Find billige fly til San Sebastián de La Gomera

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til San Sebastián de La Gomera

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til San Sebastián de La Gomera

Bedste pris på enkeltbillet

980 kr.

Bedste pris på returbillet

1.797 kr.

Hurtigste flyvetid

22t. 35min.
Den bedste pris på en enkeltbillet til San Sebastián de La Gomera fra Danmark i de seneste 72 timer er 980 kr. (København Kastrup til San Sebastián de La Gomera).
Den bedste pris på en returbillet til San Sebastián de La Gomera fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.797 kr. (København Kastrup til San Sebastián de La Gomera).
Det hurtigste fly til San Sebastián de La Gomera fra Danmark tager 22t. 35min. (København Kastrup til San Sebastián de La Gomera).

Indsigter og trends for flyrejser til San Sebastián de La Gomera

Få indsigter om din flyrejse til San Sebastián de La Gomera, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til San Sebastián de La Gomera?

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til San Sebastián de La Gomera på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 2.223 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i maj, kan du booke flyrejser til San Sebastián de La Gomera fra Danmark i marts i stedet. Fly til San Sebastián de La Gomera i marts, selvom de ikke er helt så billige som dem i maj, har stadig kun et gennemsnit på omkring 2.451 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til San Sebastián de La Gomera på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til San Sebastián de La Gomera er på en fredag. Rejsende, som vælger at rejse til San Sebastián de La Gomera på en fredag kan finde billetter helt ned til 2.661 kr.. Den dyreste dag at flyve til San Sebastián de La Gomera er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 3.315 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til San Sebastián de La Gomera?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til San Sebastián de La Gomera, hvor du kan finde priser helt ned til 2.367 kr.. Hvis du flyver fra San Sebastián de La Gomera om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 4.071 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til San Sebastián de La Gomera?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i San Sebastián de La Gomera du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 22t. 15min. at flyve fra København Kastrup til San Sebastián de La Gomera. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til San Sebastián de La Gomera. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til San Sebastián de La Gomera?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til San Sebastián de La Gomera på, er omkring 16 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 3.378 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af San Sebastián de La Gomera

Find de billigste fly til disse San Sebastián de La Gomera-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
San Sebastián de La Gomera

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL San Sebastián de La Gomera

København (CPH) til Lufthavn: Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord (TFN)

Fly til San Sebastián de La Gomera ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord, hvor den gennemsnitlige pris er 1.818 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SAN SEBASTIÁN DE LA GOMERA FRA KØBENHAVNmaj34% billigereAt flyve fra København til San Sebastián de La Gomera ​​koster i gennemsnit blot 2.223 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SAN SEBASTIÁN DE LA GOMERA FRA KØBENHAVNoktober53% dyrereDet koster cirka 5.178 kr. at flyve til San Sebastián de La Gomera ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SAN SEBASTIÁN DE LA GOMERA FRA KØBENHAVNjanuar1.100% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til San Sebastián de La Gomera fra København i januar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til San Sebastián de La Gomera

At komme til San Sebastián de La Gomera og La Gomera Lufthavn (GMZ) er desværre lidt omstændigt med rutefly og kræver typisk to til tre mellemlandinger. De bedste forbindelser fra Københavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup tager omkring ti timer, men rejsetiden kan være op til omkring 20 t. Fra Billund skal du forvente en rejsetid fra 12 til omkring 22 t. Det er samme rejsetid, som du skal forvente fra Aalborg. Måske kan det være en idé kombinere rejsen til La Gomera med et ophold på enten La Palma eller Tenerife. Herfra går der indenrigsfly til La Gomera. Så vil turen ikke opleves helt så lang, ligesom der ofte kan findes direkte fly til de to større øer. En søgning her på momondo hjælper dig med at finde mulighederne. Alternativt er der også færger fra to af naboøerne til La Gomera.

Desværre er der ingen direkte flyvninger med rutefly fra danske lufthavne eller nærliggende lufthavne i hverken Sverige eller Tyskland. Flyvningen vil derfor kræve to til tre mellemlandinger. De fleste ruter går via Santa Cruz de Tenerife Lufthavn eller Las Palmas de Gran Canaria på naboøerne og derfra lokalfly. Ruten undervejs kan se meget forskellig ud, og typisk kan der være mellemlandinger i Madrid, Lissabon, Edinburgh, Valencia eller Puerto del Rosario Fuerteventura. Men som nævnt ovenfor, så søg eventuelt på direkte fly til Santa Cruz de Tenerife eller Las Palmas de Gran Canaria og derefter på lokalfly til La Gomera. Alternativt kan du kigge på direkte fly til Santa Cruz de Tenerife eller Santa Cruz de La Palma, som jo begge er spanske, og derefter på færger herfra til La Gomera. Det giver dig også mulighed for en lidt anderledes oplevelse.


