Hoteller i Edinburgh, Storbritannien

Find tilbud på 499 hoteller i Edinburgh, Storbritannien

Edinburgh, Skotland, Storbritannien
13. aug. — 14. aug.2
søn. 14.8
tor. 18.8

Populære hoteller til en overnatning i Edinburgh

Find det perfekte hotel til dit ophold i Edinburgh
Pris
kr.152
kr.1769
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Edinburghs bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Edinburgh

Pris

864 kr. – 1.480 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I EDINBURGHLeith18% billigereHoteller i Leith er de billigste i Edinburgh med kun 864 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I EDINBURGHDen Gamle By29% dyrereDen Gamle By har de højeste hotelpriser i Edinburgh med værelser til 1.480 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I EDINBURGHDen Nye By59% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Den Nye By end i andre områder i Edinburgh

Oplevelser i Edinburgh


Hoteller i populære bydele i Edinburgh

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Edinburgh og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Edinburgh?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Edinburgh
LavsæsonjuliDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
27%forventet prisfald
36%forventet prisstigning

Rejsepriser

727 kr. - 1.555 kr.

Dyreste dag på ugenlørdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenfredagis the cheapest day of the week to book
11.441 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
5.798 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Edinburgh er: 3 stjerne, 88 dage før. 4-5 stjerne, 75 dage før.

1-2 stjerne

522 kr. - 638 kr.

3 stjerne

855 kr. - 935 kr.

4-5 stjerne

1.283 kr. - 1.457 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Edinburgh

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Edinburgh

Laveste hotelpris

138 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Intercontinental Edinburgh The George

Hoteller i nærheden af lufthavnen

39

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Edinburgh, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 138 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos St Christopher's Edinburgh Original, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Intercontinental Edinburgh The George, det mest populære 5-stjernede hotel i Edinburgh(bedømmelse på 8,6/10 ud fra 1.542 anmeldelser).
Der er 39 hoteller i Edinburgh tæt på Edinburgh Turnhouse. Carlowrie Castle er det nærmeste og ligger 0,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Edinburgh. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Edinburgh lå i sidste uge på 2.098 kr..

Rejsetips til Edinburgh

Den gamle bydel i Edinburgh er et populært område, og priserne ligger her på ca. 119-143 GBP (1.000-1.200 DKK) per nat for et dobbeltværelse. Du kan også bo billigere for ca. 72-95 GBP (600-800 DKK) per nat ved at booke et Edinburgh-hotel i Haymarket, som ligger ca. 2,5 km fra den gamle bydel. Hvis du ikke har noget imod at booke en køjeseng på et vandrerhjem, så kan du bo for så lidt som ca. 12-24 GBP (100-200 DKK) på hostel i den gamle bydel i Edinburgh.

Ja, der er faktisk mange gratis glæder i Edinburgh. Du kan f.eks. besøge Nationalmuseet (National Museum of Scotland), som ligger i den smukke gamle bydel, og det er altid gratis at besøge det syv-etagers høje museum. Det er også gratis at besøge det skotske nationalgalleri (The Scottish National Gallery), som huser udstillinger helt tilbage fra renæssancen op til slutningen af det 19. århundrede.Du kan desuden gå en tur i den Royale Botaniske Have, som omfatter viktorianske glashuse. Der er endda mulighed for at komme ind i glashusene, hvis du betaler et lille gebyr, som absolut kan anbefales på din ferie i Edinburgh.

Det er nemmest at gå rundt i Edinburgh, da det er en kompakt by, hvor de fleste seværdigheder i både den gamle og den nye bydel ligger tæt på hinanden. Der er som regel ikke mere end 15 minutters gang mellem seværdigheder. Hvis du skal med bus i centrum, så kommer det nok til at blive med Lothian, som står for de fleste busser i byen.Det koster ca. 1,60 GBP (ca. 15 DKK) for en busbillet, og det er vigtigt at bemærke, at du skal betale hver gang, du stiger på en ny bus, samt at buschaufføren ikke kan give penge tilbage. Da der ofte stopper mange busser ved det samme stoppested, skal du rækker hånden ud, så chaufføren kan se, at du vil med. Der er også mulighed for at rejse med sporvogn i byen, som går fra York Place i centrum til Edinburgh Lufthavn i den vestlige del af byen. Billetterne til sporvognene koster ca. 1,60 GPB (ca. 15 DKK) ligesom busbilletterne.

Det varierer, om man skal være minimum 18 eller 21 år for at kunne tjekke ind alene på et hotel i Edinburgh. Det er derfor en god ide at tjekke retningslinjerne for det specifikke hotel i Edinburgh, som du overvejer at booke et værelse på.

Det er almindeligt at skulle lægge et depositum ved check-in på et hotel i Edinburgh, som kræves for at kunne dække eventuelle skader i forbindelse med hotelopholdet.

Det er kutyme at give omkring 10 % i drikkepenge på restauranter og caféer i Skotland. Derudover er der også tradition for at give en ekstra skilling til musikere, som sørger for ekstra underholdning på de mange pubber i byen.

Edinburgh er en utrolig sikker by. En undersøgelse i 2014 viste, at byen er den mest sikre britiske storby. Derfor kan du roligt planlægge en ferie til Edinburgh.

I Skotland har du brug for en adapter, der kan tilpasse sig til de lokale G-stik.


Hvad koster et hotel i Edinburgh pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Edinburgh

2-stjernede hoteller

Billigst 201 kr.

Gennemsnitlig 534 kr.

