Hoteller i Dresden

Find de bedste tilbud på 904 hoteller i Dresden, Tyskland

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Dresden

Der er mange skønne hoteller i Dresden. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Dresden

Galopprennbahn Dresden-Seidnitz
Dresdner Frauenkirche
Semperoper

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Galopprennbahn Dresden-Seidnitz?

Nedenfor ses de 10 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Dresden, der er tættest på Galopprennbahn Dresden-Seidnitz. Gennemsnitsprisen i nærheden af Galopprennbahn Dresden-Seidnitz ligger på 543 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Galopprennbahn Dresden-Seidnitz er normalt 3% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Dresden, som ligger på 526 kr..

Hoteller i nærheden af Galopprennbahn Dresden-Seidnitz

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Dresdner Frauenkirche?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Dresden tæt på Dresdner Frauenkirche, bør du forvente at skulle betale omkring 543 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 543 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Dresdner Frauenkirche. Hoteller i nærheden af Dresdner Frauenkirche er normalt 3% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Dresden, som ligger på 526 kr..

Hoteller i nærheden af Dresdner Frauenkirche

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Semperoper?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Dresden tæt på Semperoper, bør du forvente at skulle betale omkring 543 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 543 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Semperoper. Hoteller i nærheden af Semperoper er normalt 3% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Dresden, som ligger på 526 kr..

Hoteller i nærheden af Semperoper

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Dresden

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Dresden
Lavsæson
marts
Højsæson
juli

Det billigste tidspunkt

19%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

25%

forventet prisstigning

Pris
520 kr. - 838 kr.
Dyreste dag på ugen
fredag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

563 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

569 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Dresden er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
314 kr. - 436 kr.
3 stjerne
500 kr. - 576 kr.
4-5 stjerne
659 kr. - 723 kr.

Rejsetips til Dresden

Vores bedste tips til Dresden

Hvordan finder man et billigt hotel i Dresden?

Byerne i Østtyskland er altid attraktive rejsemål, da priserne stadig er ret gunstige sammenlignet med eksempelvis Hamborg eller München. Dresden er den fjerde største by i Tyskland samt hovedstad i delstaten Sachsen, hvilket betyder mange hotelmuligheder.

Byen er især velbesøgt om sommeren, hvor også mange tyske turister har ferie. Dermed sparer du penge ved at besøge byen uden for højsæsonen. Både forår og efterår er forholdsvis milde årstider, eller hvad med en billig overnatning i et sneklædt Altstadt?

Hver sæson sine farver, og Tyskland er kendt for en gedigen og omhyggelig service, uanset hvor du vælger at overnatte. De billigste priser får du ved at booke blandt byens pensionater, vandrehjem og kroer, som tilbyder det fornødne til priser fra ca. 40 EUR per nat (300 DKK).

Kan man rejse på budget?

Der er mange penge at spare ved at holde ferie i Dresden. Du behøver blot at vandre rundt i byen, for den er et gratis tag-selv-bord af arkitektoniske perler. Husk at have hukommelsesplads på mobilen, for du kan ikke undgå at knipse løs i sådan et sceneri, der giver et indblik i fortidens kulisser.

En af de helt oplagte budgetrejser består af overnatninger på et af byens vandrehjem samt udflugter rundt i byen med madpakke og vandflaske. Sæt dig på en bænk ved Elben og nyd udsigten eller tag plads i midtbyen og betragt de lokales daglige liv. Dresden er en fantastisk museumsby med historiske input, der printer sig fast på nethinden.

Et Dresden Welcome Card giver adgang til hele 14 museer i løbet af to døgn til en pris på ca. 22 EUR (164 DKK), hvilket er overkommeligt med tanke på, hvad du får igen. Det er også oplagt at betale omkring 13 EUR (97 DKK) for en guidet gåtur rundt i Altstadt. Mødestedet er oftest omkring Frauenkirche.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Siden 2004 har bystyret i Dresden udviklet turistzonerne markant, så det i dag er nemmest at begive sig rundt til fods. Masser af fodgænger-afmærkninger og skilte viser forskellige ruter til de velkendte attraktioner.

Cykeludlejning er også et oplagt valg, da infrastrukturen er skabt til cyklister, hvilket også ses på de mange lokale, der bruger den tohjulede som transportmiddel. Offentlig transport er også hurtig og komfortabel takket være 12 sporvognsruter samt 29 busruter. Sporvogn nummer 4 og 9 er de såkaldte turistruter, som er værd at benytte. Et 24-timers Tageskarte til byzonen med fri kørsel koster ca. 6 EUR (45 DKK).

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Dresden?

For at kunne stå som den ansvarlige for bookingen – og dermed checke ind på et hotel i Dresden – skal du være fyldt 18 år, da dette er minimumsalderen.

Skal man lægge depositum?

Du skal være forberedt på at betale et depositum, da det er et grundlæggende krav blandt langt de fleste hoteller.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Skat og andre tillæg er medregnet i prisen, når du spiser ude. Med derfor er der intet i vejen for at påskønne en service og indsats med 1 EUR (7 DKK) til eksempelvis tjenere, stuepiger eller andre i servicebranchen.

Hvor sikkert er der i Dresden?

Dresden er generelt en sikker by at besøge, men da det er en af Tysklands største byer betyder det mange indbyggere. Dermed skal du være varsom med pung og andre værdier, som skal opbevares med omtanke.

Skal man medbringe adapter?

I Tyskland anvender man de samme stiktyper som i Danmark (C og F), og dermed slipper du for at medbringe en adapter.


Hvad koster et hotel i Dresden pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Dresden

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Dresden

Disse billige hoteller og vandrehjem i Dresden har gode priser til det lille rejsebudget
Lollis Homestay - Hostel

Lollis Homestay - Hostel

8,5

128 kr.

