Lej en bil i Rostock, Tyskland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Rostock, Tyskland

Rostock, Tyskland
30. jul — 6. aug
Samme aflevering
Rostock, Tyskland
fre 30.7
Middag
fre 6.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Rostock, Tyskland

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

156 kr. - 368 kr.

Alle biltyper

164 kr. - 458 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Rostock, Tyskland, er 135 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Rostock, Tyskland, er i marts. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 156 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 51% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rostock. I Rostock kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Rostock.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Rostock, Tyskland, er 223 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Rostock, Tyskland, er i marts. Prisen er 23% lavere end resten af året og ligger på kun 172 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rostock. I Rostock kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Rostock.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Rostock, Tyskland, er 225 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Rostock, Tyskland, er i juli. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 340 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rostock. I Rostock kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Rostock.


Biludlejningsfirmaer i Rostock

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Rostock, Tyskland
10 kontorer
5 kontorer
5 kontorer
4 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Rostock, Tyskland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Hamborgs biludlejningsdisk

Biludlejning i Rostock

I juli har vi foretaget 42 søgninger på biludlejning i Rostock for momondos brugere.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Rostock har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Rostock er billigst gennem Global Rent A Car på et af deres 2 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 135 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 169 kr./dag.

Hvad er den bedste type bil at leje i Rostock i august måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 13 °C og nedbør på 50 mm i august, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Rostock. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i august måned og er et populært valg blandt Rostock rejsende. Leje af en Standard i Rostock koster 223 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Rostock, Tyskland?

50 km/t. er fartgrænsen i Rostock, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Rostock er henholdsvis 100 km/t. og Rådgivende. Hvis du lejer en bil i Rostock så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Rostock, Tyskland i juli?

Normalt er vejret i Rostock i juli måned 16 °C og den forventede nedbør er 70 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Vejret i Rostock i juli vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Rostock. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Rostock plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Opel Corsa, Fiat Panda og Volkswagen Sharan.

Minder vejret i Rostock om vejret i resten af Mecklenburg-Vorpommern?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Rostock til et roadtrip til de omkringliggende områder i juli måned, er det vigtigt at vide, at resten af Mecklenburg-Vorpommern normalt har en temperatur på 16 °C, og at du kan forvente 70 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Rostock