Find billige fly til Alicante

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Alicante

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Alicante

Bedste pris på enkeltbillet

149 kr.

Bedste pris på returbillet

284 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 15min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Alicante fra Danmark i de seneste 72 timer er 149 kr. (Billund til Alicante).
Den bedste pris på en returbillet til Alicante fra Danmark i de seneste 72 timer er 284 kr. (København Kastrup til Alicante).
Det hurtigste fly til Alicante fra Danmark tager 3t. 15min. (Billund til Alicante).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Alicante, herunder Vueling og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Alicante

Få indsigter om din flyrejse til Alicante, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Alicante?

Den billigste måned at flyve til Alicante fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 810 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Alicante i januar, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 959 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Alicante?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Alicante for 72 kr./person, hvilket er 96% billigere end gennemsnitsflyprisen til Alicante. Hvis du vil finde den billigste pris til Alicante fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Alicante på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Alicante fra Danmark på en onsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en onsdag helt ned til 1.412 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en tirsdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Alicante på en tirsdag på 1.833 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Alicante?

Det billigste tidspunkt at flyve til Alicante på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.559 kr.. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.823 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Alicante?

Rejsetiden fra Danmark til Alicante afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Valencia tager det i gennemsnit 9t. 45min., imens det i gennemsnit tager 11t. 15min., hvis du flyver fra Billund til Valencia. Valencia er den mest populære lufthavn i Alicante.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Alicante?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Alicante er 25 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.500 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Alicante

Find de billigste fly til disse Alicante-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Alicante

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Alicante

København (CPH) til Alicante (ALC)

Fly til Alicante ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Alicante, hvor den gennemsnitlige pris er 1.500 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ALICANTE FRA KØBENHAVNjanuar46% billigereAt flyve fra København til Alicante ​​koster i gennemsnit blot 810 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ALICANTE FRA KØBENHAVNjuli89% dyrereDet koster cirka 2.834 kr. at flyve til Alicante ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ALICANTE FRA KØBENHAVNjuli430% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Alicante fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Alicante

Med næsten 3000 timers solskin om året er Alicante så godt som en garant for sol og varme. Her regner det kun omkring 25 dage om året, og derfor er denne havneby ved Middelhavet blevet til en populær destination for os fra de koldere egne. Sommermånederne juni, juli og august, hvor vejret viser sig fra sin fineste side, betragtes af mange som det bedste tidspunkt at rejse hertil, men både forår og efterår kan også være skønne tidspunkter med færre turister.

Sol og strand samt byliv – man oplever det hele i Alicante.

Lufthavn: Corvera Intl eller Lufthavn: Valencia kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Alicante.

Med en gennemsnitspris på 1.466 kr. pr. person er Lufthavn: Corvera Intl den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Alicante. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Gode tilbud på fly til Alicante

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Alicante fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
9. jan.
CPH11:10København Kastrup
3t. 25min.
ALC14:35Alicante
23. jan.
ALC02:00Alicante
3t. 30min.
CPH05:30København Kastrup
Ryanair
13. dec.
BLL07:30Billund
3t. 15min.
ALC10:45Alicante
15. dec.
ALC10:45Alicante
3t. 25min.
BLL14:10Billund
Ryanair
13. jan.
CPH05:05København Kastrup
3t. 25min.
ALC08:30Alicante
20. jan.
ALC01:05Alicante
3t. 30min.
CPH04:35København Kastrup
Ryanair
13. dec.
BLL07:30Billund
3t. 15min.
ALC10:45Alicante
15. dec.
ALC10:45Alicante
3t. 25min.
BLL14:10Billund
Vueling
11. jan.
CPH06:10København Kastrup
3t. 25min.
ALC09:35Alicante
18. jan.
ALC02:00Alicante
3t. 30min.
CPH05:30København Kastrup
Ryanair
21. jan.
CPH06:05København Kastrup
3t. 25min.
ALC09:30Alicante
25. jan.
ALC03:20Alicante
3t. 25min.
CPH06:45København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Alicante

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Alicante, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og Vueling
Ryanair
13. dec.
BLL07:30Billund
3t. 15min.
ALC10:45Alicante
Ryanair
7. dec.
CPH07:15København Kastrup
3t. 25min.
ALC10:40Alicante
Ryanair
13. jan.
CPH05:05København Kastrup
3t. 25min.
ALC08:30Alicante

Andre kabineklasser på fly til Alicante

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Alicante

Hvilke flyselskaber flyver til Alicante?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Alicante

Hvilke flyselskaber flyver til Alicante?