Se hoteltilbud
Elbe's Hotel Dresden

Elbe's Hotel Dresden

7,5

148 kr.

Se hoteltilbud
Hostel Mondpalast

Hostel Mondpalast

8,3

128 kr.

Se hoteltilbud
Gasthof Fuchsbergklause

Gasthof Fuchsbergklause

8,2

244 kr.

Se hoteltilbud
A&O Dresden Hauptbahnhof

A&O Dresden Hauptbahnhof

7,4

141 kr.

Se hoteltilbud
Lalelu Hostel

Lalelu Hostel

8,6

269 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Dresden

Hoteller med mest værdi for pengene i Dresden

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Lollis Homestay - Hostel

Lollis Homestay - Hostel

8,5

128 kr.

Se hoteltilbud
NH Dresden Neustadt

NH Dresden Neustadt

8,1

397 kr.

Se hoteltilbud
A&O Dresden Hauptbahnhof

A&O Dresden Hauptbahnhof

7,4

141 kr.

Se hoteltilbud
Suitess - An Der Frauenkirche

Suitess - An Der Frauenkirche

9,1

704 kr.

Se hoteltilbud
Hyperion Hotel Dresden Am Schloss

Hyperion Hotel Dresden Am Schloss

9,0

960 kr.

Se hoteltilbud
Ramada by Wyndham Dresden

Ramada by Wyndham Dresden

8,1

404 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man overnatte i Dresden?

Floden Elben har en stor betydning for de forskellige byer, den løber igennem. Det gælder også for Dresden, der deles i to, hvilket giver forskelligartede valgmuligheder, når der skal bookes hotel. Altstadt – også kendt som den gamle bydel, er stedet, hvor langt de fleste turister overnatter, da du i dette område er tættest på de store attraktioner. Her kan du spadsere direkte ud fra hotellet og nyde prægtige bygningsværker som Dresden Frauenkirche eller operahuset SemperOper.

Et hotel parallelt med Brühlsche Terrasse giver en magisk udsigt over Elben, hvor du om aftenen kan se lyset fra de forskellige arkitektoniske perler spejle sig i floden.

Selvom Altstadt er favorit, når det drejer som om hoteller lige ved attraktionerne, så behøver du blot at begive dig ud på en af de 10 broer i bymidten for at komme over på byens nordlige side kaldet Neustadt. Fordelen ved at bo på nordsiden er, at man ser Altstadt fra et panorama-perspektiv. Her kan du også bo med udsigt eller trække lidt længere mod nord, hvis du ønsker ro.

Broerne er ikke længere, end at du stadig føler sig knyttet til både nord- og sydsiden, uanset hvor du bor på hotel i Dresden. Neustadt er tilmed kendt for sine grønne promenader langs vandet, hvilket er oplagt til et ophold med velvære i centrum.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Dresden

Man kommer ikke udenom bombardementet af Dresden under Anden Verdenskrig. Det har haft en kæmpe betydning for byens udseende og udvikling. Langt størstedelen af bykernen blev bombet, og dermed vil du opleve en by, der er genopbygget.

Dele af de oprindelige bygninger står dog stadig, og dette sammenspil mellem barok og moderne tiltrækker masser af turister hele året rundt. Det ses også på det varierede udbud af overnatningssteder, der byder på alt fra overdådig luksus til prisvenlige hoteller. Her er noget for romantiske par i de tidlige voksenår, kulturinteresserede seniorer eller børnefamilier. Du kommer ikke udenom et glas af den lokale øl i et klassisk Bierhaus, når du besøger denne sydøsttyske by. Husk også at smage nogle af de søde sager i form af Dresdner Stollen (rosinbrød) eller Dominosteine (chokoladefirkanter med fyld).

Dresden er en by med to ansigter. Du har Altstadt i syd med sine fantastisk smukke barokbygninger, der leder historien hen på fortidens mange royale, som huserede i byen, og prægede dens arkitektur på pompøs og glamourøs vis. Altstadt er også kendt under kaldenavnet juvelboksen i kraft af de mange arkitektoniske vidundere. Man har så kontrasten Neustadt i nord, som har fået kælenavnet Silicon Sachsen, grundet de mange hightech-firmaer i området.

I nordbyen vil du også se masser af graffiti samt en moderne puls. Dertil kan du lægge noget modernistisk takket være det enorme genopbygningsarbejde med rekonstruktion og tidens tilgængelige materialer. Must-see seværdigheder som Zwinger, der er et pragteksemplar på barok-arkitektur, SemperOper og Frauenkirche kommer du ikke udenom. Elben samt byens mange grønne områder er også trækplastre, så Dresden har både historie, natur og bygningsværker i verdensklasse.


Rejseinformation: Dresden

Hvor længe bor vores brugere i Dresden?

Det gennemsnitlige ophold i Dresden varer 3 nights.

Hvad koster et hotel i Dresden?

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Dresden, er 757 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Dresden?

I marts er priserne på et hotelværelse billigst i Dresden. Prisen på dit værelse kan være op til 115 kr.% billigere.

Hvilken dag er den billigste at bo i Dresden?

Hotelværelser i Dresden er generelt billigst lørdag og dyrest torsdag.

Hvad koster et hotel i Dresden?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Dresden er 288 kr. pr. nat. Du kan spare 469 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Dresden.

Hvis vi tager højde for vejret i Dresden, hvilke seværdigheder er så populære i november?

Med en gennemsnitstemperatur på 4 °C og en forventet mængde nedbør på 30 mm er november en god måned til at udforske omegnen omkring Dresden.