Billeje i Rostock, Mecklenburg-Vorpommern

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Rostock, Mecklenburg-Vorpommern

Rostock, Tyskland
8. feb. — 15. feb.
Samme aflevering
Rostock, Tyskland
ons. 8.2
Middag
ons. 15.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Vigtige oplysninger om billeje i Rostock

Du må ikke køre i en tyske lejebil i Danmark, men du må typisk gerne køre i andre europæiske lande, hvis du har oplyst ønsket om dette ved booking og afhentning. Nogle udlejere vil næppe tillade for eksempel Polen, men kører du bare sydpå, vil der typisk ikke være så mange problemer. Men forhør dig hos din biludlejning i Rostock først. Det kan også være sådan, at du kan få lov at køre over grænser med nogle kategorier af biler, men ikke med andre. Vær opmærksom på, at der kan skulle betales et mindre gebyr, hvis du vil bruge bilen i andre lande, for at dække den ekstra forsikring og autohjælp. Vær også opmærksom på forskellige landes krav til miljømærker, og sørg for at overholde disse regler. Bemærk også, at for eksempel Schweiz ikke er et EU-land, og det kan betyde særlige krav i forbindelse med leje.

Der er som regel biludlejning i Rostock med biler, som kan lejes uden kreditkort, men det kræver, at du lægger et kontant depositum ved afhentning eller eventuelt bruger et debetkort, hvor de reserverer et depositum på. Men langt de fleste steder vil kræve et kreditkort, da dette giver udlejningsfirmaet større sikkerhed, og håndteringen af depositummet er enkel for begge parter. Med kontanter bliver det hele bare en anelse mere bøvlet. Der er også udlejningsfirmaer, som vil acceptere et debetkort, da sikringen af depositummet med disse stadig er en enkel sag. Det kræver dog, at du har tilstrækkeligt med penge stående på din konto til at dække både depositum og leje. Du kan opleve, at lejen bliver højere, hvis du ikke har et kreditkort, for at dække de øgede omkostninger og besvær, som biludlejeren har. Forhør dig direkte hos biludlejeren i Rostock.

I Tyskland må du ikke benytte elektronik under kørslen, det gælder også håndfri mobil. Reglen gælder også GPS, smartwatch, tablet med mere. Du kan få både bøde og kørselsforbud, hvis du overtræder reglerne. Promillegrænsen er det samme som herhjemme, medmindre du er under 21 eller har haft kørekort mindre end to år; så er promillegrænsen 0.0. Du må heller ikke benytte udrustning, som advarer om radarfælder, inklusive anvende sådan en funktion på en GPS. Nærlys skal være tændt efter mørkets frembrud, ved tåge, stærk regn eller snefald. I Tyskland har man også altid vigepligt for trafik på motorvejen. Det er særligt vigtigt, når man kommer fra en tilkørsel. Overhaler du cyklister eller el-løbehjul i byen, skal du holde halvanden meters afstand, uden for byen gælder mere afstand. Der findes også skilte, som markerer, at det her er helt forbudt overhale cyklister og små scootere.

Som international rejsende skal du, hvis du kommer med et dansk kørekort, ikke umiddelbart bruge andet, bortset fra eventuelt kreditkort til at betale med. At eventuelt have passet klar skader heller aldrig. Du kunne løbe ind i et sted, hvor man ville se det, om end der ikke er noget specielt krav til biludlejere om det. Hvis du skal køre i andre lande, så sørg for, at det fremgår af lejeaftalen, hvilke lande du må køre i. Skal I være flere, der skal kunne køre bilen, skal I også alle være noteret på lejeaftalen og vise kørekort, når bilen afhentes. Overvej også hvilken forsikringsdækning du behøver, og hvilken du eventuelt allerede har fra for eksempel det kreditkort, du betaler med.


Find billig billeje i Rostock, Mecklenburg-Vorpommern

Find den lejebil i Rostock, der passer til dine behov

Biler i Lille

201 kr. - 602 kr.

Alle biltyper

312 kr. - 1.218 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Rostock, Tyskland er 284 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Rostock, Tyskland er i maj. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 201 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 53% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rostock. I Rostock kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Rostock, Tyskland er 700 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Rostock, Tyskland er i marts. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 351 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rostock. I Rostock kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Rostock, Tyskland er 501 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Rostock, Tyskland er i august. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 415 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rostock. I Rostock kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Rostock, Tyskland er 210 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Rostock, Tyskland er i januar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 252 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 66% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rostock. I Rostock kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Rostock, Tyskland er 677 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Rostock, Tyskland er i oktober. Prisen er 7% lavere end resten af året og ligger på kun 634 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rostock. I Rostock kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Rostock, Tyskland er 329 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Rostock, Tyskland er i juli. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 373 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 46% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rostock. I Rostock kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Rostock

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Rostock, Mecklenburg-Vorpommern

Enterprise

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Sunnycars

10 kontorer

keddy by Europcar

5 kontorer

FLIZZR

4 kontorer

Sixt

4 kontorer

BUCHBINDER

3 kontorer

Europcar

3 kontorer

Global Rent A Car

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Rostock

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Rostock

Det mest populære bureau

Sixt

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Standard

Billigste lejebil

310 kr.

Den mest populære model

Volkswagen Multivan
Det mest populære biludlejningsbureau i Rostock, der er fundet på momondo i denne måned, er Sixt. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Europcar og BUCHBINDER
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Rostock i de seneste 72 timer: SUV, Intermediate, Standard.
Den laveste pris for en lejebil i Rostock er 310 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 468 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Rostock i de seneste 7 dage er Volkswagen Multivan. Vores brugere foretrækker også Class Luxury SUV som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Rostock

Herunder vises de mest populære hoteller i Rostock

Kørsel i lejebil i Rostock – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Rostock, så du er klar til næste rejse.

302 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Rostock i marts. Tilbud fås helt ned til 302 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Rostock i marts, kan du forvente en pris på cirka 513 kr.. De bedste priser fås fra 293 kr..

De billigste udlejningsbiler i Rostock kan normalt findes gennem keddy by Europcar. Når du booker hos keddy by Europcar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 23,7/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Rostock er 26,07/dag.

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 6 °C og nedbør på 30 mm i marts, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Rostock. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i marts måned og er et populært valg blandt Rostock rejsende. Leje af en Standard i Rostock koster 473 kr./dag i gennemsnit.

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Rostock, med 10 lokationer.

50 km/t. er fartgrænsen i Rostock, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Rostock er henholdsvis 100 km/t. og Rådgivende. Hvis du lejer en bil i Rostock så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Normalt er vejret i Rostock i februar måned -1 °C og den forventede nedbør er 20 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Rostock til et roadtrip til de omkringliggende områder i februar måned, er det vigtigt at vide, at resten af Mecklenburg-Vorpommern normalt har en temperatur på -1 °C, og at du kan forvente 20 mm nedbør.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Rostock

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Rostock

Lejebiler der er populære i Rostock

Lej en af disse populære biltyper i Rostock

Se flere lejebiler i Tyskland

Find billige udlejningsbiler i Tyskland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Rostock


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Rostock, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Rostock ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Rostock og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Rostock.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Rostock.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Rostock.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.