Gode tilbud på fly til San Sebastián de La Gomera

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til San Sebastián de La Gomera fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
28. jan.
CPH15:20København Kastrup
22t. 10min.
2 stop
GMZ13:30San Sebastián de La Gomera
4. feb.
GMZ05:30San Sebastián de La Gomera
22t. 05min.
2 stop
CPH03:35København Kastrup
1.797 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. jan.
CPH06:05København Kastrup
31t. 25min.
3 stop
GMZ13:30San Sebastián de La Gomera
4. feb.
GMZ05:30San Sebastián de La Gomera
22t. 05min.
2 stop
CPH03:35København Kastrup
1.961 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. jan.
CPH17:30København Kastrup
19t. 20min.
2 stop
GMZ12:50San Sebastián de La Gomera
4. feb.
GMZ05:30San Sebastián de La Gomera
12t. 40min.
1 stop
CPH18:10København Kastrup
2.579 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. jan.
CPH11:50København Kastrup
18t. 10min.
1 stop
GMZ06:00San Sebastián de La Gomera
4. feb.
GMZ05:30San Sebastián de La Gomera
12t. 40min.
1 stop
CPH18:10København Kastrup
3.040 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. jan.
CPH09:15København Kastrup
28t. 15min.
3 stop
GMZ13:30San Sebastián de La Gomera
4. feb.
GMZ05:30San Sebastián de La Gomera
23t. 50min.
3 stop
CPH05:20København Kastrup
3.843 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
25. dec.
CPH15:15København Kastrup
22t. 15min.
3 stop
GMZ13:30San Sebastián de La Gomera
3. jan.
GMZ04:50San Sebastián de La Gomera
32t. 20min.
3 stop
CPH13:10København Kastrup
6.315 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til San Sebastián de La Gomera

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til San Sebastián de La Gomera, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
3. mar.
CPH14:55København Kastrup
22t. 35min.
3 stop
GMZ13:30San Sebastián de La Gomera

Andre kabineklasser på fly til San Sebastián de La Gomera

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til San Sebastián de La Gomera

Hvilke flyselskaber flyver til San Sebastián de La Gomera?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til San Sebastián de La Gomera

Hvilke flyselskaber flyver til San Sebastián de La Gomera?

Norwegian Air International, Norwegian, Vueling og Iberia er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til San Sebastián de La Gomera regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til San Sebastián de La Gomera med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Lufthavne i nærheden af San Sebastián de La Gomera

Neden for finder du alle lufthavne i San Sebastián de La Gomera samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af San Sebastián de La Gomera fra lufthavnen?

Øen La Gomera er en af de mindste af de Kanariske øer. Dermed er her heller ikke svært at komme rundt med for eksempel lejebil, hvor nogle af de større selskaber har kontor i lufthavnen. Taxa er også en mulighed, og de holder typisk lige uden for lufthavnsterminalen, når der ankommer fly. Køretiden fra lufthavnen til San Sebastián er cirka 50 min. afhængigt af trafik og rute. Sørg i øvrigt altid for at tage en taxa fra taxaholdepladsen ved terminalen. Så er du sikker på at komme med en autoriseret taxa. Busrute 7 forbinder også lufthavnen med øens hovedstad med afgang efter hver flyankomst. Den anden vej ankommer bussen til lufthavnen en time og tre kvarter før hver flyafgang.


Populære fly til San Sebastián de La Gomera

Find dine flybilletter til San Sebastián de La Gomera blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til San Sebastián de La Gomera
Hurtigste flyvetid22t. 15min.
Laveste pris6.315 kr.

Visumkrav for San Sebastián de La Gomera

De Kanariske øer, som La Gomera er en del af, udgør en del af Spanien, og dermed stilles der ingen usædvanlige krav til dit pas andet end, at passet skal være gyldigt under hele dit ophold. Visum er ikke et krav her.


Kom i gang med at planlægge din rejse til San Sebastián de La Gomera


De bedste oplevelser og seværdigheder i San Sebastián de La Gomera

Byen San Sebastián på spanske La Gomera har et helt særlig ’claim to fame’. I et hus her på øen i byen Casa de Colón boede Christoffer Columbus nemlig, første gang han besøgte øen. Det var også fra øen her, at han i 1492 satte sejl mod vest og nåede til Amerika. Her er naturligvis et museum om dette og om det tidlige Amerika. Byen har også en smuk havnefront og er velegnet til gå- eller slentreture. Øen er heller ikke helt så turistet som flere af de andre Kanariske øer, så man kan måske lidt bedre opleve ro her. Øen er også usædvanligt grøn og frodig. Så udflugter rundt på øen kan i høj grad anbefales. Selvom La Gomera i lighed med de øvrige Kanariske øer er en vulkanø, så er det her usædvanligt længe siden, at der har været vulkansk aktivitet. Naturen her har dermed haft mere tid til at spire og udvikle sig. Mirador del Morro de Agando, der ligger midt på øen med en fantastisk udsigt over hele øen, kan også være et mål for de eventyrlystne.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til San Sebastián de La Gomera.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til San Sebastián de La Gomera, som overholder denne regel.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til San Sebastián de La Gomera ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan spore priser på fly til San Sebastián de La Gomera og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.