Find billige fly til Granadilla

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 11.12
søn. 18.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Granadilla

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Granadilla

Bedste pris på enkeltbillet

282 kr.

Bedste pris på returbillet

600 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 30min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Granadilla fra Danmark i de seneste 72 timer er 282 kr. (Billund til Granadilla Tenerife Syd).
Den bedste pris på en returbillet til Granadilla fra Danmark i de seneste 72 timer er 600 kr. (Billund til Granadilla Tenerife Syd).
Det hurtigste fly til Granadilla fra Danmark tager 5t. 30min. (København Kastrup til Granadilla Tenerife Syd).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Granadilla, herunder Vueling og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Granadilla

Få indsigter om din flyrejse til Granadilla, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Granadilla?

maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Granadilla fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.616 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Granadilla i maj, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.884 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Granadilla?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Granadilla fra London for 169 kr.. Det er 93% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Granadilla. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Granadilla fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Granadilla på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Granadilla er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Granadilla på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 1.816 kr.. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Granadilla for omkring 2.396 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Granadilla?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Granadilla på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Granadilla om aftenen helt ned til 1.666 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Granadilla koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 2.314 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Granadilla?

Det tager i gennemsnit 5t. 30min. at flyve fra Danmark til Granadilla, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Granadilla Tenerife Syd (den mest populære lufthavn i Granadilla). Hvis du flyver fra Billund til Granadilla Tenerife Syd, tager det omkring 5t. 10min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Granadilla?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Granadilla er 20 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.472 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Granadilla

Find de billigste fly til disse Granadilla-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Granadilla

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Granadilla

København (CPH) til Lufthavn: Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord (TFN)

Fly til Granadilla ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord, hvor den gennemsnitlige pris er 1.808 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GRANADILLA FRA KØBENHAVNmaj35% billigereAt flyve fra København til Granadilla ​​koster i gennemsnit blot 1.616 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GRANADILLA FRA KØBENHAVNapril39% dyrereDet koster cirka 3.436 kr. at flyve til Granadilla ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GRANADILLA FRA KØBENHAVNfebruar607% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Granadilla fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Granadilla

Lufthavn: Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Granadilla.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Granadilla Lufthavn: Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord, hvor gennemsnitsprisen er 2.539 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Granadilla

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Granadilla fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Granadilla

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Granadilla

Hvilke flyselskaber flyver til Granadilla?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Granadilla

Hvilke flyselskaber flyver til Granadilla?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Granadilla fra Danmark, Vueling, Norwegian, Ryanair og Scandinavian Airlines. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Norwegian Air International-fly til Granadilla

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Granadilla på momondo er Norwegian Air International, som flyver 1 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Stockholm Arlanda (ARN), hvor det bedste tilbud på Norwegian Air International-fly til Granadilla kostede 1.947 kr. (returrejse fra Aalborg til Granadilla fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 36 anmeldelser af Norwegian Air International giver momondo-brugere bedømmelsen 9,2.

Smartwings-fly til Granadilla

Smartwings flyver normalt til Granadilla 1 gang om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Granadilla fra Prag Václav Havel Prague. Smartwings (bedømmelse: 9,1, 2 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Granadilla, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Smartwings-billet, der er fundet på momondo til Granadilla, var fra Aalborg (970 kr. retur).


Populære fly til Granadilla

Find dine flybilletter til Granadilla blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Granadilla
Hurtigste flyvetid5t. 30min.
Laveste pris628 kr.
Fly fra Billund til Granadilla
Hurtigste flyvetid5t. 10min.
Laveste pris691 kr.
Fly fra Aalborg til Granadilla
Hurtigste flyvetid12t. 45min.
Laveste pris1.418 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Granadilla


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Alle flysøgninger til Granadilla på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Granadilla.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Granadilla lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Granadilla og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.