Billeje i Andorra la Vella

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Andorra la Vella

Andorra la Vella, Andorra
2. dec — 9. dec
Samme aflevering
Andorra la Vella, Andorra
ons 2.12
Middag
ons 9.12
Middag

Biludlejningsfirmaer i Andorra la Vella

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Andorra la Vella
Vurdering af udbyder: Middel 2.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Biludlejning i Andorra la Vella

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Andorra la Vella for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Andorra la Vella har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Avis, Europcar, og Budget. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Andorra la Vella. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Andorra la Vella biludlejning?

Udlejningsbiler i Andorra la Vella fra populære udlejningssteder så som Avis, Europcar og keddy by Europcar tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Andorra la Vella, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Andorra la Vella?

50 km/t. er fartgrænsen i Andorra la Vella, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Andorra la Vella er henholdsvis 90 km/t. og 90 km/t.. Hvis du lejer en bil i Andorra la Vella så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Andorra la Vella