Find billige flybilletter til Alicante

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Alicante (ALC)
fre.. 26.2.
fre.. 5.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Alicante. De nuværende restriktioner til Alicante er baseret på Spanien rejserestriktioner.

Se nuværende Spanien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Alicante

Find de billigste fly til disse Alicante-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Billund
Alicante

BILLIGSTE ROUTE FRA Billund TIL Alicante

Billund (BLL) til Alicante (ALC)

Fly til Alicante ​​fra Billund er typisk billigere, når du flyver fra Billund til Alicante, hvor den gennemsnitlige pris er 1.119 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ALICANTE FRA BILLUNDnovember54% billigereAt flyve fra Billund til Alicante ​​koster i gennemsnit blot 514 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ALICANTE FRA BILLUNDjuli85% dyrereDet koster cirka 2.068 kr. at flyve til Alicante ​​fra Billund i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ALICANTE FRA BILLUNDjuli420% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Alicante fra Billund i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Alicante?

Med næsten 3000 timers solskin om året er Alicante så godt som en garant for sol og varme. Her regner det kun omkring 25 dage om året, og derfor er denne havneby ved Middelhavet blevet til en populær destination for os fra de koldere egne. Sommermånederne juni, juli og august, hvor vejret viser sig fra sin fineste side, betragtes af mange som det bedste tidspunkt at rejse hertil, men både forår og efterår kan også være skønne tidspunkter med færre turister.

Sol og strand samt byliv – man oplever det hele i Alicante.

Hvilket er det absolut billigste fly til Alicante?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Alicante for 93 kr./person, hvilket er 93% billigere end gennemsnitsflyprisen til Alicante. Hvis du vil finde den billigste pris til Alicante fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Alicante?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Alicante fra Danmark, med flest priser fundet omkring 636 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Alicante i januar, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 746 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Alicante?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Alicante fra Danmark, når du bestiller 52 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Alicante for omkring 1.190 kr., når du søger 52 dage forud. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Alicante fra Danmark helt ned til 355 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Alicante på?

Ifølge vores data er fredag den billigste dag at flyve til Alicante fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en fredag var 1.208 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Alicante på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.486 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Alicante?

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Alicante på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Alicante om morgenen helt ned til 1.159 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.677 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Alicante?

Lufthavn: Corvera Intl eller Lufthavn: Valencia kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Alicante.

Findes der en billigere måde at flyve til Alicante på?

Med en gennemsnitspris på 1.111 kr. pr. person er Lufthavn: Corvera Intl den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Alicante. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Alicante?

På nuværende tidspunkt inkluderer Spanien rejserestriktioner rejser til Alicante. Indrejserestriktioner

Spanien har genåbnet sine grænser for rejsende fra de fleste EU- og Schengenområder, men indrejsen er fortsat begrænset for rejsende, der ankommer fra andre områder, undtagen spanske statsborgere og indbyggere, ledsagere og deres nærmeste familiemedlemmer. Spanien tillader ikke indrejse for rejsende, der har været i Storbritannien, Brasilien og Sydafrika med undtagelse af spanske statsborgere og personer, der lovligt opholder sig i Spanien. Fra den 22. juli har rejsende fra Montenegro og Serbien ikke længere adgang til Spanien. Rejsende, der ankommer uden for EU, kan kun få adgang til følgende kategorier af rejsende: •Personer med bopæl i EU, Schengen-associerede stater, Andorra, Monaco, Vatikanet eller San Marino. •Indehavere af et visum til længerevarende ophold udstedt af et Schengen-medlem af en associeret stat, som rejser til dette land. •Sundhedspersonale, der kommer til Spanien for at arbejde. •Varer og transportpersonale i udøvelsen af deres hverv. •Diplomater, konsulater, internationale tjenestemænd, militært personel, civilbeskyttelse og medlemmer af humanitære organisationer i udøvelsen af deres hverv. •Studerende, der studerer i et af EU/Schengen-medlemsstaterne og har et passende visum eller en tilsvarende tilladelse og sygeforsikring. De kan rejse ind i landet 15 dage før deres studier påbegyndes. •Højt kvalificerede arbejdstagere, herunder deltagere i sportsbegivenheder på højt niveau, der finder sted i Spanien. •Rejser med familie af behørigt godkendte årsager. •Personer, der rejser af behørigt godkendte humanitære årsager og af alvorlige årsager. •Indbyggere i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien eller Uruguay, forudsat at de kommer direkte fra disse lande eller kun foretager internationale transit i lufthavne uden for disse lande.

