Find billige flybilletter til Alicante

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 7.12
tir. 14.12

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Alicante.
Se nuværende rejserestriktioner for Spanien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Alicante

Find de billigste fly til disse Alicante-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Alicante

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Alicante

København (CPH) til Valencia (VLC)

Fly til Alicante ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Valencia, hvor den gennemsnitlige pris er 1.212 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ALICANTE FRA KØBENHAVNjanuar47% billigereAt flyve fra København til Alicante ​​koster i gennemsnit blot 683 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ALICANTE FRA KØBENHAVNjuli63% dyrereDet koster cirka 2.088 kr. at flyve til Alicante ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ALICANTE FRA KØBENHAVNjuli359% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Alicante fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Alicante?

Med næsten 3000 timers solskin om året er Alicante så godt som en garant for sol og varme. Her regner det kun omkring 25 dage om året, og derfor er denne havneby ved Middelhavet blevet til en populær destination for os fra de koldere egne. Sommermånederne juni, juli og august, hvor vejret viser sig fra sin fineste side, betragtes af mange som det bedste tidspunkt at rejse hertil, men både forår og efterår kan også være skønne tidspunkter med færre turister.

Sol og strand samt byliv – man oplever det hele i Alicante.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Alicante?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Alicante for 141 kr./person, hvilket er 92% billigere end gennemsnitsflyprisen til Alicante. Hvis du vil finde den billigste pris til Alicante fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Alicante?

  Den billigste måned at flyve til Alicante fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 683 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Alicante i januar, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 801 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Alicante?

  Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Alicante er 52 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.277 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 164 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Alicante på?

  I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Alicante fra Danmark på en fredag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en fredag helt ned til 1.298 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Alicante på en lørdag på 1.594 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Alicante?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Alicante på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.222 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.931 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Alicante?

  Lufthavn: Corvera Intl eller Lufthavn: Valencia kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Alicante.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Alicante på?

  Med en gennemsnitspris på 1.607 kr. pr. person er Lufthavn: Corvera Intl den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Alicante. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Kan jeg flyve til Alicante fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Alicante

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Alicante.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timer inden afrejse til Alicante.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Alicante.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Alicante?

Hjemrejse til Danmark fra Alicante

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Alicante skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Alicante er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Alicante nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Alicante

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Alicante fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
29. dec.
BLL05:05Billund
3t. 05min.
ALC08:10Alicante
31. dec.
ALC04:50Alicante
3t. 15min.
BLL08:05Billund
Ryanair
13. dec.
BLL01:30Billund
3t. 15min.
ALC04:45Alicante
20. dec.
ALC05:20Alicante
3t. 15min.
BLL08:35Billund
Ryanair
13. dec.
BLL01:30Billund
3t. 15min.
ALC04:45Alicante
17. dec.
ALC04:50Alicante
3t. 15min.
BLL08:05Billund
Flere flyselskaber
22. jan.
CPH12:15København Kastrup
3t. 25min.
ALC15:40Alicante
31. jan.
ALC03:35Alicante
3t. 25min.
CPH07:00København Kastrup
Vueling
14. dec.
CPH13:55København Kastrup
3t. 25min.
ALC17:20Alicante
21. dec.
ALC08:05Alicante
3t. 30min.
CPH11:35København Kastrup
Flere flyselskaber
13. dec.
BLL01:30Billund
3t. 15min.
ALC04:45Alicante
17. dec.
ALC05:40Alicante
9t. 30min.
2 stop
BLL15:10Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Alicante

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Alicante, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og Vueling
Ryanair
13. dec.
BLL01:30Billund
3t. 15min.
ALC04:45Alicante
Ryanair
17. dec.
BLL01:00Billund
3t. 15min.
ALC04:15Alicante
Ryanair
13. dec.
CPH07:25København Kastrup
3t. 25min.
ALC10:50Alicante

Hvilke flyselskaber flyver til Alicante?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Alicante
 • Hvilke flyselskaber flyver til Alicante?

  På rejser til Alicante fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Ryanair, Norwegian Air International, Norwegian eller KLM. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Lufthavne i nærheden af Alicante

Neden for finder du alle lufthavne i Alicante samt deres afstand til centrum

Op til 80% af alle passagerer kommer fra udlandet, hvilket understreger, hvor meget turister elsker Alicante. Med over 12 millioner flypassagerer er der tryk på, men den nye terminal fra 2011 kan med lethed håndtere endnu flere rejsende. Når du skal fra lufthavnen til centrum er det både billigst og hurtigst at tage bus nummer 1A eller 1B med en rejsetid på ca. 35 minutter og en pris på omkring 11 DKK.


Populære fly til Alicante

Find dine flybilletter til Alicante blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Alicante
Hurtigste flyvetid3t. 20min.
Laveste pris341 kr.
Fly fra Billund til Alicante
Hurtigste flyvetid3t. 15min.
Laveste pris118 kr.
Fly fra Aalborg til Alicante
Hurtigste flyvetid21t. 30min.
Laveste pris2.803 kr.
Fly fra Aarhus til Alicante
Hurtigste flyvetid29t. 45min.
Laveste pris860 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Alicante

Alicante kan let opleves til fods. Mange af byens attraktioner ligger tæt på hinanden, ligesom indkøbsmuligheder og generel shopping. Derudover er byen også forsynet med offentlige transportmidler som bus og moderne sporvogne, som klarer de lidt længere strækninger. Billeje er også ret populært i Alicante, da byen er kørevenlig – selv for turister.


Visumkrav for Alicante

Spanien er medlem af Schengenaftalen, hvilket betyder 90 dages visumfri rejse for danske statsborgere. Husk gyldigt pas, da det fungerer som ID under opholdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Alicante


De bedste oplevelser og seværdigheder i Alicante

Hvordan får man den billigste flybillet til Alicante?

Skal du finde de billigste billetter til Alicante, skal du kigge nærmere på månederne marts og maj, som typisk er de billigste. (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Alicante, februar 2018).

Hvad skal man se i Alicante?

Start din sightseeing-tur i Alicante slottet Santa Bárbara, der er byens vartegn, som også kan ses på afstand fra havnen. En tur frem og tilbage på Explanada de España med den fine belægning og den luftige palme-allé samt en is i hånden, er også lige sagen. Alicantes spændende historie kommer til syne på Museo Arquelogico, hvor du kommer gennem 100.000 års historie omhandlende alt fra grækere, romere, Middelalderen og meget mere. Når der skal bades og slappes af er det værd at besøge strande som Levante, Poniente eller Postiguet Beach, hvor du naturligvis kan købe is og kolde drikke, leje solsenge m.m.

Aktiviteter for børn

Terra Natura er en hyggelig dyrepark, hvor I kan se aber svinge i lianer, elefanter blive fodret og søløver udføre tricks og shows. Smør en madpakke og nyd en familiedag i de rette kulisser for børnene. Parque El Palmeral er også en oplagt mulighed. Det er en smuk park med palmetræer, smaragdgrønt vand, legeplads og frisk luft.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at være dækket af en god rejseforsikring når du rejser udenlands.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanerne i Alicante.

Giver man drikkepenge i Alicante?

Det er standard at give 5-10% af regningens beløb i drikkepenge, hvis betjeningen er tilfredsstillende.

Hvor er der god shopping?

Den gamle bydel El Barrio samt La Rambla, Avenida de Federica Soto og Avenida de Alfonso El Sabio byder på masser af spændende butikker.