Billeje i Granadilla

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Granadilla

Granadilla, Tenerife, Spanien
28. jan — 4. feb
Samme aflevering
Granadilla, Tenerife, Spanien
tor 28.1
Middag
tor 4.2
Middag

Biludlejningsfirmaer i Granadilla

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Granadilla
Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.6

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 4.4

Vurdering baseret på 12 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Middel 2.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser


Hvornår er det billigst at leje en bil i Granadilla?

Alle

12 kr. - 186 kr.

Economy

12 kr. - 98 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Granadilla er i marts. Med en lejepris på kun 12 kr. pr. dag er prisen 73% lavere end resten af året. Den dyreste måned er december. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i marts. I Granadilla kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Afstanden fra Granadilla til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Granadilla Tenerife Syds biludlejningsdisk

Biludlejning i Granadilla

76 brugere har søgt efter billeje i Granadilla med momondo i januar.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Granadilla for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise, Avis, og Europcar er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Granadilla. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Granadilla, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Granadilla har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Granadilla er billigst gennem INTERRENT på deres udlejningskontor i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 12 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 26 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Granadilla biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Granadilla tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Enterprise, Avis og Europcar, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Granadilla har flest biludlejningssteder?

INTERRENT har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Granadilla med 1 udlejningssted. Typisk finder momondo priser på omkring 26 kr./dag, når de lejer en bil fra INTERRENT i Granadilla.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Granadilla?

Hastighedsbegrænsningen i Granadilla er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Granadilla har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 100 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Granadilla, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

Vejret i Granadilla i januar vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Granadilla.

Minder vejret i Granadilla om vejret i resten af Kanariske Øer?

Dem, der gerne vil leje bil i Granadilla til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Kanariske Øer i januar måned normalt er ca. 16 °C med 30,7 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Granadilla

  • Få den seneste informatiom om fly til Granadilla

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Granadilla