Hoteller i London, Storbritannien

Find tilbud på 4.052 hoteller i London, Storbritannien

London, England, Storbritannien
31. mar. — 1. apr.2
lør. 1.4
ons. 5.4

Populære hoteller til en overnatning i London

Find det perfekte hotel til dit ophold i London
Pris
kr.213
kr.1869
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Londons bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i London

Pris

1.049 kr. – 2.649 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I LONDONHammersmith and Fulham33% billigereHoteller i Hammersmith and Fulham er de billigste i London med kun 1.049 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I LONDONCovent Garden41% dyrereCovent Garden har de højeste hotelpriser i London med værelser til 2.649 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I LONDONCamden72% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Camden end i andre områder i London

Oplevelser i London


Hoteller i populære bydele i London

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i London og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i London?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i London
LavsæsonoktoberDet billigste tidspunkt
Højsæsondecemberdet dyreste tidspunkt
32%forventet prisfald
30%forventet prisstigning

Rejsepriser

1.166 kr. - 2.440 kr.

Billigeste dag på ugentirsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenmandagis the most expensive day of the week to book
2.410 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
1.497 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i London

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i London

Laveste hotelpris

254 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Royal Garden Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

21094

Gennemsnitslængde på ophold

7 dage
Den billigste pris for et værelse i London, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 254 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Yha London St Pancras, et 4-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Royal Garden Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i London(bedømmelse på 7,8/10 ud fra 1.477 anmeldelser).
Der er 21.094 hoteller i London tæt på London Heathrow. Aerotel London Heathrow T2 & T3 er det nærmeste og ligger 0,1 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 7 dage, når de overnatter på hoteller i London. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 7 dage i London lå i sidste uge på 12.082 kr..

Rejsetips til London

Det er velkendt at det kan være en dyr affære at booke hotel i London, til gengæld er det ofte nemt at finde mere end prisvenlige flybilletter som kan balancere feriebudgettet lidt ud. Skal der dog spares på hotelopholdet kan du starte med at kigge på de hoteller der ligger uden for centrum. Takket være det enorme netværk af offentlig transport ind til byen er det intet problem, at bo lidt længere ude.

London har et væld af gratis eller billige seværdigheder du som turist kan gøre brug af, som f.eks. Museum of London, British Museum, Hyde Park, Big Ben, Trafalgar Square og Sky Garden (få flere tips til Londons seværdigheder her). I en by som størrelse på London er mulighederne utallige, og når det kommer til blandt andet mad kan du spise dig mæt i et billigt måltid i nogle af gadeboderne, på madmarkederne eller smøre sin egen madpakke med varer fra et af de mange supermarkeder.


Hvad koster et hotel i London pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i London

5-stjernede hoteller

Billigst 486 kr.

Gennemsnitlig 2.836 kr.

Dyrest 23.097 kr.

Søg efter 5-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i London

Disse billige hoteller og vandrehjem i London har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i London

Hoteller med mest værdi for pengene i London

Disse London hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i London

Som en af Europas største og mest besøgte storbyer er London et tag-selv-bord af muligheder, når der skal bookes hotel. Byens størrelse samt inddelingen i 32 forskellige distrikter åbner op for en verden af overnatningsmuligheder i alle prisklasser.

Hvis du ønsker at bo lige der, hvor det hele sker, så er London centrum og dermed selve bykernen det oplagte sted, og her er området igen inddelt i flere områder. Soho eller Covent Garden i West End er stedet for unge folk, der kan nyde godt af den internationale atmosfære samt de mange dansesteder, barer og restauranter. Andre områder, der ligger centralt og lige ved hovedattraktionerne, er Westminster, London Bridge og South Bank, som også byder på et bredt udvalg af gode hoteller – lige fra billige basisværelser til masser af luksus samt alt midt imellem.

London centrum byder på hyggelige hoteller til alle typer af rejsende, hvad enten det er backpackere, børnefamilier, unge eller ældre par. Hvis du gerne vil bo i et mere roligt område, så er der mange muligheder i North London, hvor du også finder berømte Abbey Road. Grønne Greenwich samt hyggelige East End er også oplagte muligheder lige uden for centrum, hvor det stadig er nemt at komme ind til London Central med offentlig transport.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i London

I London er der oplevelser og underholdning for alle, uanset alder, køn og interesse. Der er byens natteliv for unge turister, der vil opleve en storby, som kan finde ud af at feste. Det er også opera, musicals og historiske fortællinger for både unge og ældre samt masser af aktiviteter for børnefamilier i form af forlystelser, museer og parker. Byens multikulturelle sammensætning åbner ligeledes op for et univers af dufte og smagsprøver på køkkener fra hele verden i form af de mange forskellige restauranter og barer.

En tur til London er en rejse ind i en by fyldt med oplevelser, som man i princippet kan bruge mange uger og måneder på at udforske. Området ved Westminster er et godt sted at starte, da du her finder det verdensberømte ur Big Ben, kirken Westminster Abbey, regeringsbygningen Houses of Parliament samt det populære garderskifte ved Buckingham Palace. West End og Soho er to andre velbesøgte områder der inviterer til shopping ved Oxford Street og Bond Street samt musicals og et rigt kulturliv i det hele taget. Du skal naturligvis også forbi den ikoniske bro London Bridge ved floden Themsen samt en tur op i The Shard – Vesteuropas højeste bygning. Når du er i London, bør du også opleve de autentiske markeder Camden Market og Portobello Road Market, hvor du kan gøre en god handel.


Information about staying in London

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i London

7 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger London.

Prisen for et hotel i London afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 2.361 kr. pr. nat.


momondos yndlingshoteller i London

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i London

Populære momondo-destinationer

Udforsk anbefalede destinationer, hvor andre brugere elsker at opholde sig året rundt