smukke, arkitektoniske rammer, så bør du booke et hotel i vest tæt på shopping-boulevarden Kurfürstendamm samt Charlottenburg Palace med slot og imponerende barokhave.


Om Berlin

Berlin anses med god grund for at være Europas historiske center. Verdenshistoriske begivenheder har udspillet sig i årtier og præget byen på arkitektonisk og kulturel vis. Der er stadig masser af følelser på spil, hvilket du vil mærke som turist i byen. Museer om fortidens grusomheder troner side om side med forlystelser og nybyggeri, så der i den grad tale om en kontrastfyldt by.

Kæmpe glasfacader, skyskrabere og områder med digital udvikling er en del af Berlin, som imponerer på alle måder. En anden del er den mere retro-prægede og alternative side med punk, graffiti, kebab, currywurst og neonskilte. Derimellem finder du byens smukkeste arkitektur med masser af symbolik og autenticitet. Brandenburger Tor, Berliner Dom, fragmenter af Berlinmuren – ja, der er nok at lære og opleve i denne multikulturelle by.

I Berlin er der plads til alle, og netop denne mangfoldighed er et trækplaster for turister. Homoseksuelle og folk med forskellige religioner lever side om side, men du vil også opleve de forskellige bydeles særheder og karakteristika. Byen har ganske enkelt noget for alt og alle, hvad enten du rejser som single, par eller familie. Hotelpriserne er overkommelige for et gennemsnitligt budget, så glæd dig til en by, hvor fortid, nutid og fremtid er synlig på deres helt egen måde.

Priser er tjekket den 07-02-2018.


Rejseinformation: Berlin

Hvor længe bor vores brugere i Berlin?

Voes brugere er typisk i Berlin i 3 nætter.

Hvad koster et hotel i Berlin?

Et hotelværelse i Berlin vil normalvis koste ca. 508 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Berlin?

Værelsespriser for hoteller i Berlin kan være helt op til 132 kr.% lavere i januar, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Berlin?

lørdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Berlin. Den dyreste er typisk tirsdag.

Hvad koster et hotel i Berlin?

Hoteller i Berlin (inklusiv hoteller med to stjerner og ned) koster i gennemsnit 258 kr. pr. person pr. nat. Det er 250 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Berlin pr. nat.

Hvis vi tager højde for vejret i Berlin, hvilke seværdigheder er så populære i august?

Der forventes generelt kun lidt regn (62 mm) og en gennemsnitstemperatur på 17 °C, så rejsende, der bor på et hotel i Berlin kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området.