Billeje i Edinburgh, Storbritannien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Edinburgh, Storbritannien

Edinburgh, SCT, Storbritannien
11. mar — 18. mar
Samme aflevering
Edinburgh, SCT, Storbritannien
tor 11.3
Middag
tor 18.3
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Edinburgh?

Alle

28 kr. - 708 kr.

Economy

47 kr. - 154 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Edinburgh, Storbritannien er i november. Med en lejepris på kun 64 kr. pr. dag er prisen 55% lavere end resten af året. Den dyreste måned er marts. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i november. I Edinburgh kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Edinburgh

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Edinburgh, Storbritannien
Vurdering af udbyder: Okay 5.3

Vurdering baseret på 115 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.4

Vurdering baseret på 65 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.9

Vurdering baseret på 40 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.1

Vurdering baseret på 35 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.4

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.7

Vurdering baseret på 12 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.6

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.1

Vurdering baseret på 16 anmeldelser


Information om din rejse til Edinburgh

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Edinburgh?

Det er oplagt at nyde mere end blot Edinburgh by, når turen går til Skotland, da oplandet byder på fantastiske landskaber, hvor du kan køre kilometervis og blot nyde udsigterne og roen, der står i kontrast til storbyen. Det er dog vigtigt at kende udlejningsfirmaernes alderskrav inden en eventuel booking. Ønsker du at foretage billeje i Edinburgh hos eksempelvis Arnold Clark, skal du være fyldt 23 år. Derudover opkræver firmaet et ekstra dagsgebyr på ca. 20 GBP (ca. 168 DKK), hvis du er under 25 år. Du kan også booke en lejebil hos en udbyder som Easirent, der ligeledes kræver en minimumsalder på 23 år samt en maks. alder på 75 år. Også her vil du skulle betale et ekstra gebyr, der ligger på ca. 30 GBP (ca. 252 DKK) pr. dag. I begge tilfælde skal du desuden have haft kørekort i mindst et år. Lignende regler for udlejningsbiler gælder også hos udbydere som eksempelvis Hertz, Sixt, Budget, Avis og mange andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Det er obligatorisk at kende trafik- og færdselsreglerne i Skotland, inden du lejer en bil i Edinburgh. Den største forskel på biludlejning i Skotland og Danmark er, at du i Skotland skal køre i venstre side af vejen, hvilket både kræver tilvænning og ekstra opmærksomhed. Der er dog også ligheder med Danmark, for maks. promillen er også på 0,5 i det skotske, og samtidig er det også ulovligt at tale i håndholdt mobiltelefon. I forhold til fartgrænser må du maks. køre 48 km/t i byzoner, mens maks. hastigheden er 96 km/t på landeveje samt 112 km/t på motorveje.

Parkering

Parkeringsmuligheder er også essentielt at undersøge i forbindelse med billig billeje. Når du lejer en bil, skal den naturligvis parkeres før eller siden, hvilket betyder, at du skal holde øje med de mange forskellige farvemarkeringer i centrum. Det er især de blåmarkerede områder i den centrale zone 1, som er værd at holde øje med – her er timeprisen er på ca. 4.20 GBP (ca. 35 DKK). Der findes også mange p-huse rundt omkring i Edinburgh til timepriser fra ca. 2.50 GBP (ca. 21 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Edinburgh

At foretage billeje i Edinburgh giver masser af fleksibilitet. Det kan du glæde dig over ved eksempelvis at køre til Loch Ness, hvor du kan spejde efter det mytiske sø-monster. Samtidig kan du opleve det smukke Urquhart Castle samt nyde udsigten og naturen, som er helt unik og vidunderligt smuk i Skotland. Køreture omkring Edinburgh er lig med natur og slotte. Derfor er det også oplagt at køre til The Lammermuirs, der er et bølgende landskab på klassisk skotsk vis. I området kan du holde picnic eller nyde en frokost på én af landsby-caféerne.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billeje indebærer også en tilhørende forsikring. Den er ofte inkluderet som en basispakke, der kan justeres og finpudses, hvilket er klogt at gøre, så du slipper for en eventuel selvrisiko. Ved at betale lidt mere for din forsikring, kan du slippe for at skulle betale noget ved en eventuel skade eller anden uheldig episode. Terrænerne i Edinburgh og områderne omkring kan til tider være lidt udfordrende – især om vinteren, hvorfor det er en god idé at ofre lidt ekstra på dækning af hjul, dæk, glas og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Edinburgh, eller skal man have et internationalt?

Da Storbritannien, og dermed også Skotland, er medlem af EU, kan du bruge dit danske kørekort i forbindelse med biludlejning i Edinburgh.

Hvor i Edinburgh kan man hente og aflevere sin lejebil?

Edinburgh Lufthavn er stedet, hvor du med fordel kan hente og aflevere din udlejningsbil. Der findes dog også muligheder i centrum – blandt andet ved byens hovedbanegård. (Priser tjekket 28/09/2018).


Afstanden fra Edinburgh, Storbritannien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Edinburgh Turnhouses biludlejningsdisk

Biludlejning i Edinburgh

Indtil videre har der i marts været 616 søgninger på biludlejning i Edinburgh på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Edinburgh for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Edinburgh. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Edinburgh, Storbritannien i april?

Biludlejning i Edinburgh for en weekend i april fås i gennemsnit for 166 kr.. Billigere tilbud fås til 149 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Edinburgh i april fandt en gennemsnitspris på 178 kr.. De fandt priser helt ned til 45 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Edinburgh har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Edinburgh er Easirent med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 142 kr. fra dens 2 beliggenheder i Edinburgh. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Easirent i Edinburgh er 26 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Edinburgh, Storbritannien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Edinburgh biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Edinburgh tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Edinburgh i april måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Edinburgh i april. I Edinburgh kommer der igennemsnit 50 mm nedbør og med temperaturer omkring 11 °C i april måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Edinburgh koster 312 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Edinburgh har flest biludlejningssteder?

Europcar er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Edinburgh, Storbritannien. På de 7 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 248 kr. i Edinburgh, Storbritannien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Edinburgh, Storbritannien?

50 km/t. er fartgrænsen i Edinburgh, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Edinburgh er henholdsvis 100 km/t. og 115 km/t.. Hvis du lejer en bil i Edinburgh så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Edinburgh, Storbritannien i marts?

Normalt er vejret i Edinburgh i marts måned 6 °C og den forventede nedbør er 40 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

Vejret i Edinburgh i marts vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Edinburgh. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Edinburgh plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Fiat 500 og Volkswagen Polo.

Minder vejret i Edinburgh om vejret i resten af Skotland?

Dem, der gerne vil leje bil i Edinburgh til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Skotland i marts måned normalt er ca. 5 °C med 59,8 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Edinburgh

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Edinburgh

Kom i gang med at planlægge din rejse til Edinburgh

 • Få den seneste informatiom om fly til Edinburgh

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Edinburgh
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Edinburghs mest populære områder

  Find hoteller in Edinburgh
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Edinburgh