Billeje i British Columbia

Leder du efter billig biludlejning i British Columbia? Så søg her!

Vancouver, BC, Canada
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Vancouver, BC, Canada
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i British Columbia

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i British Columbia
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

221 kr./dag

24 juli - 5 aug.
Daihatsu Sirion
Nissan Kicks
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

236 kr./dag

24 juli - 5 aug.
Nissan Kicks
Chevrolet Trax
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

267 kr./dag

11 aug. - 18 aug.
Chevrolet Trax
Daewoo Leganza
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

101 kr./dag

24 juli - 5 aug.
Daewoo Leganza
Volkswagen Jetta
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

97 kr./dag

24 juli - 5 aug.
Volkswagen Jetta
Toyota Camry
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

97 kr./dag

24 juli - 5 aug.
Toyota Camry
Toyota Rush
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

115 kr./dag

24 juli - 5 aug.
Toyota Rush
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

103 kr./dag

24 juli - 5 aug.
Toyota Fortuner
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

230 kr./dag

1 aug. - 3 aug.
Hyundai Accent

Find billig billeje i British Columbia

Find den lejebil i British Columbia, der passer til dine behov

Biler i Lille

138 kr. - 1.447 kr.

Alle biltyper

175 kr. - 1.219 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i British Columbia er 587 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i British Columbia er i januar. Prisen er 77% lavere end resten af året og ligger på kun 138 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i British Columbia. I British Columbia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i British Columbia.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i British Columbia er 550 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i British Columbia er i januar. Prisen er 69% lavere end resten af året og ligger på kun 175 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i British Columbia. I British Columbia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i British Columbia.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i British Columbia er 557 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i British Columbia er i november. Prisen er 75% lavere end resten af året og ligger på kun 142 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i British Columbia. I British Columbia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i British Columbia.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i British Columbia er 492 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i British Columbia er i januar. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 195 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i British Columbia. I British Columbia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i British Columbia.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i British Columbia er 453 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i British Columbia er i februar. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 242 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i British Columbia. I British Columbia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

221 kr./dag

24 juli - 5 aug.
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

230 kr./dag

1 aug. - 3 aug.
Hyundai Accent

Biludlejningsfirmaer i British Columbia

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i British Columbia
7 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

8,8

Samlet

8,9

Afhentning/aflevering

8,7

Value

8,5
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,5

Comfort

8,7

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,3

Value

8,8
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

9,4

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

8,2

Value

7,9
6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

6,7

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,8

Value

5,9
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,7

Comfort

5,4

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

4,9

Value

4,8
6 kontorer
3 kontorer
3 kontorer

Oplysninger om billeje i British Columbia

Kørselsforholdene i British Columbia og resten af Canada er generelt gode. Det, der kan udfordre forholdene, der køres under, er til dels vejret og dels de lange, lange afstande. Kører du for eksempel i området i vinterhalvåret, kan det heftige vintervejr gøre det vanskeligt. Sort is er skyld i mange ulykker i landet, ligesom man hurtigt kan strande et øde sted, hvis man fanges af en snestorm. Når du kører i British Columbia, skal du også holde øjnene ekstra godt på vejene. Canada er nemlig kendt for sit rige dyreliv, og du kan sagtens risikere at ”støde på” både hjorte og elge på de canadiske veje. I det hele taget bør du tage dine forholdsregler, når du kører i British Columbia. Sørg eksempelvis for at have ekstra brændstof, varme tæpper og lommelygter med, og undgå så vidt muligt at køre om natten.

Mange danskere finder det ret nemt at være bilist i British Columbia, da canadierne kører som danskerne og generelt kører hensynsfuldt. Der er dog nogle få færdselsregler, som du skal være særligt opmærksom på. Er der for eksempel fri bane, må du gerne svinge til højre ved rødt lys, medmindre der er skiltet med ”No Turn On Red”. En anden regel, som kan blive dyr at overtræde, er reglen om, at du som bilist ikke må overhale eller passere en skolebus. En sidste regel, som du skal huske, er fire-stop-reglen. I nogle kryds er der nemlig fuld stop i alle retninger, og det er så den bilist, der ankommer først til krydset, der må køre over først. Husk at sikkerhedssele er obligatorisk for alle i bilen, når du kører i Canada.

Du skal være fyldt 21 år, før du kan køre en biludlejningsbil i British Columbia. Du skal naturligvis altid have et kørekort, som du skal have haft i mindst ét år. Du kan sagtens køre i bil i Canada med dit danske kørekort, men det anbefales altid, at du får fat i et internationalt kørekort. Ved biludlejning i Canada skal du altid have et gyldigt internationalt kreditkort. Husk altid at læse din lejekontrakt godt igennem, inden du skriver under, og hav altid dine lejepapirer på dig, når du kører bil i Canada.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i British Columbia

Herunder vises de mest populære hoteller i British Columbia

Billeje i British Columbia

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i British Columbia, så du er klar til næste rejse.

I gennemsnit vil det koste dig 1.163 kr. om dagen at leje bil i British Columbia. Afhængigt af tidspunktet på året, biltype og udlejningsfirma kan du ende med at betale helt op til 1.835 kr. om dagen eller helt ned til 336 kr. om dagen. Prisen på at leje bil i British Columbia varierer normalt omkring 81%.

Det billigste biludlejningsfirma i British Columbia er Ace fra omkring 336 kr./dag. Andre billige muligheder, som er fundet inden for de seneste 72 timer, er Alamo fra 459 kr./dag og Discount Car & Truck Rentals fra omkring 486 kr./dag. Priserne kan variere afhængigt af den by, du rejser til, og den biltype, du ønsker at leje.

Overvej at leje bil hos Enterprise, som i øjeblikket er det bedste biludlejningsfirma i British Columbia ifølge vores brugere. Enterprise har 7 udlejningssteder i nogle af de byer, som er et must i British Columbia, f.eks. Vancouver. Med 247 anmeldelser og en gennemsnitsvurdering på 8,5/10 er Enterprise en favorit blandt de rejsende i British Columbia.

Den billigste by at leje bil i på en rejse til British Columbia er Vancouver. Prisen pr. dag for at leje bil i Vancouver er 347 kr. hos Ace. Det er også billigt at leje bil i Victoria, hvor National har priser fra omkring 875 kr. om dagen.

Det bedste tidspunkt at leje bil i British Columbia på er i januar måned, hvor priserne i snit ligger på 185 kr. om dagen. juli er ofte den dyreste måned at leje bil i, hvor gennemsnitspriserne ligger på 747 kr. om dagen. Uanset hvilken måned du planlægger at tage til British Columbia i, anbefales det, at du booker bil ca. 62 dage i forvejen for at få de bedst mulige priser.

De fleste momondo-brugere lejer bil i 7 dage i British Columbia. Billeje i 7 dage koster i gennemsnit 324 kr./dag. Hvis du beslutter at blive og leje en bil i British Columbia i 1 uge, så vil priserne ligge på omkring 2.270 kr., og mange af vores brugere vælger ofte weekendleje, som koster i alt 738 kr. i gennemsnit. Hvis du skal på et længere roadtrip, kan du også leje bil i en måned i British Columbia til en samlet pris på omkring 12.830 kr..


Biludlejning i populære byer i British Columbia

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i British Columbia

Biludlejning i populære lufthavne i British Columbia

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i British Columbia

Kom i gang med at planlægge din rejse til British Columbia


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i British Columbia, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i British Columbia. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i British Columbia med gratis afbestillig.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i British Columbia.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i British Columbia.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i British Columbia.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.