Lej en bil i Vancouver, British Columbia

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Vancouver, BC

Vancouver, BC, Canada
7. aug — 14. aug
Samme aflevering
Vancouver, BC, Canada
lør 7.8
Middag
lør 14.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Vancouver, British Columbia

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

121 kr. - 929 kr.

Alle biltyper

136 kr. - 767 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Vancouver, Canada, er 235 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Vancouver, Canada, er i januar. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 121 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 38% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Vancouver. I Vancouver kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Vancouver.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Vancouver, Canada, er 273 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Vancouver, Canada, er i november. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 128 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Vancouver. I Vancouver kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Vancouver.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Vancouver, Canada, er 345 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Vancouver, Canada, er i november. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 125 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Vancouver. I Vancouver kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Vancouver.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Vancouver, Canada, er 298 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Vancouver, Canada, er i november. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 149 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Vancouver. I Vancouver kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Vancouver.


Biludlejningsfirmaer i Vancouver

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Vancouver, BC
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,7

Comfort

8,7

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,2

Valuta for pengerne

8,3
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,5

Comfort

8,2

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,9

Valuta for pengerne

7,9
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

8,3

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,7

Valuta for pengerne

7,9
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,1

Comfort

7,1

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,7

Valuta for pengerne

6,9
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,9

Comfort

8,7

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

8,5
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,3

Comfort

8,5

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

7,9
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,3

Comfort

6,3

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,9

Valuta for pengerne

5,9
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,4

Comfort

6,0

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

4,6

Valuta for pengerne

5,6

Afstanden fra Vancouver, BC til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Vancouver Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Vancouver

Indtil videre har der i juli været 176 søgninger på biludlejning i Vancouver på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Vancouver for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Vancouver udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Enterprise, Avis og Hertz. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Vancouver, British Columbia i august?

Biludlejning i Vancouver for en weekend i august fås helt ned til 124 kr.. Gennemsnitsprisen er 340 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 126 kr.-211 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Vancouver, BC biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Vancouver biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Vancouver tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Vancouver i august måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 15 °C og nedbør på 51 mm i august, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Vancouver. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i august måned og er et populært valg blandt Vancouver rejsende. Leje af en Standard i Vancouver koster 360 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Vancouver har flest biludlejningssteder?

Hertz har 6 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 409 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Vancouver, BC?

Vancouvers hastighedsbegrænsning er 60 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Vancouver er hastighedsbegrænsningen 110 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Vancouver, BC i juli?

I juli er der normalt 36 mm nedbør i Vancouver og en gennemsnitstemperatur på 18 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Vancouver, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Vancouver er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Vancouver om vejret i resten af British Columbia?

Klimaet i British Columbia i juli er normalt 17 °C med en forventet nedbør på 37,3 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Vancouver til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Vancouver