Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car i Edinburgh

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Edinburgh

Chaufførens alder: 26-65
man. 29.7
man. 5.8
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? til at holde øje med priserne.

Enterprise Rent-A-Car biludlejningstilbud i Edinburgh, Skotland

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

224 kr. - 539 kr.

Alle biltyper

313 kr. - 896 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Enterprise Rent-A-Car i Edinburgh, Skotland er i juli når priserne er 224 kr. per dag i gennemsnit. 224 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 350 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Lille udlejningsbil i Edinburgh. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Enterprise Rent-A-Car i Edinburgh, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Edinburgh, Skotland er i december når priserne er 271 kr. per dag i gennemsnit. 271 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 547 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Mellemstor udlejningsbil i Edinburgh. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Edinburgh, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Edinburgh, Skotland er i marts når priserne er 356 kr. per dag i gennemsnit. 356 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 669 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Stor udlejningsbil i Edinburgh. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Edinburgh, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Enterprise Rent-A-Car i Edinburgh, Skotland er i december når priserne er 313 kr. per dag i gennemsnit. 313 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 516 kr. for en Enterprise Rent-A-Car SUV udlejningsbil i Edinburgh. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Enterprise Rent-A-Car i Edinburgh, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Enterprise Rent-A-Car i Edinburgh, Skotland er i marts når priserne er 304 kr. per dag i gennemsnit. 304 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 661 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Varevogn udlejningsbil i Edinburgh. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Enterprise Rent-A-Car i Edinburgh, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Varevogn udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Enterprise Rent-A-Car i Edinburgh, Skotland er i juni når priserne er 322 kr. per dag i gennemsnit. 322 kr. per dag er 64% lavere end den gennemsnitlige årspris på 896 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Luksus udlejningsbil i Edinburgh. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Enterprise Rent-A-Car i Edinburgh, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Luksus udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Enterprise Rent-A-Car

188 kr./dag

18 aug. – 25 aug.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Enterprise Rent-A-Car

190 kr./dag

18 aug. – 25 aug.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Enterprise Rent-A-Car

196 kr./dag

18 aug. – 25 aug.
Chevrolet Sonic Sedan

Edinburgh Enterprise Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise Rent-A-Car biludlejningssteder i Edinburgh, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise Rent-A-Car

7,7
God
2 anmeldelser8 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,1

Comfort

8,6

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,0

Information om Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Edinburgh

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Enterprise Rent-A-Car i Edinburgh koste i august?

236 kr. per dag (eller 1.651 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Enterprise Rent-A-Car udlejningsbil i Edinburgh i august, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i august for en Enterprise Rent-A-Car udlejningsbil var 187 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Enterprise Rent-A-Car på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Har Enterprise Rent-A-Car en lokation i Edinburgh Turnhouse Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Enterprise Rent-A-Car har i Edinburgh Turnhouse Lufthavn kan findes på Car Rental Centre.

Tilbyder Enterprise Rent-A-Car gratis afbestilling af lejebiler i Edinburgh?

Enterprise Rent-A-Car tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Edinburgh. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Enterprise Rent-A-Car for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Enterprise Rent-A-Car i Edinburgh her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car når man er i Edinburgh i august?

Economy udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car i Edinburgh i august måned. I gennemsnit koster Economy udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car 243 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 187 kr. per dag i august.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car i Edinburgh?

At leje en Economy er den billigste type af bil tilgængelig fra Enterprise Rent-A-Car i Edinburgh. AT leje en Economy fra Enterprise Rent-A-Car koster 243 kr./dag i gennemsnit (51% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 56% af vores brugere valgt at leje en Economy for at spare penge på deres udlejningsbil i Edinburgh.

Hvor mange Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer er der i Edinburgh?

Der er 8 Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer i Edinburgh. Ifølge vores brugere er den mest populære Enterprise Rent-A-Car lokation i Edinburgh beliggende på Car Rental Centre. 35% af vores brugere som har lejet bil fra Enterprise Rent-A-Car i Edinburgh lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Edinburgh?

Priser for biler i Edinburgh opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Edinburgh?

Fra juli 2024 er der 102 udbydere at vælge mellem for biler i Edinburgh.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Edinburgh?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Edinburgh. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Edinburgh?

Alle førere, der lejer en bil i Edinburgh, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Edinburgh på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
man. 29.7
Middag
man. 5.8
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Edinburgh

Populære typer af udlejningsbiler i Edinburgh