Hoteller i Rostock, Tyskland

Find tilbud på 66 hoteller i Rostock, Tyskland

Rostock, Tyskland
29. jan. — 30. jan.2
man. 30.1
fre. 3.2

Populære hoteller til en overnatning i Rostock

Find det perfekte hotel til dit ophold i Rostock
Pris
kr.177
kr.1061
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Rostock


Hvornår skal man booke et hotel i Rostock?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Rostock
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonaprildet dyreste tidspunkt
49%forventet prisfald
35%forventet prisstigning

Rejsepriser

426 kr. - 1.279 kr.

Billigeste dag på ugenlørdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenmandagis the most expensive day of the week to book
1.188 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
797 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Rostock er: 1-2 stjerne, 33 dage før. 3 stjerne, 16 dage før. 4-5 stjerne, 86 dage før.

1-2 stjerne

533 kr. - 575 kr.

3 stjerne

602 kr. - 650 kr.

4-5 stjerne

882 kr. - 1.101 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Rostock

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Rostock

Laveste hotelpris

137 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hotel Neptun

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1402
Den billigste pris for et værelse i Rostock, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 137 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Subraum Hostel, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hotel Neptun, det mest populære 5-stjernede hotel i Rostock(bedømmelse på 8,4/10 ud fra 3.512 anmeldelser).
Der er 1.402 hoteller i Rostock tæt på Hamburg. Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport er det nærmeste og ligger 1,3 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Rostock

Rostock er en by med et bredt udbud af hoteller, og priserne bliver generelt bedre, jo længere væk fra centrum du kigger. Du kan også booke et hostel, gasthaus eller budgethotel, der alle har det tilfælles, at du får et standardværelse uden luksuriøse faciliteter, men til en fast lav pris. En overnatning i eksempelvis august kan klares for omkring 300 DKK og opefter.

Du kan tit være heldig at finde gode tilbud på hoteller i Rostock, men der findes også andre måder at gøre rejsen mere budgetvenlig på – og her menes der hvad du får dagene til at gå med. Hele arealet langs floden fra midtbyen og op til Warnemünde er ideel til vandreture, cykelture eller picnic, samtidig med at du kan betragte de mange både og færger, der passerer fra Østersøen. En tur op i tårnet i Petrikirche, der er en gotisk kirke fra det 14. århundrede, byder på en storslået udsigt, og er en glimrende måde at opleve byen fra oven på. Ved byens turistinformation er det muligt at mødes med en guide, der tager turister med på en historisk rundgang blandt alle de mest populære attraktioner. Du får også meget ud af selv at gå rundt i den gamle bydel, hvor du kan nyde atmosfæren og betragte den puls, der også kendetegner Rostock.

I Rostock kan du nyde godt af byens infrastruktur samt offentlige transportmidler, der består af både sporvogne, busser, tog og færger, som alle kører på den samme billet, hvilket gør tingene mere overskuelige. En dagsbillet til ubegrænset transport koster omkring 40 DKK.

Du kan godt booke hotel i Rostock uden kreditkort – det er dog ikke muligt på alle hoteller i byen.

Du skal være mindst 18 år, når man tjekker ind på et hotel i Rostock.

Du bør forvente at lægge et depositum som en slags garanti, og de fleste steder kan du både betale med kontanter eller kreditkort.

Ved en tilfredsstillende betjening bør du give omkring 5-10%i drikkepenge eller lægge et par euro.

Rostock er generelt kendt for at være en sikker by for turister.

Det er ikke nødvendigt at medbringe adapter, når ferien foregår i Tyskland.


Hvad koster et hotel i Rostock pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Rostock

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Rostock

Disse billige hoteller og vandrehjem i Rostock har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Rostock

Hoteller med mest værdi for pengene i Rostock

Disse Rostock hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Rostock

Der er mange byer at vælge imellem når turen går til Tyskland, uanset om du har en storbyferie, familieferie eller et romantisk ophold for øje – og Rostock er blot en af dem der fortjener lidt mere opmærksomhed. Rostock har et ret nært forhold til Danmark, hvilket ikke mindst understreges af en fast færgeforbindelse til Gedser på Falster. Byen gennemskæres af floden Warnow, hvor det meste af centrum ligger på den vestlige side. Hvis du vil bo lige i hjertet af Rostock, så skal du booke et hotel i området kaldet Stadtmitte, hvor du er tæt på rådhuset og byens hovedtorv, Neuer Markt.

