Find billige fly til Salvador

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 25.9
man. 2.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Salvador

Få indsigter om din flyrejse til Salvador, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Salvador?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Salvador på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 6.689 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du booke flyrejser til Salvador fra Danmark i maj i stedet. Fly til Salvador i maj, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 7.414 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Salvador på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Salvador fra Danmark på en onsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en onsdag helt ned til 8.096 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en tirsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 10.394 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Salvador.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Salvador?

Det billigste tidspunkt at flyve til Salvador på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 9.203 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Salvador på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 9.388 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Salvador?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Salvador du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 21t. 10min. at flyve fra København Kastrup til Salvador D.L.E.Magalhaes. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Salvador D.L.E.Magalhaes. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Salvador?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Salvador er 48 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 8.220 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Salvador

Find de billigste fly til disse Salvador-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Salvador

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Salvador

København (CPH) til Salvador (SSA)

Fly til Salvador ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Salvador D.L.E.Magalhaes, hvor den gennemsnitlige pris er 8.220 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SALVADOR FRA KØBENHAVNnovember19% billigereAt flyve fra København til Salvador ​​koster i gennemsnit blot 6.689 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SALVADOR FRA KØBENHAVNjuli30% dyrereDet koster cirka 10.706 kr. at flyve til Salvador ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SALVADOR FRA KØBENHAVNjanuar1.107% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Salvador fra København i januar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Salvador

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Salvador?

Valença Lufthavn eller Feira De Santana Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Salvador.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Salvador D.L.E.Magalhaes Lufthavn?

Priser for fly til Salvador D.L.E.Magalhaes Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Salvador D.L.E.Magalhaes Lufthavn?

Fra september 2023 er der 6 udbydere at vælge mellem for fly til Salvador D.L.E.Magalhaes Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Salvador D.L.E.Magalhaes Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Salvador D.L.E.Magalhaes Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Salvador D.L.E.Magalhaes Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Salvador D.L.E.Magalhaes Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Salvador D.L.E.Magalhaes Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Salvador

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Salvador fundet af momondos brugere for nylig
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
21t. 10min.
SSASalvador D.L.E.Magalhaes

Find de billigste enkeltbilletter til Salvador

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Salvador, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
21t. 10min.
SSASalvador D.L.E.Magalhaes

Hvilke flyselskaber flyver til Salvador?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Salvador

Hvilke flyselskaber flyver til Salvador?

KLM-fly til Salvador

KLM flyver omkring 6 fly til Salvador om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Sao Paulo Guarulhos Intl, hvor det bedste tilbud på en returrejse med KLM var på 6.069 kr. (Billund til Salvador). Brugerne har bedømt KLM med 7,5/10 i over 352 anmeldelser på momondo.

Air France-fly til Salvador

Air France-fly til Salvador kan fås fra helt ned til 6.656 kr. (returrejse fra København Kastrup fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 5 fly, som Air France flyver til Salvador på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Air France til Salvador er fra Sao Paulo Guarulhos Intl. Air France er blevet bedømt med 7,3/10 af momondo-brugere i 476 anmeldelser.


Populære fly til Salvador

Find dine flybilletter til Salvador blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Salvador
Hurtigste flyvetid21t. 10min.
Laveste pris7.519 kr.
Fly fra Lissabon til Salvador
Hurtigste flyvetid31t. 45min.
Laveste pris10.071 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Salvador


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Salvador?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Salvador.

Kan jeg finde fly til Salvador med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Salvador med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Salvador?

Når du har udført en søgning efter fly til Salvador, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Salvador lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Salvador, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Salvador spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.