Find billige fly til Florianopolis

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Sa 2.12
Sa 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Florianopolis

Få indsigter om din flyrejse til Florianopolis, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Florianopolis på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Florianopolis er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 7.600 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis du rejser ud på en onsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Florianopolis for omkring 14.361 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Florianopolis?

Det billigste tidspunkt at flyve til Florianopolis på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 6.292 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 9.476 kr. i gennemsnit. Fly til Florianopolis fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Florianopolis

Find de billigste fly til disse Florianopolis-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Florianopolis

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Florianopolis

København (CPH) til Florianopolis (FLN)

Fly til Florianopolis ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Florianopolis Hercilio Luz, hvor den gennemsnitlige pris er 9.100 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL FLORIANOPOLIS FRA KØBENHAVNapril22% billigereAt flyve fra København til Florianopolis ​​koster i gennemsnit blot 6.559 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL FLORIANOPOLIS FRA KØBENHAVNmaj91% dyrereDet koster cirka 16.005 kr. at flyve til Florianopolis ​​fra København i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL FLORIANOPOLIS FRA KØBENHAVNnovember720% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Florianopolis fra København i november end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Florianopolis

Hvor lang tid tager det at flyve til Florianópolis?

Når du bestiller flybilletter til Brasilien, har du sikkert allerede vænnet dig til tanken om at være på farten i en del timer. Flyvningen til Florianópolis fra en dansk lufthavn, er da også en noget tidskrævende en af slagsen, selvfølgelig på grund af den lange afstand, men også på grund af et par mellemlandinger undervejs, hvor der i mange tilfælde kan være en del ventetid. Det er bestemt ikke unormalt, at rejsetiden overstiger 30 timer, men på mange datoer er det heldigvis også muligt at finde flytilbud fra både Københavns Lufthavn (CPH), Billund Lufthavn (BLL) og Aalborg Lufthavn (AAL) med rejsetider på ned til lidt over 21 timer. Hvis du vil være sikker på at få en plads på en af disse, kan det være en god idé at bestille flybilletter i god tid.

Hvorfra kan du flyve direkte til Florianópolis?

Lufthavnen i Florianópolis har ikke direkte flyforbindelser til lande uden for Sydamerika, så det er desværre ikke muligt at finde flyrejser til Florianópolis fra Danmark uden mellemlandinger. Du skifter fly i enten Sao Paolo eller Rio Janeiro, og for det meste i en lufthavn i Europa inden da. Afgangene fra de danske lufthavne inkluderer således mindst to mellemlandinger på vejen til Brasilien, for eksempel i Amsterdam, Madrid eller Frankfurt. Der kan som sagt være lange ventetider i forbindelse med flyskiftene, men hvis du får plads på en af de hurtigere rejser til Florianópolis, vil du typisk kun skulle vente mellem to og fem timer på at komme med det næste fly.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Florianopolis?

Generelt er april den billigste måned at flyve fra Danmark til Florianopolis på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 6.559 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Florianopolis i april, så er september den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Florianopolis i september har en gennemsnitlig pris på omkring 6.702 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Florianopolis?

Rejsende, som flyver til Florianopolis, kan måske finde bedre priser til Navegantes Lufthavn (80 km fra Florianopolis centrum), Jaguaruna Humberto Bortoluzzi Lufthavn (130 km fra Florianopolis centrum), Criciuma Lufthavn (152 km fra Florianopolis centrum) eller Joinville Cubatao Lufthavn (154 km fra fra Florianopolis centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Florianopolis Hercilio Luz Lufthavn?

Priser for fly til Florianopolis Hercilio Luz Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Florianopolis Hercilio Luz Lufthavn?

Fra november 2023 er der 5 udbydere at vælge mellem for fly til Florianopolis Hercilio Luz Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Florianopolis Hercilio Luz Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Florianopolis Hercilio Luz Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Florianopolis Hercilio Luz Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Florianopolis Hercilio Luz Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Florianopolis Hercilio Luz Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for Florianopolis

Hvilke krav er der til pas eller visum, når du besøger Florianópolis?

Det er de færreste herhjemme, der skal bekymre sig om at søge visum, da danske statsborgere kan opholde sig visumfrit i Brasilien i op til 90 dage. Du skal til gengæld være opmærksom på, hvor længe dit pas fortsat er gyldigt. For at få lov til at rejse ind i Brasilien skal passets gyldighed nemlig mindst overstige seks måneder fra den dato, du rejser hjem.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Florianopolis

Hvad kan du se og lave i Florianópolis?

Florianópolis ligger delvist på øen Santa Catarinas vestkyst, så der er ikke langt til den nærmeste strand. Strandene her er ikke mindst kendte og populære blandt surfere, og selv hvis du ikke har den store erfaring, er det nemt både at leje et surfbræt og få en lektion fra en lokal underviser. Der er også klitter, hvor du i stedet kan surfe på land. Er du mere til en afslappende side af strandbesøg, kan du naturligvis også bare ligge dig på badehåndklædet i det varme sand eller tage en dukkert. Med lange kyststrækninger siger det næsten også sig selv, at der er masser af muligheder for at stifte bekendtskab med de lokale madtraditioner, som selvfølgelig er baseret på seafood. Det finder du både i Florianópolis og i de omkringliggende fiskerlandsbyer, blandt andet Barra da Lagoa. En hyggelig måde at opleve det lokale liv på er ved at tage en slentretur på byen marked, hvor du finder en lang række af forskellige boder, butikker, restauranter og caféer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Florianopolis?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Florianopolis. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Florianopolis med fleksibel booking på momondo?

Fly til Florianopolis med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Florianopolis?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Florianopolis ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Florianopolis lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Florianopolis. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Florianopolis på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.