Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Edinburgh, Skotland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Edinburgh, Skotland

Edinburgh, Skotland, Storbritannien
26. mar. — 2. apr.
Edinburgh, Skotland, Storbritannien
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Edinburgh

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Edinburgh

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Edinburgh?

De billigste udlejningsbiler i Edinburgh kan normalt findes gennem INTERRENT . Når du booker hos INTERRENT , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 42 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Edinburgh er 127 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Edinburgh har flest lokationer?

Europcar har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Edinburgh, med 8 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Edinburgh?

Den mest populære bil at leje in Edinburgh blandt momondo-brugere er Volkswagen Polo, efterfulgt af Nissan Qashqai. Vores brugere har set tilbud på Volkswagen Polo in Edinburgh for 505 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 119 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 631 kr. om dagen for at leje en Nissan Qashqai in Edinburgh, selvom du kan finde priser på helt ned til 254 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Edinburgh, Skotland

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Edinburgh, Skotland
Economy114 kr./dag
Lille mellemklasse97 kr./dag
Stor mellemklasse314 kr./dag
Mini108 kr./dag
Premium335 kr./dag
Kompakt SUV148 kr./dag
Mellemstor SUV208 kr./dag
Standard SUV583 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Edinburgh

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Edinburgh?

Det er oplagt at nyde mere end blot Edinburgh by, når turen går til Skotland, da oplandet byder på fantastiske landskaber, hvor du kan køre kilometervis og blot nyde udsigterne og roen, der står i kontrast til storbyen. Det er dog vigtigt at kende udlejningsfirmaernes alderskrav inden en eventuel booking. Ønsker du at foretage billeje i Edinburgh hos eksempelvis Arnold Clark, skal du være fyldt 23 år. Derudover opkræver firmaet et ekstra dagsgebyr på ca. 20 GBP (ca. 168 DKK), hvis du er under 25 år. Du kan også booke en lejebil hos en udbyder som Easirent, der ligeledes kræver en minimumsalder på 23 år samt en maks. alder på 75 år. Også her vil du skulle betale et ekstra gebyr, der ligger på ca. 30 GBP (ca. 252 DKK) pr. dag. I begge tilfælde skal du desuden have haft kørekort i mindst et år. Lignende regler for udlejningsbiler gælder også hos udbydere som eksempelvis Hertz, Sixt, Budget, Avis og mange andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Det er obligatorisk at kende trafik- og færdselsreglerne i Skotland, inden du lejer en bil i Edinburgh. Den største forskel på biludlejning i Skotland og Danmark er, at du i Skotland skal køre i venstre side af vejen, hvilket både kræver tilvænning og ekstra opmærksomhed. Der er dog også ligheder med Danmark, for maks. promillen er også på 0,5 i det skotske, og samtidig er det også ulovligt at tale i håndholdt mobiltelefon. I forhold til fartgrænser må du maks. køre 48 km/t i byzoner, mens maks. hastigheden er 96 km/t på landeveje samt 112 km/t på motorveje.

Parkering

Parkeringsmuligheder er også essentielt at undersøge i forbindelse med billig billeje. Når du lejer en bil, skal den naturligvis parkeres før eller siden, hvilket betyder, at du skal holde øje med de mange forskellige farvemarkeringer i centrum. Det er især de blåmarkerede områder i den centrale zone 1, som er værd at holde øje med – her er timeprisen er på ca. 4.20 GBP (ca. 35 DKK). Der findes også mange p-huse rundt omkring i Edinburgh til timepriser fra ca. 2.50 GBP (ca. 21 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Edinburgh

At foretage billeje i Edinburgh giver masser af fleksibilitet. Det kan du glæde dig over ved eksempelvis at køre til Loch Ness, hvor du kan spejde efter det mytiske sø-monster. Samtidig kan du opleve det smukke Urquhart Castle samt nyde udsigten og naturen, som er helt unik og vidunderligt smuk i Skotland. Køreture omkring Edinburgh er lig med natur og slotte. Derfor er det også oplagt at køre til The Lammermuirs, der er et bølgende landskab på klassisk skotsk vis. I området kan du holde picnic eller nyde en frokost på én af landsby-caféerne.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billeje indebærer også en tilhørende forsikring. Den er ofte inkluderet som en basispakke, der kan justeres og finpudses, hvilket er klogt at gøre, så du slipper for en eventuel selvrisiko. Ved at betale lidt mere for din forsikring, kan du slippe for at skulle betale noget ved en eventuel skade eller anden uheldig episode. Terrænerne i Edinburgh og områderne omkring kan til tider være lidt udfordrende – især om vinteren, hvorfor det er en god idé at ofre lidt ekstra på dækning af hjul, dæk, glas og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Edinburgh, eller skal man have et internationalt?