Du skal ikke ret langt nord for centrum, før du befinder dig ved kanten af floden. Et hotel tæt herpå vil byde på en glimrende udsigt og en maritim stemning. Har du behov for at bo tæt på motorvejen, så kan du med fordel overnatte i byens nordvestlige område, der også er mindre turistet. Det gælder især området op mod Schmarl samt stykket hele vejen op til Østersøen. Selvom den største del af byens østlige side består af erhverv og industri, så findes der omkring floden et område med hoteller, hvor det også er muligt at bo tæt på både vand og by.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Rostock

Rostocks placering i det nordøstlige Tyskland gør afstanden til Danmark kort, uanset hvilken transportform man vælger. Floden Warnow sørger for masser af liv i byens havn, der også er kendt for sine store skibsværfter og shipping-virksomheder. Det skaber en fin balance til den gamle bydel med Neuer Markt som omdrejningspunkt, hvor også byens rådhus ligger. Rostock er også en uddannelsesby, hvor en god del af de over 200.000 indbyggere er studerende, som er med til at holde et hyggeligt caféliv i byen. Rostock Universitet er tilmed et af verdens ældste universiteter, da det er bygget i 1419, og derfor bør bygningen også være med på listen med attraktioner, der skal ses.

Når man har suget masser af frisk havluft til sig, så kan man nyde shopping-livet i Rostock, hvor Kröpeliner Straße går for at være byens hovedstrøg med langt de fleste butikker. Man skal også huske at begive sig ned i de små sidegader, hvor man finder alle de forskellige specialbutikker, og har man lyst til rigtig indendørs-shopping, så foregår det i indkøbscenteret Kröpeliner Tor Center. En af Rostocks smukkeste og mest markante kirker, i form af Marienkirche fra 1265, kommer man ikke uden om. Den er også den største af bykirkerne. Hvis man holder ferie i sommermånederne, så er det et must at tage op til de lækre badestrande i Warnemünde. I byen kan man også se gamle bindingsværkshuse eller tage ud til fyrtårnet på spidsen.


Information about staying in Rostock

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Rostock

Et hotelværelse i Rostock vil normalvis koste ca. 555 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Værelsespriser for hoteller i Rostock kan være helt op til 50% lavere i januar, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hotelværelser i Rostock er billigst fredag og dyrest søndag.

Et luksushotel i Rostock koster ca. 855 kr. pr. nat pr. person. Til sammenligning koster et gennemsnitligt hotel i Rostock 555 kr. pr. nat pr. person. Det svarer til en prisforskel på 239 kr.% mellem et gennemsnitligt hotel og et luksus hotel.

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Rostock er i gennemsnit 377 kr. pr. nat. Du kan spare 178 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Rostock.

Hvis du gerne vil bo på hotel i Rostock i februar, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på -1 °C, og chancen for sne er lav med kun 20 mm forventet nedbør.

Der er 131 ferieboliger i Rostock, og The Green Rostock Apartment Hotel er den mest populære blandt momondos brugere. Find tilbud på ferieboliger i Rostock.

Der er 41 hostels i Rostock, hvis du vil spare penge på ophold under din rejse. Landhotel Rittmeister & Kräuter-Spa er tilfældigvis det mest populære hostel i Rostock i øjeblikket. Find tilbud på hostels i Rostock.


momondos yndlingshoteller i Rostock

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Rostock
Altstadtpension Rostock

Altstadtpension Rostock

7 Faule Straße, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

8,3
404 kr.
Hotel Landhaus Dierkow

Hotel Landhaus Dierkow

Gutenbergstraße 5/6, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

7,9
479 kr.
B&B Hotel Rostock City-West

B&B Hotel Rostock City-West

Lübecker Straße 31, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

7,9
376 kr.
Blue Doors Hostel Altstadt

Blue Doors Hostel Altstadt

Beginenberg 25, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

8,2
267 kr.
Kurparkhotel Warnemünde

Kurparkhotel Warnemünde

Kurhausstr. 4, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

8,5
691 kr.
Hotel Ostseeland

Hotel Ostseeland

Stolteraer Weg 47, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

8,4
588 kr.
Ifa Graal-Muritz Hotel & Spa

Ifa Graal-Muritz Hotel & Spa

Waldstraße 1, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

8,5
698 kr.
Hotel Godewind

Hotel Godewind

Warnemünder Straẞe 5, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

8,1
766 kr.
Strandhafer Aparthotel

Strandhafer Aparthotel

Am Stolteraer Ring 1, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

8,8
684 kr.
Blue Doors Hostel

Blue Doors Hostel

Doberaner Str. 96, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

7,9
315 kr.
Hotel Pension Petridamm

Hotel Pension Petridamm

Petridamm 7, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

7,9
458 kr.
Pension an der Werft

Pension an der Werft

Carl-Hopp Straße 14a, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

7,6
260 kr.

Hotel Citymaxx

Petridamm 1a, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

7,8
335 kr.

Parkhotel Seeblick

Strandweg 12a - 14, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

8,1
486 kr.

Hotel GreifenNest

August-Bebel-Straße 49 b, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

8,5
362 kr.

Pension Elmenhorst

Hauptstraße 84, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

7,5
226 kr.

Hotel Bellevue Warnemünde

Seestr. 8, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

7,7
684 kr.

Aalreuse

Kistenmacherstr. 20/21, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

7,0
369 kr.

Stadtvilla An der Viergelindenbrücke

Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Tyskland

9,0
547 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Rostock


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Rostock fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Rostock.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.