Flyrejser Europa Spanien Kanariske Øer San Sebastián de La Gomera

Find billige flybilletter til San Sebastián de La Gomera

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
San Sebastián de La Gomera (GMZ)
ons.. 5.5.
ons.. 12.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til San Sebastián de La Gomera. De nuværende restriktioner til San Sebastián de La Gomera er baseret på Spanien rejserestriktioner.

Se nuværende Spanien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af San Sebastián de La Gomera

Find de billigste fly til disse San Sebastián de La Gomera-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
San Sebastián de La Gomera

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL San Sebastián de La Gomera

København (CPH) til Granadilla (TFS)

Fly til San Sebastián de La Gomera ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Granadilla Tenerife Syd, hvor den gennemsnitlige pris er 2.036 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SAN SEBASTIÁN DE LA GOMERA FRA KØBENHAVNmaj37% billigereAt flyve fra København til San Sebastián de La Gomera ​​koster i gennemsnit blot 1.543 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SAN SEBASTIÁN DE LA GOMERA FRA KØBENHAVNseptember64% dyrereDet koster cirka 4.037 kr. at flyve til San Sebastián de La Gomera ​​fra København i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SAN SEBASTIÁN DE LA GOMERA FRA KØBENHAVNfebruar511% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til San Sebastián de La Gomera fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til San Sebastián de La Gomera?

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til San Sebastián de La Gomera på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til San Sebastián de La Gomera er på en mandag. Rejsende, som vælger at rejse til San Sebastián de La Gomera på en mandag kan finde billetter helt ned til 1.909 kr.. Den dyreste dag at flyve til San Sebastián de La Gomera er fredag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.436 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til San Sebastián de La Gomera?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til San Sebastián de La Gomera, hvor du kan finde priser helt ned til 2.160 kr.. Hvis du flyver fra San Sebastián de La Gomera om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.628 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for San Sebastián de La Gomera?

På nuværende tidspunkt inkluderer Spanien rejserestriktioner rejser til San Sebastián de La Gomera. Indrejserestriktioner

Spanien har genåbnet sine grænser for rejsende fra de fleste EU- og Schengenområder, men indrejsen er fortsat begrænset for rejsende, der ankommer fra andre områder, undtagen spanske statsborgere og indbyggere, ledsagere og deres nærmeste familiemedlemmer. Spanien tillader ikke indrejse for rejsende, der har været i Storbritannien, Brasilien og Sydafrika indtil tidligst den 16. marts, med undtagelse af spanske statsborgere og personer, der lovligt opholder sig i Spanien. Fra den 22. juli har rejsende fra Serbien ikke længere adgang til Spanien. Rejsende, der ankommer uden for EU, kan kun få adgang til følgende kategorier af rejsende: •Personer med bopæl i EU, Schengen-associerede stater, Andorra, Monaco, Vatikanet eller San Marino. •Indehavere af et visum til længerevarende ophold udstedt af et Schengen-medlem af en associeret stat, som rejser til dette land. •Sundhedspersonale, der kommer til Spanien for at arbejde. •Varer og transportpersonale i udøvelsen af deres hverv. •Diplomater, konsulater, internationale tjenestemænd, militært personel, civilbeskyttelse og medlemmer af humanitære organisationer i udøvelsen af deres hverv. •Studerende, der studerer i et af EU/Schengen-medlemsstaterne og har et passende visum eller en tilsvarende tilladelse og sygeforsikring. De kan rejse ind i landet 15 dage før deres studier påbegyndes. •Højt kvalificerede arbejdstagere, herunder deltagere i sportsbegivenheder på højt niveau, der finder sted i Spanien. •Rejser med familie af behørigt godkendte årsager. •Personer, der rejser af behørigt godkendte humanitære årsager og af alvorlige årsager. •Indbyggere i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien eller Uruguay, forudsat at de kommer direkte fra disse lande eller kun foretager internationale transit i lufthavne uden for disse lande.