Da Storbritannien, og dermed også Skotland, er medlem af EU, kan du bruge dit danske kørekort i forbindelse med biludlejning i Edinburgh.

Hvor i Edinburgh kan man hente og aflevere sin lejebil?

Edinburgh Lufthavn er stedet, hvor du med fordel kan hente og aflevere din udlejningsbil. Der findes dog også muligheder i centrum – blandt andet ved byens hovedbanegård.


Find billig billeje i Edinburgh, Skotland

Find den lejebil i Edinburgh, der passer til dine behov

Lille biler

183 kr. - 533 kr.

Alle biltyper

328 kr. - 932 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Edinburgh, Storbritannien er 373 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Edinburgh, Storbritannien er i januar. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 183 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Edinburgh. I Edinburgh kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Edinburgh.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Edinburgh, Storbritannien er 652 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Edinburgh, Storbritannien er i december. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 271 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Edinburgh. I Edinburgh kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Edinburgh, Storbritannien er 868 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Edinburgh, Storbritannien er i februar. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 392 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 33% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Edinburgh. I Edinburgh kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Edinburgh.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Edinburgh, Storbritannien er 506 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Edinburgh, Storbritannien er i december. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 311 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Edinburgh. I Edinburgh kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Edinburgh.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Edinburgh, Storbritannien er 1.134 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Edinburgh, Storbritannien er i februar. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 393 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 49% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Edinburgh. I Edinburgh kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Edinburgh, Storbritannien er 1.164 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Edinburgh, Storbritannien er i februar. Prisen er 68% lavere end resten af året og ligger på kun 376 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 50% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Edinburgh. I Edinburgh kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

97 kr./dag

24 mar. - 29 mar.
Hyundai i30

Biludlejningsfirmaer i Edinburgh

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Edinburgh, Skotland

Arnold Clark

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

10,0

National

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

7,3

Avis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

8,9

Samlet

8,9

Afhentning/aflevering

9,2

Value

8,7

Enterprise Rent-A-Car

8,5
Meget god
2 anmeldelser7 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,1

Comfort

8,8

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,6

Alamo

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,5

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

8,2

Value

7,6

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

7,9

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,8

Value

7,3

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,2

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

6,6

Europcar

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,5

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,5

Value

5,9

Hurtige fakta om biludlejning i Edinburgh

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Edinburgh

Det mest populære bureau

DRIVALIA

Populære biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigste lejebil

125 kr.

Den mest populære model

Volkswagen Polo
Det mest populære biludlejningsbureau i Edinburgh, der er fundet på momondo i denne måned, er DRIVALIA . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er GREEN MOTION og INTERRENT
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Edinburgh i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Edinburgh er 125 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 322 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Edinburgh i de seneste 7 dage er Volkswagen Polo. Vores brugere foretrækker også Class Compact SUV som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Edinburgh

