Find billige flybilletter til Florianopolis

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 30.10
lør. 6.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Florianopolis.
Se nuværende rejserestriktioner for Brasilien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Florianopolis

Find de billigste fly til disse Florianopolis-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Florianopolis

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Florianopolis

København (CPH) til Florianopolis (FLN)

Fly til Florianopolis ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Florianopolis Hercilio Luz, hvor den gennemsnitlige pris er 6.140 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL FLORIANOPOLIS FRA KØBENHAVNaugust25% billigereAt flyve fra København til Florianopolis ​​koster i gennemsnit blot 4.196 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL FLORIANOPOLIS FRA KØBENHAVNseptember45% dyrereDet koster cirka 8.163 kr. at flyve til Florianopolis ​​fra København i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL FLORIANOPOLIS FRA KØBENHAVNdecember331% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Florianopolis fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Florianopolis?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Florianopolis?

  Brugere, der booker rejser til Florianopolis fra Rio de Janeiro, har fundet fly, der er 93% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Florianopolis. Hvis du vil finde den billigste pris til Florianopolis fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Florianopolis?

  Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Florianopolis er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 6.140 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Florianopolis på?

  Den billigste afrejsedag for dit fly til Florianopolis er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 6.034 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Florianopolis for omkring 7.676 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Florianopolis?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Florianopolis på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 5.753 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om morgenen, hvor priserne ligger på 7.498 kr. i gennemsnit. Fly til Florianopolis fra Danmark om morgenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Florianopolis?

  Rejsende, som flyver til Florianopolis, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Navegantes (80 km fra Florianopolis centrum), Lufthavn: Jaguaruna Humberto Bortoluzzi (130 km fra Florianopolis centrum), Lufthavn: Criciuma (152 km fra Florianopolis centrum) eller Lufthavn: Joinville Cubatao (154 km fra fra Florianopolis centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Florianopolis på?

  Med en gennemsnitspris på 4.305 kr. pr. person er Lufthavn: Joinville Cubatao den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Florianopolis. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Kan jeg flyve til Florianopolis Hercilio Luz fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Florianopolis Hercilio Luz

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Florianopolis Hercilio Luz.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 24 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Florianopolis Hercilio Luz.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Florianopolis Hercilio Luz.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Florianopolis Hercilio Luz?

Hjemrejse til Danmark fra Florianopolis Hercilio Luz

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Florianopolis Hercilio Luz skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Florianopolis Hercilio Luz er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Florianopolis nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Florianopolis?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Florianopolis
 • Hvilke flyselskaber flyver til Florianopolis?

  LATAM Airlines, KLM, Air France og Lufthansa er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Florianopolis regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Florianopolis med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Florianopolis