Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Edinburgh, Skotland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Edinburgh, Skotland

Edinburgh, Skotland, Storbritannien
29. Apr — 6. May
Edinburgh, Skotland, Storbritannien
Mon 29.4
Middag
Mon 6.5
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Edinburgh, Skotland

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Edinburgh, Skotland
Economy149 kr./dag
Lille mellemklasse165 kr./dag
Stor mellemklasse279 kr./dag
Mini140 kr./dag
Premium423 kr./dag
Luksus670 kr./dag
Kompakt SUV171 kr./dag
Mellemstor SUV294 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Find billig billeje i Edinburgh, Skotland

Find den lejebil i Edinburgh, der passer til dine behov

Lille biler

187 kr. - 553 kr.

Alle biltyper

264 kr. - 899 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Edinburgh, Storbritannien er 368 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Edinburgh, Storbritannien er i januar. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 187 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Edinburgh. I Edinburgh kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Edinburgh.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Edinburgh, Storbritannien er 654 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Edinburgh, Storbritannien er i december. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 277 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Edinburgh. I Edinburgh kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Edinburgh.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Edinburgh, Storbritannien er 777 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Edinburgh, Storbritannien er i februar. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 401 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Edinburgh. I Edinburgh kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Edinburgh.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Edinburgh, Storbritannien er 523 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Edinburgh, Storbritannien er i december. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 318 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Edinburgh. I Edinburgh kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Edinburgh.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Edinburgh, Storbritannien er 1.062 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Edinburgh, Storbritannien er i november. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 427 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 46% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Edinburgh. I Edinburgh kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Edinburgh, Storbritannien er 983 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Edinburgh, Storbritannien er i februar. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 384 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 41% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Edinburgh. I Edinburgh kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus bil i Edinburgh.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

149 kr./dag

26 Apr - 29 Apr
Volkswagen Polo
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

165 kr./dag

26 Apr - 29 Apr
Hyundai i30

Information om og trends inden for biludlejning i Edinburgh

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Edinburgh

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Edinburgh?

De billigste udlejningsbiler i Edinburgh kan normalt findes gennem GREEN MOTION . Når du booker hos GREEN MOTION , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 81 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Edinburgh er 321 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Edinburgh har flest lokationer?

Europcar har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Edinburgh, med 8 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Edinburgh?

Den mest populære bil at leje in Edinburgh blandt momondo-brugere er Volvo XC90, efterfulgt af Nissan Qashqai. Vores brugere har set tilbud på Volvo XC90 in Edinburgh for 1.079 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 779 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 557 kr. om dagen for at leje en Nissan Qashqai in Edinburgh, selvom du kan finde priser på helt ned til 259 kr. om dagen.

Biludlejningsfirmaer i Edinburgh

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Edinburgh, Skotland

Arnold Clark

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

10,0

National

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

7,3

Avis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

8,9

Samlet

8,9

Afhentning/aflevering

9,2

Value

8,7

Alamo

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

8,6

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,3

Value

7,7

Enterprise Rent-A-Car

8,2
Meget god
2 anmeldelser7 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,2

Comfort

8,8

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,4

Budget

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

7,9

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,8

Value

7,3

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,2

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

6,6

Europcar

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,5

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,5

Value

5,9

Hurtige fakta om biludlejning i Edinburgh

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Edinburgh

Det mest populære bureau

GREEN MOTION

Populære biltyper

SUV, Compact, Economy

Billigste lejebil

198 kr.

Den mest populære model

Volvo XC90
Det mest populære biludlejningsbureau i Edinburgh, der er fundet på momondo i denne måned, er GREEN MOTION . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Enterprise Rent-A-Car og Alamo
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Edinburgh i de seneste 72 timer: SUV, Compact, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Edinburgh er 198 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 467 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Edinburgh i de seneste 7 dage er Volvo XC90. Vores brugere foretrækker også Nissan Qashqai som alternativ.

Kørsel i lejebil i Edinburgh – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Edinburgh, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Edinburgh, Skotland i maj?

Biludlejning i Edinburgh for en weekend i maj fås i gennemsnit for 362 kr.. Billigere tilbud fås til 330 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Edinburgh i maj fandt en gennemsnitspris på 469 kr.. De fandt priser helt ned til 81 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Er der et afbestillingsgebyr på min Edinburgh, Skotland biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Edinburgh biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Edinburgh tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Edinburgh i maj måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Edinburgh i maj. I Edinburgh kommer der igennemsnit 50 mm nedbør og med temperaturer omkring 13 °C i maj måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Edinburgh koster 495 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Edinburgh, Skotland?

50 km/t. er fartgrænsen i Edinburgh, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Edinburgh er henholdsvis 100 km/t. og 115 km/t.. Hvis du lejer en bil i Edinburgh så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Kia Stonic in Edinburgh?

Hvordan er vejret i Edinburgh, Storbritannien i april?

Normalt er vejret i Edinburgh i april måned 8 °C og den forventede nedbør er 30 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Edinburgh om vejret i resten af Skotland?

Dem, der gerne vil leje bil i Edinburgh til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Skotland i april måned normalt er ca. 7 °C med 36,9 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Edinburgh?

Priser for biler i Edinburgh opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Edinburgh?

Fra april 2024 er der 99 udbydere at vælge mellem for biler i Edinburgh.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Edinburgh?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Edinburgh. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Edinburgh?

Alle førere, der lejer en bil i Edinburgh, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Edinburgh?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Edinburgh. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Edinburgh?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Edinburgh ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Edinburgh med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Edinburgh og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Edinburgh på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Edinburgh.

Kan jeg finde billeje i Edinburgh, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Edinburgh.

Kan jeg søge efter billeje i Edinburgh med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Edinburgh.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Edinburgh på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Mon 29.4
Middag
Mon 6.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Edinburgh

Populære typer af udlejningsbiler i Edinburgh