Billeje i Recife, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Recife, Brasilien

Recife, PE, Brasilien
13. maj — 20. maj
Samme aflevering
Recife, PE, Brasilien
tor 13.5
Middag
tor 20.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Recife

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Recife, Brasilien
5,4
Okay
17 anmeldelser2 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,2

Comfort

5,8

Samlet

5,4

Afhentning/aflevering

5,2

Valuta for pengerne

5,1
0,0
Forfærdelig
5 kontorer
0,0
Forfærdelig
4 kontorer
0,0
Forfærdelig
4 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer

Afstanden fra Recife, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Recife Guararapes Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Recife

Indtil videre har der i maj været 8 søgninger på biludlejning i Recife på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Recife for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Enterprise, og National er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Recife som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Recife. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Recife har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos MOVIDA når du besøger Recife. Med gennemsnitspriser på 112 kr./dag tilgængelige gennem deres 3 udlejningskontorer, er MOVIDA et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Recife, Brasilien biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Recife tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Alamo, Enterprise og National, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Recife har flest biludlejningssteder?

MOVIDA har flest udlejningssteder i Recife, Brasilien med 3 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 112 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Recife, Brasilien?

Hvis du lejer en bil i Recife, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Recife er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Recife er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvordan er vejret i Recife, Brasilien i maj?

Normalt er vejret i Recife i maj måned 25 °C og den forventede nedbør er 300 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Temperaturerne i Recife i løbet af maj er typisk højere end andre måneder, men der er stadig en betydelig sandsynlighed for regn. Det anbefales at leje en bil med aircondition.

Minder vejret i Recife om vejret i resten af Pernambuco?

Dem, der gerne vil leje bil i Recife til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Pernambuco i maj måned normalt er ca. 25 °C med 300 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Recife

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Recife

Kom i gang med at planlægge din rejse til Recife