Udlejningsbiler fra Hertz i Surrey

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Surrey

Surrey, BC, Canada
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Surrey, BC, Canada
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Surrey Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Surrey, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,3

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,1

Information om Hertz udlejningsbiler i Surrey

Hertz udlejningslokationer i Surrey er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Hertz er engageret i at bremse smitten i Surrey:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Nej, Hertz har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Lufthavn: Vancouver Coal Harbour. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i Surrey. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Surrey. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i Surrey er placeret på 13409 72nd Ave.I løbet af de sidste 12 måneder har 72% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i Surrey endt med at leje deres bil fra 13409 72nd Ave lokationen.


Hertz udlejningsbiler i British Columbia

Lej en bil fra Hertz i en anden by i British Columbia