Herunder vises de mest populære hoteller i Edinburgh
Yotel Edinburgh

Yotel Edinburgh

68-73 Queen Street, Edinburgh, United Kingdom

0,6 km fra centrum

Aparthotel Adagio Edinburgh Royal Mile

Aparthotel Adagio Edinburgh Royal Mile

231 Canongate, Edinburgh, United Kingdom

0,9 km fra centrum

Apex City of Edinburgh Hotel

Apex City of Edinburgh Hotel

61 Grassmarket, Edinburgh, United Kingdom

0,5 km fra centrum

Virgin Hotels Edinburgh

Virgin Hotels Edinburgh

1 India Buildings, Edinburgh, United Kingdom

0,5 km fra centrum

Novotel Edinburgh Park

Novotel Edinburgh Park

15 Lochside Avenue, Edinburgh, United Kingdom

7,7 km fra centrum

Courtyard by Marriott Edinburgh West

Courtyard by Marriott Edinburgh West

2 Research Avenue South, Edinburgh, United Kingdom

8,7 km fra centrum

Point A Hotel Edinburgh Haymarket

Point A Hotel Edinburgh Haymarket

152 Morrison Street, Edinburgh, United Kingdom

1,1 km fra centrum

Leonardo Royal Edinburgh Haymarket

Leonardo Royal Edinburgh Haymarket

1 Morrison Link, Midlothian, Edinburgh, United Kingdom

1,3 km fra centrum

ibis Edinburgh Centre South Bridge - Royal Mile

ibis Edinburgh Centre South Bridge - Royal Mile

77 South Bridge, Edinburgh, United Kingdom

0,7 km fra centrum

Holiday Inn Express Edinburgh City Centre

Holiday Inn Express Edinburgh City Centre

Picardy Place 16-22, Edinburgh, United Kingdom

0,8 km fra centrum

Wilde Aparthotels By Staycity Grassmarket

Wilde Aparthotels By Staycity Grassmarket

26 King's Stables Road, Edinburgh, United Kingdom

0,6 km fra centrum

Intercontinental Edinburgh The George

Intercontinental Edinburgh The George

19-21 George Street, Edinburgh, United Kingdom

0,2 km fra centrum

Ten Hill Place, BW Premier Collection

Ten Hill Place, BW Premier Collection

10 Hill Place, Edinburgh, United Kingdom

1,0 km fra centrum

Ibis Budget Hotel Edinburgh Park

Ibis Budget Hotel Edinburgh Park

Edinburgh Business Park 6 Lochside View, Edinburgh, United Kingdom

7,9 km fra centrum

Courtyard by Marriott Edinburgh

Courtyard by Marriott Edinburgh

1-3 Baxters Place, Edinburgh, United Kingdom

0,9 km fra centrum

Cheval Old Town Chambers

Cheval Old Town Chambers

Roxburgh Court, Edinburgh, United Kingdom

0,4 km fra centrum

The Bonham Hotel

The Bonham Hotel

35 Drumsheugh Gardens, Edinburgh, United Kingdom

1,2 km fra centrum

Dakota Edinburgh

Dakota Edinburgh

Ferrymuir Retail Park 11, Edinburgh, United Kingdom

13,1 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Edinburgh – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Edinburgh, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Edinburgh, Skotland i april?

Biludlejning i Edinburgh for en weekend i april fås i gennemsnit for 445 kr.. Billigere tilbud fås til 219 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Edinburgh i april fandt en gennemsnitspris på 432 kr.. De fandt priser helt ned til 156 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Er der et afbestillingsgebyr på min Edinburgh, Skotland biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Edinburgh biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Edinburgh tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Edinburgh i april måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Edinburgh i april. I Edinburgh kommer der igennemsnit 50 mm nedbør og med temperaturer omkring 11 °C i april måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Edinburgh koster 372 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Edinburgh, Skotland?

50 km/t. er fartgrænsen i Edinburgh, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Edinburgh er henholdsvis 100 km/t. og 115 km/t.. Hvis du lejer en bil i Edinburgh så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Kia Stonic in Edinburgh?

Hvordan er vejret i Edinburgh, Storbritannien i marts?

Normalt er vejret i Edinburgh i marts måned 6 °C og den forventede nedbør er 40 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Edinburgh om vejret i resten af Skotland?

Dem, der gerne vil leje bil i Edinburgh til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Skotland i marts måned normalt er ca. 5 °C med 59,8 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Edinburgh?

Priser for biler i Edinburgh opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Edinburgh?

Fra marts 2024 er der 98 udbydere at vælge mellem for biler i Edinburgh.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Edinburgh?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Edinburgh. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Edinburgh?

Alle førere, der lejer en bil i Edinburgh, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Edinburgh?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Edinburgh. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Edinburgh?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Edinburgh ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Edinburgh med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Edinburgh og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Edinburgh på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Edinburgh.

Kan jeg finde billeje i Edinburgh, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Edinburgh.

Kan jeg søge efter billeje i Edinburgh med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Edinburgh.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Edinburgh på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Edinburgh


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo