Udlejningsbiler fra Alamo i Salvador

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i Salvador

Salvador, BA, Brasilien
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Salvador, BA, Brasilien
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Salvador Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i Salvador, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Alamo

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,4

Comfort

8,5

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

9,4

Value

8,8

Information om Alamo udlejningsbiler i Salvador

Alamo udlejningslokationer i Salvador er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Alamo er engageret i at bremse smitten i Salvador:
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Salvador D.L.E.Magalhaes. De adresser for dette Alamo biludlejningscenter er Aeroporto De Salvador.

Alamo tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Salvador. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Alamo for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Alamo i Salvador her.

Alamo opererer på nuværende tidspunkt fra 6 lokationer i Salvador. Den mest populære biludlejningslokation Alamo har i Salvador er placeret på Aeroporto De Salvador.I løbet af de sidste 12 måneder har 82% af vores brugere, der søgte efter Alamo udlejningsbiler i Salvador endt med at leje deres bil fra Aeroporto De Salvador lokationen.


Alamo biler i andre byer i Brasilien