Dyrest 1.509 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Edinburgh

Disse billige hoteller og vandrehjem i Edinburgh har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Edinburgh

Hoteller med mest værdi for pengene i Edinburgh

Disse Edinburgh hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Edinburgh

I Edinburgh kan du vælge at bo i den gamle bydel (Old Town), som figurer på Unescos verdensarvsliste. Udover storslået arkitektur fra det 17. århundrede kan du også bo tæt på whiskybutikker og hyggelige brostensgader, hvis du vælger at booke et Edinburgh-hotel i den gamle bydel.

I den “nye” bydel kommer vi frem til det 18. århundrede, og dette område er også interessant for historieelskere, og som gerne vil bo tæt på det idylliske Georgian House på pladsen Charlotte Square. Det er også et populært shoppingområde, hvor de fleste køber ind på Princes Street med mange designerbutikker og stormagasiner.

Hvis du leder efter de lokale små butikker, så skal du overveje at bo i Haymarket-området i den vestlige del af byen. Det er også mod vest, at du kan bo tæt på Murrayfield, som er det område i Edinburgh, der huser flest sportsfans. Det i nemlig i denne bydel, at du kan finde Murrayfield Stadion, som er hjemmebane for det skotske rugbylandshold.

Hvis du gerne vil bo på et centralt hotel i Edinburgh, så kan det være en god ide at bo tæt på gaden The Royal Mile. Gaden er en af de mest kendte gader i byen og går fra Edinburgh Slot til Holyrood Palace, som er den britiske Dronnings officielle residens i Skotland. Mellem de to kongelige bygninger finder du spændende butikker med f.eks. keltiske smykker samt domkirken St. Giles Cathedral og det nye parlament i byen.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Edinburgh

Når de fleste hører navnet Edinburgh, så tænker de sækkepiber, mænd i kilt og den store årlige militærfestival Tattoo, som bliver sendt fra Edinburgh Slot. Det er et 90 minutters langt show, som består at militærparader, musik og fantastisk fyrværkeri.

Du bør besøge Edinburgh Slot, Holyrood Palace samt kongeskibet Royal Yacht Britannia, hvis du er vild med historie, må St. Giles Cathedral med dens fantastiske udsigt fra taget heller ikke glemmes. Derudover er Skotland berømte for sin Whisky og særegne mad. Dertil kan det anbefales at prøve en maltwhisky lidt Haggis eller lokal skotsk cremet ost. Hvis du er på ferie i Edinburgh i mange dage, så kan det absolut anbefales at tage ud i det skotske højland, som er oplagt til vandring.


Information about staying in Edinburgh

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Edinburgh

Det gennemsnitlige ophold i Edinburgh varer 2 nights.

Et hotelværelse i Edinburgh vil normalvis koste ca. 1.192 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Den billigste måned at booke et hotel i Edinburgh er juli. Prisen på dit værelse kan være helt op til 28% billigere end i de dyreste måneder.

Hotelværelser i Edinburgh er billigst torsdag og dyrest fredag.

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Edinburgh er i gennemsnit 567 kr. pr. nat. Du kan spare 625 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Edinburgh.

Den Gamle By, Leith, Stockbridge - Canonmills er Den Nye By er nogle af de mest populære områder at bo i i Edinburgh.

Der forventes generelt kun lidt regn (60 mm) og en gennemsnitstemperatur på 15 °C, så rejsende, der bor på et hotel i Edinburgh kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området.

Ja, der er 200 ferieboliger i Edinburgh. I øjeblikket er Oakhill Apartments Edinburgh (Ltd) den mest populære feriebolig i Edinburgh, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Edinburgh.

Ja, du kan booke et hostel i Edinburgh. Der er i øjeblikket 153 hostels i området og a&o Edinburgh City er det mest populære blandt momondos brugere. Sammenlign tilbud på hostels i Edinburgh.


momondos yndlingshoteller i Edinburgh

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Edinburgh
Adelphi Hotel

Adelphi Hotel

7 Links Gardens, Edinburgh, United Kingdom

7,2
399 kr.
Code Pod the Court - Edinburgh

Code Pod the Court - Edinburgh

1 a Parliament Square, Edinburgh, United Kingdom

9,0
159 kr.
Leonardo Edinburgh Murrayfield

Leonardo Edinburgh Murrayfield

187 Clermiston Road, Edinburgh, United Kingdom

8,0
797 kr.
Edinburgh Grosvenor Hotel

Edinburgh Grosvenor Hotel

5-21 Grosvenor Street, Edinburgh, United Kingdom

7,4
7.911 kr.
The Glasshouse Autograph Collection

The Glasshouse Autograph Collection

2 Greenside Place, Edinburgh, United Kingdom

8,5
1.660 kr.
The Bonham Hotel

The Bonham Hotel

35 Drumsheugh Gardens, Edinburgh, United Kingdom

9,0
1.703 kr.

Abbots House Hotel - B&B

10 Links Place, Edinburgh, United Kingdom

312 kr.
Crowne Plaza Edinburgh - Royal Terrace

Crowne Plaza Edinburgh - Royal Terrace

18 Royal Terrace, Edinburgh, United Kingdom

7,5
1.123 kr.
Best Western Edinburgh South Braid Hills Hotel

Best Western Edinburgh South Braid Hills Hotel

134 Braid Road, Edinburgh, United Kingdom

7,8
602 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Edinburgh


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Edinburgh, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Når alle dine muligheder for overnatning i Edinburgh er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.