Lej en bil i Granadilla, Spanien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Granadilla, Spanien

Granadilla, Tenerife, Spanien
24. maj — 31. maj
Samme aflevering
Granadilla, Tenerife, Spanien
man 24.5
Middag
man 31.5
Middag
Chaufførens alder:

Hvornår er det billigst at leje en bil i Granadilla?

Alle

15 kr. - 231 kr.

Economy

15 kr. - 98 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Granadilla, Spanien er i marts. Med en lejepris på kun 15 kr. pr. dag er prisen 70% lavere end resten af året. Den dyreste måned er februar. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i marts. I Granadilla kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Granadilla

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Granadilla, Spanien
9,2
Fantastisk
1 anmeldelse1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
5,0
Okay
2 anmeldelser1 kontor
Oversigt

Renlighed

5,0

Comfort

5,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,0

Valuta for pengerne

5,0
3,7
Middel
4 anmeldelser1 kontor
Oversigt

Renlighed

5,5

Comfort

3,5

Samlet

2,5

Afhentning/aflevering

3,5

Valuta for pengerne

3,5
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor

Afstanden fra Granadilla, Spanien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Granadilla Tenerife Syds biludlejningsdisk

Biludlejning i Granadilla

76 brugere har søgt efter billeje i Granadilla med momondo i maj.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Granadilla for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise, Avis, og Europcar er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Granadilla. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Granadilla, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Granadilla har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Granadilla er billigst gennem INTERRENT på deres udlejningskontor i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 12 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 26 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Granadilla, Spanien biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Granadilla tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Enterprise, Avis og Europcar, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Granadilla har flest biludlejningssteder?

INTERRENT har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Granadilla, Spanien med 1 udlejningssted. Typisk finder momondo priser på omkring 26 kr./dag, når de lejer en bil fra INTERRENT i Granadilla, Spanien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Granadilla, Spanien?

Hastighedsbegrænsningen i Granadilla er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Granadilla har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 100 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Granadilla, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Vejret i Granadilla i maj vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Granadilla.

Minder vejret i Granadilla om vejret i resten af Kanariske Øer?

Dem, der gerne vil leje bil i Granadilla til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Kanariske Øer i maj måned normalt er ca. 19 °C med 3,4 mm mulig regn.


Se flere lejebiler i Tenerife

Se vores biludlejningstilbud i byer som Arrecife, Corralejo og Costa Calma i Tenerife

Kom i gang med at planlægge din rejse til Granadilla