Indrejsekrav

Fra den 23. november har alle rejsende (herunder børn) fra Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Fransk Polynesien, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Irland, Italien, Jordan, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova , Monaco, Marokko, Holland, Nordmakedonien, Norges, palæstinensisk territorium, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, St.Martin, Sverige, Schweiz, Tunesien, UAE, Storbritannien, Ukraine og USA pligt til at fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 TMA, LAMP eller PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst, med undtagelse af rejsende, der ankommer fra Azorerne i Portugal Rogaland, More og Romsdal, Nordland, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder, Vestland, Trondelag eller Troms og Finnmarkin i Norge; Kitri, Ionia Nisia, Dytiki Ellada eller Sterea Ellada i Grækenland; Færøerne eller Grønland. Ved ankomsten kan der foretages stikprøvekontrol for at bekræfte, at rejsende har gennemgået en COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test og har reageret negativt. Der kan udstedes en minimumsbøde på 3.000 EUR til enhver, der ikke overholder reglerne. Rejsende skal også gennemgå en temperaturkontrol og en visuel helbredsundersøgelse. Fra den 14. november skal rejsende, der besøger De Kanariske Øer og er booket på et reguleret overnatningssted, fremvise en negativ COVID-19-test, som er taget senest 72 timer tidligere, når de tjekker ind på deres overnatningssted, downloade og aktivere Radar COVID-anmeldelses appen for ophold på alle dage på øerne. Børn under 7 år er fritaget for disse krav. De regionale myndigheder på Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har indført tre kontrolfaser for indenlandske ankommende til øerne med skib eller fly ud over dem, der gælder for internationale ankommende til Spanien. Alle turister, der ankommer fra eller via regioner i Spanien med en kumulativ forekomst af virusset på 150 tilfælde pr. 100.000 indbyggere eller derover, skal fremvise en negativ PCR eller TMA udført inden for 72 timer før ankomst. Der opkræves en bøde på op til 3.000 EUR for alle, der ankommer uden en gyldig test. Personer med begrundet rejseårsag skal udfylde en erklæring og foretage en antigentest ved ankomsten til lufthavnen eller havnen eller skal underkastes en 10-dages karantæne. Personer, der bor på Balearerne, skal have en PCR inden for 72 timer før deres ankomst, eller blive testet ved ankomsten eller gennemgå en 10-dages karantæne.

Karantænekrav

Rejsende er i øjeblikket ikke underlagt karantænekrav, medmindre de spanske myndigheder instruerer dem ved ankomsten til Spanien på grund af særlige omstændigheder.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Spanien via en spansk lufthavn på vej til deres endelige bestemmelsessted, gælder ikke ovennævnte krav til PCR, TMA eller LAMP-test og sundhedskontrolformular for at komme ind i landet. De bør dog være rede til at dokumentere deres videre rejse, f.eks. flybilletter til deres endelige bestemmelsessted. De restriktioner, som Spanien har indført for passagerrejser fra Storbritannien fra den 22. december til 19. januar, kan også gælde for dem der rejser gennem Spanien til andre internationale rejsemål.

Alle andre oplysninger

Opholdstilladelser og D-visa der udløb mellem d. 14. december 2019 og 21. juni 2020, accepteres som indrejse.

Hvis du planlægger rejser til Alicante nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Alicante

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Alicante fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
10. apr.
06:55
Billund
3t. 15min.
10:10
Alicante
17. apr.
03:15
Alicante
3t. 15min.
06:30
Billund
Ryanair
10. apr.
06:55
Billund
3t. 15min.
10:10
Alicante
17. apr.
03:15
Alicante
3t. 15min.
06:30
Billund
Ryanair
10. apr.
06:55
Billund
3t. 15min.
10:10
Alicante
17. apr.
03:15
Alicante
3t. 15min.
06:30
Billund
Ryanair
30. mar.
06:55
Billund
3t. 15min.
10:10
Alicante
3. apr.
03:15
Alicante
3t. 15min.
06:30
Billund
Ryanair
3. apr.
06:55
Billund
3t. 15min.
10:10
Alicante
6. apr.
03:15
Alicante
3t. 15min.
06:30
Billund
Ryanair
6. aug.
07:10
København Kastrup
3t. 25min.
10:35
Alicante
13. aug.
03:25
Alicante
3t. 20min.
06:45
København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Alicante