Indrejsekrav

Fra den 23. november har alle rejsende (herunder børn) fra Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Fransk Polynesien, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Irland, Italien, Jordan, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova , Monaco, Marokko, Holland, Nordmakedonien, Norges, palæstinensisk territorium, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, St.Martin, Sverige, Schweiz, Tunesien, UAE, Storbritannien, Ukraine og USA pligt til at fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 TMA, LAMP eller PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst, med undtagelse af rejsende, der ankommer fra Azorerne i Portugal Rogaland, More og Romsdal, Nordland, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder, Vestland, Trondelag eller Troms og Finnmarkin i Norge; Kitri, Ionia Nisia, Dytiki Ellada eller Sterea Ellada i Grækenland; Færøerne eller Grønland. Ved ankomsten kan der foretages stikprøvekontrol for at bekræfte, at rejsende har gennemgået en COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test og har reageret negativt. Der kan udstedes en minimumsbøde på 3.000 EUR til enhver, der ikke overholder reglerne. Rejsende skal også gennemgå en temperaturkontrol og en visuel helbredsundersøgelse. Fra den 14. november skal rejsende, der besøger De Kanariske Øer og er booket på et reguleret overnatningssted, fremvise en negativ COVID-19-test, som er taget senest 72 timer tidligere, når de tjekker ind på deres overnatningssted, downloade og aktivere Radar COVID-anmeldelses appen for ophold på alle dage på øerne. Børn under 7 år er fritaget for disse krav. De regionale myndigheder på Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har indført tre kontrolfaser for indenlandske ankommende til øerne med skib eller fly ud over dem, der gælder for internationale ankommende til Spanien. Alle turister, der ankommer fra eller via regioner i Spanien med en kumulativ forekomst af virusset på 150 tilfælde pr. 100.000 indbyggere eller derover, skal fremvise en negativ PCR eller TMA udført inden for 72 timer før ankomst. Der opkræves en bøde på op til 3.000 EUR for alle, der ankommer uden en gyldig test. Personer med begrundet rejseårsag skal udfylde en erklæring og foretage en antigentest ved ankomsten til lufthavnen eller havnen eller skal underkastes en 10-dages karantæne. Personer, der bor på Balearerne, skal have en PCR inden for 72 timer før deres ankomst, eller blive testet ved ankomsten eller gennemgå en 10-dages karantæne.

Karantænekrav

Rejsende er i øjeblikket ikke underlagt karantænekrav, medmindre de spanske myndigheder instruerer dem ved ankomsten til Spanien på grund af særlige omstændigheder.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Spanien via en spansk lufthavn på vej til deres endelige bestemmelsessted, gælder ikke ovennævnte krav til PCR, TMA eller LAMP-test og sundhedskontrolformular for at komme ind i landet. De bør dog være rede til at dokumentere deres videre rejse, f.eks. flybilletter til deres endelige bestemmelsessted. De restriktioner, som Spanien har indført for passagerrejser fra Storbritannien fra den 22. december til 19. januar, kan også gælde for dem der rejser gennem Spanien til andre internationale rejsemål.

Alle andre oplysninger

Opholdstilladelser og D-visa der udløb mellem d. 14. december 2019 og 21. juni 2020, accepteres som indrejse.

Hvis du planlægger rejser til San Sebastián de La Gomera nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til San Sebastián de La Gomera

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til San Sebastián de La Gomera fundet af momondos brugere for nylig
Iberia
13. maj
CPH11:35København Kastrup
26t. 55min.
2 stop
GMZ14:30San Sebastián de La Gomera
16. maj
GMZ06:30San Sebastián de La Gomera
27t. 25min.
2 stop
CPH09:55København Kastrup
5.197 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
13. maj
CPH04:55København Kastrup
33t. 35min.
3 stop
GMZ14:30San Sebastián de La Gomera
16. maj
GMZ11:40San Sebastián de La Gomera
24t. 10min.
2 stop
CPH11:50København Kastrup
3.802 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
13. maj
CPH04:55København Kastrup
33t. 35min.
3 stop
GMZ14:30San Sebastián de La Gomera
16. maj
GMZ06:30San Sebastián de La Gomera
29t. 20min.
3 stop
CPH11:50København Kastrup
3.814 kr.
Find lignende

Populære fly til San Sebastián de La Gomera

Find dine flybilletter til San Sebastián de La Gomera blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til San Sebastián de La Gomera
Korteste rejsetid
19t. 25min.
Laveste pris
6.611 kr.

Flyrejser Europa Spanien Kanariske Øer San Sebastián de La Gomera
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class