Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Rostock, Mecklenburg-Vorpommern

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Rostock, Mecklenburg-Vorpommern

Rostock, Tyskland
7. Mar — 14. Mar
Rostock, Tyskland
Thu 7.3
Middag
Thu 14.3
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Rostock

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Rostock

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Rostock?

De billigste udlejningsbiler i Rostock kan normalt findes gennem BUCHBINDER . Når du booker hos BUCHBINDER , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 168 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Rostock er 392 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Rostock har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Rostock, med 5 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Rostock?

De fleste momondo-brugere lejer en Volkswagen Golf SportWagen in Rostock, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Mercedes-Benz V-Class. Hvis du er interesseret i at leje en Volkswagen Golf SportWagen, er priserne i gennemsnit på 290 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Volkswagen Golf SportWagen in Rostock på helt ned til 190 kr. om dagen. Leje af en Mercedes-Benz V-Class in Rostock ligger i gennemsnit på 923 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 568 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Rostock, Mecklenburg-Vorpommern

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Rostock, Mecklenburg-Vorpommern
Economy294 kr./dag
Mini276 kr./dag
Luksus899 kr./dag
Kompakt SUV317 kr./dag
Middel stationcar339 kr./dag
Mellemstor SUV444 kr./dag
Standard stationcar457 kr./dag
Standard SUV471 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Rostock

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Rostock?

Du må ikke køre i en tyske lejebil i Danmark, men du må typisk gerne køre i andre europæiske lande, hvis du har oplyst ønsket om dette ved booking og afhentning. Nogle udlejere vil næppe tillade for eksempel Polen, men kører du bare sydpå, vil der typisk ikke være så mange problemer. Men forhør dig hos din biludlejning i Rostock først. Det kan også være sådan, at du kan få lov at køre over grænser med nogle kategorier af biler, men ikke med andre. Vær opmærksom på, at der kan skulle betales et mindre gebyr, hvis du vil bruge bilen i andre lande, for at dække den ekstra forsikring og autohjælp. Vær også opmærksom på forskellige landes krav til miljømærker, og sørg for at overholde disse regler. Bemærk også, at for eksempel Schweiz ikke er et EU-land, og det kan betyde særlige krav i forbindelse med leje.

Kan jeg leje en udlejningsbil i Rostock uden et kreditkort?

Der er som regel biludlejning i Rostock med biler, som kan lejes uden kreditkort, men det kræver, at du lægger et kontant depositum ved afhentning eller eventuelt bruger et debetkort, hvor de reserverer et depositum på. Men langt de fleste steder vil kræve et kreditkort, da dette giver udlejningsfirmaet større sikkerhed, og håndteringen af depositummet er enkel for begge parter. Med kontanter bliver det hele bare en anelse mere bøvlet. Der er også udlejningsfirmaer, som vil acceptere et debetkort, da sikringen af depositummet med disse stadig er en enkel sag. Det kræver dog, at du har tilstrækkeligt med penge stående på din konto til at dække både depositum og leje. Du kan opleve, at lejen bliver højere, hvis du ikke har et kreditkort, for at dække de øgede omkostninger og besvær, som biludlejeren har. Forhør dig direkte hos biludlejeren i Rostock.

Hvilke færdselslove skal jeg holde øje med i Rostock?

I Tyskland må du ikke benytte elektronik under kørslen, det gælder også håndfri mobil. Reglen gælder også GPS, smartwatch, tablet med mere. Du kan få både bøde og kørselsforbud, hvis du overtræder reglerne. Promillegrænsen er det samme som herhjemme, medmindre du er under 21 eller har haft kørekort mindre end to år; så er promillegrænsen 0.0. Du må heller ikke benytte udrustning, som advarer om radarfælder, inklusive anvende sådan en funktion på en GPS. Nærlys skal være tændt efter mørkets frembrud, ved tåge, stærk regn eller snefald. I Tyskland har man også altid vigepligt for trafik på motorvejen. Det er særligt vigtigt, når man kommer fra en tilkørsel. Overhaler du cyklister eller el-løbehjul i byen, skal du holde halvanden meters afstand, uden for byen gælder mere afstand. Der findes også skilte, som markerer, at det her er helt forbudt overhale cyklister og små scootere.

Hvilke dokumenter har en international rejsende brug for at leje en bil i Rostock?

Som international rejsende skal du, hvis du kommer med et dansk kørekort, ikke umiddelbart bruge andet, bortset fra eventuelt kreditkort til at betale med. At eventuelt have passet klar skader heller aldrig. Du kunne løbe ind i et sted, hvor man ville se det, om end der ikke er noget specielt krav til biludlejere om det. Hvis du skal køre i andre lande, så sørg for, at det fremgår af lejeaftalen, hvilke lande du må køre i. Skal I være flere, der skal kunne køre bilen, skal I også alle være noteret på lejeaftalen og vise kørekort, når bilen afhentes. Overvej også hvilken forsikringsdækning du behøver, og hvilken du eventuelt allerede har fra for eksempel det kreditkort, du betaler med.


Find billig billeje i Rostock, Mecklenburg-Vorpommern

Find den lejebil i Rostock, der passer til dine behov

Lille cars

167 kr. - 360 kr.

