Billeje i Salvador, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Salvador, Brasilien

Salvador, BA, Brasilien
24. apr — 1. maj
Samme aflevering
Salvador, BA, Brasilien
lør 24.4
Middag
lør 1.5
Middag

Biludlejningsfirmaer i Salvador

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Salvador, Brasilien
Vurdering af udbyder: God 7.4

Vurdering baseret på 73 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.2

Vurdering baseret på 5 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Middel 2.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Afstanden fra Salvador, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Salvador D.L.E.Magalhaess biludlejningsdisk

Biludlejning i Salvador

I april har vi foretaget 3 søgninger på biludlejning i Salvador for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Salvador for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Salvador. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Salvador, Brasilien biludlejning?

Udlejningsbiler i Salvador fra populære udlejningssteder så som Enterprise, National og Sixt tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Salvador, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Salvador, Brasilien?

Salvadors hastighedsbegrænsning er 60 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Salvador er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Salvador, Brasilien i april?

I april er der normalt 312 mm nedbør i Salvador og en gennemsnitstemperatur på 26 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Salvador, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Selvom temperaturerne er varmere end normalt i april, er der stor risikofor regn. momondo vil anbefale at leje en bil med aircondition for at holde dig kølig i det varmere klima i Salvador.

Minder vejret i Salvador om vejret i resten af Bahia?

Klimaet i Bahia i april er normalt 25 °C med en forventet nedbør på 193,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Salvador til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Salvador

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Salvador

Kom i gang med at planlægge din rejse til Salvador