Find billige fly til Florianopolis

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Florianopolis

Få indsigter om din flyrejse til Florianopolis, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Florianopolis?

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Florianopolis på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.361 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Florianopolis i maj, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Florianopolis i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 5.383 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Florianopolis?

Brugere, der booker rejser til Florianopolis fra Montes Claros, har fundet fly, der er 95% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Florianopolis. Hvis du vil finde den billigste pris til Florianopolis fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Florianopolis på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Florianopolis er på en søndag hvor priserne kan findes helt ned til 6.027 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis du rejser ud på en mandag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Florianopolis for omkring 8.934 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Florianopolis?

Det billigste tidspunkt at flyve til Florianopolis på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 6.323 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om morgenen, hvor priserne ligger på 8.600 kr. i gennemsnit. Fly til Florianopolis fra Danmark om morgenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Florianopolis?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Florianopolis er 1 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 8.338 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Florianopolis

Find de billigste fly til disse Florianopolis-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Florianopolis

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Florianopolis

København (CPH) til Florianopolis (FLN)

Fly til Florianopolis ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Florianopolis Hercilio Luz, hvor den gennemsnitlige pris er 8.338 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL FLORIANOPOLIS FRA KØBENHAVNmaj36% billigereAt flyve fra København til Florianopolis ​​koster i gennemsnit blot 5.361 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL FLORIANOPOLIS FRA KØBENHAVNaugust55% dyrereDet koster cirka 12.884 kr. at flyve til Florianopolis ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL FLORIANOPOLIS FRA KØBENHAVNdecember429% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Florianopolis fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Florianopolis

Når du bestiller flybilletter til Brasilien, har du sikkert allerede vænnet dig til tanken om at være på farten i en del timer. Flyvningen til Florianópolis fra en dansk lufthavn, er da også en noget tidskrævende en af slagsen, selvfølgelig på grund af den lange afstand, men også på grund af et par mellemlandinger undervejs, hvor der i mange tilfælde kan være en del ventetid. Det er bestemt ikke unormalt, at rejsetiden overstiger 30 timer, men på mange datoer er det heldigvis også muligt at finde flytilbud fra både Københavns Lufthavn (CPH), Billund Lufthavn (BLL) og Aalborg Lufthavn (AAL) med rejsetider på ned til lidt over 21 timer. Hvis du vil være sikker på at få en plads på en af disse, kan det være en god idé at bestille flybilletter i god tid.

Lufthavnen i Florianópolis har ikke direkte flyforbindelser til lande uden for Sydamerika, så det er desværre ikke muligt at finde flyrejser til Florianópolis fra Danmark uden mellemlandinger. Du skifter fly i enten Sao Paolo eller Rio Janeiro, og for det meste i en lufthavn i Europa inden da. Afgangene fra de danske lufthavne inkluderer således mindst to mellemlandinger på vejen til Brasilien, for eksempel i Amsterdam, Madrid eller Frankfurt. Der kan som sagt være lange ventetider i forbindelse med flyskiftene, men hvis du får plads på en af de hurtigere rejser til Florianópolis, vil du typisk kun skulle vente mellem to og fem timer på at komme med det næste fly.

Rejsende, som flyver til Florianopolis, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Navegantes (80 km fra Florianopolis centrum), Lufthavn: Jaguaruna Humberto Bortoluzzi (130 km fra Florianopolis centrum), Lufthavn: Criciuma (152 km fra Florianopolis centrum) eller Lufthavn: Joinville Cubatao (154 km fra fra Florianopolis centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Med en gennemsnitspris på 11.530 kr. pr. person er Lufthavn: Navegantes den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Florianopolis. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Andre kabineklasser på fly til Florianopolis

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Florianopolis

Hvilke flyselskaber flyver til Florianopolis?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Florianopolis

Hvilke flyselskaber flyver til Florianopolis?

LATAM Airlines, Lufthansa, KLM og Air France er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Florianopolis regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Florianopolis med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

SWISS-fly til Florianopolis

SWISS flyver omkring 3 fly til Florianopolis om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Sao Paulo Guarulhos Intl, hvor det bedste tilbud på en returrejse med SWISS var på 5.623 kr. (København Kastrup til Florianopolis). Brugerne har bedømt SWISS med 8,4/10 i over 142 anmeldelser på momondo.

Air France-fly til Florianopolis

Air France-fly til Florianopolis kan fås fra helt ned til 7.048 kr. (returrejse fra København Kastrup fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 10 fly, som Air France flyver til Florianopolis på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Air France til Florianopolis er fra Sao Paulo Guarulhos Intl. Air France er blevet bedømt med 7,6/10 af momondo-brugere i 277 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Florianopolis

Neden for finder du alle lufthavne i Florianopolis samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Florianópolis Lufthavn?

Florianópolis Lufthavn (FLN) ligger ikke langt fra byen, og hvis du for eksempel er i taxa eller lejebil, tager det ikke meget mere end et kvarter at komme ind til centrum. Et billigere, men også langsommere, alternativ er at tage en offentlig bus. Der kører flere linjer mellem lufthavnen og det centrale Florianópolis, heriblandt bus 183 og bus 186, som begge er cirka en halv time om at tilbagelægge afstanden. Det er selskabet Insular, der står for driften af disse busser, mens et andet selskab, Transol, driver bus 471, der også stopper i både lufthavnen og Florianópolis' centrum.


Visumkrav for Florianopolis

Det er de færreste herhjemme, der skal bekymre sig om at søge visum, da danske statsborgere kan opholde sig visumfrit i Brasilien i op til 90 dage. Du skal til gengæld være opmærksom på, hvor længe dit pas fortsat er gyldigt. For at få lov til at rejse ind i Brasilien skal passets gyldighed nemlig mindst overstige seks måneder fra den dato, du rejser hjem.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Florianopolis


De bedste oplevelser og seværdigheder i Florianopolis

Florianópolis ligger delvist på øen Santa Catarinas vestkyst, så der er ikke langt til den nærmeste strand. Strandene her er ikke mindst kendte og populære blandt surfere, og selv hvis du ikke har den store erfaring, er det nemt både at leje et surfbræt og få en lektion fra en lokal underviser. Der er også klitter, hvor du i stedet kan surfe på land. Er du mere til en afslappende side af strandbesøg, kan du naturligvis også bare ligge dig på badehåndklædet i det varme sand eller tage en dukkert. Med lange kyststrækninger siger det næsten også sig selv, at der er masser af muligheder for at stifte bekendtskab med de lokale madtraditioner, som selvfølgelig er baseret på seafood. Det finder du både i Florianópolis og i de omkringliggende fiskerlandsbyer, blandt andet Barra da Lagoa. En hyggelig måde at opleve det lokale liv på er ved at tage en slentretur på byen marked, hvor du finder en lang række af forskellige boder, butikker, restauranter og caféer.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Florianopolis. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Fly til Florianopolis med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Florianopolis ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Florianopolis. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.