Alle biltyper

335 kr. - 698 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Rostock, Tyskland er 247 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Rostock, Tyskland er i april. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 167 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 51% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rostock. I Rostock kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Rostock.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Rostock, Tyskland er 418 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Rostock, Tyskland er i december. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 261 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rostock. I Rostock kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Rostock.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Rostock, Tyskland er 582 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Rostock, Tyskland er i november. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 437 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rostock. I Rostock kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Rostock, Tyskland er 328 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Rostock, Tyskland er i januar. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 194 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 35% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rostock. I Rostock kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Rostock.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Rostock, Tyskland er 724 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Rostock, Tyskland er i januar. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 576 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rostock. I Rostock kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Rostock, Tyskland er 439 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Rostock, Tyskland er i juni. Prisen er 9% lavere end resten af året og ligger på kun 403 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rostock. I Rostock kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus car i Rostock.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

294 kr./dag

11 Mar - 14 Mar
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Rostock

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Rostock, Mecklenburg-Vorpommern

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Avis

2 kontorer

keddy by Europcar

5 kontorer

Global Rent A Car

3 kontorer

Budget

2 kontorer

Hertz

3 kontorer

Europcar

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Rostock

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Rostock

Det mest populære bureau

keddy by Europcar

Populære biltyper

Compact, SUV, Wagon

Billigste lejebil

207 kr.

Den mest populære model

Volkswagen Golf SportWagen
Det mest populære biludlejningsbureau i Rostock, der er fundet på momondo i denne måned, er keddy by Europcar. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er BUCHBINDER og Europcar
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Rostock i de seneste 72 timer: Compact, SUV, Wagon.
Den laveste pris for en lejebil i Rostock er 207 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 333 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Rostock i de seneste 7 dage er Volkswagen Golf SportWagen. Vores brugere foretrækker også Mercedes-Benz V-Class som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Rostock

Herunder vises de mest populære hoteller i Rostock
Radisson Blu Hotel, Rostock

Radisson Blu Hotel, Rostock

Lange Strasse 40, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

1,4 km fra centrum

pentahotel Rostock

pentahotel Rostock

Schwaansche Straße 6, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

1,7 km fra centrum

Gästehaus Rostock Lütten Klein

Gästehaus Rostock Lütten Klein

Warnowallee 23-24, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

6,7 km fra centrum

Intercityhotel Rostock

Intercityhotel Rostock

Herweghstr. 51, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

2,0 km fra centrum

Hotel Sportforum

Hotel Sportforum

Kopernikusstr. 17a, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

1,2 km fra centrum

Yachthafenresidenz Hohe Düne

Yachthafenresidenz Hohe Düne

Am Yachthafen 1, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

9,9 km fra centrum

prizeotel Rostock-City

prizeotel Rostock-City

Warnowufer 42-43, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

0,7 km fra centrum

Hotel Neptun

Hotel Neptun

Seestr. 19, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

10,1 km fra centrum

Arthotel ANA Amber

Arthotel ANA Amber

Lübecker Str. 30, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

0,6 km fra centrum

Trihotel - Am Schweizer Wald

Trihotel - Am Schweizer Wald

Tessiner Strasse 103, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

4,2 km fra centrum

Casilino Hotel Rostocker Tor

Casilino Hotel Rostocker Tor

Rostocker Straße 22, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

6,6 km fra centrum

Vienna House Sonne Rostock

Vienna House Sonne Rostock

Neuer Markt 2, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

2,1 km fra centrum

B&B Hotel Rostock-Hafen

B&B Hotel Rostock-Hafen

Gaffelschonerweg 1, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

2,8 km fra centrum

Hotel Am Hopfenmarkt

Hotel Am Hopfenmarkt

Buchbinderstrasse 10, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

1,9 km fra centrum

B&B Hotel Rostock City-West

B&B Hotel Rostock City-West

Lübecker Straße 31, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

0,4 km fra centrum

aja Warnemünde

aja Warnemünde

Zur Promenade 2, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

10,1 km fra centrum

Blue Doors Hostel

Blue Doors Hostel

Doberaner Str. 96, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

0,4 km fra centrum

Blue Doors Hostel Altstadt

Blue Doors Hostel Altstadt

Beginenberg 25, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

2,1 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Rostock – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Rostock, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Rostock, Tyskland i marts?

484 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Rostock i marts. Tilbud fås helt ned til 169 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Rostock i marts, kan du forvente en pris på cirka 0 kr.. De bedste priser fås fra 0 kr..

Hvad er den bedste type bil at leje i Rostock i marts måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 6 °C og nedbør på 30 mm i marts, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Rostock. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i marts måned og er et populært valg blandt Rostock rejsende. Leje af en Standard i Rostock koster 453 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Rostock, Tyskland?

50 km/t. er fartgrænsen i Rostock, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Rostock er henholdsvis 100 km/t. og Rådgivende. Hvis du lejer en bil i Rostock så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi Q5 in Rostock?

Hvordan er vejret i Rostock, Tyskland i februar?

Normalt er vejret i Rostock i februar måned -1 °C og den forventede nedbør er 20 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Rostock om vejret i resten af Mecklenburg-Vorpommern?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Rostock til et roadtrip til de omkringliggende områder i februar måned, er det vigtigt at vide, at resten af Mecklenburg-Vorpommern normalt har en temperatur på -1 °C, og at du kan forvente 20 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Rostock?

Priser for biler i Rostock opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Rostock?

Fra februar 2024 er der 41 udbydere at vælge mellem for biler i Rostock.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Rostock?

Blandt forskellige lande, herunder Rostock, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Rostock?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Rostock. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Rostock?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Rostock, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Rostock?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Rostock ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Rostock med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Rostock og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Rostock på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Rostock.

Kan jeg finde billeje i Rostock, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Rostock.

Kan jeg søge efter billeje i Rostock med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Rostock.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rostock på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Rostock

Populære typer af udlejningsbiler i Rostock


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Rostock
Thu 7.3
Middag
Thu 14.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo