Hoteller i Edinburgh, Storbritannien

Find tilbud på 555 hoteller i Edinburgh, Storbritannien

Edinburgh, Skotland, Storbritannien
5. dec. — 6. dec.2
ons. 6.12
søn. 10.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Edinburgh

Find det perfekte hotel til dit ophold i Edinburgh
Pris
kr.355
kr.1500
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Edinburghs bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Edinburgh

Pris

1.078 kr. – 1.608 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I EDINBURGHStockbridge - Canonmills14% billigereHoteller i Stockbridge - Canonmills er de billigste i Edinburgh med kun 1.078 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I EDINBURGHDen Gamle By22% dyrereDen Gamle By har de højeste hotelpriser i Edinburgh med værelser til 1.608 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I EDINBURGHDen Nye By50% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Den Nye By end i andre områder i Edinburgh

Oplevelser i Edinburgh


Hoteller i populære bydele i Edinburgh

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Edinburgh og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Edinburgh?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Edinburgh
LavsæsonmartsDet billigste tidspunkt
Højsæsonaugustdet dyreste tidspunkt
48%forventet prisfald
48%forventet prisstigning

Rejsepriser

749 kr. - 2.767 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenlørdager den dyreste ugedag at booke på
1.082 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.633 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Edinburgh er: 1-2 stjerne, 84 dage før. 3 stjerne, 60 dage før. 4-5 stjerne, 71 dage før.

1-2 stjerne

561 kr. - 999 kr.

3 stjerne

739 kr. - 1.171 kr.

4-5 stjerne

869 kr. - 1.581 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Edinburgh

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Edinburgh

Laveste hotelpris

123 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

The Bonham Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

5821

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Edinburgh, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 123 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos a&o Edinburgh City, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på The Bonham Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Edinburgh(bedømmelse på 8,9/10 ud fra 1.508 anmeldelser).
Der er 5.821 hoteller i Edinburgh tæt på Edinburgh Turnhouse. Carlowrie Castle er det nærmeste og ligger 0,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Edinburgh. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Edinburgh lå i sidste uge på 2.995 kr..

Rejsetips til Edinburgh

Hvordan finder man et billigt hotel i Edinburgh?

Den gamle bydel i Edinburgh er et populært område, og priserne ligger her på ca. 119-143 GBP (1.000-1.200 DKK) per nat for et dobbeltværelse. Du kan også bo billigere for ca. 72-95 GBP (600-800 DKK) per nat ved at booke et Edinburgh-hotel i Haymarket, som ligger ca. 2,5 km fra den gamle bydel. Hvis du ikke har noget imod at booke en køjeseng på et vandrerhjem, så kan du bo for så lidt som ca. 12-24 GBP (100-200 DKK) på hostel i den gamle bydel i Edinburgh.

Kan man rejse på budget?

Ja, der er faktisk mange gratis glæder i Edinburgh. Du kan f.eks. besøge Nationalmuseet (National Museum of Scotland), som ligger i den smukke gamle bydel, og det er altid gratis at besøge det syv-etagers høje museum. Det er også gratis at besøge det skotske nationalgalleri (The Scottish National Gallery), som huser udstillinger helt tilbage fra renæssancen op til slutningen af det 19. århundrede. Du kan desuden gå en tur i den Royale Botaniske Have, som omfatter viktorianske glashuse. Der er endda mulighed for at komme ind i glashusene, hvis du betaler et lille gebyr, som absolut kan anbefales på din ferie i Edinburgh.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Det er nemmest at gå rundt i Edinburgh, da det er en kompakt by, hvor de fleste seværdigheder i både den gamle og den nye bydel ligger tæt på hinanden. Der er som regel ikke mere end 15 minutters gang mellem seværdigheder. Hvis du skal med bus i centrum, så kommer det nok til at blive med Lothian, som står for de fleste busser i byen. Det koster ca. 1,60 GBP (ca. 15 DKK) for en busbillet, og det er vigtigt at bemærke, at du skal betale hver gang, du stiger på en ny bus, samt at buschaufføren ikke kan give penge tilbage. Da der ofte stopper mange busser ved det samme stoppested, skal du rækker hånden ud, så chaufføren kan se, at du vil med. Der er også mulighed for at rejse med sporvogn i byen, som går fra York Place i centrum til Edinburgh Lufthavn i den vestlige del af byen. Billetterne til sporvognene koster ca. 1,60 GPB (ca. 15 DKK) ligesom busbilletterne.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Edinburgh?

Det varierer, om man skal være minimum 18 eller 21 år for at kunne tjekke ind alene på et hotel i Edinburgh. Det er derfor en god ide at tjekke retningslinjerne for det specifikke hotel i Edinburgh, som du overvejer at booke et værelse på.

Skal man lægge depositum?

Det er almindeligt at skulle lægge et depositum ved check-in på et hotel i Edinburgh, som kræves for at kunne dække eventuelle skader i forbindelse med hotelopholdet.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Det er kutyme at give omkring 10 % i drikkepenge på restauranter og caféer i Skotland. Derudover er der også tradition for at give en ekstra skilling til musikere, som sørger for ekstra underholdning på de mange pubber i byen.

Hvor sikkert er der i Edinburgh?

Edinburgh er en utrolig sikker by. En undersøgelse i 2014 viste, at byen er den mest sikre britiske storby. Derfor kan du roligt planlægge en ferie til Edinburgh.

Skal man medbringe adapter?

I Skotland har du brug for en adapter, der kan tilpasse sig til de lokale G-stik.


Hvad koster et hotel i Edinburgh pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Edinburgh

5-stjernede hoteller

Billigst 1.504 kr.

Gennemsnitlig 1.945 kr.

Dyrest 2.900 kr.

Søg efter 5-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Edinburgh

Disse billige hoteller og vandrehjem i Edinburgh har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Edinburgh

Hoteller med mest værdi for pengene i Edinburgh

Disse Edinburgh hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Edinburgh

I Edinburgh kan du vælge at bo i den gamle bydel (Old Town), som figurer på Unescos verdensarvsliste. Udover storslået arkitektur fra det 17. århundrede kan du også bo tæt på whiskybutikker og hyggelige brostensgader, hvis du vælger at booke et Edinburgh-hotel i den gamle bydel.

I den “nye” bydel kommer vi frem til det 18. århundrede, og dette område er også interessant for historieelskere, og som gerne vil bo tæt på det idylliske Georgian House på pladsen Charlotte Square. Det er også et populært shoppingområde, hvor de fleste køber ind på Princes Street med mange designerbutikker og stormagasiner.

Hvis du leder efter de lokale små butikker, så skal du overveje at bo i Haymarket-området i den vestlige del af byen. Det er også mod vest, at du kan bo tæt på Murrayfield, som er det område i Edinburgh, der huser flest sportsfans. Det i nemlig i denne bydel, at du kan finde Murrayfield Stadion, som er hjemmebane for det skotske rugbylandshold.

Hvis du gerne vil bo på et centralt hotel i Edinburgh, så kan det være en god ide at bo tæt på gaden The Royal Mile. Gaden er en af de mest kendte gader i byen og går fra Edinburgh Slot til Holyrood Palace, som er den britiske Dronnings officielle residens i Skotland. Mellem de to kongelige bygninger finder du spændende butikker med f.eks. keltiske smykker samt domkirken St. Giles Cathedral og det nye parlament i byen.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Edinburgh

Når de fleste hører navnet Edinburgh, så tænker de sækkepiber, mænd i kilt og den store årlige militærfestival Tattoo, som bliver sendt fra Edinburgh Slot. Det er et 90 minutters langt show, som består at militærparader, musik og fantastisk fyrværkeri.

Du bør besøge Edinburgh Slot, Holyrood Palace samt kongeskibet Royal Yacht Britannia, hvis du er vild med historie, må St. Giles Cathedral med dens fantastiske udsigt fra taget heller ikke glemmes. Derudover er Skotland berømte for sin Whisky og særegne mad. Dertil kan det anbefales at prøve en maltwhisky lidt Haggis eller lokal skotsk cremet ost. Hvis du er på ferie i Edinburgh i mange dage, så kan det absolut anbefales at tage ud i det skotske højland, som er oplagt til vandring.


Information om overnatning i Edinburgh

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Edinburgh

Hvor længe bor vores brugere i Edinburgh?

Det gennemsnitlige ophold i Edinburgh varer 2 nights.

Hvad koster et hotel i Edinburgh?

Et hotelværelse i Edinburgh vil normalvis koste ca. 2.008 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Edinburgh?

Den billigste måned at booke et hotel i Edinburgh er marts. Prisen på dit værelse kan være helt op til 49% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i Edinburgh?

Hotelværelser i Edinburgh er billigst lørdag og dyrest fredag.

Hvad koster et luksushotel i Edinburgh?

Et luksushotel i Edinburgh koster 2.453 kr. pr. person pr. nat. Til sammenligning hoster et hotel i Edinburgh i gennemsnit 2.008 kr. pr. person, pr. nat og repræsenterer en prisforskel på 41%% for et luksushotel.

Hvor skal man bo i Edinburgh?

Den Gamle By, Leith, Stockbridge - Canonmills er Den Nye By er nogle af de mest populære områder at bo i i Edinburgh.

Hvis vi tager højde for vejret i Edinburgh, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Med en gennemsnitstemperatur på 4 °C og en forventet mængde nedbør på 60 mm er december en god måned til at udforske omegnen omkring Edinburgh.

Har Edinburgh ferieboliger?

Ja, der er 4.895 ferieboliger i Edinburgh. I øjeblikket er Destiny Scotland Market Street Apartments den mest populære feriebolig i Edinburgh, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Edinburgh.

Har Edinburgh hostels?

Ja, du kan booke et hostel i Edinburgh. Der er i øjeblikket 31 hostels i området og Code Co-Living - The Loft - Edinburgh er det mest populære blandt momondos brugere. Sammenlign tilbud på hostels i Edinburgh.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Edinburgh?

Fra december 2023 er der 4.870 udbydere at vælge mellem for hoteller i Edinburgh.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Edinburgh?

Priser for hoteller i Edinburgh opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Edinburgh

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Edinburgh