Lej en bil i Edinburgh, Skotland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Edinburgh, Skotland

Edinburgh, SCT, Storbritannien
8. dec. — 15. dec.
Samme aflevering
Edinburgh, SCT, Storbritannien
ons. 8.12
Middag
ons. 15.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Edinburgh, Skotland

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

81 kr. - 231 kr.

Alle biltyper

134 kr. - 455 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Edinburgh, Storbritannien, er 164 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Edinburgh, Storbritannien, er i november. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 81 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 50% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Edinburgh. I Edinburgh kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Edinburgh.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Edinburgh, Storbritannien, er 287 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Edinburgh, Storbritannien, er i februar. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 226 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Edinburgh. I Edinburgh kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Edinburgh.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Edinburgh, Storbritannien, er 444 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Edinburgh, Storbritannien, er i februar. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 319 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 27% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Edinburgh. I Edinburgh kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Edinburgh.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Edinburgh, Storbritannien, er 276 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Edinburgh, Storbritannien, er i januar. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 118 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Edinburgh. I Edinburgh kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Edinburgh.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Edinburgh, Storbritannien, er 378 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Edinburgh, Storbritannien, er i februar. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 237 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Edinburgh. I Edinburgh kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Edinburgh.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Edinburgh, Storbritannien, er 313 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Edinburgh, Storbritannien, er i februar. Prisen er 17% lavere end resten af året og ligger på kun 260 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Edinburgh. I Edinburgh kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Edinburgh.


Biludlejningsfirmaer i Edinburgh

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Edinburgh, Skotland
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

8,9

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

8,6
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

8,6

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

7,6
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,5

Comfort

5,5

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,2

Valuta for pengerne

4,6
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,6

Comfort

9,6

Samlet

9,6

Afhentning/aflevering

9,6

Valuta for pengerne

9,2
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,6

Comfort

8,9

Samlet

8,9

Afhentning/aflevering

8,6

Valuta for pengerne

7,9
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,6

Comfort

8,4

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

7,6

Valuta for pengerne

8,4
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0

Information om din rejse til Edinburgh

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Edinburgh?

Det er oplagt at nyde mere end blot Edinburgh by, når turen går til Skotland, da oplandet byder på fantastiske landskaber, hvor du kan køre kilometervis og blot nyde udsigterne og roen, der står i kontrast til storbyen. Det er dog vigtigt at kende udlejningsfirmaernes alderskrav inden en eventuel booking. Ønsker du at foretage billeje i Edinburgh hos eksempelvis Arnold Clark, skal du være fyldt 23 år. Derudover opkræver firmaet et ekstra dagsgebyr på ca. 20 GBP (ca. 168 DKK), hvis du er under 25 år. Du kan også booke en lejebil hos en udbyder som Easirent, der ligeledes kræver en minimumsalder på 23 år samt en maks. alder på 75 år. Også her vil du skulle betale et ekstra gebyr, der ligger på ca. 30 GBP (ca. 252 DKK) pr. dag. I begge tilfælde skal du desuden have haft kørekort i mindst et år. Lignende regler for udlejningsbiler gælder også hos udbydere som eksempelvis Hertz, Sixt, Budget, Avis og mange andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Det er obligatorisk at kende trafik- og færdselsreglerne i Skotland, inden du lejer en bil i Edinburgh. Den største forskel på biludlejning i Skotland og Danmark er, at du i Skotland skal køre i venstre side af vejen, hvilket både kræver tilvænning og ekstra opmærksomhed. Der er dog også ligheder med Danmark, for maks. promillen er også på 0,5 i det skotske, og samtidig er det også ulovligt at tale i håndholdt mobiltelefon. I forhold til fartgrænser må du maks. køre 48 km/t i byzoner, mens maks. hastigheden er 96 km/t på landeveje samt 112 km/t på motorveje.