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Alicante, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Norwegian
1. jun.
16:50
København Kastrup
3t. 20min.
20:10
Alicante
Ryanair
5. mar.
07:25
København Kastrup
3t. 25min.
10:50
Alicante
Ryanair
5. mar.
07:25
København Kastrup
3t. 25min.
10:50
Alicante

Hvilke flyselskaber flyver til Alicante?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Alicante

Varmen og den gæstfri spanske kultur lokker mange turister til Alicante. Man kan vælge at rejse med nogle af de kendte lavprisselskaber, som eksempelvis easyJet eller Air Berlin, eller de mere klassiske flyselskaber som Iberia, SWISS eller Lufthansa. Med direkte fly til Alicante er rejsetiden på ca. 3 timer og 15 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Alicante samt afstand til centrum

Op til 80% af alle passagerer kommer fra udlandet, hvilket understreger, hvor meget turister elsker Alicante. Med over 12 millioner flypassagerer er der tryk på, men den nye terminal fra 2011 kan med lethed håndtere endnu flere rejsende. Når du skal fra lufthavnen til centrum er det både billigst og hurtigst at tage bus nummer 1A eller 1B med en rejsetid på ca. 35 minutter og en pris på omkring 11 DKK (Information tjekket 08/06/2017).


Populære fly til Alicante

Find dine flybilletter til Alicante blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Alicante
Korteste rejsetid
3t. 15min.
Laveste pris
355 kr.
Fly fra København til Alicante
Korteste rejsetid
3t. 20min.
Laveste pris
429 kr.
Fly fra Aalborg til Alicante
Korteste rejsetid
8t. 35min.
Laveste pris
1.255 kr.
Fly fra Aarhus til Alicante
Korteste rejsetid
28t. 45min.
Laveste pris
2.430 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Alicante?

Alicante kan let opleves til fods. Mange af byens attraktioner ligger tæt på hinanden, ligesom indkøbsmuligheder og generel shopping. Derudover er byen også forsynet med offentlige transportmidler som bus og moderne sporvogne, som klarer de lidt længere strækninger. Billeje er også ret populært i Alicante, da byen er kørevenlig – selv for turister.


Kan man rejse til Alicante uden pas eller visum?

Spanien er medlem af Schengenaftalen, hvilket betyder 90 dages visumfri rejse for danske statsborgere. Husk gyldigt pas, da det fungerer som ID under opholdet.


Tips og gode råd til Alicante

Hvordan får man den billigste flybillet til Alicante?

Skal du finde de billigste billetter til Alicante, skal du kigge nærmere på månederne marts og maj, som typisk er de billigste. (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Alicante, februar 2018).

Hvad skal man se i Alicante?

Start din sightseeing-tur i Alicante slottet Santa Bárbara, der er byens vartegn, som også kan ses på afstand fra havnen. En tur frem og tilbage på Explanada de España med den fine belægning og den luftige palme-allé samt en is i hånden, er også lige sagen. Alicantes spændende historie kommer til syne på Museo Arquelogico, hvor du kommer gennem 100.000 års historie omhandlende alt fra grækere, romere, Middelalderen og meget mere. Når der skal bades og slappes af er det værd at besøge strande som Levante, Poniente eller Postiguet Beach, hvor du naturligvis kan købe is og kolde drikke, leje solsenge m.m.

Aktiviteter for børn

Terra Natura er en hyggelig dyrepark, hvor I kan se aber svinge i lianer, elefanter blive fodret og søløver udføre tricks og shows. Smør en madpakke og nyd en familiedag i de rette kulisser for børnene. Parque El Palmeral er også en oplagt mulighed. Det er en smuk park med palmetræer, smaragdgrønt vand, legeplads og frisk luft.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at være dækket af en god rejseforsikring når du rejser udenlands.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanerne i Alicante.

Giver man drikkepenge i Alicante?

Det er standard at give 5-10% af regningens beløb i drikkepenge, hvis betjeningen er tilfredsstillende.

Hvor er der god shopping?

Den gamle bydel El Barrio samt La Rambla, Avenida de Federica Soto og Avenida de Alfonso El Sabio byder på masser af spændende butikker.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class