På rejser til Alicante fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Ryanair, Norwegian Air International, Norwegian eller Scandinavian Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Norwegian Air International-fly til Alicante

Norwegian Air International flyver omkring 1 fly til Alicante om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra København Kastrup, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Norwegian Air International var på 755 kr. (Aalborg til Alicante). Brugerne har bedømt Norwegian Air International med 9,2/10 i over 36 anmeldelser på momondo.

SWISS-fly til Alicante

SWISS (8,4/10, 142 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Alicante med tilbud fra helt ned til 1.232 kr. retur fra København Kastrup. Med 1 SWISS-fly til Alicante om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Alicante

Neden for finder du alle lufthavne i Alicante samt deres afstand til centrum

Op til 80% af alle passagerer kommer fra udlandet, hvilket understreger, hvor meget turister elsker Alicante. Med over 12 millioner flypassagerer er der tryk på, men den nye terminal fra 2011 kan med lethed håndtere endnu flere rejsende. Når du skal fra lufthavnen til centrum er det både billigst og hurtigst at tage bus nummer 1A eller 1B med en rejsetid på ca. 35 minutter og en pris på omkring 11 DKK.


Populære fly til Alicante

Find dine flybilletter til Alicante blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Alicante
Hurtigste flyvetid3t. 20min.
Laveste pris327 kr.
Fly fra Billund til Alicante
Hurtigste flyvetid3t. 15min.
Laveste pris305 kr.
Fly fra Aarhus til Alicante
Hurtigste flyvetid18t. 10min.
Laveste pris796 kr.
Fly fra Aalborg til Alicante
Hurtigste flyvetid13t. 20min.
Laveste pris909 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Alicante

Alicante kan let opleves til fods. Mange af byens attraktioner ligger tæt på hinanden, ligesom indkøbsmuligheder og generel shopping. Derudover er byen også forsynet med offentlige transportmidler som bus og moderne sporvogne, som klarer de lidt længere strækninger. Billeje er også ret populært i Alicante, da byen er kørevenlig – selv for turister.


Visumkrav for Alicante

Spanien er medlem af Schengenaftalen, hvilket betyder 90 dages visumfri rejse for danske statsborgere. Husk gyldigt pas, da det fungerer som ID under opholdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Alicante


De bedste oplevelser og seværdigheder i Alicante

Skal du finde de billigste billetter til Alicante, skal du kigge nærmere på månederne marts og maj, som typisk er de billigste. (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Alicante, februar 2018).

Start din sightseeing-tur i Alicante slottet Santa Bárbara, der er byens vartegn, som også kan ses på afstand fra havnen. En tur frem og tilbage på Explanada de España med den fine belægning og den luftige palme-allé samt en is i hånden, er også lige sagen. Alicantes spændende historie kommer til syne på Museo Arquelogico, hvor du kommer gennem 100.000 års historie omhandlende alt fra grækere, romere, Middelalderen og meget mere. Når der skal bades og slappes af er det værd at besøge strande som Levante, Poniente eller Postiguet Beach, hvor du naturligvis kan købe is og kolde drikke, leje solsenge m.m.

Det anbefales altid at være dækket af en god rejseforsikring når du rejser udenlands.

Du kan sagtens drikke vand fra hanerne i Alicante.

Det er standard at give 5-10% af regningens beløb i drikkepenge, hvis betjeningen er tilfredsstillende.

Den gamle bydel El Barrio samt La Rambla, Avenida de Federica Soto og Avenida de Alfonso El Sabio byder på masser af spændende butikker.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Alicante. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. Alle fly til Alicante på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Alicante, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Alicante lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Alicante og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.