Billeje i Granadilla, Kanariske Øer

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Granadilla, Kanariske Øer

Granadilla, Tenerife, Spanien
11. aug. — 18. aug.
Samme aflevering
Granadilla, Tenerife, Spanien
tor. 11.8
Middag
tor. 18.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Granadilla, Kanariske Øer

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Granadilla, Kanariske Øer
Audi A3 Cabriolet
eller lignende Cabriolet
Op til 5 passagerer
2-dørs køretøjer

38 kr./dag

13 sep. - 20 sep.
Audi A3 Cabriolet
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

21 kr./dag

13 sep. - 20 sep.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

17 kr./dag

13 sep. - 20 sep.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

28 kr./dag

13 sep. - 20 sep.
Volkswagen Polo
BMW 1 Series
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

26 kr./dag

13 sep. - 20 sep.
BMW 1 Series
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

20 kr./dag

13 sep. - 20 sep.
Mazda CX-3
Renault Clio
eller lignende Economy stationcar
Op til 2 passagerer

21 kr./dag

13 sep. - 20 sep.
Renault Clio
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

19 kr./dag

13 sep. - 20 sep.
Volkswagen Polo
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

18 kr./dag

13 sep. - 20 sep.
Volkswagen up!

Find billig billeje i Granadilla, Kanariske Øer

Find den lejebil i Granadilla, der passer til dine behov

Biler i Lille

66 kr. - 381 kr.

Alle biltyper

130 kr. - 540 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Granadilla, Spanien er 151 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Granadilla, Spanien er i januar. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 66 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 46% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Granadilla. I Granadilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Granadilla.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Granadilla, Spanien er 324 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Granadilla, Spanien er i november. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 166 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Granadilla. I Granadilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Granadilla.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Granadilla, Spanien er 435 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Granadilla, Spanien er i juni. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 189 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 36% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Granadilla. I Granadilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Granadilla, Spanien er 210 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Granadilla, Spanien er i november. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 91 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Granadilla. I Granadilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Granadilla.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Granadilla, Spanien er 344 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Granadilla, Spanien er i januar. Prisen er 69% lavere end resten af året og ligger på kun 110 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Granadilla. I Granadilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Granadilla, Spanien er 270 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Granadilla, Spanien er i april. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 192 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Granadilla. I Granadilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i Granadilla.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

17 kr./dag

13 sep. - 20 sep.
Opel Corsa
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

18 kr./dag

13 sep. - 20 sep.
Volkswagen up!

Biludlejningsfirmaer i Granadilla

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Granadilla, Kanariske Øer
1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

7,9

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,6

Value

7,3
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Granadilla

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Granadilla

Det mest populære bureau

Top Car Canary

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste lejebil

112 kr.

Den mest populære model

Fiat 500
Det mest populære biludlejningsbureau i Granadilla, der er fundet på momondo i denne måned, er Top Car Canary. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er ORLANDO og Goldcar Rental SP
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Granadilla i de seneste 72 timer: Mini, Economy, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Granadilla er 112 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 177 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Granadilla i de seneste 7 dage er Fiat 500. Vores brugere foretrækker også Fiat Panda som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Granadilla

Herunder vises de mest populære hoteller i Granadilla

Kørsel i lejebil i Granadilla – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Granadilla, så du er klar til næste rejse.

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Granadilla tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Europcar, Budget og Goldcar Rental SP, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Goldcar Rental SP har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Granadilla, Spanien med 1 udlejningssted. Typisk finder momondo priser på omkring 164 kr./dag, når de lejer en bil fra Goldcar Rental SP i Granadilla, Spanien.

Hastighedsbegrænsningen i Granadilla er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Granadilla har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 100 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Granadilla, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Dem, der gerne vil leje bil i Granadilla til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Kanariske Øer i august måned normalt er ca. 23 °C med 0,7 mm mulig regn.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Granadilla

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Granadilla

Se flere lejebiler i Spanien

Find billige udlejningsbiler i Spanien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Granadilla


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Granadilla via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Granadilla ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Granadilla.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Granadilla på momondo.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Granadilla med øget rengøring på momondo.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Granadilla med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.