Lej en bil i Andorra la Vella, Andorra

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Andorra la Vella, Andorra

Andorra la Vella, Andorra
26. okt. — 2. nov.
Samme aflevering
Andorra la Vella, Andorra
tir. 26.10
Middag
tir. 2.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Andorra la Vella

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Andorra la Vella, Andorra
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Biludlejning i Andorra la Vella

I oktober til og med i dag 8 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Andorra la Vella.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Andorra la Vella, Andorra?

50 km/t. er fartgrænsen i Andorra la Vella, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Andorra la Vella er henholdsvis 90 km/t. og 90 km/t.. Hvis du lejer en bil i Andorra la Vella så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Andorra la Vella?

Til gennemsnitligt 450 kr./dag (og helt ned til 272 kr./dag) er udlejning af en Fiat Panda in Andorra la Vella det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Ford Focus in Andorra la Vella for 583 kr./dag i gennemsnit (273 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Hvordan er vejret i Andorra la Vella, Andorra i oktober?

I oktober er der normalt 87 mm nedbør i Andorra la Vella og en gennemsnitstemperatur på 9 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Andorra la Vella, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Vejret i Andorra la Vella i oktober vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Andorra la Vella. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Andorra la Vella plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Fiat Panda, Ford Focus og Class Mini Car.

Minder vejret i Andorra la Vella om vejret i resten af Andorra la Vella?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Andorra la Vella og rundt i Andorra la Vella eller til de omkringliggende områder i oktober måned, kan forvente temperaturer på omkring 9 °C og ca. 87 mm regn i løbet af hele måneden.