Billeje i Rostock, Tyskland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Rostock, Tyskland

Rostock, Tyskland
13. maj — 20. maj
Samme aflevering
Rostock, Tyskland
tor 13.5
Middag
tor 20.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Rostock

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Rostock, Tyskland
0,0
Forfærdelig
10 kontorer
0,0
Forfærdelig
5 kontorer
0,0
Forfærdelig
5 kontorer
0,0
Forfærdelig
4 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer

Afstanden fra Rostock, Tyskland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Hamborgs biludlejningsdisk

Biludlejning i Rostock

I maj har vi foretaget 42 søgninger på biludlejning i Rostock for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Rostock for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise, Avis, og Sixt er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Rostock. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Rostock, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Rostock har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Rostock er billigst gennem Global Rent A Car på et af deres 2 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 132 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 166 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Rostock, Tyskland biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Rostock ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Rostock. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Rostock har flest biludlejningssteder?

Sixt er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Rostock, Tyskland. På de 5 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 348 kr. i Rostock, Tyskland.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Rostock, Tyskland?

50 km/t. er fartgrænsen i Rostock, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Rostock er henholdsvis 100 km/t. og Rådgivende. Hvis du lejer en bil i Rostock så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Rostock, Tyskland i maj?

Normalt er vejret i Rostock i maj måned 11 °C og den forventede nedbør er 40 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Vejret i Rostock i maj vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Rostock. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Rostock plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Opel Corsa, Fiat Panda og Volkswagen Sharan.

Minder vejret i Rostock om vejret i resten af Mecklenburg-Vorpommern?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Rostock til et roadtrip til de omkringliggende områder i maj måned, er det vigtigt at vide, at resten af Mecklenburg-Vorpommern normalt har en temperatur på 11 °C, og at du kan forvente 40 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Tyskland

Se vores biludlejningstilbud i byer som Flensborg, München og Hamborg i Tyskland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Rostock