Lej en bil i Granadilla, Spanien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Granadilla, Spanien

Granadilla, Tenerife, Spanien
7. aug — 14. aug
Samme aflevering
Granadilla, Tenerife, Spanien
lør 7.8
Middag
lør 14.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Granadilla, Spanien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

17 kr. - 163 kr.

Alle biltyper

17 kr. - 316 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Granadilla, Spanien, er 73 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Granadilla, Spanien, er i september. Prisen er 77% lavere end resten af året og ligger på kun 17 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 51% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Granadilla. I Granadilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Granadilla.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Granadilla, Spanien, er 134 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Granadilla, Spanien, er i november. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 140 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Granadilla. I Granadilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Granadilla.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Granadilla, Spanien, er 210 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Granadilla, Spanien, er i juni. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 161 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Granadilla. I Granadilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Granadilla.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Granadilla, Spanien, er 75 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Granadilla, Spanien, er i juni. Prisen er 6% lavere end resten af året og ligger på kun 72 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 49% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Granadilla. I Granadilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Granadilla.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Granadilla, Spanien, er 140 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Granadilla, Spanien, er i januar. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 97 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Granadilla. I Granadilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Granadilla.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Goldcar Rental SP

122 kr./dag

12 sep – 19 sep
Kia Rio Hatchback
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
INTERRENT

128 kr./dag

12 sep – 19 sep
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Goldcar Rental SP

129 kr./dag

12 sep – 19 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Granadilla

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Granadilla, Spanien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

4,6

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,6

Valuta for pengerne

5,6
1 kontor
Oversigt

Renlighed

4,6

Comfort

4,6

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,6

Valuta for pengerne

4,6
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Granadilla, Spanien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Granadilla Tenerife Syds biludlejningsdisk

Biludlejning i Granadilla

76 brugere har søgt efter billeje i Granadilla med momondo i juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Granadilla for at reducere spredningen af COVID-19?

Budget er en af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Granadilla. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Granadilla, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Granadilla har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Granadilla er billigst gennem INTERRENT på deres udlejningskontor i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 12 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 27 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Granadilla, Spanien biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Granadilla tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Budget, Goldcar Rental SP og INTERRENT , opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Granadilla har flest biludlejningssteder?

INTERRENT har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Granadilla, Spanien med 1 udlejningssted. Typisk finder momondo priser på omkring 27 kr./dag, når de lejer en bil fra INTERRENT i Granadilla, Spanien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Granadilla, Spanien?

Hastighedsbegrænsningen i Granadilla er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Granadilla har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 100 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Granadilla, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Vejret i Granadilla i juli vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Granadilla.

Minder vejret i Granadilla om vejret i resten af Kanariske Øer?

Dem, der gerne vil leje bil i Granadilla til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Kanariske Øer i juli måned normalt er ca. 22 °C med 0,9 mm mulig regn.


Se flere lejebiler i Tenerife

Se vores biludlejningstilbud i byer som Arrecife, El Médano og Las Palmas de Gran Canaria i Tenerife

Kom i gang med at planlægge din rejse til Granadilla