Parkering

Parkeringsmuligheder er også essentielt at undersøge i forbindelse med billig billeje. Når du lejer en bil, skal den naturligvis parkeres før eller siden, hvilket betyder, at du skal holde øje med de mange forskellige farvemarkeringer i centrum. Det er især de blåmarkerede områder i den centrale zone 1, som er værd at holde øje med – her er timeprisen er på ca. 4.20 GBP (ca. 35 DKK). Der findes også mange p-huse rundt omkring i Edinburgh til timepriser fra ca. 2.50 GBP (ca. 21 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Edinburgh

At foretage billeje i Edinburgh giver masser af fleksibilitet. Det kan du glæde dig over ved eksempelvis at køre til Loch Ness, hvor du kan spejde efter det mytiske sø-monster. Samtidig kan du opleve det smukke Urquhart Castle samt nyde udsigten og naturen, som er helt unik og vidunderligt smuk i Skotland. Køreture omkring Edinburgh er lig med natur og slotte. Derfor er det også oplagt at køre til The Lammermuirs, der er et bølgende landskab på klassisk skotsk vis. I området kan du holde picnic eller nyde en frokost på én af landsby-caféerne.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billeje indebærer også en tilhørende forsikring. Den er ofte inkluderet som en basispakke, der kan justeres og finpudses, hvilket er klogt at gøre, så du slipper for en eventuel selvrisiko. Ved at betale lidt mere for din forsikring, kan du slippe for at skulle betale noget ved en eventuel skade eller anden uheldig episode. Terrænerne i Edinburgh og områderne omkring kan til tider være lidt udfordrende – især om vinteren, hvorfor det er en god idé at ofre lidt ekstra på dækning af hjul, dæk, glas og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Edinburgh, eller skal man have et internationalt?

Da Storbritannien, og dermed også Skotland, er medlem af EU, kan du bruge dit danske kørekort i forbindelse med biludlejning i Edinburgh.

Hvor i Edinburgh kan man hente og aflevere sin lejebil?

Edinburgh Lufthavn er stedet, hvor du med fordel kan hente og aflevere din udlejningsbil. Der findes dog også muligheder i centrum – blandt andet ved byens hovedbanegård.


Afstanden fra Edinburgh, Skotland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Edinburgh Turnhouses biludlejningsdisk

Biludlejning i Edinburgh

Indtil videre har der i november været 20 søgninger på biludlejning i Edinburgh på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Edinburgh for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Edinburgh. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Edinburgh, Skotland i december?

Biludlejning i Edinburgh for en weekend i december fås i gennemsnit for 238 kr.. Billigere tilbud fås til 177 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Edinburgh i december fandt en gennemsnitspris på 145 kr.. De fandt priser helt ned til 52 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Edinburgh har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Edinburgh er Easirent med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 152 kr. fra dens 2 beliggenheder i Edinburgh. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Easirent i Edinburgh er 28 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Edinburgh, SCT biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Edinburgh biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Edinburgh tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Edinburgh har flest biludlejningssteder?

Europcar er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Edinburgh, SCT. På de 7 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 265 kr. i Edinburgh, SCT.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Edinburgh, SCT?

50 km/t. er fartgrænsen i Edinburgh, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Edinburgh er henholdsvis 100 km/t. og 115 km/t.. Hvis du lejer en bil i Edinburgh så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Edinburgh?

Den mest populære bil at leje in Edinburgh blandt momondo-brugere er Volkswagen Polo, efterfulgt af Volkswagen Golf. Vores brugere har set tilbud på Volkswagen Polo in Edinburgh for 122 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 20 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 74 kr. om dagen for at leje en Volkswagen Golf in Edinburgh, selvom du kan finde priser på helt ned til 11 kr. om dagen.

Hvordan er vejret i Edinburgh, Storbritannien i november?

Normalt er vejret i Edinburgh i november måned 6 °C og den forventede nedbør er 60 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i november?

Vejret i Edinburgh i november vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Edinburgh. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Edinburgh plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Volkswagen Polo, Volkswagen Golf og Citroen Berlingo.

Minder vejret i Edinburgh om vejret i resten af Skotland?

Dem, der gerne vil leje bil i Edinburgh til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Skotland i november måned normalt er ca. 6 °C med 79,8 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Edinburgh

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Edinburgh

Kom i gang med at planlægge din rejse til Edinburgh