Hoteller i Dresden, Tyskland

Find tilbud på 197 hoteller i Dresden, Tyskland

Dresden, Tyskland
2. feb. — 3. feb.2
fre. 3.2
tir. 7.2

Populære hoteller til en overnatning i Dresden

Find det perfekte hotel til dit ophold i Dresden
Pris
kr.109
kr.912
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Dresdens bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Dresden

Pris

480 kr. – 783 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I DRESDENKlotzsche23% billigereHoteller i Klotzsche er de billigste i Dresden med kun 480 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I DRESDENLoschwitz21% dyrereLoschwitz har de højeste hotelpriser i Dresden med værelser til 783 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I DRESDENAltstadt85% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Altstadt end i andre områder i Dresden

Oplevelser i Dresden


Hoteller i populære bydele i Dresden

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Dresden og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Dresden?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Dresden
LavsæsonaprilDet billigste tidspunkt
Højsæsonoktoberdet dyreste tidspunkt
83%forventet prisfald
73%forventet prisstigning

Rejsepriser

138 kr. - 3.049 kr.

Billigeste dag på ugensøndagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugentorsdagis the most expensive day of the week to book
1.009 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
298 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Dresden er: 1-2 stjerne, 86 dage før.

1-2 stjerne

425 kr. - 480 kr.

3 stjerne

562 kr. - 631 kr.

4-5 stjerne

727 kr. - 830 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Dresden

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Dresden

Laveste hotelpris

123 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hotel Suitess

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1801

Gennemsnitslængde på ophold

1 dag
Den billigste pris for et værelse i Dresden, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 123 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hostel Lollis Homestay Dresden, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hotel Suitess, det mest populære 5-stjernede hotel i Dresden(bedømmelse på 9,1/10 ud fra 4.566 anmeldelser).
Der er 1.801 hoteller i Dresden tæt på Dresden Arpt. new apartment I cozy I Netflix I WLAN I near airport er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 1 dag, når de overnatter på hoteller i Dresden. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 1 dag i Dresden lå i sidste uge på 736 kr..

Rejsetips til Dresden

Byerne i Østtyskland er altid attraktive rejsemål, da priserne stadig er ret gunstige sammenlignet med eksempelvis Hamborg eller München. Dresden er den fjerde største by i Tyskland samt hovedstad i delstaten Sachsen, hvilket betyder mange hotelmuligheder. Byen er især velbesøgt om sommeren, hvor også mange tyske turister har ferie. Dermed sparer du penge ved at besøge byen uden for højsæsonen. Både forår og efterår er forholdsvis milde årstider, eller hvad med en billig overnatning i et sneklædt Altstadt? Hver sæson sine farver, og Tyskland er kendt for en gedigen og omhyggelig service, uanset hvor du vælger at overnatte. De billigste priser får du ved at booke blandt byens pensionater, vandrehjem og kroer, som tilbyder det fornødne til priser fra ca. 40 EUR per nat (300 DKK).

Der er mange penge at spare ved at holde ferie i Dresden. Du behøver blot at vandre rundt i byen, for den er et gratis tag-selv-bord af arkitektoniske perler. Husk at have hukommelsesplads på mobilen, for du kan ikke undgå at knipse løs i sådan et sceneri, der giver et indblik i fortidens kulisser. En af de helt oplagte budgetrejser består af overnatninger på et af byens vandrehjem samt udflugter rundt i byen med madpakke og vandflaske. Sæt dig på en bænk ved Elben og nyd udsigten eller tag plads i midtbyen og betragt de lokales daglige liv. Dresden er en fantastisk museumsby med historiske input, der printer sig fast på nethinden. Et Dresden Welcome Card giver adgang til hele 14 museer i løbet af to døgn til en pris på ca. 22 EUR (164 DKK), hvilket er overkommeligt med tanke på, hvad du får igen. Det er også oplagt at betale omkring 13 EUR (97 DKK) for en guidet gåtur rundt i Altstadt. Mødestedet er oftest omkring Frauenkirche.

Siden 2004 har bystyret i Dresden udviklet turistzonerne markant, så det i dag er nemmest at begive sig rundt til fods. Masser af fodgænger-afmærkninger og skilte viser forskellige ruter til de velkendte attraktioner. Cykeludlejning er også et oplagt valg, da infrastrukturen er skabt til cyklister, hvilket også ses på de mange lokale, der bruger den tohjulede som transportmiddel. Offentlig transport er også hurtig og komfortabel takket være 12 sporvognsruter samt 29 busruter. Sporvogn nummer 4 og 9 er de såkaldte turistruter, som er værd at benytte. Et 24-timers Tageskarte til byzonen med fri kørsel koster ca. 6 EUR (45 DKK).

For at kunne stå som den ansvarlige for bookingen – og dermed checke ind på et hotel i Dresden – skal du være fyldt 18 år, da dette er minimumsalderen.

Du skal være forberedt på at betale et depositum, da det er et grundlæggende krav blandt langt de fleste hoteller.

Skat og andre tillæg er medregnet i prisen, når du spiser ude. Med derfor er der intet i vejen for at påskønne en service og indsats med 1 EUR (7 DKK) til eksempelvis tjenere, stuepiger eller andre i servicebranchen.

Dresden er generelt en sikker by at besøge, men da det er en af Tysklands største byer betyder det mange indbyggere. Dermed skal du være varsom med pung og andre værdier, som skal opbevares med omtanke.

I Tyskland anvender man de samme stiktyper som i Danmark (C og F), og dermed slipper du for at medbringe en adapter.


Hvad koster et hotel i Dresden pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Dresden

4-stjernede hoteller

Billigst 383 kr.

Gennemsnitlig 538 kr.

Dyrest 1.044 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Dresden

Disse billige hoteller og vandrehjem i Dresden har gode priser til det lille rejsebudget