0
Indsigter
FAQ
Flights to San Sebastián de La Gomera

Find billige fly til San Sebastián de La Gomera

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Tue 16.4
Tue 23.4
“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Indsigter og trends for flyrejser til San Sebastián de La Gomera

Få indsigter om din flyrejse til San Sebastián de La Gomera, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til San Sebastián de La Gomera på?

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til San Sebastián de La Gomera?

Hvor lang tid tager det at flyve til San Sebastián de La Gomera?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i San Sebastián de La Gomera du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 22t at flyve fra København Kastrup til San Sebastián de La Gomera. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til San Sebastián de La Gomera. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af San Sebastián de La Gomera

Find de billigste fly til disse San Sebastián de La Gomera-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Santa Cruz de la Palma

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL San Sebastián de La Gomera

København (CPH) til Santa Cruz de Tenerife (TCI)

Fly til San Sebastián de La Gomera ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Santa Cruz de Tenerife, hvor den gennemsnitlige pris er 2.633 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til San Sebastián de La Gomera

Hvor lang tid tager det at flyve til San Sebastián de La Gomera?

At komme til San Sebastián de La Gomera og La Gomera Lufthavn (GMZ) er desværre lidt omstændigt med rutefly og kræver typisk to til tre mellemlandinger. De bedste forbindelser fra Københavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup tager omkring ti timer, men rejsetiden kan være op til omkring 20 t. Fra Billund skal du forvente en rejsetid fra 12 til omkring 22 t. Det er samme rejsetid, som du skal forvente fra Aalborg. Måske kan det være en idé kombinere rejsen til La Gomera med et ophold på enten La Palma eller Tenerife. Herfra går der indenrigsfly til La Gomera. Så vil turen ikke opleves helt så lang, ligesom der ofte kan findes direkte fly til de to større øer. En søgning her på momondo hjælper dig med at finde mulighederne. Alternativt er der også færger fra to af naboøerne til La Gomera.

Hvor kan du flyve direkte til San Sebastián de La Gomera fra?

Desværre er der ingen direkte flyvninger med rutefly fra danske lufthavne eller nærliggende lufthavne i hverken Sverige eller Tyskland. Flyvningen vil derfor kræve to til tre mellemlandinger. De fleste ruter går via Santa Cruz de Tenerife Lufthavn eller Las Palmas de Gran Canaria på naboøerne og derfra lokalfly. Ruten undervejs kan se meget forskellig ud, og typisk kan der være mellemlandinger i Madrid, Lissabon, Edinburgh, Valencia eller Puerto del Rosario Fuerteventura. Men som nævnt ovenfor, så søg eventuelt på direkte fly til Santa Cruz de Tenerife eller Las Palmas de Gran Canaria og derefter på lokalfly til La Gomera. Alternativt kan du kigge på direkte fly til Santa Cruz de Tenerife eller Santa Cruz de La Palma, som jo begge er spanske, og derefter på færger herfra til La Gomera. Det giver dig også mulighed for en lidt anderledes oplevelse.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til San Sebastián de La Gomera Lufthavn?

Priser for fly til San Sebastián de La Gomera Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til San Sebastián de La Gomera Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til San Sebastián de La Gomera Lufthavn er 1 fra april 2024.

Hvor gammel skal du være for at flyve til San Sebastián de La Gomera Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til San Sebastián de La Gomera Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til San Sebastián de La Gomera Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din San Sebastián de La Gomera Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i San Sebastián de La Gomera Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for San Sebastián de La Gomera

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge San Sebastián de La Gomera?

De Kanariske øer, som La Gomera er en del af, udgør en del af Spanien, og dermed stilles der ingen usædvanlige krav til dit pas andet end, at passet skal være gyldigt under hele dit ophold. Visum er ikke et krav her.


De bedste oplevelser og seværdigheder i San Sebastián de La Gomera

Hvad kan man se og lave i San Sebastián de La Gomera?

Byen San Sebastián på spanske La Gomera har et helt særlig ’claim to fame’. I et hus her på øen i byen Casa de Colón boede Christoffer Columbus nemlig, første gang han besøgte øen. Det var også fra øen her, at han i 1492 satte sejl mod vest og nåede til Amerika. Her er naturligvis et museum om dette og om det tidlige Amerika. Byen har også en smuk havnefront og er velegnet til gå- eller slentreture. Øen er heller ikke helt så turistet som flere af de andre Kanariske øer, så man kan måske lidt bedre opleve ro her. Øen er også usædvanligt grøn og frodig. Så udflugter rundt på øen kan i høj grad anbefales. Selvom La Gomera i lighed med de øvrige Kanariske øer er en vulkanø, så er det her usædvanligt længe siden, at der har været vulkansk aktivitet. Naturen her har dermed haft mere tid til at spire og udvikle sig. Mirador del Morro de Agando, der ligger midt på øen med en fantastisk udsigt over hele øen, kan også være et mål for de eventyrlystne.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til San Sebastián de La Gomera?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til San Sebastián de La Gomera.

Kan jeg finde fly til San Sebastián de La Gomera med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til San Sebastián de La Gomera, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til San Sebastián de La Gomera?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til San Sebastián de La Gomera ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til San Sebastián de La Gomera lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til San Sebastián de La Gomera og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til San Sebastián de La Gomera på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i San Sebastián de La Gomera

Populære flyrejser til San Sebastián de La Gomera
Populære ruter ifølge antal søgninger inden for det sidste døgn på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
1 voksen
Fra?
Til?
Tue 16.4
Tue 23.4
Send mig favorittilbud fra momondo